Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041051 Прегледи
*

Morena

• *
  • 199
Re: Хорар за любов
« Отговор #4560 -: Септември 19, 2013, 05:53:17 pm »
Благодаря ви за отговорите, последно питане все пак той ще я потърси ли отново?

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #4561 -: Септември 20, 2013, 07:11:05 am »
Защо никой нищо не каза по моя хорар..
Толкова ли е безнадеждно положението..
« Последна редакция: Септември 20, 2013, 11:03:29 am от galiusha »
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4562 -: Септември 20, 2013, 08:34:26 am »

Защото никой не е длъжен по принцип :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #4563 -: Септември 20, 2013, 08:44:37 am »

Защото никой не е длъжен по принцип :)
Да така е.. разбира се :)
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #4564 -: Септември 20, 2013, 09:01:41 am »
Здравейте,
Между мен и К може ли да се получи нещо, в смисъл да имаме връзка? Запознахме се виртуално, засега само си пишем, не е в бг. Искрен ли е с мен?
Вижда се, че е в чужбина - Луната У7 в 9д.
Луната У1 в 3д за него,а Меркурий У3 в 1д- обича да общува и комуникира, ако нещо укрива то е свързано с материалното му положение, с работата или здравето- Слънце У2 и Юпитер У6 в негов 12д. Луната в сходящ квадрат с Юпитер съУ9 за него- не му предстои път в чужбина, т.е. да си идва насам. Между твоя У1 и У9 аспектът е хармоничен, но разходящ- и на теб не ти предстои път при него, така че среща не се очертава да имате на този етап. Дори е възможно той да спре да те търси.

Таша- по твоя хорар не мисля, че нещо крие от теб, дори мисли, че ти си по- потайната. Но за сега не се дава някакво сериозно развитие на отношенията ви според мен.

Обратна връзка - в неделя си дойде от чужбина и вчера се видяхме, но не съм впечатлена нещо....

ОВ - комуникацията окончателно прекъсна.

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #4565 -: Септември 20, 2013, 01:29:26 pm »
Какви отношения да очаквам занапред със.....
В началото на връзката ни бях пуснала хорар дали да продължа тази връзка и отговора беше, че няма причина да я прекратявам ... Трябва ли сега да съжелявам за избора си..
АСЦ е прекалено късен, Луната е без курс, така че няма какво ново да се случи- нещата ще останат какви то са, а колкото до избора- дали трябва или не трябва да съжаляваш, това не е въпрос за хорарна астрология. То не, че питането за какви отношения да очакваш е правилния въпрос, но карай да върви...
Благодаря

« Отговор #4566 -: Септември 20, 2013, 01:41:22 pm »
Дa попитaм очaквa ли ме връзкa до действието нa хорaрa :)  явно aсц в стрелец покaзвa оптимистичнaтa ми нaглaсa и вярaтa ,че скоро отново ще бъдa с човек с който дa се обичaме и дa бъдем зaедно ,a дaли ще се случи моля зa помощ по хорaрa  :rolleyes:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4567 -: Септември 20, 2013, 01:43:27 pm »
Дa попитaм очaквa ли ме връзкa до действието нa хорaрa :)  явно aсц в стрелец покaзвa оптимистичнaтa ми нaглaсa и вярaтa ,че скоро отново ще бъдa с човек с който дa се обичaме и дa бъдем зaедно ,a дaли ще се случи моля зa помощ по хорaрa  :rolleyes:
За връзка - не.

« Отговор #4568 -: Септември 20, 2013, 02:58:55 pm »
Много блaгодaря ,Веселин :)) нaдявaм се този път хорaрa дa не отчитa прaвилно  ;D aко не здрaве ..  :P
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4569 -: Септември 21, 2013, 10:59:19 am »
Момичета защо според вас човекът продължава да звъни и на всеки две седмици се появява,след като твърди че не иска да се съберем.Но като минат две седмици и почва да звъни по телефона и да си търси причина да се видим не го разбирам това поведение моля ви за отговор,направо ще ме подлуди с неговото не знам какво искам 

« Отговор #4570 -: Септември 21, 2013, 11:31:33 am »
След като казва, че не иска връзка, а продължава да те търси, предполагам, че е за секс. Това по пътя на логиката, не по хорарната карта. Ти отговаряш на обажданията му и той мисли, че ти си ОК с това - секс без връзка.
А за интервала на повикванията му (за двете седмици) - нямам представа. Тогава е свободен? Пътува някъде по работа и през две седмици е в едно населено място с теб?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4571 -: Септември 21, 2013, 11:58:42 am »
Не и секс неправим и не не пътува никаде,живеем в един и същи град ,а и причината да се разделим беше точно тази липсата на време от негова страна за връзка и това ,че мен не ме устроива просто секс без ангажименти ,а и той самоя от своя страна не иска да подържа такива взаимоотношения ,а няма време и възможност за други и за това се раздлихме.
« Последна редакция: Септември 21, 2013, 12:03:29 pm от elodiq »

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #4572 -: Септември 21, 2013, 12:08:54 pm »
Елодия,
когато спреш да показваш емеционална обвързаност с него, тогава ще спре да ти се обажда. :blink: 

Венера е в знака на Марс и не го харесва особенно / в заточение, което може да я оприличи на „зла”/. Венера се радва в 12 дом,  но това поддсилва изявата и / да действа „ прикрито”/.
Опитва се да се освободи от влиянието ти.  Разбрал е, че не си това  което търси, но не желае да ти го казва директно, за да не те обиди. :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4573 -: Септември 21, 2013, 12:12:55 pm »
Честно казано може и да си права ,но това е егати и страния начин да кажеш нещо такова на някого,като му звъниш през две седмици и си търсиш всевъзможни поводи да се видите,а като те питат искаш ли да се съберем даже и отговора не е точен ,а е просто някакво си не знам какво искам,абе смахната история,честно.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #4574 -: Септември 21, 2013, 01:16:54 pm »
Този "начин" предполага избягване на пряк конфликт. Казване на тежки и или обидни думи, и подобни........  Въпрос на предпочитания. ;)

Може да  пробва, дали още му "влияеш" и до къде е стигнал. Явно те ползва за да се разбере със самия себе си. :blink:
« Последна редакция: Септември 21, 2013, 01:22:03 pm от rossin »

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4575 -: Септември 21, 2013, 05:34:37 pm »
Не знам може и за това да си права ,просто не разбирам, поведението му и това си е, и снощи беше у нас и се държа все едно не сме се разделяли ,а ситуацията става все по абсурдна с всеки изминал ден.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4576 -: Септември 21, 2013, 07:09:23 pm »
Елодия,
когато спреш да показваш емеционална обвързаност с него, тогава ще спре да ти се обажда. :blink: 

Аааа, това хич не е така. Елодия знае за моята драма с бившия. Отдавна не показвам чувства, казах му, че имам друга връзка и че съм влюбена в друг, но обажданията не спират.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4577 -: Септември 21, 2013, 09:11:55 pm »
Точно за това говоря нямам друга връзка , но така или иначе цирка е пълен и абсурден,ситуацията е меко казано абсурдна,както и да я гледаш.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4578 -: Септември 22, 2013, 09:32:13 am »
Точно за това говоря нямам друга връзка , но така или иначе цирка е пълен и абсурден,ситуацията е меко казано абсурдна,както и да я гледаш.

Що да е абсурдна? На него му е добре с теб, не иска да се обвързва повече, що да не ти се обажда и да не се виждате, след като ти го позволяваш?

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #4579 -: Септември 22, 2013, 10:59:29 am »
Елодия,
тоя просто те провокира да го "отсвириш" категорично. Т.е. да свършиш това, което той няма сили да направи. ;)
Той прекъсва връзката ви, не правите секс, само се вижда с теб.............през интервал от време.
 :blink: