Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044125 Прегледи
*

sia

• 31
Re: Хорар за любов
« Отговор #4640 -: Октомври 03, 2013, 11:58:49 am »
Има ли друга жена в живота на И.?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4641 -: Октомври 03, 2013, 01:56:09 pm »
Има ли друга жена в живота на И.?
Не.

*

RoBi

• 11
« Отговор #4642 -: Октомври 03, 2013, 09:15:09 pm »
Здравейте. Какво бихте казали по тази карта - ще ме потърси ли отново до края на тази година? Благодаря за коментарите.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4643 -: Октомври 03, 2013, 09:37:04 pm »
Сигнификаторите ви са в сходящ тригон - би трябвало да те потърси.

« Отговор #4644 -: Октомври 04, 2013, 07:54:17 am »
От няколко месеца пътищата ми се пресичат с едно момче,но така и не се запознаваме,но чувствам,че срещите ни не са случайни.Та въпросът ми е ще имаме ли някакви отношения?Благодаря предварително  :blink:
Между вашите с-ри има сходящ съвпад, освен това Луната ще направи и тригон с тях - доказателство, че пътищата ви ще продължат да се пресичат. Неговият У5 е Луната в твоя 1 дом - възможно е да те е харесал. Твоят У5 обаче е Сатурн и е ретрограден - дали не мислиш все още за някой друг? Освен това и твоя У3 Плутон е ретрограден - имаш някакви трудности и задръжки да го заговориш. Луната ще направи тригон с неговия У3 Венера, но квадрат с Плутон - може да се опиташ да го заговориш, но май няма да ти отвърне или може би нещо ще те нарани.  :lol: Във всеки случай няма да потръгне добре комуникацията. Освен това между вашите У5, които са и ваши У11 няма връзка - едва ли ще станете приятели и ще има нещо между вас.

Понеже мина срока на хорара давам обратна връзка.Оттогава до края на хорара не сме се засичали повече.Дори не съм се опитвала да го заговарям.Но вчера отново беше във влака  ;D та серията със засичанията продължава  ;D.Най-интересното е,че по време на срещите ни луната е в дева(малко е встрани от темата,но ми се искаше да уточня).

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #4645 -: Октомври 04, 2013, 02:22:52 pm »
Да му се обадя ли? Подходящ ли  е момента или да изчакам...
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #4646 -: Октомври 04, 2013, 10:14:35 pm »
От няколко месеца пътищата ми се пресичат с едно момче,но така и не се запознаваме,но чувствам,че срещите ни не са случайни.Та въпросът ми е ще имаме ли някакви отношения?Благодаря предварително  :blink:
Между вашите с-ри има сходящ съвпад, освен това Луната ще направи и тригон с тях - доказателство, че пътищата ви ще продължат да се пресичат. Неговият У5 е Луната в твоя 1 дом - възможно е да те е харесал. Твоят У5 обаче е Сатурн и е ретрограден - дали не мислиш все още за някой друг? Освен това и твоя У3 Плутон е ретрограден - имаш някакви трудности и задръжки да го заговориш. Луната ще направи тригон с неговия У3 Венера, но квадрат с Плутон - може да се опиташ да го заговориш, но май няма да ти отвърне или може би нещо ще те нарани.  :lol: Във всеки случай няма да потръгне добре комуникацията. Освен това между вашите У5, които са и ваши У11 няма връзка - едва ли ще станете приятели и ще има нещо между вас.

Понеже мина срока на хорара давам обратна връзка.Оттогава до края на хорара не сме се засичали повече.Дори не съм се опитвала да го заговарям.Но вчера отново беше във влака  ;D та серията със засичанията продължава  ;D.Най-интересното е,че по време на срещите ни луната е в дева(малко е встрани от темата,но ми се искаше да уточня).
Ако все още имаш желание защо просто не му кажеш следващия път ако срещнеш нещо от рода на '' извинявай, но само аз ли смятам, че често се засичаме'' може  да ти звучи тъпо, но  няма ли да ти е по-тъпо ако съжаляваш после за пропуснатите възможности?

« Отговор #4647 -: Октомври 05, 2013, 08:08:38 am »
Няма как да стане,защото постоянно е със слушалки в ушите ;D.Не искам да си вкарвам никакви филми в главата,защото няма да се получи.Но да не спамим темата.  :blink:

« Отговор #4648 -: Октомври 05, 2013, 12:11:42 pm »
Пак се допътвам, защото вече нищо не разбирам...
След като отново подновихме отношения, той пак изчезна. Твърдението му е, че има много работа. Аз вече,не вярвам.
Всичко ли приключи между нас?

*

april

• 14
« Отговор #4649 -: Октомври 06, 2013, 02:06:44 pm »
Х ще ме потърси ли, ще ме покани ли на среща скоро ?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4650 -: Октомври 07, 2013, 08:12:10 pm »
April - I az mislia che da...obvurzan li e choveka- ti obvurzana li si? Liubopitno mi e...
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

RoBi

• 11
« Отговор #4651 -: Октомври 07, 2013, 08:35:14 pm »
Здравейте. Какво бихте казали по тази карта - ще ме потърси ли отново до края на тази година? Благодаря за коментарите.

Обратна връзка: потърси ме! След 2-месечно мълчание. И то няколко пъти ме търси, тъй като не съм особено добре настроена към момента. Иска да се срещнем.

*

april

• 14
« Отговор #4652 -: Октомври 08, 2013, 07:57:58 am »
Благодаря ви за отговора момичета. zikovu, не е обвързан, поне официално, по картата излиза че има друга ли. Аз също не съм.

« Отговор #4653 -: Октомври 08, 2013, 11:38:18 am »
Здравейте, бих искала да попитам по-опитните, ще имаме ли развитие в отношениата с Г или ще останат на това ниво. Благодаря ви предварително! :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4654 -: Октомври 08, 2013, 04:16:01 pm »
за сега не мисля, че ще има по- сериозно развитие, чувствата ще си ги има и евентуално срещи за секс от време на време- за това има потенциал.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4655 -: Октомври 08, 2013, 04:19:00 pm »
Благодаря ви за отговора момичета. zikovu, не е обвързан, поне официално, по картата излиза че има друга ли. Аз също не съм.

Да, има едно такова правило у 5 като е в 1ви дом- че човека е обвързан- това не задължително да е истина разбира се.
Като цяло излиза да сте заедно...но марс квадратира луната - този човек е напрегнат, от време навреме избухва, има напрежение в него- ако започнете отношения може би те няма да са съвсем гладки

*

april

• 14
« Отговор #4656 -: Октомври 08, 2013, 05:31:28 pm »
Действително е такъв както си го описала, zikovu. Съществуват странични фактори и външни обстоятелства, които евентуално може да му влияят и затова си мисля, че нещата няма да са толкова лесни при една евентуална връзка между нас.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4657 -: Октомври 09, 2013, 08:58:05 am »
По хорара на Април- мисля, че е възможно човека да поддържа възка на сексуална основа евентуално с някава дама- също и заради нептун на трон в негов 8ми и включени риби в негов 8ми. Но тъй като марс- негов съ у 1 опозицира нептуна - мисля, че той ще предприеме действия да прекрати тези отношения, защото всичко друго в картата сочи.. общо бъдеще на любовния фронт и споделени чувства между квезита и кверентката.

По хорара на Мариана- също бих отчела нептуна на к8, а не толкова в 7ми- не знам дали това не показва някакъв любовник или скрита връзка- ще чакам нейната ОВ.
« Последна редакция: Октомври 09, 2013, 09:06:39 am от zikovu »

« Отговор #4658 -: Октомври 09, 2013, 10:18:26 am »
Благодаря ви за отговорите! Връзка всъщност не е имало, имаше опити от негова страна за такава, в продължение на 2 години, но и двамата сме обвързани, не можех да го позволя. Наистина прекратих срещите си с него-работехме заедно, дори незнам защо продължавам да мисля за него...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4659 -: Октомври 09, 2013, 10:19:45 am »
извини ме за въпроса- но имали ли сте интимни срещи с него?