Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040964 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #4660 -: Октомври 09, 2013, 10:08:21 pm »
М. в София ли е?
в мой 4д, т.е. да? и то в края, т.е. не от днес:Д?

« Отговор #4661 -: Октомври 10, 2013, 01:12:36 am »
И аз имам един въпрос:Х.крие ли истинските си чувства към мен?Държи се студено,дистанцирано,на моменти сопнато(У1ретро Уран),а аз мисля,че има чувства към мен,но не ги показва.Да,ама не мога да си разтълкувам картата.Като гледам У5 му излиза от съвпад с У12,и ще направи тригон с моя У5,и двата У5 ще се обърнат ретро.Да поясня само,че сме имали връзка преди.

*

elif

• 48
« Отговор #4662 -: Октомври 10, 2013, 04:22:59 am »
Ще продължи ли връзката ни? Тази карта какво ви говори за неговото настроение към отношенията ни?

« Отговор #4663 -: Октомври 10, 2013, 12:28:39 pm »
М. в София ли е?
Доста те интересува М- Венера У1 в неин 1д, Луната също...
Марс у1 за М в края на твоя 4д и без разходящ аспект с У4 показва, че още не е в София, т.е. твоето населено място
Луната У3 ще направи последен аспект тригон с Марс, така че ще се срещнете у вас по някое време, до 10 дни
да, интересува ме.
мерси!

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4664 -: Октомври 10, 2013, 06:29:14 pm »
М. в София ли е?
Марс у1 за М в края на твоя 4д и без разходящ аспект с У4 показва, че още не е в София, т.е. твоето населено място
Луната У3 ще направи последен аспект тригон с Марс, така че ще се срещнете у вас по някое време, до 10 дни
Акрукс, защо У7 в 7 казваш, че показва интереса на У1? Не би ли трябвало У7 в 7 да показва, че У7 си се интересува от себе си, а в 1 да показва интереса на У1 към У7? Прости невежеството ми, опитвам се да хвана логиката.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #4665 -: Октомври 10, 2013, 09:25:28 pm »
Венера е у1 в 7д(1д за назования), виж пак))

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4666 -: Октомври 10, 2013, 09:40:34 pm »
Венера е у1 в 7д(1д за назования), виж пак))
Извинявам се за недоглеждането. Разсеяна съм.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #4667 -: Октомври 11, 2013, 01:40:52 am »
М. в София ли е?
ОВ: в София е. не знам откога. едва ли ще се видим.
мерси за отговора отново!))

« Отговор #4668 -: Октомври 11, 2013, 11:11:32 am »
Ех, и аз да разбера нещо важно в тези хорари най-накрая  :-[  Когато У1 е в 7Д значи, че питащия се интересува много от човека за който се пита. От това следва ли, че ако У7 е в 1Д човека за който се пита е заинтересуван от питащия? И ако У1 е в 7Д и У7 е в 1Д и двамата се интересуват един от друг? За жена се гледа Луната, аз за мъж Марс нали така? Задавам глупави въпроси, но и аз искам да схвана логиката  :-[
« Последна редакция: Октомври 11, 2013, 11:29:17 am от _perla_ »

*

elif

• 48
« Отговор #4669 -: Октомври 11, 2013, 11:14:19 am »
Благодаря ти за отговора, Акрукс. Спречкахме се и действително спря да ме търси, вместо да прояви воля да оправим нещата. Дано да му мине скоро.

« Отговор #4670 -: Октомври 11, 2013, 12:38:40 pm »
И аз имам един въпрос:Х.крие ли истинските си чувства към мен?Държи се студено,дистанцирано,на моменти сопнато(У1ретро Уран),а аз мисля,че има чувства към мен,но не ги показва.Да,ама не мога да си разтълкувам картата.Като гледам У5 му излиза от съвпад с У12,и ще направи тригон с моя У5,и двата У5 ще се обърнат ретро.Да поясня само,че сме имали връзка преди.
не мисля, че крие чувствата си към теб или въобще- Меркурий у5 в 10д
Слънцето У1 е в разходяща опозиция с Уран У1 при него и това показва отдалечаването ви- всеки на своя полюс
Между вашите У5 предстои тригон, но въпросът ти е дали има чувства към теб сега, а на този етап мисля, че не- чувствата му са насочени към друг обект, с който има ангажимент- Сатурн не е само У12, а негов У1, а Меркурий не е само У5,а негов У8
Благодаря,Акрукс,последния аспект на Луна е хармоничен,което ми говори,че ще съм удовлетворена от развитието на въпроса  ;)

*

elif

• 48
« Отговор #4671 -: Октомври 11, 2013, 06:29:09 pm »
Ще продължи ли връзката ни? Тази карта какво ви говори за неговото настроение към отношенията ни?
да, ще продължи
може да се е затворил в себе си, да прекъсне общуване скоро, но ще му мине

Ако е удобно, бих искала да попитам по тази карта времето как го изчислявате, кога би трябвало да се подобрят отношенията?

« Отговор #4672 -: Октомври 11, 2013, 10:25:23 pm »
здравейте,
моля за коментар,когато е възможно и ако е...помествам хорара в "любовна тема"понеже е за бивш,който обаче не ме оставя на мира
"ще напусне ли живота ми Д"с цялото си същесво не го искам-влюбена съм в друг,но той кръжи около мен ,и е невероятен нахал,извинете ме за грубия епитет-казвам му в очите ,че не искам да имам общо с него-той "ми ок"и след малко почва да ме сваля все едно не съм го засегнала преди минута,невъзможно е в ежедневието да се избягваме уви.Грозно е ,но не мога да го дишам,явно е решил,че понеже с човека ,към когото имам чувства сме разделени,може да се пробва пак,не мога да сеоттърва от него-с дебилното си спкойствие ме обсажда ,и се надява да се примиря и капитулирам

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4673 -: Октомври 12, 2013, 10:04:49 am »
Момичета,мина време от последния хорар,а нещата с моето момче не помръдват... :(
Ще се съберем ли с А. назован по име?софия,10.57 часа...губя надежда.....
Благодаря ви
Рене

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4674 -: Октомври 12, 2013, 10:09:20 am »
Не искам да те обезкуражавам, но засега като че ли не, нещата не търпят развитие.

Ти си представена от Марс, той от Венера, същите планети управляват петите ви домове.

Твоят сигнификатор е в края на знака, при преминаване в следващия знак ще направи квадрат с неговия сигнификатор. Луната е в заточение и без курс, няма сходящи аспекти. В знака Козирог няма мажорни аспекти нито с твоя сигнификатор, нито с неговия. Фиксиран АС в съчетание със сигнификатор на кверента във фиксиран знак също не показват бързо развитие на въпроса в полза на питащия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4675 -: Октомври 12, 2013, 10:19:26 am »
Не искам да те обезкуражавам, но засега като че ли не, нещата не търпят развитие.

Ти си представена от Марс, той от Венера, същите планети управляват петите ви домове.

Твоят сигнификатор е в края на знака, при преминаване в следващия знак ще направи квадрат с неговия сигнификатор. Луната е в заточение и без курс, няма сходящи аспекти. В знака Козирог няма мажорни аспекти нито с твоя сигнификатор, нито с неговия. Фиксиран АС в съчетание със сигнификатор на кверента във фиксиран знак също не показват бързо развитие на въпроса в полза на питащия.

Благодаря за отговора Лили...принципно нещата изглеждат така...без развитие..
И така почти два месеца.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4676 -: Октомври 12, 2013, 10:21:29 am »
Два месеца не са две години. :))

Вие разделени ли сте, скарали сте се за нещо?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4677 -: Октомври 12, 2013, 10:24:56 am »
Два месеца не са две години. :))

Вие разделени ли сте, скарали сте се за нещо?

Скарахме се и не живеем вече заедно..чува ме се..но не се събираме.
Той очаква да се променя,защото не харесва някои неща в характера ми...
Но някак си,не се сдобряваме..и виждам колко обрано се държи той,като друг човек.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4678 -: Октомври 12, 2013, 10:26:27 am »
Виж, един мъж ако ти поставя условия да се промениш, пиши го бегал.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4679 -: Октомври 12, 2013, 10:28:23 am »
Виж, един мъж ако ти поставя условия да се промениш, пиши го бегал.

Да,виждам,че точно така се получава :unsure: