Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042670 Прегледи
*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
Re: Хорар за любов
« Отговор #4680 -: Октомври 12, 2013, 10:56:24 am »
Предстои ли ни скорошна среща? Ще има ли конфликт по между ни?
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4681 -: Октомври 12, 2013, 08:46:17 pm »
Момичета,мина време от последния хорар,а нещата с моето момче не помръдват... :(
Ще се съберем ли с А. назован по име?софия,10.57 часа...губя надежда.....
Благодаря ви
Рене
Въпреки Луната без курс, след като прочетох допълнителните разяснения на ситуацията от теб, то имате шанс да се съберете отново в интимен план и под един покрив, да имате общи финанси,  защото на Меркурий У4 за него, У8 за теб предстои тригон с Юпитер У4 за теб У8 за него, но тъй като и на двете планети предстои ретроградие няма да е лесно и скоро събирането- имай търпение.

Акрукс благодаря ти много, че отново се включи.
Ще дам обратна връзка и се надявам да познаеш както и преди... :25:

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #4682 -: Октомври 13, 2013, 01:28:48 am »
Предстои ли ни скорошна среща? Ще има ли конфликт по между ни?
ще се съберете, може да не е толкова скоро, колкото ти се иска, а конфликт не се очертава- ако е имало противопоставяне между вас е отминало
:88: :88: :88:
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

smile

• 22
« Отговор #4683 -: Октомври 13, 2013, 02:36:50 pm »
Ще ми пише ли Х (назован по име) и ако да, кога и как ще мине разговора ни?

« Отговор #4684 -: Октомври 14, 2013, 10:49:43 am »
Ех, и аз да разбера нещо важно в тези хорари най-накрая  :-[  Когато У1 е в 7Д значи, че питащия се интересува много от човека за който се пита. От това следва ли, че ако У7 е в 1Д човека за който се пита е заинтересуван от питащия?
 И ако У1 е в 7Д и У7 е в 1Д и двамата се интересуват един от друг? Да, точно това означава когато въпросът е за любов, интимни взаимоотношения
За жена се гледа Луната, аз за мъж Марс нали така? Задавам глупави въпроси, но и аз искам да схвана логиката  :-[
Луната е сигнификатор на въпроса, втори сигнификатор на питащия и сигнификатор на дома, който управлява.
Марс е сигнификатор на домовете, които имат на куспидата знаци овен или скорпион, в различни видове въпроси се тълкува различно- ако въпросът е за здраве Марс е скалпел, обостряне на болестта, ако е изгубена вещ- Марс показва остър предмет от метал, ключовете са по него, а ако е за любов може да е секс- зависи как се връзва с цялата картина по картата, в никакъв случай не се тълкува еднозначно само по планети- гледат се предимно основните сигнификатори и техните аспекти, а цялостното развитие на въпроса показват движението и аспектите на Луната.

Благодаря, Акрукс  :blink: Изчерпателна си както винаги  :88:
« Последна редакция: Октомври 14, 2013, 10:54:56 am от _perla_ »

« Отговор #4685 -: Октомври 14, 2013, 12:04:23 pm »
Стана ми интересна картата на Smile и ще се пробвам да кажа нещо  :-[ Според мен ти си по-заинтерсована от двамата, а той по-скоро иска флирт тъй като неговия У1 е в негов 5-ти дом. Не мога да кажа дали ще ти пише, Акрукс е по пълните картини  ;) Не взимай под внимание писаното от мен  :blink:

« Отговор #4686 -: Октомври 14, 2013, 04:48:57 pm »
Чудих се този Мерк как да го тълкувам, като любовно писмо ли. Обаче си замълчах, но все пак съм била на прав път  ;)

*

smile

• 22
« Отговор #4687 -: Октомври 14, 2013, 05:29:56 pm »

Ще ми пише ли Х (назован по име) и ако да, кога и как ще мине разговора ни?
според това, което показва картата би трябвало да осъществите комуникация, среща, връзка
разговорът от негова страна ще е на тема любов- Меркурий У1, У3 за него в негов 5д
на този етап не се очертава да имате интимни взаимоотношения- Луната У8 за теб в сходящ квадрат със Сатурн У8 за него, което в крайна сметка няма да те удовлетвори- последния аспект на Луната е опозиция с Марс в твоя 8д
Благадаря ви. Картата е на една моя приятелка и сега ми каза, че по - скоро е заинтересована от възстановяването на приятелските си отношения с момчето... и мен ме заблуди. Най - вече иска да разбере кога ще бъде потърсена(това е главното и питане) дали може да се определи време? Аспектът Меркурий и Юпитер е с орбиса 4, 1/2 градуса... може би 4,5 дни?

*

smile

• 22
« Отговор #4688 -: Октомври 14, 2013, 06:16:46 pm »
  Най - вече иска да разбере кога ще бъде потърсена(това е главното и питане) дали може да се определи време? Аспектът Меркурий и Юпитер е с орбиса 4, 1/2 градуса... може би 4,5 дни?

Предстоящия тригон между Меркурий и Юпитер няма да се осъществи скоро, тъй като и двете планети са в сенчеста зона на ретроградие. Меркурий става ретрограден на 21 октомври в 18-ти градус на скорпион, а Юпитер тогава е на 20гр в рак, реално аспектът между тях ще бъде завършен в края на ноември, когато Меркурий ще е директен, но пък Юпитер ще е ретрограден- от нейна страна ще има забавяне и пречки в комуникация, срещи, а това тя го има и сега, защото Нептун У3 е ретро в момента на задаване на въпроса. То е и логично, след като не търси контакт с него, а чака да бъде потърсена!
Благодарим ти. :) :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4689 -: Октомври 15, 2013, 10:11:00 am »
Момичета,мина време от последния хорар,а нещата с моето момче не помръдват... :(
Благодаря ви
Рене

Рене- и аз предвиждам събиране. Той те обича - Венера в 1 д. Венера става и твой и негов сигнификатор + това на Луната предстои антисен съвпад с Венерата, което е най- важното. Но нещата ще станат по- бавно - Луна в Козирог..........друго какво исках да кажа.....а- да! Констиацията на планетите е такава,че скоро Марс и Венера ще заемат тригонални позиции една към друга. Напрежението между вас отминава.Успех!
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4690 -: Октомври 15, 2013, 11:06:59 am »
Благодаря ви
Рене

Рене- и аз предвиждам събиране. Той те обича - Венера в 1 д. Венера става и твой и негов сигнификатор + това на Луната предстои антисен съвпад с Венерата, което е най- важното. Но нещата ще станат по- бавно - Луна в Козирог..........друго какво исках да кажа.....а- да! Констиацията на планетите е такава,че скоро Марс и Венера ще заемат тригонални позиции една към друга. Напрежението между вас отминава.Успех!

Много,много ти благодаря zikovu!
Благодаря за отделеното време и хубавите думи!Ще ви държа в течение и дано сте прави! ))))
Много хубав ден
Рене

« Отговор #4691 -: Октомври 15, 2013, 02:19:14 pm »
здравейте,ще се радвам да се отзовете и изказвам предварителни благодарности
ще има ли промяна в отношеята ни със Х
решила съм да му се обадя по повод,понеже действията му към мен са прекалено двузначни-ту ме търси,ту не.Бивш еХ,и ако продължавам да зациклям от обаждане ,до обаждане ще полудея,имам емоции към човека,но нееднозначното му поведение  ,ме предизвиква да съм враждебна към него и нервна към себе си, просо съм кълбо от нерви по оношения на него

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #4692 -: Октомври 15, 2013, 02:25:54 pm »
Бих искала да задам следния въпрос:
 "Ще имаме ли сериозна връзка с И.която да прерастне в обвързване?"
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4693 -: Октомври 15, 2013, 03:26:22 pm »
Бих искала да задам следния въпрос:
 "Ще имаме ли сериозна връзка с И.която да прерастне в обвързване?"
Асцендентът е твърде ранен, така че може да се случи нещо, което да обезсмисли задаването на въпроса.
Запознавали ли сте се досега? Ако гледаме разходящите квадрати на Луната с вашите У3, вероятно не, а не виждам да предстои такова. Възможно е да има някакво желание и чувства (или просто симпатия) от страна и на двама ви да бъдете заедно, но тригонът между Меркурий и Юпитер ще се осъществи чак в края на ноември, но тогава пък Юпитер, У5 за него, ще е ретрограден. Всъщност, Юпитер е в негов 12 дом, възможно е все още да не осъзнава какво чувства и иска. Луната ще направи пренос на светлина към Меркурий и Юпитер, което предполага наличието на споделени чувства между вас. Венера, У3 за него, ще направи тригон с Уран, У1 за теб - възможно е той пръв да реши да те заговори, тъй като ти в момента като че ли по-скоро чакаш той пръв да реагира. Като цяло, възможно е да има споделени чувства между вас, но за връзка ми се струва, че по-скоро няма да има засега.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #4694 -: Октомври 15, 2013, 04:41:55 pm »
Благодаря ти за включването, Веско, познаваме се. 
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4695 -: Октомври 15, 2013, 04:46:20 pm »
В такъв случай, имало ли е някакъв конфликт между вас, противопоставяне?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4696 -: Октомври 15, 2013, 04:48:57 pm »
Здравейте, пускам хорар на една приятелка, тя си е задала въпроса, аз направих картата и я поствам тук.
Въпросът е 'Ще бъдем ли и с Х (по име) щастливи заедно?'
Мерси предварително!
Луната ще направи тригон с техните сигнификатори, като У1 за нея е У3 за него, и обратно. Освен това Луната, която е У5 за нея, ще направи тригон със Сатурн, У5 за него, така че има шанс да бъдат щастливи заедно.  :blink:

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #4697 -: Октомври 15, 2013, 05:07:49 pm »
В такъв случай, имало ли е някакъв конфликт между вас, противопоставяне?

Не
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4698 -: Октомври 15, 2013, 07:03:31 pm »
Х. имал ли е интимни отношения с момичето от скайпа му?  извинявам се, но не мога да постна карта сега. днес - в 19:25 е зададен въпроса

« Отговор #4699 -: Октомври 15, 2013, 07:51:23 pm »
Сори, но този човек не ме оставя да си тръгна. Аз съм влюбена в него, смятаме че и при него е така, но нещо го спира. Казах му, че повече не мога да го чакам, а и поведението му не свидетелства никакви сериозни намерения. По-скоро опита му да игнорира преплитането на пътища.

Но пише за мен, което ме обърква. Несигурен е.
Питам дали е влюбен в мен, дали му липсвам?