Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041275 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорар за любов
« Отговор #4720 -: Октомври 17, 2013, 10:50:43 am »
Сърди ли ми се X?

Веско- аз мисля, че се сърди - Сатурн е разположен в знак на падение на луната. Но мисля, че ще се разберете и ще продължите контактите си.
Благодаря много, zikovu!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4721 -: Октомври 17, 2013, 01:17:11 pm »
Китса- отношенията ви в близко бъдеще- 2-3 месеца едва ли ще се променят и да станат мноого, ама много сериозни- не знам сега какви са, но ще си останат в общи рамки такива каквито са и сега, но поне с чувствата нещата мисля, че ще ги изясните- взаимни са чувствата, важното е, че ще постигнете и ти и той яснота и ти ще бъдеш много доволна, ще бъдеш щастлива от настъпилия резултат.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4722 -: Октомври 17, 2013, 01:20:49 pm »
A. харесва ли ме ?

точно в момента не мисля, че го осъзнава така, възможно е по- късно да се усети- може би интуитивно изпитва приличане- но не занм до коло е осъзнато още. В момента той е в емоционална еуфория от сексулана връзка с някакъв субект.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4723 -: Октомври 17, 2013, 01:26:01 pm »
Има ли чувства към мен, мисли ли за мен? Не знам дори защо си го причинявам - това е лудост, но ето че продължавам. Моля ви кажете ми какво мислите по хорара. Дали някога ще превъзмогне гордостта си и ще се свърже с мен  :'(

Мисля,че не всичко между вас е приключило, но ми се струва, че развитие при вас ще има доста по- нататък. Ако се случи изненадващо събитие до 3-4 месеца питай тогава дали ще бъдете заедно с него.

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #4724 -: Октомври 17, 2013, 10:08:09 pm »
Здравейте,моля Ви да погледнете и моята карта.Въпроса ми е:
 "Ще се стигне ли до задълбочаване на отношенията ни с А?"
За сега нещата са на ниво флирт,колеги сме.Има взаимни симпатии и от двете страни,но ме притеснява разликата в годините,която е в моя полза :-[ .Благодаря предварително за всичко което можете да ми кажете по картата.
не и причината не е във възрастовата разлика
Благодаря и на теб akruks :58: .Ще може ли да ми разясниш малко,каква е причината според теб :-[,благодаря ти предварително  :blink:

« Отговор #4725 -: Октомври 17, 2013, 10:44:51 pm »
влюбен ли е И. в мен?
да, но като цяло чувствата ви и връзката предстои тепърва да се развиват- в положителна посока

Благодаря, akruks!
Имам един въпрос,във връзка с начина на задаване на въпроса,когато става дума за чувства и взаимоотношения.Произволно избрах картата на Китса.Ако въпроса бе зададен примерно: Мрази ли ме Х? отговора и тълкуването същите ли ще са?

« Отговор #4726 -: Октомври 18, 2013, 04:00:46 am »
влюбен ли е И. в мен?
да, но като цяло чувствата ви и връзката предстои тепърва да се развиват- в положителна посока

Благодаря, akruks!
Имам един въпрос,във връзка с начина на задаване на въпроса,когато става дума за чувства и взаимоотношения.Произволно избрах картата на Китса.Ако въпроса бе зададен примерно: Мрази ли ме Х? отговора и тълкуването същите ли ще са?
Това е друг въпрос и картата му, а с това и тълкуването щяха да са други.
Благодаря Акрукс,но ми е трудно да схвана разликата.Нали пак гледаме У1,У5 и т.н. и според мен отговора би бил:не,не те мрази,нещата м/у вас тепърва ще се развиват.Мисълта ми е,че хармоничен аспект м/у управителите не дава категоричен отговор Да(мрази те/влюбен е),нали?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4727 -: Октомври 18, 2013, 06:02:34 am »
Акрукс, имам едно питане към теб.
Съотв. сигнификатори са Слънце и Уран, Лъв и Водолей са управителите. Между тях не предстой аспект. Но с класическите управител на Водолей, предстой съвпад след смяната на знака на Слънцето. Мислиш ли, че отговорът на питането в крайна сметка ще е положителен?
Луната е на 12 минути от Уран и малко преди опозицията със Слънцето. Като Слънцето е моят У4, а Водолей е на негова К4. Питането е свързано със съвместно съжителство.

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #4728 -: Октомври 18, 2013, 09:56:46 am »
Здравейте,моля Ви да погледнете и моята карта.Въпроса ми е:
 "Ще се стигне ли до задълбочаване на отношенията ни с А?"
За сега нещата са на ниво флирт,колеги сме.Има взаимни симпатии и от двете страни,но ме притеснява разликата в годините,която е в моя полза .Благодаря предварително за всичко което можете да ми кажете по картата.
не и причината не е във възрастовата разлика
Благодаря и на теб akruks Ще може ли да ми разясниш малко,каква е причината според теб,благодаря ти предварително 
Луната без курс- не приемаш отговора ми  :blink:
Луната У6 за теб е извършила хармоничен аспект със Сатурн У6 за него- колеги сте
Луната У5 за теб в разходящ хармоничен аспект със Сатурн У5 за него- има харесване, симпатията, за която пишеш
Но между вашите У1 Уран и Слънце е налице разходяща опозиция, между У8 е налице знаков квадрат- няма сходящ аспект или някаква рецепция, която да подскаже, че ще станете двойка, дори между У3 няма сходящ хармоничен аспект, за да имате за в бъдеще общуване, срещи, успешна комуникация
Нептун съУ1 в твоя 1д показва, че в известна степен се заблуждаваш относно ситуацията
Юпитер съУ1 и У10 в 5д в отминал тригон с Луната У5 в 1д и във взаимна рецепция с нея показва колко е важна за теб любовта, но при него нещата не стоят така- зает е с кариера, работа, материалния комфорт и развлечения- Слънце У1, Меркурий У10 и Сатурн У5, У6  в негов 2д, а Сатурн е и твой управител, така че може да те приеме и теб като източник на средства
Луната е в сходящ куинконкс със Слънцето, а този последен аспект при любовни хорари дава отрицателен отговор
Благодаря aktuks  :blink:,права си принципно трудно приемам "не" за отговор затова и си чупя главата понякога ;D.Обещавам да дам обратна връзка при каквото и да е развитие :88:

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #4729 -: Октомври 18, 2013, 10:08:06 am »
Ще се  задълбочат ли отношенията ни с Н? :( :-\
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4730 -: Октомври 18, 2013, 10:23:21 am »
има всички шансове за това, но доста ще се забави развитието на въпроса- трябва много неща в ситуацията да се променят. Но мисля, че след известен период от веме ще стане.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #4731 -: Октомври 18, 2013, 11:55:37 am »
Ще се  задълбочат ли отношенията ни с Н? :( :-\
А вие отношения имате ли?
Не съм си задала правилно въпроса , сутрин докато се събуди мозъка трябва време  ;D
Имахме пролетта , снощи се видяхме ... и въпроса към тая карта трябва да е ще имам ли пак взаймоотношения с Н :D
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #4732 -: Октомври 18, 2013, 12:59:20 pm »

Същите са. Поне в примера, който ти даваш. ;)
От картата на Китса- "Влюбен ли е в мен.....? -не.
                              "Мрази ли ме .............? - пак не.
Меркурий и Юпитер не са планети със сходна природа, но в картата и двете са във водни знаци. Имат нещо общо, което ги свързва - Марс като управител на водния триплицитет в нощна карта.
Природата на сигнификаторите определя какви ще са взаимоотношенията. Въпроса може да е "Влюбен ли е,харесва ли ме.........? а сигнификаторите да показват страх, омраза или друго нещо.
 :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4733 -: Октомври 18, 2013, 01:31:01 pm »
кои планети показват страх и омраза?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4734 -: Октомври 18, 2013, 03:53:31 pm »
благодаря, Аркус. имах предвид за хорарните карти с въпрос като този на kitsa.

« Отговор #4735 -: Октомври 18, 2013, 05:02:38 pm »
Х ли ми звъни от скрит номер късно вечер?

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #4736 -: Октомври 18, 2013, 05:50:11 pm »
Здравейте,
Много моля за помощ при тълкуването на този хорар
Ще продължи ли връзката ми с Б?
Тя е тайна и той си тръгва от БГ.

Благодаря предварително!

« Отговор #4737 -: Октомври 18, 2013, 05:54:40 pm »
Х ли ми звъни от скрит номер късно вечер?
не- няма скрити действия по принцип

Благодаря, akruks. И аз така мислех, но реших да попитам все пак.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #4738 -: Октомври 18, 2013, 06:00:56 pm »

Същите са. Поне в примера, който ти даваш. ;)
От картата на Китса- "Влюбен ли е в мен.....? -не.
                              "Мрази ли ме .............? - пак не.

Не, не са същите, защото въпросът не е същият- на Китса въпросът е отпратил един вид енергия в пространството, която е запечатана на картата- тя пита за любов, което показва желанието ѝ, търсенето на любов, а това не е отразено само и единствено в 5д на човека, за който пита, а в неин 1-ви дом, 5-ти дом, 8-ми дом, 11-ти дом- това са нейното Аз, нейните чувства, нейните желания, нейните копнежи- в тази връзка се съпоставят с домовете на другия човек.
Липсата на любов не значи омраза- може да е липса на интерес, да няма толкова силни чувства или да е привлечен, но въпреки това да не му харесва всичко в нея, а може да има чувства, но да е затруднен в изразяването- тук вече се включва и 3д- последното пиша примерно, а не по конкретната карта, на която съм дала отдавна отговор.
Ако въпросът беше за омраза, щях да разглеждам дали човека, за който се пита има връзка с 12д на питащата- нейните тайни врагове и нейните тайни страхове

Akruks,
ще дам само пример.
С теб не се познаваме и не сме се виждали никога. Да си прдставим ситуация, в която аз и ти сме в едно и също населено място, да кажа че може да сме били и на метър една от друга.
По стечение на обстоятелствата, и аз и ти задаваме различни въпроси, по едно и също време. В една и съща минута. Аз питам дали ме мрази някой, ти дали те обича. И ако отидем при един и същ астролог, какво ще стане. Дори и при различни астролози да отидем все тая.
Картата на въпраса ще е една и съща.?????????????????
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4739 -: Октомври 18, 2013, 06:10:15 pm »
Аз пък не разбрах за какво е това "й" на места, където трябва да е "и"   :blink:

Как какво? Заспало :)
Слагам картата, не ми се сърди, че пак е зет-ска!