Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040861 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #4760 -: Октомври 19, 2013, 09:44:11 pm »
Ами да беше написала това в началото, за да се знае какви са ви отношенията с този човек, за когото питаш в момента на задаване на въпроса
от допълнителните ти пояснения се натъквам на противоречия- как хем те търси ежедневно, срещате се, а в същото време си питала първоначално дали ще се сдобрите- може би питаш дали ще възстановиш интимните си взаимоотношения с този човек и ще сте пак заедно като двойка, но според това, което ми говори картата за сега няма да стане

Да, това имах предвид - виждаме се, той ме търси, но има напрежение в отношенията ни. Минахме през конфликт, който ни развали връзката и сега и двамата искаме да оправим нещата, но не става така лесно.

Благодаря за отговорите!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4761 -: Октомври 20, 2013, 02:11:19 pm »
 каси-в такъв случай...бихме могли да погледнем у на 3тите ви домове, които скоро ще застанат хармонични един към друг- и това би могло да говори за изглаждане на недоразуменията, но все пак основните ви сигниг. са в опозе, там има някаква венера в негов пети дом- може пък и да значи, че работата му е приоритет за сега и е това от което наистина се вълнува- може и да има афера с колежка... има много варианти..
не е хубав този хорар за взаимоотношения- правила ли си по- рано друг? да питаш като цяло за вашите отношения?
Ако имаш друг хорар за цялостни отношения той си важи за вас...а на този може да му се погледнат само 3тите домове....не знам...
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #4762 -: Октомври 20, 2013, 04:56:48 pm »
Здравейте..възстанових отношенията си с Х,но предвид предишно негово поведение мисля,че ме лъже...въпорсът ми е "Лъже ли ме Х или не" и "Има ли друга жена между нас"...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4763 -: Октомври 20, 2013, 05:49:05 pm »
Здравейте..възстанових отношенията си с Х,но предвид предишно негово поведение мисля,че ме лъже...въпорсът ми е "Лъже ли ме Х или не" и "Има ли друга жена между нас"...
Не мисля, че има друга и едва ли те лъже.

« Отговор #4764 -: Октомври 20, 2013, 06:34:31 pm »
Не мисля, че има друга и едва ли те лъже.

о , благодаря,Веско....ще свиркам за обратна връзка/ако разбера нещо,всъщност..по въпорса  :P /...Пожелавам ти приятна вечер и хубава седмица от утре.. :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4765 -: Октомври 20, 2013, 08:48:40 pm »
Благодаря!  :blink:

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #4766 -: Октомври 20, 2013, 10:39:20 pm »
Привет :-[ Мисля, че съм влюбена, или поне много еуфорична... Имам си въпросче, и то е: А. влюбен ли е в мен?

« Отговор #4767 -: Октомври 20, 2013, 11:00:11 pm »
Меркурий тази нощ става ретро и вече възстанови общуването с човек от миналото, предполагам онзи 12-ет домния  :blink:
Ако крие нещо, то е бели пари за черни дни- Марс У2 в негов 12д, понеже Марс е твоя У1 може да се каже, че и ти си загадка за него- не е наясно с теб детайлно (Марс в дева)

..за това и мисля,че възстановяването на тази отношения не е по Меркурий..да ,той е /за мое съжаление/..ама..не му вярвам,беее..ето тази вечер отново го нямаше у тях до 21,45 и се оправдава със сина си....тресе ме ревноост там и това е /а принципно ен съм такава/...така усещам нещата и за това си зададох въпроса...а му предстои един красив тригон на Венера към неговите Венера,Марс,Плутон и Слънце :-\.....

Благодаря,АкруксчИ :wub:

« Отговор #4768 -: Октомври 21, 2013, 05:24:34 am »
Меркурий тази нощ става ретро и вече възстанови общуването с човек от миналото, предполагам онзи 12-ет домния  :blink:
Ако крие нещо, то е бели пари за черни дни- Марс У2 в негов 12д, понеже Марс е твоя У1 може да се каже, че и ти си загадка за него- не е наясно с теб детайлно (Марс в дева)

..за това и мисля,че възстановяването на тази отношения не е по Меркурий..да ,той е /за мое съжаление/..ама..не му вярвам,беее..ето тази вечер отново го нямаше у тях до 21,45 и се оправдава със сина си....тресе ме ревноост там и това е /а принципно ен съм такава/...така усещам нещата и за това си зададох въпроса...а му предстои един красив тригон на Венера към неговите Венера,Марс,Плутон и Слънце :-\.....

Благодаря,АкруксчИ :wub:
Марсин, сина му ако е негово второ дете е също по Марс в 12д, така че не те е излъгал
ти имаш по тази карта Нептун в 12д- нещо нереално има на подсъзнателно ниво при теб- може да е безпочвената ревност
....не,има само един сини постоянно се оправдава с него....опозицията на двата У5/Сатурн и луна/ мисля,че работи дори предварително....в момента на задаване на този въпорс Х го нямаше  около мен ,но вярно бях напушена....и след като той се появи ,се сдърпахме през нета и тази опозиция се прояви ,като си написахме куп хапливи писма/по-скоро аз бях хапливата,а той се отбраняваше и недоумяваше защо всъщност аз не му вярвам- ей това ме дразни още повече/виждам,че Луната/мойУ5/,ама и Сатурн/неговУ5/ в този хорар прави сходящ секстил с Юпитер....дали мога да се надявам на добро развитие от тук нататък?....ама неговия У1 има тригон с Уран,па аз имам нъцки промяна... :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4769 -: Октомври 21, 2013, 08:35:58 am »
Привет :-[ Мисля, че съм влюбена, или поне много еуфорична... Имам си въпросче, и то е: А. влюбен ли е в мен?

мисля, че този хорар ти дава положителен отговор въпреки състоянието на основните сигнификатори.

*

aiofe

• 42
« Отговор #4770 -: Октомври 21, 2013, 08:52:52 am »
Х ( по име ) харесва ли ме?

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #4771 -: Октомври 21, 2013, 09:47:08 am »

мисля, че този хорар ти дава положителен отговор въпреки състоянието на основните сигнификатори.
Благодаря, толкова си мила, нежна и добра :)

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #4772 -: Октомври 21, 2013, 08:04:11 pm »

Управител на часа Сатурн, в 7 дом, в Скорпион. Показва този, за когото е зададен въпроса.Сатурн е мъжка планета.
Десцедента Везни, управител Венера. Сатурн има достойнства в знака на К7 с управител Венера-другата жена.
Сатурн е управител на 10,11 и 12 дом /4,5 и 6 от 7дом/, неговите дом и деца.
Венера / съперницата/ не вижда Сатурн и няма да може да окаже влияние върху него.
Луната прави аспект, първо със Сатурн, но преди да аспектира диспозитора на Венера, прави аспект с Меркурий, отново няма връзка.
Та няма друга жена и наистина е зает с детето си. :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

« Отговор #4773 -: Октомври 21, 2013, 08:11:25 pm »

Управител на часа Сатурн, в 7 дом, в Скорпион. Показва този, за когото е зададен въпроса.Сатурн е мъжка планета.
Десцедента Везни, управител Венера. Сатурн има достойнства в знака на К7 с управител Венера-другата жена.
Сатурн е управител на 10,11 и 12 дом /4,5 и 6 от 7дом/, неговите дом и деца.
Венера / съперницата/ не вижда Сатурн и няма да може да окаже влияние върху него.
Луната прави аспект, първо със Сатурн, но преди да аспектира диспозитора на Венера, прави аспект с Меркурий, отново няма връзка.
Та няма друга жена и наистина е зает с детето си. :blink:

уау...различно мислене.....благодаря,Россин  :blink: ...още нямам идея какво се случва/само знам,че предстои да се чуем тази вечер :P /....ще свиркам за обратна връзка ...

*

me4o_puh

• 26
  • Ни риба ,ни рак
« Отговор #4774 -: Октомври 21, 2013, 10:14:02 pm »
Здравейте,започнах контакт с бившия си приятел-комуникация, писане,флирт-но той не веднъж ме е лъгал в миналото,и вече съм наплашена-все съм на щрек :'(
имам конкретно подозрение за една дама-с две думи-ревнувам...
глупаво е ,и ме е срам-но питам Има ли връзка Кристина със Стоян?любовна разбира се...
ако някой откликне-ще се радвам
....Събуждали ли сте се някога,с порива да съживите една отдавна погребана мечта.Аз да-всяка сутрин........

« Отговор #4775 -: Октомври 21, 2013, 10:27:51 pm »
Здравейте, тъй като наскоро се разделих с бившия си приятел и много тежко се случва всичко. Напоследък той започна да ме търси и все още се интересува от мен,но не знам дали е защото иска да е с мен или защото ме съжалява.
Исках да попитам дали ние ще се съберем отново скоро или всичко вече е минало

Благодаря за отделеното време!
Ако има желание, има и начин!

« Отговор #4776 -: Октомври 21, 2013, 10:49:40 pm »
опозицията на двата У5/Сатурн и луна/ мисля,че работи дори предварително....в момента на задаване на този въпорс Х го нямаше  около мен ,но вярно бях напушена....и след като той се появи ,се сдърпахме през нета и тази опозиция се прояви ,като си написахме куп хапливи писма/по-скоро аз бях хапливата,а той се отбраняваше и недоумяваше защо всъщност аз не му вярвам- ей това ме дразни още повече/виждам,че Луната/мойУ5/,ама и Сатурн/неговУ5/ в този хорар прави сходящ секстил с Юпитер....дали мога да се надявам на добро развитие от тук нататък?....ама неговия У1 има тригон с Уран,па аз имам нъцки промяна... :blink:
В картата опозицията между вашите У5, Лунаи Сатурн е разходяща, т.е. имало е противопоставяне, отдалечаване за вас двамата в областта на чувствата в миналото.
Сатурн У5 за него е в отминал тригон с Юпитер, който при него е У3- изразил е любовта си безпроблемно.
При теб Луната У5 е в сходящ хармоничен аспект с Юпитер У9, като преди това ще извърши опозиция с твоя У3- първоначално ще отхвърлиш мисълта за любов защото си мислиш, че той укрива нещо(някоя) от теб, понеже Меркурий е част от неговия 12д, но скоро след това, ще му повярваш на думите.
Неговият У1 има тригон с Уран- но планетата за него е У6, това касае здравето му, а при теб е У12 в 12д- може би ще намери начин да усмири твоя душевен смут и гневни изблици.
Не си права, че на твоя У1 не предстоят аспекти- Марс У1 е в сходящ секстил с Плутон У8, със Сатурн У4, 5 за него- може би ще ходиш при него и ще има джиджи биджи, в сходящ секстил с Меркурий У3 за теб- кратко пътуване, срещи, комуникация с него, а накрая секстил с Юпитер у9- път надалеко, общуването с него, което ще продължи, тъй като това е и последния аспект на Луната.

...Благодаря,Акрукс..наистина е така,както си описала развитието на ситуацията....само дето У6 в случая касае ежедневните му дела-там има промяна/за здравето си не каза нищо /....наистина беше безкрайно коректен в разговора ни тази вечер/без никакъв намек за моето поведение снощи  :-[/......последната част на поста ти ми хареса най-много  :P

« Отговор #4777 -: Октомври 22, 2013, 06:48:41 am »
Здравейте, тъй като наскоро се разделих с бившия си приятел и много тежко се случва всичко. Напоследък той започна да ме търси и все още се интересува от мен,но не знам дали е защото иска да е с мен или защото ме съжалява.
Исках да попитам дали ние ще се съберем отново скоро или всичко вече е минало.

Забравих да кажа,че той е Скорпион с асцендент Овен,а аз съм Везни с асценден Козирог ( невероятна комбинация  просто)

Благодаря за отделеното време!
Ако има желание, има и начин!

« Отговор #4778 -: Октомври 22, 2013, 03:17:44 pm »
Здравейте :) Бихте ли ми разтълкували тази карта, понеже не разбирам.
Въпросът ми е Ще се съберем ли с М?
Благодаря!
Вдигайте се пак и пак, докато агнетата станат лъвове!!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4779 -: Октомври 22, 2013, 03:35:47 pm »
Здравейте,започнах контакт с бившия си приятел-комуникация, писане,флирт-но той не веднъж ме е лъгал в миналото,и вече съм наплашена-все съм на щрек :'(
имам конкретно подозрение за една дама-с две думи-ревнувам...
глупаво е ,и ме е срам-но питам Има ли връзка Кристина със Стоян?любовна разбира се...
ако някой откликне-ще се радвам

Аз бих гледала момичето по 7ми дом, а любовта ти- той по твой 5ти. Гледаме има ли връзка между Сатурна- тя и Марса- той. Сатурна се намира в знак на Марс, предстои секстил между двете планети.
Луната праща кк-си към тях- ти едва ли ще станеш явен свидетел, но ще го усетиш. Луната Ще съвпадне по антисия с юпитера - това пак си ти- пак ти дава положителен отговор...като цяло мисля, че те двамата са заедно- да.

Ако той е твой 5ти- негов 5ти е твой 9ти дом управляван пак от сатурн- пак е Кристина. Аз мисля, че имат отношения, харесва я..НО това само при положение, че съм определила правилно домовете. Но ти си попитала така- има ли ТЯ връзка с НЕГО. Тя е 7ми дом.
Ако беше питала той дали те лъже щяхме да гледаме 7ми към твой 12ти и негов 12ти и положение на у3ти домове или дали има някакво друго момиче в живота му щях да погледна него като седми твой дом и 5тия му към твой 11....

Ето тук отново се връщаме на онази дискусия КАК ПИТАМЕ. Много е важно.
« Последна редакция: Октомври 22, 2013, 03:40:10 pm от zikovu »