Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040692 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #4780 -: Октомври 22, 2013, 04:03:15 pm »
Здравейте, тъй като наскоро се разделих с бившия си приятел и много тежко се случва всичко. Напоследък той започна да ме търси и все още се интересува от мен,но не знам дали е защото иска да е с мен или защото ме съжалява.
Исках да попитам дали ние ще се съберем отново скоро или всичко вече е минало

Благодаря за отделеното време!

Не е отминало, но и още не е настъпил момента на категоричното завръщане един към друг- поне не в близките месеци. Възможно е да имате срещи, общуване, интимност...но връзка като връзка още не. Поне така мисля.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #4781 -: Октомври 22, 2013, 04:31:01 pm »
Благодаря zikovu и akruks.

Много обнадеждаващо звучи,ще Ви кажа дали има развитие  :rolleyes:
Ако има желание, има и начин!

« Отговор #4782 -: Октомври 22, 2013, 04:31:23 pm »
опозицията на двата У5/Сатурн и луна/ мисля,че работи дори предварително....в момента на задаване на този въпорс Х го нямаше  около мен ,но вярно бях напушена....и след като той се появи ,се сдърпахме през нета и тази опозиция се прояви ,като си написахме куп хапливи писма/по-скоро аз бях хапливата,а той се отбраняваше и недоумяваше защо всъщност аз не му вярвам- ей това ме дразни още повече/виждам,че Луната/мойУ5/,ама и Сатурн/неговУ5/ в този хорар прави сходящ секстил с Юпитер....дали мога да се надявам на добро развитие от тук нататък?....ама неговия У1 има тригон с Уран,па аз имам нъцки промяна... :blink:
В картата опозицията между вашите У5, Лунаи Сатурн е разходяща, т.е. имало е противопоставяне, отдалечаване за вас двамата в областта на чувствата в миналото.
Сатурн У5 за него е в отминал тригон с Юпитер, който при него е У3- изразил е любовта си безпроблемно.
При теб Луната У5 е в сходящ хармоничен аспект с Юпитер У9, като преди това ще извърши опозиция с твоя У3- първоначално ще отхвърлиш мисълта за любов защото си мислиш, че той укрива нещо(някоя) от теб, понеже Меркурий е част от неговия 12д, но скоро след това, ще му повярваш на думите.
Неговият У1 има тригон с Уран- но планетата за него е У6, това касае здравето му, а при теб е У12 в 12д- може би ще намери начин да усмири твоя душевен смут и гневни изблици.
Не си права, че на твоя У1 не предстоят аспекти- Марс У1 е в сходящ секстил с Плутон У8, със Сатурн У4, 5 за него- може би ще ходиш при него и ще има джиджи биджи, в сходящ секстил с Меркурий У3 за теб- кратко пътуване, срещи, комуникация с него, а накрая секстил с Юпитер у9- път надалеко, общуването с него, което ще продължи, тъй като това е и последния аспект на Луната.

...Благодаря,Акрукс..наистина е така,както си описала развитието на ситуацията....само дето У6 в случая касае ежедневните му дела-там има промяна/за здравето си не каза нищо /....наистина беше безкрайно коректен в разговора ни тази вечер/без никакъв намек за моето поведение снощи  :-[/......последната част на поста ти ми хареса най-много  :P

...извинявайте,ако приемете това за груб спам,но понеже ме впечатли и реших да го напиша ,а не знам къде ......влизам отново,за да ви напиша констатацията си от композитната карта за вчерашния ден- тр Юпитер в точен съвпад с комп.Луна ,  тр Слънце в 1* на 5д  :P.....и тр Марс в точен съвпад с комп. Уран/другите аспекти не ги помня/........явно си работи композита,свързано със случилото се с тази връзка.... :blink:
...а прогресивно- при мен тр Слънце съвпада с прогр Юпитер.... тр Луна днес минава през прогр Слънце ....а  при Х - тр Слънце съвпада с  прогр Нептун ....тр Венера съвпад с прогр СЛВ  ..... и трСЛВ съвпада с прогр Венера..... :blink:
« Последна редакция: Октомври 22, 2013, 04:40:13 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #4783 -: Октомври 22, 2013, 04:54:45 pm »
Здравейте :) Бихте ли ми разтълкували тази карта, понеже не разбирам.
Въпросът ми е Ще се съберем ли с М?
Благодаря!
[/quote] Ако М. ти е гадже и питаш дали ще се съберете да живеете заедно, то може да стане след време, но ако не ти е никакъв и питаш дали ще се съберете като двойка- вероятността е малка, но все пак я има.
[/quote] Бяхме гаджета, живеехме заедно известно време, но той реши неочаквано да сложи край. И се интересувам дали има шанс за нас да се съберем отново като двойка.
Вдигайте се пак и пак, докато агнетата станат лъвове!!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4784 -: Октомври 22, 2013, 05:02:35 pm »
Благодаря!

Аз мисля, че има шанс да се получат нещата- но пак- по-нататък. Чувствата ги има, споделени са, но по този хорар- не се дават срещи и комуникация, които да доведат до необходимото събиране. На него му трябва още малко време да се осъзнае. имай търпение.

« Отговор #4785 -: Октомври 22, 2013, 05:27:50 pm »
Благодаря!

Аз мисля, че има шанс да се получат нещата- но пак- по-нататък. Чувствата ги има, споделени са, но по този хорар- не се дават срещи и комуникация, които да доведат до необходимото събиране. На него му трябва още малко време да се осъзнае. имай търпение.
Много ти благодаря за отговора :)  искам само да попитам може ли да се каже за какъв период от време ще стане осъзнаването ..месец/и година?
 Благодаря отново :)
Вдигайте се пак и пак, докато агнетата станат лъвове!!

« Отговор #4786 -: Октомври 23, 2013, 04:39:59 pm »
каси-в такъв случай...бихме могли да погледнем у на 3тите ви домове, които скоро ще застанат хармонични един към друг- и това би могло да говори за изглаждане на недоразуменията, но все пак основните ви сигниг. са в опозе, там има някаква венера в негов пети дом- може пък и да значи, че работата му е приоритет за сега и е това от което наистина се вълнува- може и да има афера с колежка... има много варианти..
не е хубав този хорар за взаимоотношения- правила ли си по- рано друг? да питаш като цяло за вашите отношения?
Ако имаш друг хорар за цялостни отношения той си важи за вас...а на този може да му се погледнат само 3тите домове....не знам...

Zikovu, благодаря ти за допълнителните тълкувания по картата. Ще видим какво ще излезе от тези взаимоотношения. Каквото - такова.

« Отговор #4787 -: Октомври 24, 2013, 12:00:38 am »
Отдавна не съм си правила хорар, та реших да си пусна един свързан с бившя ми приятел с който сме в добри, приятелски отношения и все още се чуваме. Няма изгледи да си обновим връзката. Попитах дали ме обича, назовала съм го по име. На моменти си мисля, че все още изпитва нещо към мен, обаче хорара ми съвсем друго показва, че аз съм тази с чувствата (Сатурн, така хубаво ми се е загнездил в 5-ти дом), което не е лъжа, защото все още си го харесвам и обичам по някакъв начин, а той явно не. И аз какво правя в 6-тия му дом, не мога да си обясня ? Акрукс, вади секирата ;D Обаче, ако по картата излиза, че си има друга–спести ми го, че все още не съм готова да го чуя :blink:
« Последна редакция: Октомври 24, 2013, 12:29:20 am от _perla_ »

« Отговор #4788 -: Октомври 24, 2013, 10:09:57 am »
Ти не гледай, че Луната е в негов 6д, а това, че Луната У1 за теб е в твоя 12д и е без курс- стоиш си в миналото, за което не правиш нищо да го промениш. Не знам защо реши, че си има друга- заради Венера в негов 12д сигурно, но Венера е диспозитор на интерсептиран знак в негов 5д и не може да се изрази напълно, в разходяща опозиция е с Луната- с теб, ти също не си разбрала чувствата му, разположена в негов 12д-  пази голяма част от чувствата само за себе си. Понеже Марс У5 за него е в сходящ хармоничен аспект със Сатурн у1 то може да прояви активност в тази област на живота си- любов, развлечения, които ще са споделени с теб- Марс е в твоя 3д на срещите и част от твоя 5д.

Благодаря, Акрукс, че не извади секирата и не ми резна крилцата  ;D Ами Рак с Асц.Близнаци е–едно напред две назад, иди че го разбери  :blink: А, чувствата си крие ли ги, няма ли ги? Като си направя една равносметка на връзката ни, не мога да разбера дали някога ме е обичал, защото не е от типа хора които те издигат на пеадистал и те карат да летиш. Малко студен идва за моята емоционална натура  :blink: За това сега си пасувам, въпреки че аз бях виновната да се разделим, нека и той да се размърда малко, ако иска. Омръзна ми все аз да настоявам. А и има черти в характера, които не ми хаесват и аз самата дори не знам дали искам да съм с него. Не знам дали да се радвам на тази активност при него в любовта и развлеченията, понеже на този етап няма изгледи да са споделени с мен понеже  живеем на голямо разстояние един от друг, което май пропуснах да утончня  :blink: Това значи ли, че ще има обяснение в любов и ще ще се видим близките месеци  ;)

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #4789 -: Октомври 24, 2013, 02:24:57 pm »
Ех, тази любов. И аз с хорар :-[ В скоро време очаква ли се любов на хоризонта?
По Плацидус 5-тият ми дом е в Близнаци, а по Кох - Телец, знам че Луната в 6-ти не отговаря на въпроса, но дали не е защото предните пъти питах и все излизаха нерадикални карти...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4790 -: Октомври 24, 2013, 03:44:16 pm »
По-скоро връщане към стара любов, някой колега може би.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #4791 -: Октомври 24, 2013, 07:07:41 pm »
 :blink: В момента имам едни трудни и неясни отношения с един Рак, но дали за него става дума...

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4792 -: Октомври 24, 2013, 08:11:10 pm »
Х ще ме покани ли на среща?
покани ме няколко минути, след като пуснах хорара. какво друго мога да очаквам по него?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4793 -: Октомври 24, 2013, 08:39:33 pm »
Х ще ме покани ли на среща?
покани ме няколко минути, след като пуснах хорара. какво друго мога да очаквам по него?
Секс може би.  :blink: Стига ти да не му откажеш.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4794 -: Октомври 24, 2013, 09:15:51 pm »
 ;D благодаря

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4795 -: Октомври 24, 2013, 10:34:42 pm »
благодаря. това е бившия, за който пусках 1 куп хорари  ;D та този 8 дом не знам дали не е свързан с някаква преоценка. за секс и дума не може да става към момента.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4796 -: Октомври 25, 2013, 08:12:16 am »
клер...у на 3тите ви домове- а и на 8мите нямат връзка помежду си- луната няма да успее да пренесе светлина между тях- не знам дали срещата ще се осъществи. иначе чувства има и ще продължи да има, оставате свързани по някакъв начин...но понеже въпроса ти засяга главно срещите и комуникацията- гледаме- срещи и комуникация
Няма да го тълкувам като хорар за връзката ви след като си пускала много хорари за вас пред това.
Кога си питала последния хорар за вас как ще ви се развиват отношенията?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4797 -: Октомври 25, 2013, 08:34:30 am »

слагам картата с правилният месец.
според мен отговорът е "не", но все пак да я пусна. не знак как да тълкувам и сходящия тригон на луната със слънцето, което е и последният аспект, който ще сключи.
благодаря.
среща имаше, даже вече беше минала като пуснах хорара тук. ами в неговия 3ти е венера, която е мой У3, това не действа ли като съвпад на управителите ни на 3тите домове?
горе е последният хорар. има още малко време по него, скоро ще дам ов.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #4798 -: Октомври 25, 2013, 08:45:30 am »
Да изтормозя arkus  пак , но прекалено много познава и няма как  ;D
Приключиха ли отношенията ми окончателно с А. или защото знае че ще се издразня покани мойта приятелка на кафе снощи. :-\ :-\
« Последна редакция: Октомври 25, 2013, 10:09:50 am от mail »
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #4799 -: Октомври 25, 2013, 09:51:33 am »
Здравейте,

Бих искала да попитам: Ще си намеря ли скоро приятел? Поддържам взаимоотношения с К. но не съм сигурна,че искам да бъда с него,а преди месец се разделих с Т.

Благодаря за съдействието