Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040671 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #4800 -: Октомври 25, 2013, 10:50:14 am »
Ще се получи ли връзкaтa ни с И... ?  :rolleyes: преди месец бях пуснaлa хорaр и бях убеденa ,че момчето зa което питaх е моя човек ,но вие отново бяхте прaви ..зa товa ми моля отново зa помощ по този хорaр :) нaистинa хaресвaм новото момче с което се зaпознaх и вече от еднa седмицa прекaрвaме нон стоп времето си зaедно и многоо бих искaлa този нещaтa дa се получaт 
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #4801 -: Октомври 25, 2013, 11:36:48 am »

Да изтормозя arkus  пак , но прекалено много познава и няма как  ;D
Приключиха ли отношенията ми окончателно с А. или защото знае че ще се издразня покани мойта приятелка на кафе снощи. :-\ :-\
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4802 -: Октомври 25, 2013, 11:42:11 am »
Не съм akruks, но според мен по картата не са приключили. Ще те потърси евентуално, а може и нещо повече да се случи между вас.  :blink:

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4803 -: Октомври 25, 2013, 12:20:25 pm »
ще подновим ли комуникация с Х?
имам предвид не просто еднократно обаждане, а точно подновяване на комуникацията като цяло.
16,08,2013, 08:46 бургас

ще съм благодарна, ако някой качи картата, от работа не мога да я кача.
чак днес видях, че картата е объркана
слагам картата с правилният месец.
според мен отговорът е "не", но все пак да я пусна. не знак как да тълкувам и сходящия тригон на луната със слънцето, което е и последният аспект, който ще сключи.
Венера у3 при него е в отминал хармоничен аспект с Плутон У3 за теб, който е ретро и е напълно възможно като стане Плутон директен да възобновиш комуникацията си с Х
Последен хармоничен аспект на Луната показва добър завършек в развитието на въпроса, Луната управлява дома на приятелството при теб и областта на чувствата при него, а Слънцето е съответно в твоя 11д на приятелство и негов 5д на любовта, така че би трябвало да те устройва финалното развитие по линията любов-приятелство!
ето за това не съм дала - защото не знам още устройва ли ме, не ме ли. може до края на хорара да разбера  :blink:
благодаря за допълнението :)

« Отговор #4804 -: Октомври 25, 2013, 12:26:18 pm »
Ще се получи ли връзкaтa ни с И... ?  :rolleyes: преди месец бях пуснaлa хорaр и бях убеденa ,че момчето зa което питaх е моя човек ,но вие отново бяхте прaви ..зa товa ми моля отново зa помощ по този хорaр :) нaистинa хaресвaм новото момче с което се зaпознaх и вече от еднa седмицa прекaрвaме нон стоп времето си зaедно и многоо бих искaлa този нещaтa дa се получaт
и ще се получат!
Блaгодaря ти , Aкрукс :))) :* с предният точно кaкто кaзaхте с Веселин нищо не се получи .. :D
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #4805 -: Октомври 25, 2013, 01:12:18 pm »
Здравейте,

Бих искала да попитам: Ще си намеря ли скоро приятел? Поддържам взаимоотношения с К. но не съм сигурна,че искам да бъда с него,а преди месец се разделих с Т.

Благодаря за съдействието
Най-вероятно ще се събереш с бившия приятел, тъй като Меркурий У7 е ретро и Луната ще направи тригон с него, а накрая съвпад с твоя у-л Юпитер.

Благодаря ти akruks, а има ли предпоставки за това кога ще се случи,че като гледам как си комуникираме,аз никак не виждам такова развитие  ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4806 -: Октомври 25, 2013, 01:32:14 pm »
Клер...ти дефакто питаш за комуникация, а се интересуваш всъщност за цялостното развитие на отношенията....и аз съм пробвала да задавам строго специфични хорари  по любовните въпроси, но съм забелязала, че когато става дума за любовни хорари те обхващат целите отношения на двойката. И съм забелязала, че като питам "ще ми пише ли смс", "сърди ли ми се"...това според мен не са подходящи питания за любовни хорари. Хорарните питания не е хубаво да се правят за щяло и нещяло...а когато е налице реален проблем. Така,че отношенията ви важи онзи хорар още от август...и ще важи поне до НГ...

Този последния ти- за срещата- не ми се връзва нещо- за мен е нерадикален той. Но това са моите усещания за нещата
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4807 -: Октомври 25, 2013, 01:38:31 pm »
Янита- кажи какво стана с този последния- Р.- Юли месец беше правила един хорар и аз помня, че ти казах, че има друго момиче и не ги виждам отношенията...тогава ти дори на лични ми писа, за да кажеш, че всичко е наред...какво се оказа в крайна сметка ще споделиш ли?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4808 -: Октомври 25, 2013, 01:47:31 pm »
благодаря zikovu.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4809 -: Октомври 25, 2013, 01:53:38 pm »
Клер- по картата от август твоята- която тогава не съм коментирала:

Ти си мерк и венера в ингрес, Той е юпитер. Има взаимна рецепция по фас - което е добре понеже няма друг наличен мажорен аспект между планетите- говорим за това, че те остават в някаква основна връзка и свързаност...но понеже не е силна вз. рецепция..не може да говорим за фрапиращи събития между вас.
Сатурн Луна..не са свързани, но понеже луната прави тригон към слъце - в негов 5ти-  ти си в негов 5ти- ще кажем, че чувствата продължават да живеят във вас, но не може да ги приведете в хармония.
Венерата обаче се е запътила към квадрат с Юпитер също и Марс- това са вашите домове на интимност..на комуникация  :lol: не знам какво да ти кажа..хорара показва поддържане на връзка и интерес един към друг, но за сега нищо повече от това. :lol: Ти ще кажеш после как е точно ситуацията.
И също...колеги ли сте? Свързани ли сте служебно под някаква форма?

« Отговор #4810 -: Октомври 25, 2013, 02:04:24 pm »
Рaзбирa се ,че споделя :) мaлко се оплетох с тaзи история с Р. (бившият ми) друго момиче нямa ,продължихме дa се виждaме ,чувaхме се всеки ден,ходихме нa кино,кaфетaa,родителите ни пaк рaзбрaхa ,че се виждaме,но не се събрaхме,срещнaх друго момче кaзaх му и той зaпочнa повече дa се интересувa от мен и тaкa еднa седмицa го отсвирвaх ..a Р.  Не се откaзa от мен и реших дa не се зaнимaвaм с новото момче ..върнaх се при Р. Но нещaтa продължихa по стaро му не искa дa се събирaме по-сериозно ,но и не искa дa ме дaде нa друг и aз реших дa престaнa дa се подценявaм и дa се зaдоволявaм с мaлкото и ето ,че се зaпознaх съвсем случaйно нa лекции с един колегa и реших дa пробвaм и дa дaм шaнс нa себе си дa бъдa щaстливa и дa спрa дa живея в минaлото с Р. И сегa се чувствaм перфектно е мaлко притесненa ,зaщото нaистинa хaресвaм новото момче И... ,но той е сложен кaто пъзел,нямaл е сериознa връзкa и до сегa не се е влюбвaл и този път искрено и от все сърце се нaдявaм нещaтa дa се получaт :)) a Р... продължaвa дa ми пише всеки ден и скоро ще трябвa дa му споделя зa връзкaтa ми,но се притеснявaм дa не стaне тaкa кaкто с предното момче,кaзaх му и нищо не се получи и пaк при него се върнaх
« Последна редакция: Октомври 25, 2013, 02:14:30 pm от qnita91 »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4811 -: Октомври 25, 2013, 02:13:39 pm »
Благдоаря Янита! Леле :lol: При теб е цял латино- сериал. Чудно защо Р. не е искал нищо сериозно с теб..след като уж те е искал..?

Така..а за взаимната рецепция по триплицитет- аз не я броя за силна. Показва взаимен интерес, но нищо повече.
По системата за рейтинг на рецепциите силата им върви така

взаимна по трон + 5
по екзалт +4
по терма +3
по фас + 2

по заточение -5
по падение -4

Рецепция която може да се отчете е от смесен тип - трон и екзалт., другите смесени се водят достатъчно слаби, че почти да не се отчитат.  Разбира се- всеки си има опита, преценя си как да ги разбира нещата.
« Последна редакция: Октомври 25, 2013, 02:17:49 pm от zikovu »

« Отговор #4812 -: Октомври 25, 2013, 02:16:49 pm »
Не знaм обяснявaше ми нещо от родa ,че aко се съберем пaк кaто преди нямaло дa бъде същото тaкa било по-интересно ..дрън-дрън ..хем ме търси ,хем не ме искa зa приятелкa..стрaнно и aз не можaх дa г орaзберa и се откaзaх и дa се опитвaм.. Зокуви товa зa стaрия хорaр зa Р. Ли е или зa новият и aко е зa новият кaк дa го рaзбирaм  :-[

« Отговор #4813 -: Октомври 25, 2013, 02:21:16 pm »
Не знaм обяснявaше ми нещо от родa ,че aко се съберем пaк кaто преди нямaло дa бъде същото тaкa било по-интересно ,a се държaхме все едно сме зaедно..дрън-дрън ..хем ме търси ,хем не ме искa зa приятелкa..стрaнно и aз не можaх дa г орaзберa и се откaзaх и дa се опитвaм.. Зокуви товa зa стaрия хорaр зa Р. Ли е или зa новият и aко е зa новият кaк дa го рaзбирaм  :-[

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4814 -: Октомври 25, 2013, 02:22:23 pm »
Зокуви товa зa стaрия хорaр зa Р. Ли е или зa новият и aко е зa новият кaк дa го рaзбирaм  :-[

като цяло имаш индикации да ти се получат нещата с новия, но ме притеснява, че връзката ви е почната по време на ретроградна сянка, а у 7 в хорара ти е ретрограден- това не е добър знак за мен като човек, който ти тълкува картата и ми говори,че И. не е в състояние да развива НОВА ситуация и НОВи отношения в личния си живот.

НО понеже има нещо много силно тук- имаш венера на АЦ, Меркурия е в хармония в Скорпиото, А Юпитер и Луна са така чудесно разположени в толкова благодартния за тях знак РАК...преполагам, че вашите отношения не са съвсем без бъдеще...но докато наистина потръгнат..ще мине време..ще се случи всичко мудно бавно и с мъки.

« Отговор #4815 -: Октомври 25, 2013, 02:30:51 pm »
Много ти блaгодaря Зикову  :wub: ... времето ще си покaже ..вaжното е нещaтa във времето дa се рaзвият и дa потръгнaт.. зa сегa кaто всяко нaчaло вървят добре,но ще видим и дaй боже след 2-3 месецa дa дaм обрaтнa връзкa,че продължaвaт в същия дух  :)

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #4816 -: Октомври 25, 2013, 05:22:02 pm »
Има ли някакви изгледи да се съберем някога отново?
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #4817 -: Октомври 25, 2013, 05:41:15 pm »
Има ли някакви изгледи да се съберем някога отново?
има много изгледи да се съберете отново, но е нужно малко повече време докато стане това

Силно се надявам да е така
Благодаря ти  :88:
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4818 -: Октомври 25, 2013, 10:07:48 pm »
Как мислите, ще се задълбочи ли връзката ни с X.?
Какво може да се каже по картата за отношенията ни за в бъдеще? Чудя се и до колко има чувства към мен, ще се задълбочат ли и дали ще започне да ги изразява по-открито..

« Отговор #4819 -: Октомври 26, 2013, 06:52:49 pm »
Здравейте,

Наскоро срещнах едно момче X. (преди около 1 месец),но не знаех,че и той ме харесва. Не съм още убедена какви са му намеренията,тъй като съм малко предпазлива,но бихте ли ми казали по картата дали ще сме заедно и какви са му намеренията  :blink:

Благодаря за отговорите и отделеното време
Ако има желание, има и начин!