Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041790 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #4820 -: Октомври 26, 2013, 07:57:11 pm »
Здравейте!
Искам да се допитам до вас по следната карта. Една стара любов системно ме търси и иска да подновим отношенията си. Обаче не знам дали мога да му се доверя. Разочаровал ме е многократно, а ми се иска да е станал зрял мъж вече. Иска ли той да започнем сериозна връзка този път? Притеснява ме да не иска да се позабавлява и аз да съм му просто една от опциите.
Благодаря ви!

« Отговор #4821 -: Октомври 26, 2013, 09:33:14 pm »
Твоя 3д не е само срещи, а също комуникация, за него това е 9д, което показва, че любовта му е надалеко, т.е. ти, защото въпроса се отнася за чувствата му към теб.

Дано да е така. Не е изключено и да се срещнем, но ще е чак след 2-3 месеца и тогава може да сподели любовта си с мен  :P

« Отговор #4822 -: Октомври 27, 2013, 07:29:02 am »
Благодаря ти, Акрукс. Проблемът ми е, че сега трябва да отчета чувствата и на трети човек. Ще е жалко да го нараня заради този, който години наред ме огорчаваше. Дано наистина да се е променил.   

« Отговор #4823 -: Октомври 27, 2013, 07:44:03 am »
Здравей arkrus малко сме далече един от друг,но живеем в един град.Според мен ще е това,че имаме много задължения извън работно време,които биха могли да попречат.

Благодаря ти много за отговора:
Здравейте,

Наскоро срещнах едно момче X. (преди около 1 месец),но не знаех,че и той ме харесва. Не съм още убедена какви са му намеренията,тъй като съм малко предпазлива,но бихте ли ми казали по картата дали ще сме заедно и какви са му намеренията  :blink:

Благодаря за отговорите и отделеното време
Намеренията му са да имате интимна връзка и по картата има шанс това да се случи- и двамата се харесвате.
Проблем виждам с комуникацията и срещите да имате- той да не живее надалеко от теб, понеже негов У1 е в 9д, а Луната У3 при теб ще извърши квадрат със Слънцето У4- пречка ще е баща ти или населеното място да общуваш с това момче.  Но в крайна сметка нещата ще се наредят добре- последния аспект на Луната е тригон с Венера в негов 1д- какво по-хубаво за любовна връзка от това!
Ако има желание, има и начин!

« Отговор #4824 -: Октомври 27, 2013, 08:24:50 am »
Да, определено мисля, че ще намерите път един към друг защото има синхрон между чувствата и емоциите.
Аз гледайки картата обърнах внимание не само на 12 дом, но и на 5тия му дом, за да видя дали има активност по него- секса и неангажиращите отношения ще ги видим често там.
Но той си върви към секстил с твоя у5- има трудна ситуация за преминаване- квадрата Уран Плутон- но да се надяваме, че двете планети описват пречките и чистката през която емоционално трябва да минете.
Но мисля, че ключа за решението на ситуацията е в теб.
Защото кофтито е, че той те приема в заточение (говори за охлаждене към теб, а е и на трон), но като по- бързата планета той може би се влияе от твоите сигнали и когато не даваш любов- той не връща любов.

Искам да обърна внимание на нещо на разглеждащите любовни хорари- ето един чудесен пример да видите как е приета луната в скорпион и това какво говори за чувствата на хората. Кверентката е сатурн в скорпи и приема луна в падение. Кверентката все още има чувства, но е сърдита и се чувства неразбрана.
Когато планета е приета в падение от друга, има отблъскване по някакъв начин, но не заради липса на чувства.

Брайт Кристъл- моля те за обратна връзка как се развиват тези отношения, защото ми е много важно да знам как ще се развие ситуацията Плутон квадрат Уран. Тука има един особен момент с това, че мерка преди да стигне секстила с юпитер увисва в квадрат с плутон..но това е следсатурнова планета и не съм убедена това до колко трябва да е мажорна пречка за добро развитие на ситуацията по секстила. Имам си една теория за следсатурновите планети и влиянието им и търся потвърждения, благодаря! ;)

Здравей, Zikovu! Вече мога да дам обратна връзка. Отново се сближихме с въпросния човек. Подобрението започна още през лятото, но вървеше бавно и трудно, а сега придоби съвсем ясен характер. Описанието на ситуацията по-горе е изключително точно, получих конкретни потвърждения за моите съмнения, прогнозата ти за развитието на отношенията - също. Поздравления и благодаря!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4825 -: Октомври 27, 2013, 12:19:42 pm »
Как мислите, ще се задълбочи ли връзката ни с X.?
Какво може да се каже по картата за отношенията ни за в бъдеще? Чудя се и до колко има чувства към мен, ще се задълбочат ли и дали ще започне да ги изразява по-открито..
Той си е такъв-прикрит, с Нептун У1 в 12д няма как да е, но Луната У5 за него е в негов 5д и ще извърши съвпад с Юпитер съУ1 за него, така че чувствата му ще се увеличат.
Благодаря!

*

Mishe

• 17
« Отговор #4826 -: Октомври 27, 2013, 09:55:12 pm »
Здравейте! Имам един въпрос, свързан с личните ми отношения. Интересува ме дали да предприема промени в личните си отношения. Въпросът ми е да говоря ли с мъжа, с когото се виждам, с цел да обсъдим връзката си, или да отложа разговора? Благодаря предварително!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4827 -: Октомври 28, 2013, 10:29:15 am »
Да, определено мисля, че ще намерите път един към друг защото има синхрон между чувствата и емоциите.
Аз гледайки картата обърнах внимание не само на 12 дом, но и на 5тия му дом, за да видя дали има активност по него- секса и неангажиращите отношения ще ги видим често там.
Но той си върви към секстил с твоя у5- има трудна ситуация за преминаване- квадрата Уран Плутон- но да се надяваме, че двете планети описват пречките и чистката през която емоционално трябва да минете.
Но мисля, че ключа за решението на ситуацията е в теб.
Защото кофтито е, че той те приема в заточение (говори за охлаждене към теб, а е и на трон), но като по- бързата планета той може би се влияе от твоите сигнали и когато не даваш любов- той не връща любов.

Искам да обърна внимание на нещо на разглеждащите любовни хорари- ето един чудесен пример да видите как е приета луната в скорпион и това какво говори за чувствата на хората. Кверентката е сатурн в скорпи и приема луна в падение. Кверентката все още има чувства, но е сърдита и се чувства неразбрана.
Когато планета е приета в падение от друга, има отблъскване по някакъв начин, но не заради липса на чувства.

Брайт Кристъл- моля те за обратна връзка как се развиват тези отношения, защото ми е много важно да знам как ще се развие ситуацията Плутон квадрат Уран. Тука има един особен момент с това, че мерка преди да стигне секстила с юпитер увисва в квадрат с плутон..но това е следсатурнова планета и не съм убедена това до колко трябва да е мажорна пречка за добро развитие на ситуацията по секстила. Имам си една теория за следсатурновите планети и влиянието им и търся потвърждения, благодаря! ;)

Здравей, Zikovu! Вече мога да дам обратна връзка. Отново се сближихме с въпросния човек. Подобрението започна още през лятото, но вървеше бавно и трудно, а сега придоби съвсем ясен характер. Описанието на ситуацията по-горе е изключително точно, получих конкретни потвърждения за моите съмнения, прогнозата ти за развитието на отношенията - също. Поздравления и благодаря!

Много, много се радвам! :wub:

Ето, че кв. Уран Плутон е описал допълнителни обстоятелства- нищо повече. Аз все по- често започвам да си пускам хорарите изключвайки следсатурновите и да си тълкувам по школата на Лили. :lol:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

erka

• 10
« Отговор #4828 -: Октомври 28, 2013, 01:51:48 pm »
Каква се случва с Д., каква е причината да спре да се обажда.На последната ни среща повдигна сериозен въпрос за бъдещите ни отношения и за чувствата си,но от седмица не звани и не пише.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4829 -: Октомври 28, 2013, 02:11:24 pm »
Каква се случва с Д., каква е причината да спре да се обажда.На последната ни среща повдигна сериозен въпрос за бъдещите ни отношения и за чувствата си,но от седмица не звани и не пише.
Възможно ли е да е твърде зает с работата си в момента, а и да има известни финансови трудности? Слънцето, У1 за него, ще направи съвпад със Сатурн, У5 за него, така че е възможно в скоро време пак да те потърси, за да си поговорите за бъдещите ви отношения.

*

erka

• 10
« Отговор #4830 -: Октомври 28, 2013, 03:45:12 pm »
Благодаря Веселин.Финансова трудност не,но е напълно възможно да е зает с работата си.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4831 -: Октомври 28, 2013, 03:51:21 pm »
Ами според мен просто си изяснява докрай отошенията с жена от миналото му, но спокойно, всичко между вас ще се развива добре занапред- просто се дава забавяне- което идва от него- объркан е и е дръпнат назад от обстоятелства в живота си.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4832 -: Октомври 28, 2013, 03:59:48 pm »
X задава въпроса мисли ли Y за него и харесва ли го? Има ли шанс за нещо между тях?
Виждали са се няколко пъти, но не са се запознавали лично.

*

Mishe

• 17
« Отговор #4833 -: Октомври 28, 2013, 04:07:20 pm »
Здравейте! Имам един въпрос, свързан с личните ми отношения. Интересува ме дали да предприема промени в личните си отношения. Въпросът ми е да говоря ли с мъжа, с когото се виждам, с цел да обсъдим връзката си, или да отложа разговора? Благодаря предварително!
Уран в 3д показва, че си настроена към промени в отношенията, но Нептун У3 е ретро, Меркурий У3 при него също- отложи сега изясняването на отношения, защото после ще има връщане към това отново, а и Луната У1 за него е в сходящ квадрат с твоя У1- назрява конфликт между вас, така че по-добре да го потушиш в зародиш, като избегнеш излишни разправии.
Благодаря много, akruks! Отговорът е от изключителна полза за мен! Ще го имам предвид! :)

*

erka

• 10
« Отговор #4834 -: Октомври 28, 2013, 05:06:00 pm »
Ами според мен просто си изяснява докрай отошенията с жена от миналото му, но спокойно, всичко между вас ще се развива добре занапред- просто се дава забавяне- което идва от него- объркан е и е дръпнат назад от обстоятелства в живота си.
Благодаря Зикову,наистина има жена от миналото.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4835 -: Октомври 28, 2013, 09:14:47 pm »
Благодаря, akruks! А това, че Слънцето като неин с-р ще изгори неговия, както и У5 за него, добър показател ли е или лош?  :-\
X ми каза, че е видял в профила и във фейсбук (разбрал и е името от трети лица) снимки с друго момче. Значи ли, че тя си има приятел и може ли да се види това в картата?
« Последна редакция: Октомври 28, 2013, 10:13:58 pm от Veselin »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4836 -: Октомври 28, 2013, 11:19:23 pm »
Ами всъщност въпросът е зададен от X, но пък той не е ангажиран, което е странно защо е представен от  Сатурн, ако се гледа по 1 дом. Може би това, че е по-практичен човек и цени повече материалните неща и че не му е много присъщо да се влюби (както той казва).
« Последна редакция: Октомври 28, 2013, 11:23:39 pm от Veselin »

« Отговор #4837 -: Октомври 29, 2013, 12:34:51 am »
X с Y ли е в двойка? (и двамата са назовани)
//трудно ми е дори да определя сигнификаторите. Х е у7, Y - у1?
по подразбиране, мен ме вълнува Х.

благодаря ви, знаете си))

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4838 -: Октомври 29, 2013, 07:35:46 am »
Разбрала ли е X, че я харесвам?
Чудно ми е какво значи този сходящ съвпад Луна Марс.  :-\

« Отговор #4839 -: Октомври 29, 2013, 08:25:24 am »
Въпросът ми е: Имаме ли общо бъдеще заедно с Х /назован по име/?
Имаме връзка. Нещата бяха много сериозни - говореше се за съвместно съжителство, брак и т.н. Сега сме разделени от няколко седмици. Комуникация почти няма.

Някак безнадеждно е положението. Усещането ми е за приключване, като за нещо вече надживяно.
Моля за помощ.