Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044020 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #4860 -: Октомври 30, 2013, 09:37:37 am »
Мисля, че му хареса, макар, че може да не знае какво да го прави.Като, че ли друго очаква- дори и нещо да очаква...с течение на времето ще го намери за практичен
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #4861 -: Октомври 30, 2013, 10:10:59 am »
благодаря много zikovu,ще дам обратна връзка

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4862 -: Октомври 30, 2013, 10:58:19 am »
X задава въпроса мисли ли Y за него и харесва ли го? Има ли шанс за нещо между тях?
Виждали са се няколко пъти, но не са се запознавали лично.

Аз си мисля, че Y. изпитва симпатии към него, НО има вмешателство- преди слънце и сатурна да съвпаднат (Х и У), У- слънцето ще направи Секстил с Марс - може би това е конкурента. Все пак У. носи ретро мерк в себе си- не е настроена за нови ситуации и развой в личен план... так, че скоро нещо да стане... не знам- има шанс може би за по- нататък. За сега не.

Иначе У много го е харесала, с другото момче си излизат, има секс, но не излиза да го обича кой знае колко...така, че кажи на Х. да дерзай! ;)

Тук искам да се поправя- вмешателство няма- понеже и слънце и сатурн са свързани с марса.

« Отговор #4863 -: Октомври 30, 2013, 11:55:41 am »
Здравейте!
Стана ми интересна тази тема, но съм абсолютно незапозната :)
Опитах се да се ориентирам и с предходните постове, но ми изглеждат като на китайски.
Каква карта се разчита - личната на питащия ли и вид комбинирана?
Опитах се да изготвя event chart на astro dienst, но не успях да се ориентирам.

Бихте ли ми дали малко разяснения та и аз да разбера ще има ли скоро любов и при мен :(

Сърдечно ви благодаря!

« Отговор #4864 -: Октомври 30, 2013, 12:16:06 pm »
Здравейте!
Стана ми интересна тази тема, но съм абсолютно незапозната :)
Опитах се да се ориентирам и с предходните постове, но ми изглеждат като на китайски.
Каква карта се разчита - личната на питащия ли и вид комбинирана?
Опитах се да изготвя event chart на astro dienst, но не успях да се ориентирам.

Бихте ли ми дали малко разяснения та и аз да разбера ще има ли скоро любов и при мен :(

Сърдечно ви благодаря!
регваш се и добавяш данни за нов човек, на избора за пол цъкаш "събитие"))

« Отговор #4865 -: Октомври 30, 2013, 12:21:27 pm »
X с Y ли е в двойка? (и двамата са назовани)
//трудно ми е дори да определя сигнификаторите. Х е у7, Y - у1?
по подразбиране, мен ме вълнува Х.

благодаря ви, знаете си))

Мисля, че Х е ангажиран мъж, но мисля- не за У. У май си има друг- и тя е ангаже- но не съм на 100 % сигурна за тоя сценарии
мерси!)
ще ми кажеш ли само кои сигнификатори и домове гледаш, за да се ориентирам и поуча?))

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4866 -: Октомври 30, 2013, 03:34:52 pm »
X с Y ли е в двойка? (и двамата са назовани)
//трудно ми е дори да определя сигнификаторите. Х е у7, Y - у1?
по подразбиране, мен ме вълнува Х.

благодаря ви, знаете си))

Мисля, че Х е ангажиран мъж, но мисля- не за У. У май си има друг- и тя е ангаже- но не съм на 100 % сигурна за тоя сценарии
мерси!)
ще ми кажеш ли само кои сигнификатори и домове гледаш, за да се ориентирам и поуча?))

аз другояче го гледам - х е 7ми дом- ретро мерк- кръжи си около сатурна, а У я гледам като венера- понеже е втори назован човек "набеден" за партньор на Х. Така си обясних Венерата на АЦ- положението на жената те интересува. Често Венерата се показва за жената- конкурентка в хорарите.
Венерата от своя страна е в антисен съвпад с Плутон- повече отчитам това, че попадайки в този градус венерата е в тригон към марса - може би е в неявна и скрита връзка.

« Отговор #4867 -: Октомври 30, 2013, 03:45:43 pm »
Благодаря ви rumpelshtilchen и akruks !  :blink:
дано е правилно

ето и моята питанка :blink:
ще има ли споделена любов скоро, прераснала в значима връзка?
изобщо има ли на "пътя" ми такава връзка в близко бъдеще? или съм направила голяяям "пропуск"  :(

защото от година да речем в съзнанието и сърцето ми гравитира конкретен човек (скорпион), но ...

П.С.: за минал период как мога да разгледам преминаващите планети? т.е. да не е за днес а преди година

ето и картата + Fortuna
« Последна редакция: Октомври 31, 2013, 05:01:04 pm от cinnamon »

« Отговор #4868 -: Октомври 30, 2013, 04:11:06 pm »
Канела, ако в дъното на въпроса ти стои питанката дали този конкретен Скорпион и ти ще имате връзка, моето предположение не е положително. Между У1 Венера и У7 Марс (Скорпион е на DC - колко подходящо) няма сходящ аспект. Сатурн стои в неговия 1-ви дом, Сатурн управлява 5-тия му дом на любовните дела, а Марс има сходящ секстил със Сатурн. Възможно е около това момче да има друго момиче, към което той клони за момента. Имай предвид, че не съм експерт, така че не взамай насериозно написаното от мен. Успех в сърдечните дела и не само!

« Отговор #4869 -: Октомври 30, 2013, 04:13:51 pm »
Преди 10 минути си тръгна един Стрелец, с който се срещаме от 10 дни. Гледахме филм снощи и заспахме, но беше страшна жега ( той е супер горещ, обяснявам си го с огнения знак  :unsure: ) и се разбудихме към 5. Та близо час говорихме за нас, накъде вървим, кой как вижда нещата... и се разбрахме всеки да помисли какво иска от другия, и дали ще стигнем донякъде. Не знам какво да мисля. Хубаво ми е с него, самотно ми е като не е при мен, но на моменти не го разбирам, също така има голямо его и го играе всезнайко, виждам доста Козирог в него, макар още да не съм му направила карта, понеже има някакви големи планове за бъдещето, за работата, а и на моменти безпричинно охладнява и замлъква, като се има предвид, че първите дни не спираше да говори, та аз го упрекнах, че е много приказлив. Казах му, че искам любов, тази, която съм описала долу, а той отвръща - "да, всеки иска това, но това е върхът, черешката, за да стигнеш дотам ти трябват здрави основи, затова трябва да ми кажеш какви са плановете ти за бъдещето, за да знам дали вървим в една посока.."  :-\ Той ми сподели как след време иска да заживее на село, да си има градинка, да си я обработва, да си работи от вкъщи...а аз му казах, че искам да живея в някоя джунгла до водопад в Южна Америка.  :unsure: Ще бъда ли щастлива с него?

Той говори за здрави основи и доколкото разбирам, според него здрави основи са общи цели за бъдещето. А вие имате ли такива? Той иска спокоен живот на село, ти - приключение в джунглата. Не ми звучи да има нещо общо между двете. Липсва сходящ аспект между твоя управител Венера и неговия Марс. Не мисля, че ще формирате сериозна връзка.

« Отговор #4870 -: Октомври 31, 2013, 09:55:38 am »
Канела, ако в дъното на въпроса ти стои питанката дали този конкретен Скорпион и ти ще имате връзка, моето предположение не е положително. Между У1 Венера и У7 Марс (Скорпион е на DC - колко подходящо) няма сходящ аспект. Сатурн стои в неговия 1-ви дом, Сатурн управлява 5-тия му дом на любовните дела, а Марс има сходящ секстил със Сатурн. Възможно е около това момче да има друго момиче, към което той клони за момента. Имай предвид, че не съм експерт, така че не взамай насериозно написаното от мен. Успех в сърдечните дела и не само!

Благодаря, Mirabella!
Всъщност това е което исках да разбера, да, за конкретен човек, но мисля че бях объркала моята карта ... вместо на въпросния господин.

Знаеш ли конкретна книга, която можеш да ми препоръчаш по въпроса или статии?
Абсолютен новак съм, а пък доста се увличам по астрологията, но ми трябва малко база.

Успех в начинанията и при теб :)

Слънчев ден!
« Последна редакция: Октомври 31, 2013, 10:02:52 am от cinnamon »

« Отговор #4871 -: Октомври 31, 2013, 10:33:58 am »
По хорарна астрология ли имаш предвид?
На Anthony Louis 'Horary Astrology Plain and Simple', но не мога да я намеря на английски език. Мога само линк към руски превод да ти предложа - http://mirknig.com/2009/09/24/xorarnaya-astrologiya-prostaya-i-ponyatnaya.html.
Още книги по хорарна астрология (също на руски):
http://astrius.ru/books/astro-horary
http://mirknig.com/2010/07/29/uchebnik-xorarnoj-astrologii.html.

Обучаващи статии по хорарна (на английски език) - http://mithras93.tripod.com/.

« Отговор #4872 -: Октомври 31, 2013, 04:54:19 pm »
По хорарна астрология ли имаш предвид?
На Anthony Louis 'Horary Astrology Plain and Simple', но не мога да я намеря на английски език. Мога само линк към руски превод да ти предложа - http://mirknig.com/2009/09/24/xorarnaya-astrologiya-prostaya-i-ponyatnaya.html.
Още книги по хорарна астрология (също на руски):
http://astrius.ru/books/astro-horary
http://mirknig.com/2010/07/29/uchebnik-xorarnoj-astrologii.html.

Обучаващи статии по хорарна (на английски език) - http://mithras93.tripod.com/.

Хорарната астрология май е за напреднали... а не мисля, че ще се ориентирам така лесно, което не ме отказва де  ;D
Като за начало да започна с по-базисна астрология, за да мога да разчета една натална рожденна карта, а след това ще съобразявам и транзитиращи планети, събития ...  :-[

Малко ми е странно да се изразявам с тази терминология, но пък имам желание да се науча и ... ще ме извиниш, Мирабела :) както и останалите съфорумци
И за да не спамя темата, можеш да ми прати заглавията от общата/базова астрология на лични  :blink:

Благодаря и красива вечер   :blink:

« Отговор #4873 -: Октомври 31, 2013, 06:19:08 pm »
Ето тук потърси http://www.5port.ru/astrology/, но отново са на руски заглавията. На Марион Марч и Джоан Макевърс 6-те тома мисля, че са добро начало за най-често използваните дялове на астрологията (има ги сред книжките в линка).

*

erka

• 10
« Отговор #4874 -: Ноември 01, 2013, 02:53:36 pm »
Ами според мен просто си изяснява докрай отошенията с жена от миналото му, но спокойно, всичко между вас ще се развива добре занапред- просто се дава забавяне- което идва от него- объркан е и е дръпнат назад от обстоятелства в живота си.
Благодаря Зикову,наистина има жена от миналото.
О.В върнал се е при жената от миналото му

« Отговор #4875 -: Ноември 01, 2013, 06:02:17 pm »
Здравейте!Какво да очаквам от него?

« Отговор #4876 -: Ноември 01, 2013, 06:05:57 pm »
Объркала съм часа-въпросът е зададен в 18:57

*

sia

• 31
« Отговор #4877 -: Ноември 01, 2013, 06:40:51 pm »
Защо И. пак се скри? Страх ли го е от мен? Има ли сериозни намерения или само ме разиграва?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4878 -: Ноември 01, 2013, 07:00:56 pm »
Възможно ли е да му се е приискало да избяга в чужбина?

*

sia

• 31
« Отговор #4879 -: Ноември 01, 2013, 07:06:28 pm »
Възможно ли е да му се е приискало да избяга в чужбина?

точно си намери работа, която го удовлетворява, уж, така че по-скоро не мисля...но знам ли вече:)