Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040775 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #5000 -: Ноември 19, 2013, 01:35:56 pm »
Шугър- нерадикална карта- друг път пак ще питаш :lol:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5001 -: Ноември 19, 2013, 01:40:47 pm »
Момичета,мина време от последния хорар,а нещата с моето момче не помръдват... :(
Ще се съберем ли с А. назован по име?софия,10.57 часа...губя надежда.....
Благодаря ви
Рене

Рене- и аз предвиждам събиране. Той те обича - Венера в 1 д. Венера става и твой и негов сигнификатор + това на Луната предстои антисен съвпад с Венерата, което е най- важното. Но нещата ще станат по- бавно - Луна в Козирог..........друго какво исках да кажа.....а- да! Констиацията на планетите е такава,че скоро Марс и Венера ще заемат тригонални позиции една към друга. Напрежението между вас отминава.Успех!

Много,много ти благодаря zikovu!
Благодаря за отделеното време и хубавите думи!Ще ви държа в течение и дано сте прави! ))))
Много хубав ден

зикову...имам предвид този хорар..
Рене

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5002 -: Ноември 19, 2013, 02:02:55 pm »
да и след 2 дена ти като пита защо няма развитие и какво и как- аз ти обясних това за същата тази карта

На Луната й предстои КК-с с марса- теб и антисен съвпад с венерата- ще ти се даде възможност да разкриеш истината за себе си. Човека не мисля, че те е отписал- както съм ти писала, но в следващите 3 месеца не знам дали ще се съберете. Чувставата ви не са в хармония към момента.
Луната е доста стегната и напрегната- в кофти знак за нея и с кофти аспекти. По хорара не се вижда категоричн край на връзката ви, но не мисля, че ще има развижване и в желата посока скоро.

Голямата надежда ми е в този антисен съвпад - надеждите ти се надявам да се оправдаят, но с тази увредена луна не бих очаквала това да стане скоро... :lol:
Благодаря ти много...ще дам ОВ.
Поздрави,
Рени

И ПОСЛЕ- ПОНЕЖЕ ТОЗИ ХОРАР МИ СЕ СТОРИ СТРАНЕН- ОТИМИСТИЧЕН И НЕ, ОБЪРКВАЩ...СЕ ВЪРНАХ НА АВГУСТОВСКИЯ ХОРАР (който пред това не бях разглеждала) И ТАМ ВСИЧКО СЕ ВИДЯ.
Както ти казах и преди августовския важи поне до НГ, той е по- вярния. Този от ноември го махаш и оставяш. и след 2 месеца поне, ПОНЕ! можеш да питаш пак може да питаш пак, за да видим запазва ли се тенденцията или не.
« Последна редакция: Ноември 19, 2013, 02:24:26 pm от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5003 -: Ноември 19, 2013, 02:08:36 pm »
Хорар за отношения, за любов не се прави всеки месец, момичета.

2-3 пъти годишно (при радикални карти)- ако ситуацита във връзката е закучена и искате да видите на къде отиват нещата. Нерадикалност на картата или Луна без курс ще ви даде възможност да зададете пак въпроса след известен период от време.

Ако нямате проблеми или въпрос който ви тормози- хорара за любов е излишен. Според мен въпроси като ще ми пише ли, ще се видим ли, ще идем ли на кино, ще ми подари ли нещо ит.н са нормалнихорарни въпроси и не са цялостни хорари за отношения.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5004 -: Ноември 19, 2013, 02:15:19 pm »
да и след 2 дена ти като пита защо няма развитие и какво и как- аз ти обясних това

На Луната й предстои КК-с с марса- теб и антисен съвпад с венерата- ще ти се даде възможност да разкриеш истината за себе си. Човека не мисля, че те е отписал- както съм ти писала, но в следващите 3 месеца не знам дали ще се съберете. Чувставата ви не са в хармония към момента.
Луната е доста стегната и напрегната- в кофти знак за нея и с кофти аспекти. По хорара не се вижда категоричн край на връзката ви, но не мисля, че ще има развижване и в желата посока скоро.

Голямата надежда ми е в този антисен съвпад - надеждите ти се надявам да се оправдаят, но с тази увредена луна не бих очаквала това да стане скоро... :lol:
Благодаря ти много...ще дам ОВ.
Поздрави,
Рени

И ПОСЛЕ- ПОНЕЖЕ ТОЗИ ХОРАР МИ СЕ СТОРИ СТРАНЕН- ОТИМИСТИЧЕН И НЕ, ОБЪРКВАЩ...СЕ ВЪРНАХ НА АВГУСТОВСКИЯ ХОРАР (който пред това не бях разглеждала) И ТАМ ВСИЧКО СЕ ВИДЯ.
Както ти казах и преди августовския важи поне до НГ, той е по- вярния. Този от ноември го махаш и оставяш. и след 2 месеца поне, ПОНЕ! можеш да питаш пак може да питаш пак, за да видим запазва ли се тенденцията или не.

Ок..разбрах те.благодаря ти много! :58: :58:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5005 -: Ноември 19, 2013, 02:17:28 pm »
Рене- мисля, че по- нататък, но наистина по-нататък, ще видим дали следващия хорар ще го покаже- е може би възможно да има развити е човека- но да видим следващия хорар...
Като казвам по-нататък имам впредвид пролетта, лятото на другата година.

АКО СЛЕДВАЩИЯ ТИ ХОРАР НЕ ТИ ДАДЕ РАЗВИТИЕ С ЧОВЕКА НЯМА СМИСЪЛ  ДО ДРУГИЯ АВГУСТ ИЛИ СЕПТЕМВРИ ДА ПИТАШ. Не знам как да ви обясня принципа на дейсвтие на хорарите, те са средносрочни, а не краткосрочни карти. Дават отговори и на генерални въпроси. Зависи как сте попитали.

Дано ме разбираш Рене.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5006 -: Ноември 19, 2013, 02:19:12 pm »

Ок..разбрах те.благодаря ти много! :58: :58:

Моля :blink:

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #5007 -: Ноември 19, 2013, 02:24:31 pm »
Мила Зикову, предвид това, което си написала... аз съм пускала няколко хорара за момчето ми, с което в момента сме разделени... мога ли да те помоля да хвърлиш един бегъл поглед на първия хорар, който съм задала. Тогава бяхме все още заедно, в началото на връзката ни и се случи нещо... което ме изправи пред дълбока дилема дали да продължа или прекъсна тази връзка... все пак не я приключих. Няколко месеца по-късно той прекрати взаимоотношенията ни..
Не знам дали се вижда картата.. въпроса е зададен на 15 август 13.37 ч. в Пловдив
Благодаря
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5008 -: Ноември 19, 2013, 02:35:31 pm »
Мила Зикову, предвид това, което си написала... аз съм пускала няколко хорара за момчето ми, с което в момента сме разделени... мога ли да те помоля да хвърлиш един бегъл поглед на първия хорар, който съм задала. Тогава бяхме все още заедно, в началото на връзката ни и се случи нещо... което ме изправи пред дълбока дилема дали да продължа или прекъсна тази връзка... все пак не я приключих. Няколко месеца по-късно той прекрати взаимоотношенията ни..
Не знам дали се вижда картата.. въпроса е зададен на 15 август 13.37 ч. в Пловдив
Благодаря

Благодаря Галюша. Точно за това става дума. Да приемем че си питала за развитие с него в близко бъдеще- аз му давам срок до НГ- като при Рене.

Вижда се липса на синхрон. Между основните сигниф. няма връзка транслация или колекция на светлина. 5тите домове не са свързани- също неговия с-р в критичен градус на прага на влизане в трон е знак за промяна в мисленето му - може би залитане по друга..защото все пак това се случва в 5ти дом а неговия у5 бива изгорен от слънце.
До НГ сигурно ще са така нещата- след НГ питай дали ще подновите връзката си до еди си кога- както Клер пита.

ПФ на ИЦ в ъглов дом би трябвало да е добър знак- че може би не е приключило всичко..но ще се види в другия хорар

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #5009 -: Ноември 19, 2013, 02:41:58 pm »
Благодаря

Благодаря Галюша. Точно за това става дума. Да приемем че си питала за развитие с него в близко бъдеще- аз му давам срок до НГ- като при Рене.

Вижда се липса на синхрон. Между основните сигниф. няма връзка транслация или колекция на светлина. 5тите домове не са свързани- също неговия с-р в критичен градус на прага на влизане в трон е знак за промяна в мисленето му - може би залитане по друга..защото все пак това се случва в 5ти дом а неговия у5 бива изгорен от слънце.
До НГ сигурно ще са така нещата- след НГ питай дали ще подновите връзката си до еди си кога- както Клер пита.

ПФ на ИЦ в ъглов дом би трябвало да е добър знак- че може би не е приключило всичко..но ще се види в другия хорар

Благодаря ти  :88:, ще изчакам и ще попитам
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

« Отговор #5010 -: Ноември 19, 2013, 09:53:12 pm »
Здравейте,

Бих искала да попитам как ще ни се развият взаимоотношенията с К(назован по име) до май месец?

Благодаря за отговорите!
Ако има желание, има и начин!

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #5011 -: Ноември 20, 2013, 05:43:37 am »
zikovu, 27,49-ят градус на АСЦ смяташ ли го за късен и картата за нерадикална?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5012 -: Ноември 20, 2013, 08:03:30 am »
zikovu, 27,49-ят градус на АСЦ смяташ ли го за късен и картата за нерадикална?

Ами да ти кажа...аз бих го гледала- ако всички други фактори в картата са безспорни. За АЦ гледам за градуси- 28-2 гр.

Примерно АЦ на 2,30 гр. - нормално развитие съм виждала, че има- каквото хорара го показва.
Но!
Ако имаш АЦ на 27 гр.+ Луна на 29гр. - за мен това би бил нерадикален хорар.Всъщност..дори само луна на 29 градус- мисля, че би направила картата нерадикална,защото луната е въпроса..всъщност..
« Последна редакция: Ноември 20, 2013, 08:10:48 am от zikovu »

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #5013 -: Ноември 20, 2013, 08:12:37 pm »
Мерси!
Картата е много категорична и до седмица-две чакам развитието. В последствие ще ти я пратя за коментар.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #5014 -: Ноември 20, 2013, 08:48:54 pm »
Ще ми се обади ли М?  :-\  засега абсолютно нищо, чувствам се излъгана.  :( :( :(
нормално да се чувстваш излъгана с ретро Нептун у5 може да имаш илюзорни представи за любовта
ще ти се обади, така предполагам
Не се обади, мисля, че мина достатъчно време, за   да дам най-накрая обратна връзка.  :blink:

« Отговор #5015 -: Ноември 20, 2013, 11:14:27 pm »
Очертава ли се в скоро време секс с Х.? Асц. май е малко ранен,но пусти мерак....   ;)

« Отговор #5016 -: Ноември 20, 2013, 11:45:42 pm »
Здравей, Zikovu! Видях, че се заговорихте за стари карти и реших да те попитам дали би погледнала една моя стара карта от 15 Септември на която Акрукс беше така добра да ми отговори за което много ѝ благодаря  :blink: Любопитно ми да видя и твоето мнение, понеже правиш много интересни тълкувания  :blink: Положението оттогава досега не се е променило, дори се и чудя защо ли питам, ама пусто любопитство – по-силно е от мен  ;D

« Отговор #5017 -: Ноември 20, 2013, 11:47:32 pm »
Очертава ли се в скоро време секс с Х.? Асц. май е малко ранен,но пусти мерак....   ;)

Каризма и без да разбирам от хорари ще ти отговоря: Няма мъж който да откаже секс на жена  ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5018 -: Ноември 21, 2013, 11:15:31 am »
Здравей, Zikovu! Видях, че се заговорихте за стари карти и реших да те попитам дали би погледнала една моя стара карта от 15 Септември на която Акрукс беше така добра да ми отговори за което много ѝ благодаря  :blink: Любопитно ми да видя и твоето мнение, понеже правиш много интересни тълкувания  :blink: Положението оттогава досега не се е променило, дори се и чудя защо ли питам, ама пусто любопитство – по-силно е от мен  ;D

Имаш една карта от 18.08- нея искам да погледна. напиши й данните, че не мога да я отворя.

А! Или не дей! SunMoon & Enigma са ти разтълкували този хорар по следния начин- НЕ. Няма комуникация и развитие в близките месеци. Е, прави са били.  :lol:

След НГ ще питаш пак.

Моля те само- ако искаш дай ОВ по хорара от август, че няма развтие и че те са ти тълкували правилно. Това е важно. Благодаря ;)
« Последна редакция: Ноември 21, 2013, 11:20:03 am от zikovu »

« Отговор #5019 -: Ноември 21, 2013, 12:06:01 pm »

Каризма и без да разбирам от хорари ще ти отговоря: Няма мъж който да откаже секс на жена  ;D
Да,ама не си съвсем права,понякога има пречки  ;) пък и не става въпрос за „чук-чао”.Даже мъжете,които могат да отказват са много по-ценни,поне според мен.Май картите пак не се отварят.Данните са 20.11. 23:54 Пловдив Интересното в тази карта е,че мой У1 и негов У8 е един и същ,и обратно,ако изобщо е радикална,заради ранния Асц.
« Последна редакция: Ноември 21, 2013, 12:11:00 pm от karizma »