Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042676 Прегледи
*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Хорар за любов
« Отговор #5060 -: Ноември 24, 2013, 05:38:20 pm »
Можете ли да помогнете с този хорар - въпросът е Ще се сближим ли?
Благодаря  предварително :blink:
съжалявам, по-скоро -не.
Това ,което ви е изстудило замразило чувствата продължава дълго, заради фиксираните планети. Той няма да общува-управител на 3, включен в 12. А това,което се случило между вас-ти знаеш добре...
И твоят с-р е "вързан" и подчинен в 6 дом...освен, ако връзката ви е тайна и сте шеф, подчинен, тогава тежненията на планетите малко видоизменят тълкуването,
Отдалечили сте се, а питаш за сближаване...някой е наранен...
В същото време има апликация на меркурий и сатурн, венера и марс апликират тригон, но луната не прави вече никакъв мажорнообещаващ аспект, а се разделя от квадрат сатурн...

« Отговор #5061 -: Ноември 24, 2013, 05:50:57 pm »
Не сме шеф и подчинен, познати сме (връзка не е имало)  :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5062 -: Ноември 24, 2013, 05:59:45 pm »
Не сме шеф и подчинен, познати сме (връзка не е имало)  :blink:
Лошо няма, по принцип се дава повече първоначална информация, нали работим с факти, не със сфера кристална?
Понякога хорарът не отговаря съвсем точно на мисли и желания, ако няма започнало действие-усещане за споделеност, намек за възможност.
Луната е без курс...
"Луна без курс....често се вижда в картите, когато кверентът вече си е съставил мнение...знае отговора, резултата, но не иска да приеме нещататакива, каквито са..." А. Лавоа
« Последна редакция: Ноември 24, 2013, 06:03:52 pm от Enigma »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5063 -: Ноември 24, 2013, 06:05:31 pm »
Окончателна ли е раздяла ни с Х.?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #5064 -: Ноември 24, 2013, 07:16:20 pm »
Фрея, тази карта не е хорарна. Да си гледала транзити за предстояща среща?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5065 -: Ноември 24, 2013, 07:28:06 pm »
Картата е хорарна, просто съм й цъкнала транзити за няколко дни напред, да видя как ще се движат сигнификаторите

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #5066 -: Ноември 24, 2013, 07:29:38 pm »
Аха, нещо се обърках. Според мен ще се сдобрите. Той представен от ретро Юпитер в сходящ тригон с твоя управител Меркурий.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5067 -: Ноември 25, 2013, 09:16:20 am »

Има забрана в картата между у на 1ви и 5ти домове, но и опозе Луна МЦ. Няма да сте заедно в близкото бъдеще, но същевеременно не мисля, че е окончателна раздялата.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #5068 -: Ноември 25, 2013, 09:41:26 am »
Искам да помоля да ми отговорите на един въпрос за най-добрата ми приятелка раздели се приятеля и с който много се обичат и от ревност правят глупости и се нараняват.
Въпроса ми е : Ще се съберат ли пак Р. и Ж. ?
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #5069 -: Ноември 25, 2013, 09:45:54 am »
и според мен - Не.
мисля, че той ще предприеме стъпка към сдобряване.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5070 -: Ноември 25, 2013, 09:47:16 am »
не мисля, че ще се съберат mail

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #5071 -: Ноември 25, 2013, 09:50:26 am »
не мисля, че ще се съберат mail
и от мен едно Не.
безкурсна луна + опозиция на второстепенните им сигнификатори ..

« Отговор #5072 -: Ноември 25, 2013, 10:17:25 am »
добър ден,
преди месец и половина зададох въпрос,за човек от миналото ми с ,когото пак се сближихме,прогнозата беше хубава,и нещата наистина вървяха,но настъпи промяна в обстоятелствата,и се обезкуражих :'(
0т 15 дни -нито съм го чувала,нито съм го виждала,нито е писал :-\

Приключиха ли отношенията ми със Х-по име,категорично?

картата е от вчера,мисля ,че може да се зададе въпрос,понеже обстотелствата рязко смениха положителната посока на развитие,и се стигна до затишие,а и при мен се промениха приоритетите,имам здарвсловни проблеми,за които той не знае,а аз не искам да споделям.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5073 -: Ноември 25, 2013, 10:32:26 am »
и предния и този хорар са ти с прекалено ранен асц, което за мен значи , че е прекалено рано да се дават прогнози за отношенията ви, в ход е ситуация, което картата не може да отрази.

човека иначе къде е- в 5тия си дом, екзалтирал е- от една страна те харесва от друга у на 5тите ви домове правят квадрати и опозиции- няма синхрон тук- не можете да намерите пътя един към друг дори и да имате чувства. За сега не са позитивни нещата, но ще има някакви събития, които скоро ще те накарат пак да попиташ какво ще се случва.

Можеш пак да питаш след 2-3 седмици. Ако пак е нерадикална картата- пак ще питаш.
« Последна редакция: Ноември 25, 2013, 10:40:34 am от zikovu »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5074 -: Ноември 25, 2013, 07:25:30 pm »
Благодаря ви момичета  :blink:

Има забрана в картата между у на 1ви и 5ти домове, но и опозе Луна МЦ. Няма да сте заедно в близкото бъдеще, но същевеременно не мисля, че е окончателна раздялата.

zikovu, можеш ли да ми обясниш кое по-точно се нарича забраната между управителите? А луна опозе МЦ - като упр. на негов 4ти ли го гледаш, като края? И можеш ли да кажеш по кое смяташ, че не е окончателна?  Благодаря ти!

venerra, а можеш ли да споделиш от кое в картата стчиташ, че той ще предприеме сдобряване, просто ми е интересно... ние всъщност не сме скарани точно, но решихме да се разделим
« Последна редакция: Ноември 25, 2013, 08:16:25 pm от Freya »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5075 -: Ноември 25, 2013, 08:46:13 pm »
Фрея- когато две планети се движат към аспект и на пътя им се препречи трета по- тежка планета- тя изиграва ролята на пречка, води се забрана. Има много фактори, които се преценят- за да се определи забрана ли..просто забавяне ли ще има какво ще.
Но случая имаш сатурн на пътя  на сигнификаторите ви. Меркурия се свързва първо с него преди да стигне до юпитера...в същото време един от неговите у 5 е в твоя 5ти дом- има затворени знаци, луната пренася светлина между марс и венера- затворените у5...и опозе на луната към мц..ако го приемем 4ти производен на седми...и така. За това мисля, че няма да сте заедно, но пък след време може пак да се съберете- ясно е, че от към емоции нещата не са приключили.

*

sia

• 31
« Отговор #5076 -: Ноември 26, 2013, 01:24:51 am »
Здравейте,
Имаме странни взаимоотношения с И. Той ту се появява, ту изчезва. Ту ме кара да се рея във въздуха от любов, ту изчезва и ме забива в земята. Публикува напоследък песни с послания, на любовна тематика, някак се вижда се явно, че има интерес. Тъпото е, че не го усещам да е насочен към мен;)
Влюбен ли е И. в мен, или интереса му е към друга жена?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5077 -: Ноември 26, 2013, 08:09:30 am »
Здравейте,
Имаме странни взаимоотношения с И. Той ту се появява, ту изчезва. Ту ме кара да се рея във въздуха от любов, ту изчезва и ме забива в земята. Публикува напоследък песни с послания, на любовна тематика, някак се вижда се явно, че има интерес. Тъпото е, че не го усещам да е насочен към мен;)
Влюбен ли е И. в мен, или интереса му е към друга жена?
Не мисля, че има друга жена. Негов У5 Слънце в твой 3 дом - чак влюбен не знам дали е, по-скоро все още е на ниво общуване с теб, но е възможно нещата между вас да станат, тъй като Слънцето върви към тригон с Уран, У5 за теб.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5078 -: Ноември 26, 2013, 08:16:06 am »
не знам дали има друга....но не ви виждам в близко бъдеще заедно с това момче. Не му стигат чувствата към теб, дори да има привличане.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #5079 -: Ноември 26, 2013, 10:29:47 am »
venerra, а можеш ли да споделиш от кое в картата стчиташ, че той ще предприеме сдобряване, просто ми е интересно... ние всъщност не сме скарани точно, но решихме да се разделим
понеже си го назовала по име го гледам по 7 дом - юпитер, ретрограден в рак /твои владения, чувства се добре там/. заради ретроградието предполагам, че ще размисли и ще пожелае да възобновите контактите си. той е във твой  2ри дом - все още е в емоционалния ти свят. но защо ти си в неговия 12 дом- .. може би на този етап се опитва да те забрави.