Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043809 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Хорар за любов
« Отговор #5080 -: Ноември 26, 2013, 02:39:42 pm »
Фрея- когато две планети се движат към аспект и на пътя им се препречи трета по- тежка планета- тя изиграва ролята на пречка, води се забрана. Има много фактори, които се преценят- за да се определи забрана ли..просто забавяне ли ще има какво ще.
Но случая имаш сатурн на пътя  на сигнификаторите ви. Меркурия се свързва първо с него преди да стигне до юпитера...в същото време един от неговите у 5 е в твоя 5ти дом- има затворени знаци, луната пренася светлина между марс и венера- затворените у5...и опозе на луната към мц..ако го приемем 4ти производен на седми...и така. За това мисля, че няма да сте заедно, но пък след време може пак да се съберете- ясно е, че от към емоции нещата не са приключили.
Аха значи след като Сатурн е тази пречка по пътя, той управлява негов 3ти и мой 9ти, - може би за него комуникацията и това, че сме разделени в различни градове, и се явява пречка като разстояние, също е упр. на негов 2ри и мой 8ми, това може ли да се погледне като моите нужди 8ми и 2ри за него - пречки финансова гледна точка.. примерно. А това, че има скрити упр. на 5ти домове, сега го научавам, те като нещо скрито ли се считат, когато са така? Може би негов упр. 5 в мой 5ти, означава че има чувства към мен, аз знам че на него му е много мъчно...
А това така и не мога да го разбера, как се отчита пренасянето на светлина от Луната към планети? Благодаря ти за разясненията, опитвам да се науча, понеже не за пръв път задавам този тип хорарен въпрос..

Иначе забелязвам и че луната в 4ти би трябвало да се счита, че въпроса касае миналото

А venerra, ти считаш, че е в мои води, понеже се намира в знака на Луната - като мой съуправител и на въпроса, така го разбирам.  Аз това понякога си го тълкувам, като че въпроса е от значение за квезита. За ретроградитето иначе знам, че понякога се тълкува като връшане назад и завръще към нещо от миналото. Той предполагам и за това ми писа и на следващия ден, защото му липсвам и му се говори с мен, но явно обстоятелствата са такива в момента и няма как да продължим заедно. И затова съм му в 12 дом, като ограничение или изолация, край.. Иначе да, той все още е в моя емоционален живот, както казваш, благодаря ти

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5081 -: Ноември 26, 2013, 02:49:01 pm »
светлината се пренася не само от луна. то е до положение и скорост на планетите- ето една статия по въпроса http://lindali-tarot.blogspot.com/ ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #5082 -: Ноември 28, 2013, 12:05:16 pm »

Здравейте! Неотдавна зададох въпрос Ще се съберем ли с М.? Вашите отговори бяха благосклонни, но вече почвам да се отчайвам. Никакъв го няма..ни вест ни кост както се казва. На 13 Декември имаме повод да се видим а тогава е последната ни възможност за комуникация и край. Живеем в различни градове на голямо разстояние. Знам, че скоро задавам въпрос но съм много тъжна и колкото повече наближава датата все по чувствителна ставам и искам да попитам..   М. ще направили крачка към събиране?
Вдигайте се пак и пак, докато агнетата станат лъвове!!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5083 -: Ноември 28, 2013, 01:11:22 pm »
Здравейте :) Бихте ли ми разтълкували тази карта, понеже не разбирам.
Въпросът ми е Ще се съберем ли с М?
Благодаря!

Аз мисля, че има шанс да се получат нещата- но пак- по-нататък. Чувствата ги има, споделени са, но по този хорар- не се дават срещи и комуникация, които да доведат до необходимото събиране. На него му трябва още малко време да се осъзнае. имай търпение.

питала си скоро. това ти е валидната карта. не мога обаче да я отворя сега за да я погледна пак. Но за да съм отговорила така съм сметнала, че поне до края на януари няма да има движение в желаната посока

« Отговор #5084 -: Ноември 28, 2013, 03:02:09 pm »
Здравейте :) Бихте ли ми разтълкували тази карта, понеже не разбирам.
Въпросът ми е Ще се съберем ли с М?
Благодаря!

Аз мисля, че има шанс да се получат нещата- но пак- по-нататък. Чувствата ги има, споделени са, но по този хорар- не се дават срещи и комуникация, които да доведат до необходимото събиране. На него му трябва още малко време да се осъзнае. имай търпение.

питала си скоро. това ти е валидната карта. не мога обаче да я отворя сега за да я погледна пак. Но за да съм отговорила така съм сметнала, че поне до края на януари няма да има движение в желаната посока

Не знаех за какъв период става на въпрос и затова  попитах. Благодаря за отговора. А тази новопостроената карта невалидна е:))

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5085 -: Ноември 28, 2013, 03:08:31 pm »
и горната карта не показва общо бъдеще, има наличие на друга жена при момчето

« Отговор #5086 -: Ноември 28, 2013, 05:41:38 pm »
и горната карта не показва общо бъдеще, има наличие на друга жена при момчето
по какво съдиш, че има друга :(

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5087 -: Ноември 28, 2013, 11:49:16 pm »
венера в негов 5ти в точна опозиция с теб и връзките на тази планета с двата му сигнификатора- мерк и марс.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #5088 -: Ноември 29, 2013, 04:59:47 pm »
Един хорарен въпрос и от мен smile3
Ще възобновя ли комуникацията си с Х
Луната е без курс и може би няма да има развитие, но все пак пускам картата.
Благодаря предварително на включилите се smile3

« Отговор #5089 -: Ноември 30, 2013, 04:48:31 pm »
Приятелката ми задава въпрос "ще се разделим ли с гаджето?"

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_20_6e_se_razdelim_li_hk.59531.46182.gif&res=100&va=&cid=6y6filerQJOWf-u1350641528

Обратна връзка-днес окончателно са се разделили. :'(

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #5090 -: Ноември 30, 2013, 06:49:17 pm »
Ще се съберем ли с А. да живеем заедно в следващите месеци?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5091 -: Ноември 30, 2013, 06:52:32 pm »

Да...10 седмици.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #5092 -: Ноември 30, 2013, 07:00:07 pm »

Да...10 седмици.
Изключително много ти благодаря Марая  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5093 -: Ноември 30, 2013, 08:33:45 pm »
Приятелката ми задава въпрос "ще се разделим ли с гаджето?"

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_20_6e_se_razdelim_li_hk.59531.46182.gif&res=100&va=&cid=6y6filerQJOWf-u1350641528

Обратна връзка-днес окончателно са се разделили. :'(

факт е, че между сигнификаторите им има намеса- но с ретро у 7 нищо не е крайно сигурно и категорично. Наблюдавай как ще вървят нещата в следващите месеци- със сигурност ще има примък- отмък.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5094 -: Ноември 30, 2013, 08:39:36 pm »
Карита- луна вярно е без курс- особенна промяна в отношенията ви близко бъдеще няма да има, но пък луната ти е около спиката, а луната е и у3
к3 ти е някъде около сириус, това всичко е добър знак знак за комуникация.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #5095 -: Декември 01, 2013, 12:14:14 pm »
Карита- луна вярно е без курс- особенна промяна в отношенията ви близко бъдеще няма да има, но пък луната ти е около спиката, а луната е и у3
к3 ти е някъде около сириус, това всичко е добър знак знак за комуникация.
Zikovu,благодаря ти за отделеното време и внимание :58:

*

sugar

• 17
« Отговор #5096 -: Декември 01, 2013, 05:38:54 pm »
Здравейте!Преди време бях задала въпроса дали ще имам връзка с един човек,но картата беше нерадикална.Сега отново задавам същия въпрос.Благодаря предварително  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5097 -: Декември 02, 2013, 02:15:11 am »
има шанс нещата да се получат- но просто ще отнеме време, ще бъде мотаене.....ще се уталагват тея отношения във времето- просто на човека професионалната реализация явно сега му е някак си много заела съзнанието. това малко ще позабави изясняването в отношенията.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #5098 -: Декември 02, 2013, 10:54:43 am »
Ще продължат ли взаймоотношенията ми с М? :lol:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5099 -: Декември 02, 2013, 01:12:42 pm »
да...ретро венерата ще спомогне за колекцията и преноса на светлина между планетите. но всичко ще върви много мъчно и трудно..явно ви предстои труден период, изпитания.