Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040000 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорар за любов
« Отговор #5100 -: Декември 02, 2013, 01:38:09 pm »
По новолуние не е удачно да се задават хорари.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5101 -: Декември 02, 2013, 01:40:09 pm »
По новолуние не е удачно да се задават хорари.

прав си ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

sugar

• 17
« Отговор #5102 -: Декември 02, 2013, 01:55:14 pm »
Благодаря,Zikovu!Значи да разбирам,че в рамките на срока на хорара няма да имаме отношения?

*

Нова

• 3491
« Отговор #5103 -: Декември 02, 2013, 02:34:41 pm »
Веско, Зики, каква е теорията, на която стъпва науката, че при новолуние хорари йок?

И в какъв период е валидно? В знака на съвпада?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5104 -: Декември 02, 2013, 02:36:32 pm »
шугър! не, напротив, ще тръгнат да се случват, но ще се точи вашата история.

Ми Нова, честно казано не знам- аз съм си правила новолунен хорар, който се разви както си бяха показали другите планети в картата. Така,че- аз не съм така предубедена- ама за всеки случай!

« Отговор #5105 -: Декември 03, 2013, 10:18:58 pm »
Здравейте,

имам следния въпрос: "ще срещна ли скоро любовта? "прилагам за целта карта.
Ще се радвам да ми отговорите. Предварително благодаря.
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5106 -: Декември 04, 2013, 08:13:13 am »
Лимонче в близките месеци виждам само да се събудят чувства и емоции към нещо от преди :lol:

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #5107 -: Декември 04, 2013, 10:15:30 am »
Съжалява ли Л. че е прекъснал взаймоотношенията ни ? (нещо много се е присетил за мен, но аз съм зла  ;D ;D)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5108 -: Декември 04, 2013, 10:23:11 am »
Съжалява ли Л. че е прекъснал взаймоотношенията ни ? (нещо много се е присетил за мен, но аз съм зла  ;D ;D)

е- това не е въпрос за любовен хорар- питай таро- поне аз не знам как да коментирам де- някой друг може и да има мнение

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #5109 -: Декември 04, 2013, 10:41:03 am »

е- това не е въпрос за любовен хорар- питай таро- поне аз не знам как да коментирам де- някой друг може и да има мнение
по скоро дали иска да възобновим взаймоотношенията ни  :-[
ама заради ранния асц май не може да се каже :)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #5110 -: Декември 04, 2013, 10:45:50 am »
Здравейте, сладки!))

Пиша през телефон и ми е невъзможно да кача карта, но ми се ще да я погледнете.
Въпросът е Х с У ли ходи? (като х е момче, а у - момиче). Как определяте сигнификатор 2 при така зададен въпрос? По 1д? Или пък 7,ако питащият се чувства заплашен от него? Или с1 е по 5д,защото питащият е влюбен в него,а с2 по 11, като 7 от 5?

//София, 04.12.2013, 02:42h

Слънчев ден!))

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5111 -: Декември 04, 2013, 10:46:25 am »

по скоро дали иска да възобновим взаймоотношенията ни  :-[
ама заради ранния асц май не може да се каже :)

мисля, че има шанс да се случи, но наистина- рано е да се каже

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5112 -: Декември 04, 2013, 02:32:07 pm »
Ще срещна ли любовта скоро (споделена)?
Виждам, че асцендента е късен, но за какво може да говори картата, какво трябва да значи това според вас?

« Отговор #5113 -: Декември 04, 2013, 06:22:45 pm »
А. ли е мъжът, с който ще прекарам живота си ? Благодаря :)
Юпитера на Асц е добре нали ?
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5114 -: Декември 05, 2013, 08:54:53 am »
Привет на всички,
Имам едно питане за един човек. Как биха се развили отношенията ни с него, Това е една стара любов, която изкочи изневиделица :) Архивирана от преди 1000 години, ама нали ми е скучно...  ХА ХА. Човека държи да се видим.
Ето и каратата
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5115 -: Декември 05, 2013, 10:03:03 am »
Не ми вярвай, аз не разбирам много, но по картата - той определено е заинтересован от теб и те харесва, той е Луна в твоя първи дом, там където ти си на трон.. но и не е добре поставен там - в заточение е, може би не се чувства комфортно в тази ситуация, при положение че те търси след толкова време. Ти си в неговия 4ти дом- на миналото, възможно е ти да си частично резервирана към него(той е в падение при теб)
Между вас предстои секстил, така че е много вероятно да се срещнете, мисля че е възможно между вас да се запали искра отново...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5116 -: Декември 05, 2013, 10:34:18 am »
Ще срещна ли любовта скоро (споделена)?
Виждам, че асцендента е късен, но за какво може да говори картата, какво трябва да значи това според вас?

фрея- не е така късен АЦ - но не виждам в близките 3 месеца да стане някаква среща нова, която да раздвижи емоциите ти. Мисля,ч е емоциите са насочени към човек от миналото.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5117 -: Декември 05, 2013, 10:38:00 am »
А. ли е мъжът, с който ще прекарам живота си ? Благодаря :)
Юпитера на Асц е добре нали ?

не задавай такива кардинални въпроси- това са хорарни карти- средносрочно. Ще бъдете заедно, дали ще си прекараш с него живота- на кой му трябва да знае толкова далеч и напред

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5118 -: Декември 05, 2013, 10:40:33 am »
Привет на всички,
Имам едно питане за един човек. Как биха се развили отношенията ни с него, Това е една стара любов, която изкочи изневиделица :) Архивирана от преди 1000 години, ама нали ми е скучно...  ХА ХА. Човека държи да се видим.
Ето и каратата

ще сте заедно, ще има препятствие през, което ще трябва да минете- при него е заложено. Но мисля,че ще се справите, перспективите са добри.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5119 -: Декември 05, 2013, 10:45:57 am »
Здравейте, сладки!))

Пиша през телефон и ми е невъзможно да кача карта, но ми се ще да я погледнете.
Въпросът е Х с У ли ходи? (като х е момче, а у - момиче). Как определяте сигнификатор 2 при така зададен въпрос? По 1д? Или пък 7,ако питащият се чувства заплашен от него? Или с1 е по 5д,защото питащият е влюбен в него,а с2 по 11, като 7 от 5?

//София, 04.12.2013, 02:42h

Слънчев ден!))

Това е моя интерпретация- аз всеки път подхождам различно към такива питания- то зависи и въпроса какъв е.
В случая Х. е 7ми дом, а У...е заподозряна така да се каже в нещо. Тя е твой 8ми. Търсиш дали твои у7 и у8 са в контакт.