Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042419 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: Хорар за любов
« Отговор #5160 -: Декември 09, 2013, 10:27:40 am »
Иска ли В. да се видим отново?  :-\ Ако аз се управлявам от Уран, а той от Слънцето, виждам, че сме в тригон, но Луната ми в първи дом е в квадрат със Слънцето, а пък Марс също негов сигнификатор в опозиция с Урана ми  :( ...
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5161 -: Декември 09, 2013, 10:30:07 am »
Либра- емоционална и объркана, луна в рибочка и заключен знак в първи дом. Няма да го тълкуваме този въпрос.

Попитай след седмица -2 как ще ви се развиват отношеняита с човека и постави картата.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #5162 -: Декември 09, 2013, 10:54:50 am »
Влюбен ли е С. в друга  :-[
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #5163 -: Декември 09, 2013, 12:25:22 pm »
Чудих се ,как да го задам този въпрос. Последните  години не ми върви в любовта. Никой мога да харесам, а тези които ме харесват, аз не ги харесвам въобще. :'(   Като в омагьосан кръг ...

Ще имам ли сериозна връзка ...и кога?

« Последна редакция: Декември 09, 2013, 12:30:02 pm от vihrenbg »
:sun: :pi:
:moo: :aq:
АСЦ :ca:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5164 -: Декември 09, 2013, 12:55:14 pm »
Чудих се ,как да го задам този въпрос. Последните  години не ми върви в любовта. Никой мога да харесам, а тези които ме харесват, аз не ги харесвам въобще. :'(   Като в омагьосан кръг ...

в близките 3-4 месеца едва ли ще се появи нещо ново, не се притеснявай, по-натам ще си дойде. Имаш чувства към приятел - с него ще имаш вълнения

Малеее- видяхте ли я тази карта- 2 интерсептирани знака в 1ви! такова чудо не бях виждала

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5165 -: Декември 09, 2013, 12:55:53 pm »

с тази карта е същото като при либра.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #5166 -: Декември 09, 2013, 12:59:09 pm »

неразбрах  :-[
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5167 -: Декември 09, 2013, 01:00:42 pm »

неразбрах  :-[

картата е нерадикална

« Отговор #5168 -: Декември 09, 2013, 01:33:51 pm »

в близките 3-4 месеца едва ли ще се появи нещо ново, не се притеснявай, по-натам ще си дойде. Имаш чувства към приятел - с него ще имаш вълнения

Малеее- видяхте ли я тази карта- 2 интерсептирани знака в 1ви! такова чудо не бях виждала

Благодаря ти,zikovu . Какво значи 2 интерсептирани знака в 1-ви? :unsure: В смисъл, кофти ли е?

А този , към когото имам чувство, едва ли ще стане. Ние сме разделени заради друга...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5169 -: Декември 09, 2013, 01:57:59 pm »
не, не че е лошо...просто показва може би, че някакви събития около личноста ти са в ход....аз да ти кажа след около месец- на товое място бих питала пак..не че е толкова нерадикална картата, но - за всеки случай- тия заключени домове...

аз с предното момче не казвам,ч е ще се събереш, казвам,ч е ще имаш някакви емоции там- някакви събития, не казвам- събиране ;)

« Отговор #5170 -: Декември 09, 2013, 04:22:58 pm »
не, не че е лошо...просто показва може би, че някакви събития около личноста ти са в ход....аз да ти кажа след около месец- на товое място бих питала пак..не че е толкова нерадикална картата, но - за всеки случай- тия заключени домове...

аз с предното момче не казвам,ч е ще се събереш, казвам,ч е ще имаш някакви емоции там- някакви събития, не казвам- събиране ;)

A,ок...мислех, че е нещо лошо. Да, права си , в момента минавам през много силни трансформации, вътрешни и външни! Да, ще задам отново въпроса след месец!  :wub:
« Последна редакция: Декември 09, 2013, 04:29:05 pm от vihrenbg »

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5171 -: Декември 09, 2013, 04:35:08 pm »
и един въпрос от приятелка.
ше се съберат ли с бившия й до нова година? въпросът си го задава тя.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5172 -: Декември 10, 2013, 09:42:47 am »
има индикации за "да" отговор и ако не беше сатурн в 7ми...може би щеше да е Да отговора. Да се провери човека да не би да е обвързан. Ако не е- какви са тези ограничаващи обстоятелства по 5тия дом. Дете ли има, с някакво изкуство ли се занимава, какво прави?

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #5173 -: Декември 11, 2013, 11:02:27 am »
Здравейте, от известно време не поддържам контакти с един мъж по ред причини...  :'( Днес видях, че е пуснал една прочувствена песен. Въпросът ми може да прозвучи самонадеяно, но все пак искам да знам - Тази песен  за мен ли се отнася (свързана ли е с мен)? Или вече има друга... (това е по-скоро риторичен въпрос) Благодаря

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5174 -: Декември 11, 2013, 11:06:48 am »
Здравейте, от известно време не поддържам контакти с един мъж по ред причини...  :'( Днес видях, че е пуснал една прочувствена песен. Въпросът ми може да прозвучи самонадеяно, но все пак искам да знам - Тази песен  за мен ли се отнася (свързана ли е с мен)? Или вече има друга... (това е по-скоро риторичен въпрос) Благодаря

Аз направо припадам.... :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5175 -: Декември 12, 2013, 02:23:53 am »
 Здравейте! Моля за помощ. Става въпрос за картата на едно запознанство, която много бих се радвала, ако някой може да ми я разтълкува. Много е важно за мен; не съм убедена за датата, но моля някой да ми обясни това запознанство от значение ли ще е за мен в бъдеще, и въобще ще има ли някакво бъдеще. Става въпрос за мъж.

« Отговор #5176 -: Декември 12, 2013, 08:02:27 am »
според мойте, много скромни познания, май тайно се виждате, но нека експертите да кажат, какво развитие ще има между вас
  :blink:

« Отговор #5177 -: Декември 12, 2013, 01:27:17 pm »
Как съм можла да пропусна тази тема със събитийните карти  ;D Обаче нещо не мога да я открия. Можели малко помощ  :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #5178 -: Декември 12, 2013, 01:48:51 pm »

« Отговор #5179 -: Декември 12, 2013, 03:22:09 pm »
От около година подържам контакт с мъж, който в момент живее на другия край на света. Имали сме лични срещи и доста сериозни отношения. Всичко обаче се обърна на опаки от около 2 месеца. Отношенията отиват към приключване, но на мен не ми се иска  :(. Има ли шанс за подновяване? Утре се очертава да поговорим повече, но не съм особено сигурна, че ще имам този шанс. Та, върпосът ми е, има ли шанс да подновим отношения, или нещата отиват на по-зле.
« Последна редакция: Декември 12, 2013, 04:07:40 pm от cocoa_waffle »