Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043166 Прегледи
*

caraly

• *
  • 112
Re: Хорар за любов
« Отговор #5280 -: Декември 21, 2013, 04:07:54 pm »
  Ще имам ли връзка с човека, за когото си мисля :-\

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5281 -: Декември 21, 2013, 04:09:51 pm »
  Ще имам ли връзка с човека, за когото си мисля :-\

не, според мен :( поне в близките месеци- не
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #5282 -: Декември 21, 2013, 04:31:42 pm »
Ще имам ли сериозна връзка? Благодаря предварително  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5283 -: Декември 21, 2013, 05:01:42 pm »
първите месеци на 2014 не са подходящи за създаването на нови дълготрайни отношения за теб.
Струва ми се, че имаш болезнен въпрос свързан с конкретен човек, който те мъчи, опитваш се да избягаш, но не успяваш.

« Отговор #5284 -: Декември 21, 2013, 05:06:17 pm »
Така е Zikovu има човек,който се навърта покрай мен,но любовта м/у нас е невъзможна,опитвам се да избягам от него,но все не успявам. Заради ретро венерата ли не е подходящо да имам връзка?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5285 -: Декември 21, 2013, 05:13:29 pm »
не..не заради нея. просто не мисля, че си в период, в който можеш да създадеш трайни отношения, просто имаш си тези терзания от миналото, първо тях трябва да изчистиш :-\

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5286 -: Декември 21, 2013, 05:31:34 pm »
Благодаря, zikovu. А, според теб, връзката не е възможна заради някакви обстоятелства, или заради липса на чувства. Просто ми е интересно как изглежда цялата ситуация.

« Отговор #5287 -: Декември 21, 2013, 06:12:16 pm »
Здравейте! Бихте ли погледнали тази карта: "Минава ли през ума на (по име) да се разведе?" Мисля, че има проблем в брака му, но не знам колко далече е готов да стигне (за периода на хорара поне). Благодаря предварително за коментарите.
Той и семейството му са представени от Меркурий У1, У4, който е заточен в стрелец. Луната е в негов 3д на мислите и отразява въпроса, но Слънцето У3 изгаря Меркурий в 7д- мисълта да се разведе не му изнася, за себе си е намерил компромисен вариант, който го устройва- Венера У5, У12 в 8д, в разходящ хармоничен аспект със Сатурн У8 в 6д- тайна интимна връзка на работното място.

Благодаря ти за анализа, Акрукс!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5288 -: Декември 21, 2013, 10:57:01 pm »
Благодаря, zikovu. А, според теб, връзката не е възможна заради някакви обстоятелства, или заради липса на чувства. Просто ми е интересно как изглежда цялата ситуация.

ами като, че ли взаимни симпатии има- но и те са- къде осъзнати, къде не...но този човек съзнателно и ясно виждам, че не иска връзка с теб, не знам защо така. И от друга страна мисля, че ти ще се завърнеш към нещо в живота ти, което е било от преди него...и при него виждам поява на друга...просто не ви виждам съвместно като житейска пътека заедно- поне в следващата половин година.

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5289 -: Декември 22, 2013, 08:30:09 am »
Ох, akruks, точно така е. Наистина има пречки, за съжаление. Много ти благодаря

« Отговор #5290 -: Декември 22, 2013, 04:19:48 pm »
През 2014 година ще започна ли дългогодишна любовна връзка?
Предварително благодаря!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5291 -: Декември 22, 2013, 04:41:30 pm »
През 2014 година ще започна ли дългогодишна любовна връзка?
Предварително благодаря!
Луната е без курс, така че по-вероятно отговорът да е "не", и тъй като Луната е твой сигнификатор, е много вероятно да не предприемеш нищо по въпроса. Но както akruks писа, по-добре е да се задават по-конкретни въпроси, свързани с някого (ако става дума за любов и отношения).

« Отговор #5292 -: Декември 22, 2013, 09:54:05 pm »
Веско и Акрукс, благодаря ви за коментарите!

« Отговор #5293 -: Декември 23, 2013, 02:02:02 am »
Преди 10-тина дена зададох първият си въпрос тук и от тогава нещата не се завъртяха в положителна посока. Преди малко приключихме отношения  :'( Аз бях инициаторът, защото от негова страна усещах охладняване. Въпреки всичко някак го усещам, че нямахме възможността да изживеем всичко, което искахме и поради разстоянието и напрежението, нещата се доведоха до край. Та, въпросът ми е - ще възобновим ли отново отношения както преди и има ли той друго момиче, защото имам сериозни съмнения, че от там тръгнаха нещата.
Благодаря, предварително!

« Отговор #5294 -: Декември 23, 2013, 11:01:54 am »
То и аз имам въпрос - дали едни отношения ще се развият повече. Става въпрос за един човек, с който се намерихме чрез общи приятели във фейса, много ми е симпатичен, но нещата сякаш седят на едно място с него - пишем си, после спираме за някви големи периоди, после след него период, той пак ми пише и нито сме се виждали, нито нищо за сега.

« Отговор #5295 -: Декември 23, 2013, 12:27:25 pm »
Само ако човек, който се занимава с информационните технологии и такива неща, се брои.  ;D ;D ;D Иначе не са ми известни такива негови наклонности.

« Отговор #5296 -: Декември 23, 2013, 01:07:13 pm »
Той може да си има някакви тайни мотиви, за които да не знам, като разуча повече въпроса, ще ти дам обратна връзка. Иначе сме от един университет, но различни специаности. Иначе разликата ни е малка, той пак е по-голям, но даже се учудвам, попринцип харесвам хора с много по-голяма разлика в годините - доста по-големи от мен.  :P

« Отговор #5297 -: Декември 23, 2013, 01:28:05 pm »
Ами нали знаеш колко вицове за администратори, инжинери и хора, които се занимават с ит-технологии има и какво гласят те за личният им живот, та се пошегувах хахаха.  ;D

*

Mishe

• 17
« Отговор #5298 -: Декември 23, 2013, 04:32:41 pm »
Здравейте! Въпросът ми е свързан с това в каква посока ще се равият личните ми отношения. Имам връзка от повече от половин година, която бих искала да знам дали ще прерасне в по-сериозна или не. Благодаря предварително!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5299 -: Декември 23, 2013, 05:34:33 pm »
akruks, по-млад е да! и мен това безкрайно  ме притеснява...
Че какво притеснително има в това? Това че е по-млад не го прави по-безотговорен.