Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041793 Прегледи
*

sia

• 31
Re: Хорар за любов
« Отговор #5300 -: Декември 23, 2013, 05:43:02 pm »
здравейте,
Поддържам връзка, с мъж, който беше прекратил своя предишна връзка, преди 3месеца, за което прекратяване,аз нямам нищо общо. Напоследък забелязвам, че бившата му приятелка,прави опити да се съберат. Ще се върне ли при нея, въпреки че категорично ме убеждава, че всичко между тях е приключило?

« Отговор #5301 -: Декември 23, 2013, 07:16:51 pm »
Преди 10-тина дена зададох първият си въпрос тук и от тогава нещата не се завъртяха в положителна посока. Преди малко приключихме отношения  :'( Аз бях инициаторът, защото от негова страна усещах охладняване. Въпреки всичко някак го усещам, че нямахме възможността да изживеем всичко, което искахме и поради разстоянието и напрежението, нещата се доведоха до край. Та, въпросът ми е - ще възобновим ли отново отношения както преди и има ли той друго момиче, защото имам сериозни съмнения, че от там тръгнаха нещата.
Благодаря, предварително!
Преди десетина дни пита дали ще се видите отново, на живо, а аз ти казах, че след време може да се стане, а ти даваш обратна връзка по въпроса след десетина дни...
В картата тогава излиза, че ще прекъснеш комуникация- Луната У1 в сходяща опозиция със Слънцето У3.
По днешната карта и въпрос- ще възстановите общуване, отношения и разстоянията не са пречка за една връзка, помисли си за обратния вариант- колко хора си лягат в едно легло всяка вечер, а не са си верни  ;)
Наясно съм, че имам много въпроси и то зададени за кратко време... Самата аз съм толкова объркана, че все още не съм сигурна какво да мисля. Общуването ни и голямото разстояние никога не е било пречка, но отношението му се промени. Снощи ме затри от всякъде  :-X и сега съм в чуденка дали отново ще подържаме някакъв контакт. Искам и да го видя, но за сега това е само в мечтите ми  :rolleyes:.  Какво имаш предвид за обратния вариант? Защото той ми е много ясен  :-[, но не съм сигурна, че те разбирам правилно.  ;) Може ли да се разбере по някакъв начин дали се върти някоя госпожица около него или?
Благодаря предварително :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5302 -: Декември 23, 2013, 07:29:42 pm »
Sia  mislia che e vuzmojno choveka da obmislia zvrushtane...ima kolebania seriozni...moje bi tia mnogo napuva...mislia vse pak che shte ostanete zaedno...pomosht shte izigraiat blizki do nego hora, koito mnogo te haresvat. No vse pak shte e mnogo muchitelen perioda za teb, shte sa vi obtegnati otnosheniata
 Sujaliavam za latinicata- s telefona sum
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

sia

• 31
« Отговор #5303 -: Декември 23, 2013, 07:52:13 pm »
Sia  mislia che e vuzmojno choveka da obmislia zvrushtane...ima kolebania seriozni...moje bi tia mnogo napuva...mislia vse pak che shte ostanete zaedno...pomosht shte izigraiat blizki do nego hora, koito mnogo te haresvat. No vse pak shte e mnogo muchitelen perioda za teb, shte sa vi obtegnati otnosheniata
 Sujaliavam za latinicata- s telefona sum

Благодаря, zikovu. дано успеем да издържим :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #5304 -: Декември 23, 2013, 09:12:35 pm »
Малко помощ.
Л. сваля ли В.? Въпроса го задавам аз. Л. е жена, В- мъж.

Според мен е ДА.

Ако напишеш Л. или В. какви са ти, ще е по-лесно да се ориентирам за определяне на сигнификаторите им
Л. не ми е никаква. В ми е близък и ми се струва, че е мишена- с цел забавление и чесане на его от страна на Л.

« Отговор #5305 -: Декември 23, 2013, 09:14:31 pm »
Какво имаш предвид за обратния вариант? Защото той ми е много ясен  :-[, но не съм сигурна, че те разбирам правилно.  ;) Може ли да се разбере по някакъв начин дали се върти някоя госпожица около него или?
Благодаря предварително :)
Под обратен вариант имах предвид обратното на това, което си мислиш, че връзките от разстояние са невъзможни и за това ти казах, че може да сте един до друг и пак той да кръшка, а може да е на километри и да ти е верен- човек си е какъвто е навсякъде.
Дали се върти госпожица- ами питай го най-добре него дали има друга, какво мисли да прави с теб и т.н.

:blink: Благодаря за пояснението.
Няма как да го питам, защото ме е игнорирал  :-X Както и да.. Весели празници на всички. ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #5306 -: Декември 23, 2013, 10:33:03 pm »
Мерси. :)

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5307 -: Декември 24, 2013, 08:11:08 am »
как се тълкува принципно това, че луната е връх на 7ми дом? като съвпад между У1 и У7?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5308 -: Декември 24, 2013, 08:32:22 am »
как се тълкува принципно това, че луната е връх на 7ми дом? като съвпад между У1 и У7?
За коя карта става дума?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5309 -: Декември 24, 2013, 09:11:48 am »
за тази. бях питала скоро за връзка по принцип, сега питам за конкретен човек. предполагам че би трябвало да е валиден хорара.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5310 -: Декември 24, 2013, 09:58:08 am »
за тази. бях питала скоро за връзка по принцип, сега питам за конкретен човек. предполагам че би трябвало да е валиден хорара.
В случая не Луната, а знака Рак е на К7. Луната е сигнификатор на човека по 7 дом. Двата сигнификатора Луна и Сатурн са в сходящ секстил, той е в твоя 8 дом - интересува се от теб, по-скоро физически. Вероятно ще те потърси, тъй като Луната е в сходящ тригон с Венера, У3 за него, която е в твоя 1 дом и в знака на твоя с-р - определено мисли за теб, но тъй като Венера е ретроградна, може да не може всичко да ти каже или да е просто по-вглъбен в себе си. Има нещо неясно в него - интерсептирания знак Лъв в негов 1 дом и Слънцето в твоя 12 дом показват, че може би не знаеш всичко за него. Колкото до чувства - може би ти самата ще спреш скоро да се интересуваш от него, тъй като Меркурий У5 ще премине в друг знак, и то на твоя с-р, в опозиция на Юпитер, У5 за него.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5311 -: Декември 24, 2013, 10:06:58 am »
благодаря ти, ще дам ов.
аз още спя май  ;D имах предвид, че луната е сигнификатор в случая на другия, но нали и винаги е сигнификатор на питащия

*

Mishe

• 17
« Отговор #5312 -: Декември 24, 2013, 12:52:21 pm »
Здравейте! Въпросът ми е свързан с това в каква посока ще се равият личните ми отношения. Имам връзка от повече от половин година, която бих искала да знам дали ще прерасне в по-сериозна или не. Благодаря предварително!
Ти си представена от изгоряла планета в заточение в негов първи дом(+ това управителя ти на 5 дом е същата планета), а диспозитора ти е неговия управител. Може би чувствата ти към него са прекалено силни и заради това се чувстваш притеснена. Ти изглежда се интересуваш повече за развоя на връзката ви. Твоя управител се намира в негов 10 дом - важна си за него и не виждам промяна да предстои, но нека някой по опитен да потвърди аз съм много начинаещ.  ;) Неговия управител е ретрограден, заради някаква причина той е затворен в себе си. Между управителите ви на 8-мите домове предстои хармоничен аспект.  ;) В 5-тите ви домове има вмъкнати знаци изглежда има нещо не докрай изразено, отнася се за чувствата. Последния аспект на Луната е куинконс с твоя управител - може би трябва да се съобразяваш с нещо, за да вървят гладко отношенията ви.  :blink:
Много благодаря за изчерпателния отговор, AzaZael! Прав си, че има недоизяснени неща и може би аз наистина съм по-заинтересована от това как ще се развиват нещата. Надявам се да имаш право и за това, че съм важна за него! :) Благодаря още веднъж! Весели празници! :)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #5313 -: Декември 24, 2013, 08:12:24 pm »
благодаря ти, ще дам ов.
аз още спя май  ;D имах предвид, че луната е сигнификатор в случая на другия, но нали и винаги е сигнификатор на питащия
[/b]

луната винаги е сигнификатор на въпроса, не на питащия

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5314 -: Декември 24, 2013, 09:26:19 pm »
благодаря ви

« Отговор #5315 -: Декември 26, 2013, 01:14:48 am »
Здравейте и Честита Коледа на всички, нека донесе много сбъднати мечти!  :25:

Бихте ли помогнали с тази карта, моля ви. Изпратих смс на важен за мен човек, за да го поздравя за Коледа. Но нямам отговор. Само преди няколко дни ми каза колко силно се надява да можем да се видим скоро (той е в чужбина сега), а ето че днес не ми отговаря на поздрава. Чудя се какво да мисля. Как ви се струват нещата по картата, въпросът е "Ще ми отговори ли той на смс-а?" Какво говори картата за чувствата му и намеренията към мен?

Благодаря ви предварително за отделеното време!

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5316 -: Декември 26, 2013, 11:32:13 am »
Здравейте! Весели празници на всички и много, много приятни моменти не само на Коледа!

Аз отново имам един проблем и ми е трудно. Въпроса е конкретният човек, за който мисля, има ли нещо към мен и какво. Не зная как да реагирам.

« Отговор #5317 -: Декември 26, 2013, 04:52:48 pm »
Здравейте и Честита Коледа на всички, нека донесе много сбъднати мечти!  :25:

Бихте ли помогнали с тази карта, моля ви. Изпратих смс на важен за мен човек, за да го поздравя за Коледа. Но нямам отговор. Само преди няколко дни ми каза колко силно се надява да можем да се видим скоро (той е в чужбина сега), а ето че днес не ми отговаря на поздрава. Чудя се какво да мисля. Как ви се струват нещата по картата, въпросът е "Ще ми отговори ли той на смс-а?" Какво говори картата за чувствата му и намеренията към мен?

Благодаря ви предварително за отделеното време!
а досега получавал ли е съобщения от теб, защото моите хора в чужбина до това лято не получаваха съобщенията ми- не си бяха вкарали в настройките номера на смс-оператора за техния оператор и едва като им оправих тази настройка започнаха да получават съобщения успешно  :blink:

Благодаря ти за отговора, Акрукс. Не сме разменяли смс-и до сега, все по друг начин е била комуникацията. Не съм чувала за такъв технически проблем, това е интересно, трябва да проверя.

А по самата хорарна карта как ги виждаш нещата с този човек? Предварително ти благодаря най-сърдечно!

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5318 -: Декември 26, 2013, 05:43:28 pm »
Благодаря отново :blink:Весели празници!

« Отговор #5319 -: Декември 26, 2013, 06:10:02 pm »

Благодаря ти за отговора, Акрукс. Не сме разменяли смс-и до сега, все по друг начин е била комуникацията. Не съм чувала за такъв технически проблем, това е интересно, трябва да проверя.

А по самата хорарна карта как ги виждаш нещата с този човек? Предварително ти благодаря най-сърдечно!
Картата е построена за въпроса "Ще ми отговори ли той на смс-а?"
Не, няма да отговори- Меркурий У3 в сходящ квадрат с Марс У1 за него

Благодаря за отговора, Акрукс.