Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041809 Прегледи
*

evka

• *
  • 63
Re: Хорар за любов
« Отговор #5320 -: Декември 26, 2013, 07:02:54 pm »
Здравейте и Честита Коледа.Имам следния въпрос:Ще намеря ли в следващите месеци подходящ човек за сериозна връзка?
не, защото според картата все още имаш чувства към даден човек, с който имаш някакъв вид връзка, която няма да приключи, защото Луната У1 е във взаимна рецепция със Сатурн У1 за него, освен това твоето ежедневие, работа, здравословно състояние не ти позволяват да предприемеш подобно действие, като намиране на нов партньор
Благодаря Акрукс,наистина има такъв човек и все още имам чувства към него,но връзката ни приключи.Ежедневието ми... сиво и скучно,безработна.Може пък да си намеря работа.Благодаря ти отново.

*

RoBi

• 11
« Отговор #5321 -: Декември 26, 2013, 09:24:42 pm »
Здравейте и Честита Коледа!

Запознах се скоро с един човек, който ме вълнува, а изглежда и аз него. Чудя се дали му минава през ума и сърцето желание за сериозна връзка с мен. Какво бихте казали според тази карта?

Благодаря за всеки коментар!

*

RoBi

• 11
« Отговор #5322 -: Декември 26, 2013, 10:34:37 pm »
Благодаря за отговора, Акрукс! Според тази карта правилно ли съм разчела, че се интересува от мен като жена или съм се заблудила, по-скоро ме гледа приятелски? Чудя се дали съм се самозаблудила за случилото се.

*

RoBi

• 11
« Отговор #5323 -: Декември 26, 2013, 10:54:07 pm »
Благодаря за подробния анализ, Акрукс! 

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5324 -: Декември 27, 2013, 09:14:07 am »
Здравейте! Понеже тези анализи явно са верни, бих искала да попитам за още нещо. Наскоро излизах с един човек. Нещата не бяха такива, каквито би трябвало да са. Искам да попитам за нещо по-подробно относно неговата гледна точка. За пореден път- благодаря много :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5325 -: Декември 27, 2013, 09:21:52 am »
А какви би трябвало да са?  :blink:
Възможно е да има симпатии към теб, тъй като неговият с-р Слънцето е в знака на твоя, Сатурн. Юпитер е У5 за него, в твоя 5 дом и негов 11, но ретрограден и в знака на заточение на Сатурн - може би има/е имал приятелски чувства към теб, но като че ли нещо се е разсърдил или отдръпнал. В мислите си може би те желае, но тъй като Марс е слаб във Везни, да не смее да го покаже или просто да не е чак толкова сексуален.

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5326 -: Декември 27, 2013, 09:33:49 am »
Ами да, точно така беше, просто така и не бях сигурна, дали в цялата работа има намесени някакви клюки от трети лица, или просто той самият се отдръпна.Благодаря ти :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5327 -: Декември 27, 2013, 09:35:20 am »
Не мисля, че има намеса на трети лица, но по картата се вижда, че ти си доста несигурна в себе си и в желанията си и може би това ти пречи.

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5328 -: Декември 27, 2013, 10:13:00 am »
Не бях несигурна :unsure:Дори в един момент бях сигурна, мога да кажа. Но неговото поведение разруши тази сигурност . По принцип обаче съм несигурна, така е. Всичко казано е доста вярно.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5329 -: Декември 27, 2013, 11:03:04 am »
благодаря ти, ще дам ов.
аз още спя май  ;D имах предвид, че луната е сигнификатор в случая на другия, но нали и винаги е сигнификатор на питащия

Да, в любовните хорари Луната винаги е сигнификатор на питащия, защото любовния хорар развива сценарий за отношения. Когато е нормален хорарен въпрос луната е сигнификатор главно на въпроса, но пак - и на питащия.

В случая за който ти си попитала обаче луната става основен сигнификатор на квезита- на този за когото се пита. Себе си гледаш по У на АЦ и по Алмутена на хорарната карта. Ако Алмутена пак е Луна - може би квезита се намира в по- силни позиции спрямо теб- как луната се отнася към твоите планети, какви аспекти прави и прочее- по този начин ще видиш ти как изглеждаш в неговите очи. Обаче не забравяй да обърнеш картата и през своята гледна точка и своите домове- тогава ще разбереш нещо повече за собствената си нагласа в ситуацията.
Луна у на 7ми дом може също да значи,че те интересуват главно сериозни отношения, за сериозно партньорство с човека Х.

;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5330 -: Декември 27, 2013, 11:06:03 am »

Запознах се скоро с един човек, който ме вълнува, а изглежда и аз него. Чудя се дали му минава през ума и сърцето желание за сериозна връзка с мен. Какво бихте казали според тази карта?

Според мен човекът не е заинтригуван по никакъв начин от теб и няма шанс тук нещо да се получи- поне в близкото обозримо бъдеще.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5331 -: Декември 27, 2013, 11:52:16 am »
благодаря и на теб zikovu

*

RoBi

• 11
« Отговор #5332 -: Декември 27, 2013, 12:45:06 pm »

Според мен човекът не е заинтригуван по никакъв начин от теб и няма шанс тук нещо да се получи- поне в близкото обозримо бъдеще.

Благодаря за отговора, Zikovu. Странно все пак - той ме търси, води ме на вечеря, прави ми комплименти, има планове за близкото бъдеще свързани с мен... Не знам каква може да му е идеята, мислех, че ме харесва.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5333 -: Декември 27, 2013, 03:38:47 pm »
Роби- ще поживеем и ще видим, ако го харесваш ти пожелавам да сте заедно. Включи се по този хорар след около 3 месеца да видим на къде вървят нещата.

Но мисля и двамата не сте особено заинтригувани един от друг, пробвате почвата, но играта бързо ще ви омръзне.

*

RoBi

• 11
« Отговор #5334 -: Декември 27, 2013, 04:21:31 pm »
Благодаря за анализа, Zikovu. Възможно е да е временна тръпка, нямам представа какво ще ми е в главата след време. Аз лично бях и съм ентусиазирана от това запознанство, струва ми се, че и той, освен ако не играе театър. Права си, че времето ще покаже.

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5335 -: Декември 27, 2013, 05:04:01 pm »
Да , akruks. Много горделив и с високи изисквания, съответно аз също съм склонна към самозаблуда, затова и реших да задам въпрос тук. Въпросът е -как той ме вижда / ме е виждал по-скоро / и какво е отношението му към мен сега, в момента.

« Отговор #5336 -: Декември 27, 2013, 06:46:21 pm »
И тук ще питам :) Взе да ми харесва :)
Какви са чувствата му към мен(какво съм аз за него.... не знам как точно да задам въпроса,чувствата ме интересуват.
Благодаря на всички отзовали се :)
Бесели празници :)

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5337 -: Декември 27, 2013, 06:49:35 pm »
Благодаря :blink:

« Отговор #5338 -: Декември 27, 2013, 07:19:32 pm »
Здравейте!
Тъй като НГ ме предразполага към равносметки, не можах да устоя да задам въпрос "Ще се задълбочи ли връзката ми с (име)?"
Моля ви за помощ с картата!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5339 -: Декември 27, 2013, 07:46:04 pm »
Здравейте!
Тъй като НГ ме предразполага към равносметки, не можах да устоя да задам въпрос "Ще се задълбочи ли връзката ми с (име)?"
Моля ви за помощ с картата!

уоу...доста кармична ще е тази връзка- тежест, разочарования, наранени чувства, край и после пак начало- доста е драматичен филма- поне така ми се струва по картата. Чувствата ви са споделени, но има желание...не знам дали е желание, но все така се получава, че да се нараните. С таа Луна на ИЦ много се колебая дали да дам положителен отговор, но има достатъчно предпоставки в картата за ДА отговор. Може да разбереш скоро за негов флирт с момиче, което познаваш- обща компания...може да има някаква намеса от трета страна- подготви се психически за някакви такива неща, но...като цяло мисля си, че ще сте заедно. Дано, виждам, че се обичате...