Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040928 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #5340 -: Декември 27, 2013, 08:29:26 pm »
Zikovu, Akruks,
Много много благодаря за отговорите! За брак ни е рано на този етап, поне не и до 3 месеца. Под "задълбочаване" имах предвид да имаме повече време един за друг и да правим разни неща заедно. Омръзнало ми е от драматични връзки, иска ми се тази да е щастлива и пълноценна... но човек едва ли може да си избяга от съдбата. Аз със сигурност нямам желание да го наранявам или разигравам, а той какво иска - това вече не мога да съм сигурна. 

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5341 -: Декември 28, 2013, 12:35:17 am »
Здравейте отново. За последен път през тази година досаждам, но забравих да попитам за нещо наистина важно. С това момче се познавах преди години. Понякога ме гложди въпроса имаха ли бъдеще отношенията ни. Това е и моят въпрос.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5342 -: Декември 28, 2013, 12:47:47 am »
Здравейте отново. За последен път през тази година досаждам, но забравих да попитам за нещо наистина важно. С това момче се познавах преди години. Понякога ме гложди въпроса имаха ли бъдеще отношенията ни. Това е и моят въпрос.
Ти си в 4ти дом на миналото, и ретро, в мислите си се връщаш назад в миналото. Той е в твоя 12ти дом, вероятно нямате връзка с него, тоест не поддържате контакт, не си чувала за него, в неизвестност е за теб. Според картата той може би все още таи хубави чувства, емоция към теб, защото ти си на трон там където е той. Между вас има разходящ квадрат, в миналото не сте се разбрали, и този квадрат ще се повтори, възможно е пак да се повтори подобна ситуация. Може и да имате неразбирателства в комуникацията, които престоят. Между 5тите ви домове предстои секстил, струва ми се че е възможно да има някакво развитие в отношенията ви. Последния аспект на Луната е секстил с твоя упр., вероятно ситуацията ще се развие благоприятно за теб.
Не ми вярвай, аз не разбирам много.. просто се пробвам

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5343 -: Декември 28, 2013, 10:04:40 am »
Akruks, много благодаря и на теб също, Freya, за анализа. Това беше в доста важен период от живота ми. Весело посрещане на Новата година и още веднъж благодаря  :blink:

« Отговор #5344 -: Декември 28, 2013, 11:07:58 am »
Здравейте , :blink:
Въпроса ми е зададен преди време , но  нали около настъпващата година всеки го налягат равносметките ... и затова, чак сега  искам да ви попитам  :rolleyes:
Ще създадем ли семейство с ...? ... деца, дом и т.н.
Весели Празници - благодаря

« Отговор #5345 -: Декември 28, 2013, 04:27:44 pm »
Здравейте!
Ще може ли да погледнете и моята карта, че нещо предновогодишното настроение никакво ми го няма. Влюбена съм в един човек, чухме се на Коледа, обаче аз имам чувство, че мина цяла вечност. Въпросът е "Мисли ли той за мен?", така добре ли му е, аз имам нужда да общувам с него много по-често и пълноценно...
Предварително благодаря! 

« Отговор #5346 -: Декември 28, 2013, 06:02:14 pm »
Akruks, много ти благодаря за отговора!

« Отговор #5347 -: Декември 28, 2013, 06:22:39 pm »
Уаууу  :-[ явно съм освен влюбена и загубена :-[
объркала съм годината, а др. е вярно

Здравейте , :blink:
Въпроса ми е зададен преди време , но  нали около настъпващата година всеки го налягат равносметките ... и затова, чак сега  искам да ви попитам  :rolleyes:
Ще създадем ли семейство с ...? ... деца, дом и т.н.
Весели Празници - благодаря

това е вярната карта

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5348 -: Декември 29, 2013, 05:31:18 pm »
Здравейте!
Ще може ли да погледнете и моята карта, че нещо предновогодишното настроение никакво ми го няма. Влюбена съм в един човек, чухме се на Коледа, обаче аз имам чувство, че мина цяла вечност. Въпросът е "Мисли ли той за мен?", така добре ли му е, аз имам нужда да общувам с него много по-често и пълноценно...
Предварително благодаря!

хм...възможно е този да се е събрал с бивше гадже, но иначе- виждам и да има чувства и към теб и да се виждате, но ми се струва май тъче на 2 стана
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #5349 -: Декември 29, 2013, 06:06:05 pm »
Благодаря за отговора, Zikovu. Ти какво подозираш според картата - да има сексуални отношения с предишно гадже или да се виждат само, не ми е все едно? :)

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #5350 -: Декември 29, 2013, 06:14:38 pm »
Здравейте,
Бихте ли ми помогнали да си разтълкувам този хорар?
Въпроса е : Има ли бъдеще на отношенията ми с Х?
Въпреки че луната е в последния градус виждам, че картата си отговаря
аз съм в негов 12 дом вярно, той е в мой 9 - истина.

Като отчета квадрата между нашите У1-слънце и уран и за мен отговора е НЕ.
Вие как мислите?
Благодаря предварително!
« Последна редакция: Януари 15, 2014, 03:26:09 pm от poli_z »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5351 -: Декември 29, 2013, 06:35:39 pm »
Здравейте,

Като отчета квадрата между нашите У1-сланце и уран и за мен отговора е НЕ.
Вие как мислите?
Благодаря предварително!

Мила Поли- в отношенията ви категорично има бъдеще. Обичате се, чувствата са споделени, но е много трудна ситуацията и не знам дали ще можете да я разрешите в близките месеци. Би трябвало да има шанс за това.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5352 -: Декември 29, 2013, 06:39:56 pm »
Благодаря за отговора, Zikovu. Ти какво подозираш според картата - да има сексуални отношения с предишно гадже или да се виждат само, не ми е все едно? :)

Сатурн на ДЦ с ретро венера у5 в първи- класика за подновени отношения.

Но от там насетне има индикации да сте заедно, че не си му безразлична и прочее. Освен ако вие не сте си стара любов и ретровенерата в 1ви да значи, че той се връща към чувствата си към теб.

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #5353 -: Декември 29, 2013, 07:03:54 pm »
Здравейте,

Като отчета квадрата между нашите У1-сланце и уран и за мен отговора е НЕ.
Вие как мислите?
Благодаря предварително!

Мила Поли- в отношенията ви категорично има бъдеще. Обичате се, чувствата са споделени, но е много трудна ситуацията и не знам дали ще можете да я разрешите в близките месеци. Би трябвало да има шанс за това.
Благодаря zikovu :blink: :blink:
Вярно ситуацията е трудна, той си замина от Бг и навярно няма да се върне ...
А чисто астрологично какво гледаш за бъдещето?

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #5354 -: Декември 29, 2013, 07:16:47 pm »
Здравейте,

Като отчета квадрата между нашите У1-сланце и уран и за мен отговора е НЕ
  Слънцето У1 за теб и У8 за него ще извърши секстил със Сатурн У1 за него и У8 за теб, така че връзката ви ще продължи
Благодаря akruks! :blink:
8-мо домни теми  ;)
Весели празници!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5355 -: Декември 29, 2013, 10:21:25 pm »
Здравейте, имам въпрос и бих искала помощ за разтълкуването на този хорар.
Въпросът ми е ще имам ли връзка с Р. Виджали сме се два пъти само двамата, но съм малко объркана от неговото отношение
Благодаря ви предварително :)

мисля, че не- има някое старо гадже, с което ще се съберете май.

« Отговор #5356 -: Декември 29, 2013, 10:36:59 pm »
Здравей,
Благодаря за отговора, въпреки че не беше това което исках да чуя, но  :rolleyes:
А, астрологично какво гледаш за не и връщането при бивше гадже.
И само като вметка, наистина има такава вероятност  :-\

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5357 -: Декември 29, 2013, 11:12:16 pm »
Здравей,
Благодаря за отговора, въпреки че не беше това което исках да чуя, но  :rolleyes:
А, астрологично какво гледаш за не и връщането при бивше гадже.
И само като вметка, наистина има такава вероятност  :-\

мисля, че би трябвало да не съм видяла хубави позиции между вашите управители и тези на 5тите ви домове. В твоя 5ти има една ретро венера, която мисля ще направи аспект с управителя на товя АЦ

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5358 -: Декември 29, 2013, 11:27:05 pm »
През първите 3 месеца на 2014, връзката ми с И. ще стане ли по-сериозна? (Виждаме се тайно, въпреки че никой от нас не е обвързан?

Само като погледнах броя на въпросите, които си задала за последната половин година и свят ми се зави- постоянно построяваш хорари за теб и този човек. Не се прави така :lol: Няма да ти гледам последната публикация- връщам се към този въпрос твой защото тук е закодиран отговора.

Няма да стане по сериозна връзката, мисля, че човекът се вижда с жена от миналото си, не е безразличен към теб, но да се съберете и да сте официално двойка не се вижда в близките месеци. Няма да се ангажирам с изказвания имате или нямате бъдеще, но за сега поне ситуацията си остава закучена.

« Отговор #5359 -: Декември 30, 2013, 03:38:53 am »

Сатурн на ДЦ с ретро венера у5 в първи- класика за подновени отношения.

Но от там насетне има индикации да сте заедно, че не си му безразлична и прочее. Освен ако вие не сте си стара любов и ретровенерата в 1ви да значи, че той се връща към чувствата си към теб.

Благодаря ти, Zikovu. Явно не сме само двамата в момента. Да видим какво ще излезе от цялата работа.