Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040197 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #5380 -: Януари 02, 2014, 09:24:31 am »
не, аз не отчитам плутона в 5ти. Не мисля, че това ще е краят на сагата с това момче, ще има някакво развитие...пиши след месец-2 пак по този хорар как се развиват отношенията...
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #5381 -: Януари 02, 2014, 12:19:20 pm »
. Явно не сме само двамата в момента. Да видим какво ще излезе от цялата работа.
Явно някой си втълпява неща, които не е сигурно дали са верни!
Венера У5 в 1д на твоя човек не означава обезателно, че има друга... 5-ти дом показва също деца, творчество, риск
Венера У5 за него в отминал хармоничен аспект със Сатурн У1 за него показва, че те е харесал, възникнали са чувства в него, а сега като е ретро и в негов 1-ви дом, то може да преразглежда същите тези чувства, които са актуални за него и в момента
Венера У5 в отминал квадрат с Уран У3 за него- не е успял да изрази и декларира чувствата си пред теб
Плутон в точен съвпад с негов АСЦ и във взаимна рецепция със Сатурн У1 за него- свързан е с някаква общност, но Плутон при теб е У5, а това е планетата на голямата вътрешна сила и трансформации- може би любовта ти ще му въздейства и промени, а по картата се вижда,че го обичаш- Сатурн У1 за него в твоя 5-ти дом, а Луната У1 за теб там ще извърши съвпад със Сатурн, което показва, че ще имате чувствена и в същото време стабилна връзка.

Безкрайно благодаря за подробния анализ, Акрукс!

Щастлива Нова Година!  :58:

« Отговор #5382 -: Януари 02, 2014, 12:33:31 pm »
Здравейте и честита нова година! Нека ви донесе много щастие, късмет и любов.
На прага на новата година и изминалата стара без любов и интересни случки на личния фронт имам въпрос и аз, на който се надявам да ми отговорите.
Ще имам ли връзка през новата година?
Ето и картата:

Благодаря предварително! :rolleyes:

« Отговор #5383 -: Януари 02, 2014, 05:10:35 pm »
Благодаря за отговора. Като се прибера всъщи ще я кача :)
« Последна редакция: Януари 02, 2014, 06:30:08 pm от slizia »

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #5384 -: Януари 02, 2014, 06:28:20 pm »
не, аз не отчитам плутона в 5ти. Не мисля, че това ще е краят на сагата с това момче, ще има някакво развитие...пиши след месец-2 пак по този хорар как се развиват отношенията...
Не знам дали ще имам сили да пускам повече хорари за него нека мине ретроградната Венера тогава ще видим.

Използвам обаче възможността да пусна един хорар по молба на приятелка, въпросът й е " Ще ме потърси ли Х за да се съберем отново?" скарали са се, разделили са се, ... аз погледнах хорара и мисля, че  отговорът е ясен, но моля за още тълкувания.

« Отговор #5385 -: Януари 02, 2014, 06:31:25 pm »
Здравейте и честита нова година! Нека ви донесе много щастие, късмет и любов.
На прага на новата година и изминалата стара без любов и интересни случки на личния фронт имам въпрос и аз, на който се надявам да ми отговорите.
Ще имам ли връзка през новата година?
Благодаря предварително! :rolleyes:
Благодаря, подобно!
Представена си от Венера на МЦ, която ще извърши съвпад с К10, което е върха на 4-ти от 7-ми дом, то може да се каже, че да- ще имаш връзка, но понеже е ретро, може би ще има връщане от твоя страна към някой, който все още обичаш и е надалеко- Плутон У7 в 9д в съвпад със Слънцето У5
Благодаря много, akruks! За сега се въздържам от връщане назад, че ще стане страшно. :)

« Отговор #5386 -: Януари 03, 2014, 01:23:44 pm »
Здравейте,

Честита Нова Година,желая Ви много здраве на всички и сбъднати мечти през новата 2014 година.

Имам един любовен въпрос. Наскоро бившият ми приятел започна да ме търси,може би защото разбра,че съм с друго момче и започна да бъде много настоятелен да се виждаме.

Тъй като ние с него се разделихме по-хубав начин,просто защото сме различни характери,сега съм леко объркана,тъй като той е готов да промени,каквото и да било в себе си за да бъдем заедно. Докато другото момче(момчето, с което съм в момента),разбра,че бившият ме е търсил и много изревнува(логично),което мен пък ме подразни,тъй като ми забрани да си комуникирам с него.

И двамата имат своите плюсове и минуси,а не мога да избера,на кого чувствата са дълбоки и истински,така че връзката да се задържи във времето.

Моля Ви посъветвайте ме на кого намеренията са дълготрайни и истински. Знам,че Венера е ретроградна и това с бившия най-вероятно ще е временно,но не мога да преценя

Благодаря за отговорите

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #5387 -: Януари 03, 2014, 01:34:16 pm »
Привет, и щастлива нова година!

Равносметката ми от няколко дни насам е, че от години се опитвам да забравя един мъж, но ...............не ми се получава.  :P  Т.е макар и да нямаме връзка в общоприетия смисъл на думата, аз не мога да си го избия от главата вече толкова време. Повече на обсебване прилича, но ми е интересно отстрани как изглежда.

Конкретно питането ми е: ще успея ли да се осободя от тази 'връзка' ?! (назовала съм го по име)
.. но всяка допълнителна информация ще ми е полезна.

Апък ако кажете, че питането ми е неуместно, ще си задам въпроса в 'мистика'-та  ;D
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5388 -: Януари 03, 2014, 05:21:41 pm »
gal,онова, което много явно стои помежду ви е меркурия 9ти и 12ти дом- чужбински въпроси- на разтояние един от друг ли сте?

Иначе се вижда човекът да има чувства, но отрича чувствата си. И ти си до някъде така- и скоро съвсем ясно може да ти се случи да се противопоставиш и ти на емоциите си. Макар, че се харесвате и искате има намеса от други планети- няма как да бъдете заедно в скоро време.
« Последна редакция: Януари 03, 2014, 07:11:29 pm от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5389 -: Януари 03, 2014, 07:14:11 pm »
Здравейте,

Честита Нова Година,желая Ви много здраве на всички и сбъднати мечти през новата 2014 година.

Имам един любовен въпрос. Наскоро бившият ми приятел започна да ме търси,може би защото разбра,че съм с друго момче и започна да бъде много настоятелен да се виждаме.

Тъй като ние с него се разделихме по-хубав начин,просто защото сме различни характери,сега съм леко объркана,тъй като той е готов да промени,каквото и да било в себе си за да бъдем заедно. Докато другото момче(момчето, с което съм в момента),разбра,че бившият ме е търсил и много изревнува(логично),което мен пък ме подразни,тъй като ми забрани да си комуникирам с него.

И двамата имат своите плюсове и минуси,а не мога да избера,на кого чувствата са дълбоки и истински,така че връзката да се задържи във времето.

Моля Ви посъветвайте ме на кого намеренията са дълготрайни и истински. Знам,че Венера е ретроградна и това с бившия най-вероятно ще е временно,но не мога да преценя

Благодаря за отговорите

това не е въпрос за хорар. трябва да попиташ- ще остана ли Х. или ще бъда ли с У.

Картата е с прекалено ранен АСЦ. така или иначе- след време избери за кой от двамата ти е по- важно да знаеш какво ще бъде и си построй карта за него

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5390 -: Януари 03, 2014, 07:52:43 pm »
Акрукс....  :rolleyes: 10х
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5391 -: Януари 03, 2014, 07:55:56 pm »
Акрукс, аз съм сериозна.  :unsure:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5392 -: Януари 03, 2014, 08:04:42 pm »
При късен асцендент, ако не си работила досега върху това да имаш второ дете, едва ли ще стане скоро.

*

astro

• 475
« Отговор #5393 -: Януари 03, 2014, 08:06:29 pm »
 :'(

Е къде е картата? :rolleyes:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #5394 -: Януари 03, 2014, 08:08:53 pm »
картата е нерадикална. ако ти е хрумнало просто така в момента, от любопитство да питаш, е нормално да се получи такава карта.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5395 -: Януари 03, 2014, 08:09:19 pm »
не я ли виждаш.... там е  :-\ в поста

Не, не ми е хрумнало просто така... замислям се от няколко месеца по въпроса.

А Шопенхауер

*

astro

• 475
« Отговор #5396 -: Януари 03, 2014, 08:11:33 pm »
Ужас..,аз не я виждам картата? :o

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #5397 -: Януари 03, 2014, 08:14:35 pm »
не я ли виждаш.... там е  :-\ в поста

Не, не ми е хрумнало просто така... замислям се от няколко месеца по въпроса.
само мислиш или ...мъжът какво мисли...за да се отговори правилно на хорар трябва да има цялата информация.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5398 -: Януари 03, 2014, 08:26:05 pm »

ми, днес в Пловдив, 20,47ч. Знаеш въпроса  :rolleyes:
Венера, много е лично, за да го пльосна във форума на открито, а не на лични.

Не знам... просто попитах. Гледам си солара и се надявам. Въпреки че транзитите нямат общо с У5 и 8 дом.  :(

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5399 -: Януари 03, 2014, 09:07:52 pm »

ми, днес в Пловдив, 20,47ч. Знаеш въпроса  :rolleyes:
Венера, много е лично, за да го пльосна във форума на открито, а не на лични.

Не знам... просто попитах. Гледам си солара и се надявам. Въпреки че транзитите нямат общо с У5 и 8 дом.  :(

Тази година не виждам бебе...Виж след 2...със сигурност! :P ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците