Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040892 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #5420 -: Януари 04, 2014, 11:40:48 pm »
да, ще има комуникация..но кой кого ще потърси не знам.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #5421 -: Януари 05, 2014, 12:19:45 am »
Добър вечер, удобно ли е да задам един въпрос - Ще се срещнем ли на живо с ...? Запознах с едно момче във виртуалното пространство. Вече няколко пъти настоява да се видим, но за сега отказвам и усещам, че нещата не са много оптимистични за продължителен контакт. Въпреки това, нещо ме възпира за среща... Благодаря за отделеното време

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5422 -: Януари 05, 2014, 02:22:18 am »
Добър вечер, удобно ли е да задам един въпрос - Ще се срещнем ли на живо с ...? Запознах с едно момче във виртуалното пространство. Вече няколко пъти настоява да се видим, но за сега отказвам и усещам, че нещата не са много оптимистични за продължителен контакт. Въпреки това, нещо ме възпира за среща... Благодаря за отделеното време

да, среща мисля, че ще има, очертават се май някакви любовни трепети

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #5423 -: Януари 05, 2014, 11:16:41 am »

да, среща мисля, че ще има, очертават се май някакви любовни трепети

Благодаря, Zikovu. Защо ли не съм настроена оптимистично... Само още нещо да попитам, а евентуалните трепети взаимни ли са?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5424 -: Януари 05, 2014, 11:37:25 am »
да, но не виждам грандиозно развитие на отношенията в близко бъдеще...виж интернет комуникация и евентуална среща- да, може, но пак с известно забавяне, че и ти си ретро и у3 е ретро...ако не се откажеш- бя трябвало да има свиждане.

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #5425 -: Януари 05, 2014, 03:43:07 pm »
Има ли изгледи да се съберем през следващите 2 месеца?
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5426 -: Януари 05, 2014, 04:59:07 pm »

шансове за вас съществуват, взаимни чувства има- но това го виждам някъде напред във времето, не знам дали ще стане до 2 месеца - има да се преодоляват разни пречки и ситуации докато се стигне до хепи енда...

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #5427 -: Януари 05, 2014, 05:01:34 pm »

шансове за вас съществуват, взаимни чувства има- но това го виждам някъде напред във времето, не знам дали ще стане до 2 месеца - има да се преодоляват разни пречки и ситуации докато се стигне до хепи енда...

Благодаря ти  :88:
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

« Отговор #5428 -: Януари 05, 2014, 06:23:37 pm »
...
 " Възстанови ли мъжът Х контакта си  с жената У от С . "..доколкото успях да разчета изключително повърхностно е "не",но това е само по аспекта между У1тата, а въпросът изисква да се брои за нея 1ви от 5ти......
« Последна редакция: Януари 05, 2014, 06:36:26 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #5429 -: Януари 05, 2014, 06:34:54 pm »
да, но не виждам грандиозно развитие на отношенията в близко бъдеще...виж интернет комуникация и евентуална среща- да, може, но пак с известно забавяне, че и ти си ретро и у3 е ретро...ако не се откажеш- бя трябвало да има свиждане.

Благодаря ти, още веднъж за вниманието.  :blink: Ако не стане, значи съдбата има други планове за мен.

« Отговор #5430 -: Януари 05, 2014, 11:27:37 pm »
бях питала за един човек дали прекъснахме окончателно комуникация 
Не. Може да възстановите комуникацията, след като Меркурий тръгне директен.
мерси много,ще дам ОВ
Обратна връзка-възстановихме комуникация преди 10 дни

« Отговор #5431 -: Януари 06, 2014, 01:20:23 am »
Здравейте,
Обещах на една приятелка да кача картата й тук. Тя си задава въпроса: "Иска ли сериозно обвързване с мен (име)?". Харесала е един човек, който я търси, но нещо не е спокойна какви са му намеренията. Картата е с много ранен асцендент, но все пак дали може да се каже нещо за отношенията им?
Благодаря ви от нейно име.

« Отговор #5432 -: Януари 06, 2014, 07:02:58 am »
Честита Нова Година и от мен!
Въпросния господин за който бях питала преди време, взе че ми писа преди няколко дена, учудващо за мен как така се е сетил след толкова време :blink: Искам да попитам, ще възстановим ли комуникацията си (назовала съм го по име)? Интересува ме също изпитва ли нещо към мен. Много ми е интересено планетите в първия ми дом какво значат, че гледам много съм ги насъбрала  :blink:
« Последна редакция: Януари 06, 2014, 07:15:45 am от _perla_ »

« Отговор #5433 -: Януари 06, 2014, 08:31:42 am »
Честита Нова Година!
Въпроса, който зададох е "Ще имаме ли интимни отношения с Х ?" Да уточня, че не сме имали такива досега. Благодаря предварително.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5434 -: Януари 06, 2014, 09:04:24 am »
...
 " Възстанови ли мъжът Х контакта си  с жената У от С . "..доколкото успях да разчета изключително повърхностно е "не",но това е само по аспекта между У1тата, а въпросът изисква да се брои за нея 1ви от 5ти......

Х. е конкретен мъж...а У... е някоя жена..която подозираш...? така ли?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5435 -: Януари 06, 2014, 09:10:16 am »
Здравейте,
Обещах на една приятелка да кача картата й тук. Тя си задава въпроса: "Иска ли сериозно обвързване с мен (име)?". Харесала е един човек, който я търси, но нещо не е спокойна какви са му намеренията. Картата е с много ранен асцендент, но все пак дали може да се каже нещо за отношенията им?

Трудно общуват, но иначе има взаимни чувства, предполагам ще излизат, ще се срещат, но има някакви пречки при тях, не знам дали ще могат да изкласят във връзка през следващите месеци

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5436 -: Януари 06, 2014, 09:14:55 am »
Честита Нова Година и от мен!
Въпросния господин за който бях питала преди време, взе че ми писа преди няколко дена, учудващо за мен как така се е сетил след толкова време :blink: Искам да попитам, ще възстановим ли комуникацията си (назовала съм го по име)? Интересува ме също изпитва ли нещо към мен. Много ми е интересено планетите в първия ми дом какво значат, че гледам много съм ги насъбрала  :blink:

Със сигурност изпитва чувства, не си му безразлична, в синхрон са чувствата му с твоите. Комуникацията вече е възстановена, но за съжеление не виждам тя да протича гладко и да ви доведе в крайна сметка до "събиране".

« Отговор #5437 -: Януари 06, 2014, 09:28:53 am »
Здравейте,

Трудно общуват, но иначе има взаимни чувства, предполагам ще излизат, ще се срещат, но има някакви пречки при тях, не знам дали ще могат да изкласят във връзка през следващите месеци

Благодаря, Zikovu, ще предам. Това, което тя сподели, е че той й казва, че я харесва и иска да се виждат, но е някак лаконичен в общуването. Много точно го определяш, "трудно общуване". Каква може да е причината, тя го подозира в повърхностност към нея заради тази му резервираност. Но често мъжете са лаконични в думите, не знам какво да й кажа.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5438 -: Януари 06, 2014, 09:29:21 am »
Честита Нова Година!
Въпроса, който зададох е "Ще имаме ли интимни отношения с Х ?" Да уточня, че не сме имали такива досега. Благодаря предварително.

сексуални такива са възможни, но за обвързване с него не знам- ще се появи някаква конкуренция. Той все още поддържа контакти с някаква бивша

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5439 -: Януари 06, 2014, 09:37:51 am »
Здравейте,

Благодаря, Zikovu, ще предам. Това, което тя сподели, е че той й казва, че я харесва и иска да се виждат, но е някак лаконичен в общуването. Много точно го определяш, "трудно общуване". Каква може да е причината, тя го подозира в повърхностност към нея заради тази му резервираност. Но често мъжете са лаконични в думите, не знам какво да й кажа.

ами и тоя има предишна връзка, която още му държи влага и не се чувства много сигурен с приятелката тои, не е преодолял някакви неща и предпочита да е предпазлив, но като цяло много си е паднал по нея...но въпреки това не изключвам завръщане към негова бивша- колко трайно не знам