Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043770 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #5640 -: Януари 22, 2014, 08:58:27 am »
Влюбен ли е И. в колежката си В.?(назовани по имена и двамата)

при вас има проблем с комуникацията- не, че не те харесва, но общуването е затруднено
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5641 -: Януари 22, 2014, 09:03:23 am »
благодаря, ще видим какво ще излезе

« Отговор #5642 -: Януари 22, 2014, 10:34:21 am »
Ще ми пише ли Х скоро, ще потърси ли контакт с мен?

ще има контакт, но няма да е скоро.

Благодаря, по картата може ли да се види дали той ще бъде инициатора и дали ще остана доволна от това.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5643 -: Януари 22, 2014, 10:38:55 am »
Ще ми пише ли Х скоро, ще потърси ли контакт с мен?

ще има контакт, но няма да е скоро.

Благодаря, по картата може ли да се види дали той ще бъде инициатора и дали ще остана доволна от това.

ти за контакт ли питаш или дали ще имате пак връзка, или пак ще бъдете интимни- какво всъщност те интересува за този човек?

« Отговор #5644 -: Януари 22, 2014, 10:48:34 am »
попитах за контакт, смисъл дали ще ми пише , може би съм вложила в любовен план. Аз направих крачка към него, и затова се интересувам по - скоро как възприема той това и мен като цяло. Малко съм объркана и въпросите ми може би, извинявай за това.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5645 -: Януари 22, 2014, 10:54:15 am »
попитах за контакт, смисъл дали ще ми пише , може би съм вложила в любовен план. Аз направих крачка към него, и затова се интересувам по - скоро как възприема той това и мен като цяло. Малко съм объркана и въпросите ми може би, извинявай за това.

да, дава се подновявае на контакт/отношения, но при много сложна ситуация и без конкретно развитие за сега, възможно е човека да има други отношения, но въпреки това- харесва те, не е престанал да те мисли и да иска нещо в тази посока- самата ситуация е трудна и объркана и не мога да кажа нищо по- конкретно. Умиране има оттърване няма.

« Отговор #5646 -: Януари 22, 2014, 11:04:17 am »
Благодаря zikovu, вярно е това за ситуацията, каквото зависеше от мен го направих.

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #5647 -: Януари 22, 2014, 11:31:21 am »
Здравейте,моля Ви да погледнете и моята карта.Въпроса ми е:
 "Ще се стигне ли до задълбочаване на отношенията ни с А?"
За сега нещата са на ниво флирт,колеги сме.Има взаимни симпатии и от двете страни,но ме притеснява разликата в годините,която е в моя полза :-[ .Благодаря предварително за всичко което можете да ми кажете по картата.
Здравейте :blink:,искам да дам обратна връзка по този хорар. zikovu i akruks и двете познахте,има развитие по зададения от мен въпрос.Отношенията ни не са стигнали до връзка,но той продължава да проявява интерес към мен с което ме обърква защото няколко пъти ми е казвал,че не се чувства готов за каквото и да е обвързване.А в същото време търси контакт  и при всеки мой опит за отдръпване се започват едни обяснения колко много му е приятно да общува с мен и как не било редно да се държа така.Усещам и лека форма на ревност на моменти което е странно при положение,че съм свободна жена и е нормално да общувам и с други хора.Имахме две срещи и едно мое гостуване у тях на по чаша вино,но нещата стигнаха само до приятен разговор и няколко целувки.
Не знам да ли е редно да задам отново въпрос свързан с този човек,но минаха 3 месеца от задаването на въпроса ми и ми се иска да видя какво ще покаже хорара отново.Затова ви мола да погледнете картата и да си кажете мнението по нея.Благодаря предварително за отделеното време :)
Ето и въпроса ми: "Защо продължава да проявява интерес към мен А(назован по име)?
« Последна редакция: Януари 22, 2014, 11:41:15 am от lealya »

*

sia

• 31
« Отговор #5648 -: Януари 22, 2014, 11:49:10 am »

при вас има проблем с комуникацията- не, че не те харесва, но общуването е затруднено

zikovu,
А може ли само последно. Ще се задълбочат ли отношенията между И и В или е само моментно влюбване. Тяхните чувства ли ще надделеят или нашите?
Благодаря

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5649 -: Януари 22, 2014, 12:41:55 pm »
Здравейте,моля Ви да погледнете и моята карта.Въпроса ми е:
 "Ще се стигне ли до задълбочаване на отношенията ни с А?"
За сега нещата са на ниво флирт,колеги сме.Има взаимни симпатии и от двете страни,но ме притеснява разликата в годините,която е в моя полза :-[ .Благодаря предварително за всичко което можете да ми кажете по картата.
Здравейте :blink:,искам да дам обратна връзка по този хорар. zikovu i akruks и двете познахте,има развитие по зададения от мен въпрос.Отношенията ни не са стигнали до връзка,но той продължава да проявява интерес към мен с което ме обърква защото няколко пъти ми е казвал,че не се чувства готов за каквото и да е обвързване.А в същото време търси контакт  и при всеки мой опит за отдръпване се започват едни обяснения колко много му е приятно да общува с мен и как не било редно да се държа така.Усещам и лека форма на ревност на моменти което е странно при положение,че съм свободна жена и е нормално да общувам и с други хора.Имахме две срещи и едно мое гостуване у тях на по чаша вино,но нещата стигнаха само до приятен разговор и няколко целувки.
Не знам да ли е редно да задам отново въпрос свързан с този човек,но минаха 3 месеца от задаването на въпроса ми и ми се иска да видя какво ще покаже хорара отново.Затова ви мола да погледнете картата и да си кажете мнението по нея.Благодаря предварително за отделеното време :)
Ето и въпроса ми: "Защо продължава да проявява интерес към мен А(назован по име)?

е, на точно по този начин зададен въпрос не може да се отговори с хорар- но е от картата са видни следните неща

1. харесва те/ влюбен е в теб
2. отношенията ви ще продължат в романтична насока
3. човека е играч, поддържа отношения с бивша, върти двойни игри.
Все още се чувства свързан с онази жена и много верояно това е причината да не напредват бързо вашите отношения.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5650 -: Януари 22, 2014, 12:45:35 pm »

zikovu,
А може ли само последно. Ще се задълбочат ли отношенията между И и В или е само моментно влюбване. Тяхните чувства ли ще надделеят или нашите?
Благодаря

хорара си го питала за тях и струва ми се- ще си изживяват те емоциите, при вас - дистанция- в близко бъдеще е това :lol:

*

sia

• 31
« Отговор #5651 -: Януари 22, 2014, 12:48:11 pm »

zikovu,
Благодаря

хорара си го питала за тях и струва ми се- ще си изживяват те емоциите, при вас - дистанция- в близко бъдеще е това :lol:

Благодаря :)

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #5652 -: Януари 22, 2014, 03:39:04 pm »
Има ли изгледи да се съберем през следващите 2 месеца?

шансове за вас съществуват, взаимни чувства има- но това го виждам някъде напред във времето, не знам дали ще стане до 2 месеца - има да се преодоляват разни пречки и ситуации докато се стигне до хепи енда...

Зикову, знам, че са минали само 2 седмици, няма да пускам нов хорар... по този вижда ли се да имаме някакви срещи, защото ситуацията стана една... преди седмица си разменихме доста тежки думи в чата, от тогава като се засечем онлайн се надпреварваме кой пръв ще излезе... аз вече направих каквото можах... дали ще има някаква активация от негова страна?....
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5653 -: Януари 22, 2014, 03:46:33 pm »
ми..2 седмици са минали..аз съм ти казала, че в следващите 2 месеца не виждам желания развой, как ще изтраеш не знам!
Но за съжаление това са хорарите- те дават грубата рамка на отношенията и това, което може да се очаква- от там насетне, всеки има своя воля, случват се ситуации- хората трябва да си взимат своите решения и да живеят живота си.

И както и по- горе съм написала- препятсвия трудности има, но съм го казала в тона на това, че ще ги преодолявате- следователно- кризата в момента е временно явление.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #5654 -: Януари 22, 2014, 04:01:40 pm »
И аз в сложни отношения, сега с още дистанция. Чудя се има ли друга? Луната е в мой 12-ти дом, скрити неща, тайни. Идва от тригон със Слънцето (негов У5). Също така негов У1 е в заточение, макар и в моя знак и дом. Моят е ретрограден. Личи си, че не са идеални нещата.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5655 -: Януари 22, 2014, 04:57:14 pm »
не се вижда да има друга.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #5656 -: Януари 22, 2014, 06:02:47 pm »
Благодаря ти, zikovu. Чудех се разходящият тригон на Луната към Слънцето какво показва? Че аз вече знам, каквото има да знам или?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5657 -: Януари 22, 2014, 06:05:13 pm »
нищо не означава- освен,че с допълнителния кк-с от нептуна ти си си въобразила нещо за неговия емоционален живот- слънце- негов у5

« Отговор #5658 -: Януари 22, 2014, 08:04:00 pm »
Контактува ли мъжът Х с жената У/поддържат ли някакви отношения/ и основателна ли е ревността ми към мъжа Х?/дано не станаха много въпросите..безкрайно  объркана съм относно този Х ! /

мисля, че тук виждам проекция на собствени страхове и паранои. правиш отношенията си с този мъж тежки и на него му става все по- трудно

Но от друга страна.....се вижда човека наистина да не е съвсем честен...мисля,ч е от една страна си права в подозренията си, но ми хрумна, че можеш да подходиш по друг начин в ситуацията, може да се чувства подтикнат от теб
......Отн подтика от мен-може и да е така/с тази жена от този хорар аз го тласнах -вярно е  :blink:/...а сега??? Не знам към кого да се обърна за помощ ...наистина не знам какво да правя/с мъжа си лесно реших преди време/.............контактът между нас е повече от чудесен/и той така твърди/,но ...много силно го усещам/синастрично натоварени 12ти домове двустранно ,какт ои 5/8 домове/     и това ме кара да го ревнувам/а това вече ме разболява/.......Наистина искам да прекратя този контакт, но сякаш още не съм достатъчно категорична и усещам,че трябва да го продължа.........Хорарът дали не показва посоката на този контакт каква ще е ?...

и вече чисто като съвет- мога да ти кажа, че живеейки в различни градове- няма как да го следиш и нон стоп да му светиш- поддържането на връзка от разстояние предполага известна независимост на хората във връзката и доверие.

Благодаря сърдечно,  zikovu...отн светенето и следенето- не бих, а и не толерирам такова поведение/намирам го за отношение към себе си/......19г брак имах и не знаех,че съм ревнива/не вярвах и на слуховете за мъжа ми/......това научих за себе си сега, с този прословут вече Х/ а и може би той точно за това ми се изпречи на житейския път...Пожелавам ти/ви  приятна вечер.. :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5659 -: Януари 22, 2014, 08:31:22 pm »
разбирам те марсин- така сме всички в любовта- за съжаление понякога тя изкарва и много тъмни черти от характера ни :lol: