Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1039980 Прегледи
*

astro-seir

Re: Хорар за любов
« Отговор #5660 -: Януари 22, 2014, 11:57:53 pm »
Ще правя ли секс с Х?  :blink:

« Отговор #5661 -: Януари 23, 2014, 12:14:53 am »

Не. Но пък е пълно с индикации, че вероятно задаваш въпроса за сеир.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5662 -: Януари 23, 2014, 08:00:04 am »

Е как да не бе Сони, Луна в Спика! :lol: Видиш ли го тва- викай Да и затваряй очите ;D ;)

Но има и други индикации в картата сочещи за правене на секс с Х. - той/ тя по принцип хич не си поплюва и по много ги върти- защо на теб да ти откаже, нищо пък че е и обвързан! ;)

Нали всичко това важи при условие, че Х. не е Брат Пит, Бойко...Пеевски ;D и т.н- нали отчитаме реалните възможни Х.-сове.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #5663 -: Януари 23, 2014, 09:44:11 am »
Здравейте,моля Ви да погледнете и моята карта.Въпроса ми е:
 "Ще се стигне ли до задълбочаване на отношенията ни с А?"
За сега нещата са на ниво флирт,колеги сме.Има взаимни симпатии и от двете страни,но ме притеснява разликата в годините,която е в моя полза :-[ .Благодаря предварително за всичко което можете да ми кажете по картата.
Здравейте :blink:,искам да дам обратна връзка по този хорар. zikovu i akruks и двете познахте,има развитие по зададения от мен въпрос.Отношенията ни не са стигнали до връзка,но той продължава да проявява интерес към мен с което ме обърква защото няколко пъти ми е казвал,че не се чувства готов за каквото и да е обвързване.А в същото време търси контакт  и при всеки мой опит за отдръпване се започват едни обяснения колко много му е приятно да общува с мен и как не било редно да се държа така.Усещам и лека форма на ревност на моменти което е странно при положение,че съм свободна жена и е нормално да общувам и с други хора.Имахме две срещи и едно мое гостуване у тях на по чаша вино,но нещата стигнаха само до приятен разговор и няколко целувки.
Не знам да ли е редно да задам отново въпрос свързан с този човек,но минаха 3 месеца от задаването на въпроса ми и ми се иска да видя какво ще покаже хорара отново.Затова ви мола да погледнете картата и да си кажете мнението по нея.Благодаря предварително за отделеното време :)
Ето и въпроса ми: "Защо продължава да проявява интерес към мен А(назован по име)?

е, на точно по този начин зададен въпрос не може да се отговори с хорар- но е от картата са видни следните неща

1. харесва те/ влюбен е в теб
2. отношенията ви ще продължат в романтична насока
3. човека е играч, поддържа отношения с бивша, върти двойни игри.
Все още се чувства свързан с онази жена и много верояно това е причината да не напредват бързо вашите отношения.
Благодаря zikovu :58:,не формулирах правилно въпроса си за което се извинявам.Не знам дали поддържа отношения с бивша не сме говорили за стари връзки.Потаен е относно личния си живот,а и аз не съм от хората които биха го попитали.Предполагах,че е минал през тежка раздяла с жена и в това е причината да изпитва страхове относно обвързване,но навярно греша.

« Отговор #5664 -: Януари 23, 2014, 01:26:11 pm »

Е как да не бе Сони, Луна в Спика! :lol: Видиш ли го тва- викай Да и затваряй очите ;D ;)

Но има и други индикации в картата сочещи за правене на секс с Х. - той/ тя по принцип хич не си поплюва и по много ги върти- защо на теб да ти откаже, нищо пък че е и обвързан! ;)

Нали всичко това важи при условие, че Х. не е Брат Пит, Бойко...Пеевски ;D и т.н- нали отчитаме реалните възможни Х.-сове.

Луна на виа комбуста, Сатурн в седми и нула връзка между АЦ и планетния час (да не говорим за звучния ник) ме наведе на мисълта, че мом(и)чето пита, за да си прави весело.

Видях Луна в Спика, но единственият ѝ сходящ аспект е със Слънцето. Слънцето е У5 на питащия — ще прекара приятно. При липса на връзка с Венера (У7 — Х.) или Сатурн (У5 на Х.), с това ще си остане. Може пък да бъркам, де.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5665 -: Януари 23, 2014, 01:34:45 pm »

Луна на виа комбуста, Сатурн в седми и нула връзка между АЦ и планетния час (да не говорим за звучния ник) ме наведе на мисълта, че мом(и)чето пита, за да си прави весело.

Видях Луна в Спика, но единственият ѝ сходящ аспект е със Слънцето. Слънцето е У5 на питащия — ще прекара приятно. При липса на връзка с Венера (У7 — Х.) или Сатурн (У5 на Х.), с това ще си остане. Може пък да бъркам, де.

и венера и сатурна имат връзка със слънцето. помисли къде е. гледай за скоро образуващи се апспекти, преноси, транслации, всякави рецепции, диспозитори и положение на планетите - много неща се виждат.
« Последна редакция: Януари 23, 2014, 01:38:48 pm от zikovu »

« Отговор #5666 -: Януари 23, 2014, 01:55:04 pm »

и венера и сатурна имат връзка със слънцето. помисли къде е. гледай за скоро образуващи се апспекти, преноси, транслации, всякави рецепции, диспозитори и положение на планетите - много неща се виждат.

Два разходящи секстила, броиш ли ги? Не стават за пренос на светлина. Иначе по триплицет, терм или декан няма нищо. Взимни рецепции определено не. Слънцето се точи на Сатурн, но толкоз. Антисии проверяваш ли? Иначе действително бях пропуснал, че :sun: е в V дом на Х.

astro-seir, щом Зикову ти казва, че ще има тари-ри-рам, значи ще има :)

*

astro

• 475
« Отговор #5667 -: Януари 23, 2014, 02:02:44 pm »

ПОВРЪЩА МИ СЕ!
ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ..НЕ ЗАРАДИ ВЪПРОСА , А ЗАРАДИ ФАКТА,ЧЕ  МИСЛИШ ЗИКОВУ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЗА ГЛУПАЦИ...

ОЩЕ КОЛКО ПРОФИЛА ЩЕ НАПРАВИШ С ТОЗИ СИ ВЪПРОС? ЕЛЕМЕНТАРНА АСТРОЛОГИЧНА КУЛТУРА НЯМАШ..... :-X

*

astro

• 475
« Отговор #5668 -: Януари 23, 2014, 02:08:18 pm »
Anelia, mili, Alexsandar, gossip_girl, smile, Paramedic, SavesTheDay, Ivanov919, alex444

Сексът трябва да е факт вече. ;D
ЕЕееми НЕ .. чакам го  ;D

всички профили участват само в темата хорар за любов... :-X

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5669 -: Януари 23, 2014, 02:09:18 pm »

ПОВРЪЩА МИ СЕ!
ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ..НЕ ЗАРАДИ ВЪПРОСА , А ЗАРАДИ ФАКТА,ЧЕ  МИСЛИШ ЗИКОВУ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЗА ГЛУПАЦИ...

ОЩЕ КОЛКО ПРОФИЛА ЩЕ НАПРАВИШ С ТОЗИ СИ ВЪПРОС? ЕЛЕМЕНТАРНА АСТРОЛОГИЧНА КУЛТУРА НЯМАШ..... :-X

:blink: може пък наистина да иска да знае дали ще прави секс Х. :) няма да го мислим- ще отговорим- пък дано да помогнем.........на..нуждаещите се :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5670 -: Януари 23, 2014, 02:11:44 pm »
 Иначе всички тук знаем, че ако търсим ВЕРНИ отговори за отношенията си с даден човек ще построяваме хорари 1 2-3 пъти годишно. От там насетне информацията винаги може да се обърка, НО ТОВА Е ЗА СМЕТКА НА ПИТАЩИЯ ;)

*

astro

• 475
« Отговор #5671 -: Януари 23, 2014, 02:15:49 pm »
Иначе всички тук знаем, че ако търсим ВЕРНИ отговори за отношенията си с даден човек ще построяваме хорари 1 2-3 пъти годишно. От там насетне информацията винаги може да се обърка, НО ТОВА Е ЗА СМЕТКА НА ПИТАЩИЯ ;)

За съжаление не е ...после се разнасят едни приказки...едни глупости и мирише из целия нет...

« Отговор #5672 -: Януари 23, 2014, 02:23:14 pm »
Каква е тази война за форумно мнение и тн? Баси, да се регистрираш, за да гледаш сеир и да спекулираш с вниманието на хората да ти отговорят си е пълна тъпотия. Народа изтрещя тотално
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5673 -: Януари 23, 2014, 02:26:07 pm »
Каква е тази война за форумно мнение и тн? Баси, да се регистрираш, за да гледаш сеир и да спекулираш с вниманието на хората да ти отговорят си е пълна тъпотия. Народа изтрещя тотално

именно- ама аз съм си решила, че психичните проблеми на някой са си лично негов проблем. няя да ни пука на жилетките! :P

« Отговор #5674 -: Януари 23, 2014, 02:30:42 pm »

именно- ама аз съм си решила, че психичните проблеми на някой са си лично негов проблем. няя да ни пука на жилетките! :P
Абе верно е пълно с луди бе..и параноята ги тресеее...лудница ти казвам..хааххаха...
Болни и недоволни да искаш...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #5675 -: Януари 23, 2014, 02:31:21 pm »
Има ли перспектива за връзка с G? Час на задаване 15:26 ч в София. Сексът не ме интересува. Благодаря на отзовалите се предварително!

*

astro-seir

« Отговор #5676 -: Януари 23, 2014, 02:59:45 pm »
:85: Ами като има луди за сеир, защо пък да не го направя. :) Аз си умирах за реакцията на админката. Много е забавна! И тези никове, които ги е изтипосала са ползвани от една група хора - около 10 души, интересуващи се от астрология питащи за реални хорарни въпроси - всичките се познаваме взаимно и чрез помощта най - вече на акрукс и зикову се учим с практика, отговаряйки си на нашите въпроси. Да подчертая и днешния хорар е истински и очаквайте ОВ. И Зикову е на прав път - в случая Х много ги е навръзвала и има голям шанс да стане нещото. Какво странно и се видя на админката да се пита за  секс?  ;D Благадаря ти, Зикову имаш моите уважения за невероятните си умения! Ти си една от малкото без психичешки отклонения в този форум, но заразата е тръгнала от админката, така че няма лек тук.  :blink:

*

astro

• 475
« Отговор #5677 -: Януари 23, 2014, 03:03:48 pm »
:85: Ами като има луди за сеир, защо пък да не го направя. :) Аз си умирах за реакцията на админката. Много е забавна! И тези никове, които ги е изтипосала са ползвани от една група хора - около 10 души, интересуващи се от астрология питащи за реални хорарни въпроси - всичките се познаваме взаимно и чрез помощта най - вече на акрукс и зикову се учим с практика, отговаряйки си на нашите въпроси. Да подчертая и днешния хорар е истински и очаквайте ОВ. И Зикову е на прав път - в случая Х много ги е навръзвала и има голям шанс да стане нещото. Какво странно и се видя на админката да се пита за  секс?  ;D Благадаря ти, Зикову имаш моите уважения за невероятните си умения! Ти си една от малкото без психичешки отклонения в този форум, но заразата е тръгнала от админката, така че няма лек тук.  :blink:

Е...вижда се кой е с психически отклонения... ;D

М/у другото...дотук бяхте!

« Отговор #5678 -: Януари 23, 2014, 03:10:35 pm »
Има ли перспектива за връзка с G? Час на задаване 15:26 ч в София. Сексът не ме интересува. Благодаря на отзовалите се предварително!

Теб не интересува, но него да :) За момента май не е толкова сериозно настроен, колкото ти.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5679 -: Януари 23, 2014, 03:28:23 pm »
Много ми е гадно така като стават някакви неразбории  :-X

С удоволствие гледам и ще продължавам да гледам хорари и да помагам на хората в питанията и просто се надявам тези, които са отсреща да са лоялни, питанията да са реални и наистина да..помагаме. Няма нужда от интриги лоши думи и подливане на вода.И ако има нещо срещу което модераторката е- то е това...

Просто нека да бъдем готини и да не натоварваме негативно първо себе си, нито пък да се натоварваме взаимно.