Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040958 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #5680 -: Януари 23, 2014, 03:32:59 pm »
Има ли перспектива за връзка с G? Час на задаване 15:26 ч в София. Сексът не ме интересува. Благодаря на отзовалите се предварително!

Аз мисля, че връзка в близките месеци е нереализируемо желание (той човекът може и да е обвързан...но пък не може и да те забрави), НО по- нататък във времето не е изключено да имате връзка, но пак казвам- това все още не се вижда на хоризонта.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #5681 -: Януари 23, 2014, 03:36:11 pm »
Мда… Марая като мина с метлата, сега как ще разберем дали Спика ще помогне на младежа? :-\

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5682 -: Януари 23, 2014, 03:40:34 pm »
ако въпросът е дали Х и У ще се съберат отново /били са двойка/, то тогава Х е по 7ми дом, а У по 1ви ли е? или 11-5 от 7?
въпросът не е зададен от нито един от 2мата

*

astro

• 475
« Отговор #5683 -: Януари 23, 2014, 03:42:37 pm »
Мда… Марая като мина с метлата, сега как ще разберем дали Спика ще помогне на младежа? :-\

Oставих един профил...за сейр... ;D
Той самия последен профил провокира по-щателен преглед и прочит.... ;) А и няма да позволя на който да било да си прави подигравка с форума...Оставям на последно място,че това място на мен ми струва време...ангажимент и пари...все пак за да работи се плаща хостинг и ред други неща.

« Отговор #5684 -: Януари 23, 2014, 03:45:09 pm »
ако въпросът е дали Х и У ще се съберат отново /били са двойка/, то тогава Х е по 7ми дом, а У по 1ви ли е? или 11-5 от 7?
въпросът не е зададен от нито един от 2мата

Бих заложил на първото — става дума за партньорски отношения, били те минали, настоящи или бъдещи.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5685 -: Януари 23, 2014, 03:48:22 pm »
благодаря

*

smile

• 22
« Отговор #5686 -: Януари 23, 2014, 04:03:10 pm »

Той самия последен профил провокира по-щателен преглед и прочит.... ;) А и няма да позволя на който да било да си прави подигравка с форума...Оставям на последно място,че това място на мен ми струва време...ангажимент и пари...все пак за да работи се плаща хостинг и ред други неща.

:wub: Очаквайте ОВ!  ;D Иначе, вярно е че един приятел веднъж прекали със задаването на въпросите(и правенето на никове - защото си забравяше паролите ...), но той беше пълен аматиьор и му обясних, че не може толко често да пита. Но това беше единичен случай и не е повод за драма. :) И въпреки, че прекали пак всичките хорари показваха едно и също.  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5687 -: Януари 23, 2014, 04:03:45 pm »

ЩЕ.  ;)

*

astro

• 475
« Отговор #5688 -: Януари 23, 2014, 04:05:44 pm »

:wub: Очаквайте ОВ!  ;D Иначе, вярно е че един приятел веднъж прекали със задаването на въпросите, но той беше пълен аматиьор и му обясних, че не може толко често да пита. Но това беше единичен случай и не е повод за драма. :) И въпреки, че прекали пак всичките хорари показваха едно и също.  :blink:

При следващите квалификации и опити да се създават интриги..,както и лични отношения към мен ще наложа Бан завинаги..така,че не само да се пише,а и да се чете форума.

« Отговор #5689 -: Януари 23, 2014, 05:54:06 pm »
Има ли перспектива за връзка с G? Час на задаване 15:26 ч в София. Сексът не ме интересува. Благодаря на отзовалите се предварително!

Аз мисля, че връзка в близките месеци е нереализируемо желание (той човекът може и да е обвързан...но пък не може и да те забрави), НО по- нататък във времето не е изключено да имате връзка, но пак казвам- това все още не се вижда на хоризонта.
Благодаря, Zikovu и Sonic . Човекът не е обвързан. Връзка имаше с мен, година и половина, но приключи преди броени дни, според него го лъжа и свалям всеки на всяка крачка, звънне ли мъж на моя телефон, това значи, че аз имам връзка с този мъж според него.
По-скоро е депресиран от безпаричието, хипохондрирал и го тресе Ураня през Луната. Може и да греша. Живееш с някой 10-тина години, накрая се оказва, че не го познаваш...

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #5690 -: Януари 23, 2014, 09:44:15 pm »
Здравейте отново,аз пак съм с въпрос но този път зададен от приятелка.Позволявам си да се допитам до вас защото съм доста боса още и не ми се иска да я подведа.Благодаря ви предварително и се извинявам  :-[.
Не съм сигурна,че въпроса и е правилно зададен:"С кой от двамата трябва да продължа живота си С или Н (назовани по име)" само да поясня,че с единия е имала 5 годишна връзка и са разделени от година,а с другия имат доста сложни отношения.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5691 -: Януари 24, 2014, 07:32:51 am »

Благодаря, Zikovu и Sonic . Човекът не е обвързан. Връзка имаше с мен, година и половина, но приключи преди броени дни, според него го лъжа и свалям всеки на всяка крачка, звънне ли мъж на моя телефон, това значи, че аз имам връзка с този мъж според него.
По-скоро е депресиран от безпаричието, хипохондрирал и го тресе Ураня през Луната. Може и да греша. Живееш с някой 10-тина години, накрая се оказва, че не го познаваш...

Селена, ти най- добре знаеш какви са ви отношенията, но по 5ти дом на човека има активност, имай го впредвид. Възможно е да е подновил отношения с жена, с която е имал афера в миналото - или е колежка или жена, с която имат взимане -даване в някакви общи дейности.
Много внимателно провери дали обвиненията му не са били само предтекст да сложи край на отношенията ви.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5692 -: Януари 24, 2014, 07:37:45 am »
Здравейте отново,аз пак съм с въпрос но този път зададен от приятелка.Позволявам си да се допитам до вас защото съм доста боса още и не ми се иска да я подведа.Благодаря ви предварително и се извинявам  :-[.
Не съм сигурна,че въпроса и е правилно зададен:"С кой от двамата трябва да продължа живота си С или Н (назовани по име)" само да поясня,че с единия е имала 5 годишна връзка и са разделени от година,а с другия имат доста сложни отношения.

Тя вътрешно в себе си знае с кой и нека да послуша сърцето си - няма да сбърка.

Друг път при такива въпроси - нека да си избира един човек и за него да пита. То ако не е шия, ще е врат.

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #5693 -: Януари 24, 2014, 09:47:55 am »

Тя вътрешно в себе си знае с кой и нека да послуша сърцето си - няма да сбърка.

Друг път при такива въпроси - нека да си избира един човек и за него да пита. То ако не е шия, ще е врат.
Благодаря zikovu :blink:

« Отговор #5694 -: Януари 24, 2014, 10:21:26 am »
Трябва още някаква информация, за да може да се разграничат двамата в картата. Като минимум, кой е по-млад/стар, някакви специфични белези… абе не е сигурно така.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5695 -: Януари 24, 2014, 10:27:45 am »
Трябва още някаква информация, за да може да се разграничат двамата в картата. Като минимум, кой е по-млад/стар, някакви специфични белези… абе не е сигурно така.

добре - дай да разгледаме картата така- да видим какво ще видим. Разгледай къде са Слънце и Марс и какви характеристи имат - тя е Меркурий, Луна и Венера

« Отговор #5696 -: Януари 24, 2014, 10:38:39 am »
добре - дай да разгледаме картата така- да видим какво ще видим. Разгледай къде са Слънце и Марс и какви характеристи имат - тя е Меркурий, Луна и Венера

Слънце като общ сигнификатор бива, но Марс…? Бих казал Юпитер като У7, а за втория вече е мътно — може Меркурий за него като упр. на опониращия дом. Може и по описание да им дадем сигнификатори, ако пасват — ако единият е примерно младеж, хубаво, Марс. Ако клони към трета възраст, Сатурн. Зрял мъж, Слънце. Бих казал Юпитер—Меркурий с така наличната информация.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5697 -: Януари 24, 2014, 11:23:31 am »
X. влюбен ли е в мен?  :88:  :confuse3: на мен ми е много хубаво май...  :blink:

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #5698 -: Януари 24, 2014, 12:26:42 pm »
Ако това ще помогне,"С" е по-младия от двамата.В раздялата със "С" е намесена майка му и финансови проблеми,които го принуждават да замине в чужбина.Все още изпитва чувства към нея.Втория "Н" се занимава с музика и доста пътува.Надявам се с тази информация да помогна.Благодаря :blink: .

« Отговор #5699 -: Януари 24, 2014, 12:35:33 pm »
Здравейте, и от мен. Запознах се с едно момче, което освен, че чаровно е и интелигентно. Рядко срещано съчетание, поне според мен. Много бих искала комуникацията ни да продължи и занапред. По тази причина ме интересува дали отново ще осъществим контакт с В.? Ако някой има време бих се зарадвал на коментар по този хорар. Благодаря