Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040830 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #5700 -: Януари 24, 2014, 12:41:26 pm »
Здравейте, и от мен. Запознах се с едно момче, което освен, че чаровно е и интелигентно. Рядко срещано съчетание, поне според мен. Много бих искала комуникацията ни да продължи и занапред. По тази причина ме интересува дали отново ще осъществим контакт с В.? Ако някой има време бих се зарадвал на коментар по този хорар. Благодаря
Ти ще му се обадиш, така ми изглежда.

lealya, мерси, ще погледна пак.

« Отговор #5701 -: Януари 24, 2014, 12:52:04 pm »
Здравейте, и от мен. Запознах се с едно момче, което освен, че чаровно е и интелигентно. Рядко срещано съчетание, поне според мен. Много бих искала комуникацията ни да продължи и занапред. По тази причина ме интересува дали отново ще осъществим контакт с В.? Ако някой има време бих се зарадвал на коментар по този хорар. Благодаря

lealya, мерси, ще погледна пак.

Благодаря за тълкуването, но няма това как да стане. Нямам неговите координати, за разлика от него.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5702 -: Януари 24, 2014, 01:26:37 pm »
X. влюбен ли е в мен?  :88:  :confuse3: на мен ми е много хубаво май...  :blink:

влюбен е...наслаждавай се на момента, но...не искам никак да те приземявам, длъжна съм обаче да кажа, което виждам-предстои ви сътресенение в отношенията- от нещо може да се разочароваш. И все пак взаимни чувства, има любов, да видим до кога и как ще се развиват нещата. ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5703 -: Януари 24, 2014, 01:28:31 pm »

Комуникация, срещи в близко време може. Нищо повече за сега.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5704 -: Януари 24, 2014, 01:37:02 pm »
Трябва още някаква информация, за да може да се разграничат двамата в картата. Като минимум, кой е по-млад/стар, някакви специфични белези… абе не е сигурно така.
Ако това ще помогне,"С" е по-младия от двамата.В раздялата със "С" е намесена майка му и финансови проблеми,които го принуждават да замине в чужбина.Все още изпитва чувства към нея.Втория "Н" се занимава с музика и доста пътува.Надявам се с тази информация да помогна.Благодаря :blink: .

Анализираме Марс и Слънце като мъжки планети и естествени сигнификатори на мъжа в женска карта.

Веднага мога да кажа,че тя клони повече към мъжа, който се занимава с изкуства, с него споделят някаква обща страст, чувства го близък, любовта при тях бушува с пълна сила. НО май ще да се върне при този, който е в чужбина - там има повече сигурност. Обаче Н. ще полудей- няма да я остави, тя ще съжали за решението си, ще тръгне пак към Н., онзи пък стария ще продължи да настоява- Манджаре с гроздаре!  ;D
Но Н. ми се струва нейния човек, въпреки липсата на стабилност за сега там...но ще има да се чуди момичето доста още...в близките месеци не виждам да се реши категорично за някой.

По някаква причина не може да приключи съвсем и напълно със С.

« Отговор #5705 -: Януари 24, 2014, 01:50:14 pm »

Благодаря, Zikovu. А можеш ли да ми кажеш дали той проявява към мен някакъв интерес, с любовна насоченост...  :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5706 -: Януари 24, 2014, 02:09:59 pm »

Благодаря, Zikovu. А можеш ли да ми кажеш дали той проявява към мен някакъв интерес, с любовна насоченост...  :rolleyes:

благоразположен е към теб, приятна си му, но нищо по- специално не виждам :lol:

« Отговор #5707 -: Януари 24, 2014, 02:19:19 pm »
Здравейте!
Нова съм тук и все още разучавам отгоре- отгоре астрологията.
Какво мислите за Венера в 9ти дом дева с тригон с Уран и Нептун и съвпад с Юпитер.Ако някой има идея ще се радвам да прочета.Мерси много!

« Отговор #5708 -: Януари 24, 2014, 04:02:36 pm »
Благодаря за тълкуването, но няма това как да стане. Нямам неговите координати, за разлика от него.

Има активност по трети дом, комуникация, но твоите планети застигат и аспектират неговите. Затова приех, че засега ти изпитваш по-голямо желание да продължите контакт.

« Отговор #5709 -: Януари 24, 2014, 04:49:50 pm »
Приятелка пита: "Влюбен ли е Вили в мен?" Задава въпроса в 16:21, гр.Cофия. Младежът е обвързан от доста време, но всеки път изпада в ступор, в нейно присъствие. Тя няма профил, затова от моя пуска карта.

Моят анализ(моля не ми се смейте, прохождаща съм).

На У1 и У7 им предстои съвпад в неин 5дом, което е добре.
Cтранно ми е, че негов У5 е в 12 дом, нещо тайно и скрито.
Cпоред мен изпитва доста големи симпатии, към нея, но дали е любов или залитане...
« Последна редакция: Януари 24, 2014, 08:17:37 pm от rozalinda »

« Отговор #5710 -: Януари 24, 2014, 05:19:27 pm »
Ще се срещнем ли скоро с Х? Не знам дали е радикална картата,тъй като слънцето е в аспект с луната,май в този случай не се тълкува?

« Отговор #5711 -: Януари 24, 2014, 05:31:52 pm »
Не съм чувал Марс да е трад. сигнификатор. Венера и Слънцето са допълнителни за жената и мъжа, но тук мъжете са двама. Аз бих дал У7, Юпитер, на един от тях. Вторият е по-сложен вече. Мисля, че е значимо, че :mer:, :ven: и ПФ са в знаци на :sat:, а :moo: е във :li:, където е екзалтацията му. За Слънцето също е диспозитор, впрочем, бих го приел буквално. Него взимам за втори сиг/р, на Н. Тогава имаме :ven: :opo: :jup:, някакво остатъчно влечение по вече бившия, което след ретро фазата на Венера ще отмине, а сега има :mer: :kva: :sat:. :moo: :kva: :sun: за мен е крайният резултат — ще избере Н.
« Последна редакция: Януари 24, 2014, 05:54:20 pm от Sonic_Pro »

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #5712 -: Януари 24, 2014, 07:25:14 pm »
Ще продължи ли връзката ни с А. или ще срещна нова любов?

Аз мисля, че се дават усложнения във връзката и забавяне, вероятно е временно да се увлече по друга..но това няма да има постоянен характер.
Ти срещнала ли си вече някой..който да ти пробуди интереса?

В този хорар има интересни намеси от 3ти планети...ще се намесват други хора в отношенията ви, но мисля,ч е това няма да доведе до техния край
Зикову по този хорар се случи както ти каза.Много усложнения във връзката ни(тя всъщност никога не е била спокойна и нормална) и намеса на много хора поради което и се разделихме в началото на декември.
Искам да попитам важи ли още същия хорар и въпреки раздялата ни това да не е края?

Съжалявам за което :( Не, не мисля, че е окончателно по този хорар, но това, което аз поне виждам в него е една неокончателна раздяла- по- натам не- той е и новолунен този хорар и ми е много миш-машав. Когато прецениш може да питаш пак- да видим на къде духа вятъра. Макар, че аз изхождам от това, че поне до март няма да има особена промяна- ако искаш може след това да питаш.
Зикову изключително точна си в тълкуването на хорара.Раздялата началото на декемви,е усложнението във връзката ни както ти каза,но не се дава да е края.Преди няколко дни се събрахме отново-може би ретоградната Венера изигра своята роля  :blink:.След време ще задам отново въпрос как ще продължи тази връзка.Отново ти благодаря

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5713 -: Януари 24, 2014, 08:57:53 pm »
Не съм чувал Марс да е трад. сигнификатор. Венера и Слънцето са допълнителни за жената и мъжа, но тук мъжете са двама. Аз бих дал У7, Юпитер, на един от тях. Вторият е по-сложен вече. Мисля, че е значимо, че :mer:, :ven: и ПФ са в знаци на :sat:, а :moo: е във :li:, където е екзалтацията му. За Слънцето също е диспозитор, впрочем, бих го приел буквално. Него взимам за втори сиг/р, на Н. Тогава имаме :ven: :opo: :jup:, някакво остатъчно влечение по вече бившия, което след ретро фазата на Венера ще отмине, а сега има :mer: :kva: :sat:. :moo: :kva: :sun: за мен е крайният резултат — ще избере Н.

ей това са хорарите- всеки си гледа кот си вижда ;D ;D ;D аз не мисля, че някой окончателно ще избере- ще има да се люшка между двамата, но съвсем скоро ще е в прегръдките на С. - според мен.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5714 -: Януари 24, 2014, 08:59:32 pm »
evka- благодаря за ОВ.  :blink: радвам се, че съм уцелила развитието - супер щастлива съм всеки път, в който разкодирам правилно една "нерадикална" карта :wub:

« Отговор #5715 -: Януари 24, 2014, 09:06:00 pm »
А, аз може ли да попитам дали моя човек "комуникация" има връзка в момента. Zikovu не мисля, че би проуснала да спомене, ако има, но аз да си попитам все пак. Иначе за трудната комуниация за сега си права, от последния път когато имаше такава си  мълчим  :blink:

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #5716 -: Януари 24, 2014, 10:24:17 pm »
evka- благодаря за ОВ.  :blink: радвам се, че съм уцелила развитието - супер щастлива съм всеки път, в който разкодирам правилно една "нерадикална" карта :wub:
И аз съм ти изключително благодарна,че винаги се отзоваваш.Само можем да се учим от теб,радвам се на присъствието ти тук  :wub:.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5717 -: Януари 24, 2014, 10:41:50 pm »
А, аз може ли да попитам дали моя човек "комуникация" има връзка в момента. Zikovu не мисля, че би проуснала да спомене, ако има, но аз да си попитам все пак. Иначе за трудната комуниация за сега си права, от последния път когато имаше такава си  мълчим  :blink:

Пусни ми карта че нещо не мога да се ориентирам...

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #5718 -: Януари 24, 2014, 11:00:24 pm »
zikovu,Sonic_Pro  благодаря ви от мое и от името на приятелката ми :blink:. Надявам се,че в крайна сметка тя ще вземе правилното решение за себе си.

« Отговор #5719 -: Януари 24, 2014, 11:32:57 pm »

ей това са хорарите- всеки си гледа кот си вижда ;D ;D ;D аз не мисля, че някой окончателно ще избере- ще има да се люшка между двамата, но съвсем скоро ще е в прегръдките на С. - според мен.

Така изглежда поне :) lealya, кажи, когато нещо се случи :)