Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040806 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #5740 -: Януари 28, 2014, 09:26:59 am »
да, дрийм- ще има среща, но от него зависи, той трябва да я инициира, ще се забавят нещата там
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #5741 -: Януари 28, 2014, 09:31:03 am »
zivoku,
Може ли да видиш и моя последен хорар, по-скоро дали съм на прав път в тълкуванията си. Уча се и ми е все още безкрайно хаотично.(Хорарът е точно над този на дрийм). Благодаря!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5742 -: Януари 28, 2014, 09:31:12 am »
Заинтересуван от коя жена, Зикову? :angry: хорарът е за мен и А.  ;D ;D ;D
Тоест, ще стане, но да съм търпелива?

да, да- щом е за теб- интригуваш го, много те харесва, ще станат работите

Зикову, един въпрос още може ли  :-[ Аз питах за сериозна връзка, не само ... едното  :-[
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #5743 -: Януари 28, 2014, 10:21:31 am »
Здравейте, преди време зададох въпрос за евентуална връзка и отговора, който ми дадохте, започва да се случва. Един човек, с който излизах преди, започва да ме търси, но мисля, че го прави, за да ме уязви по някакъв начин. Това ми е и въпроса- с каква цел ме търси?

« Отговор #5744 -: Януари 28, 2014, 11:02:14 am »
Благодаря,Зикову  :blink:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5745 -: Януари 28, 2014, 11:21:23 am »
Момичета ще кажете ли нещо и по моя хорар моля ви не искам да досаждам наистина .

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5746 -: Януари 28, 2014, 11:54:28 am »

Зикову, един въпрос още може ли  :-[ Аз питах за сериозна връзка, не само ... едното  :-[

Дааа:) връзка, любов- за такива неща ти говоря и аз  ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5747 -: Януари 28, 2014, 11:58:34 am »
Приятелка пита: "Влюбен ли е Вили в мен?" Задава въпроса в 16:21, гр.Cофия. Младежът е обвързан от доста време, но всеки път изпада в ступор, в нейно присъствие. Тя няма профил, затова от моя пуска карта.

Моят анализ(моля не ми се смейте, прохождаща съм).

На У1 и У7 им предстои съвпад в неин 5дом, което е добре.
Cтранно ми е, че негов У5 е в 12 дом, нещо тайно и скрито.
Cпоред мен изпитва доста големи симпатии, към нея, но дали е любов или залитане...

Ами да- мисля, че много я харесва, но и има нещо заради което й се сърди, яд го е на нея- много добре е показано в картата, че го сковава отвсякъде като я види. Отворен е към идеята за нещо повече, но действия не знам дали ще предприема- ни той нито тя- поне за сега

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5748 -: Януари 28, 2014, 12:04:59 pm »
Снощи казах на бившя си приятел за сегашната си връзка и ми се иска ако можете да ми кажете дали все още му пука за мен или одавна съм минало за него .

не виждам някакво специално отношение.....мисля, че по- скоро у теб го има желанието да подновите евентуално някакви контакти

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5749 -: Януари 28, 2014, 12:07:29 pm »
Здравейте, преди време зададох въпрос за евентуална връзка и отговора, който ми дадохте, започва да се случва. Един човек, с който излизах преди, започва да ме търси, но мисля, че го прави, за да ме уязви по някакъв начин. Това ми е и въпроса- с каква цел ме търси?

секс главно. харесва те много, пази добри чувства, но не виждам развитие с този

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5750 -: Януари 28, 2014, 12:53:48 pm »

Дааа:) връзка, любов- за такива неща ти говоря и аз  ;)
Мерси за отговора  :P
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5751 -: Януари 28, 2014, 03:08:10 pm »
Момичета ако може отговорете ми на хорара моля защото със сегашния ми се караме потчти пез ден заради бившия ми

« Отговор #5752 -: Януари 28, 2014, 04:30:36 pm »
Момичета ако може отговорете ми на хорара моля защото със сегашния ми се караме потчти пез ден заради бившия ми

Пука му само в най-общ смисъл.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5753 -: Януари 28, 2014, 04:49:47 pm »
Благодаря ти за отговора наистина беше важно за мен .

« Отговор #5754 -: Януари 28, 2014, 05:56:27 pm »
сори, хора, но се нуждая от вашия отговор.
един, с когото спрях да общувам окончателно неотдавна, след като реши да ме унижава нещо, за да си лекува комплексите, се опитва да търси обратно контакт с мен, като замесва и мои приятели и, абе, намирисва ми нещо. понеже все още съм твърде идеалистична и така и не успявам да си обясня неоправдано лошото/агресивното поведение на хората изобщо, а и защото страдах много по този (и нептуновото си увлечение, нека си го кажем - направо илюзия), не знам защо, но ми е важно да знам каква му е мотивацията зад цялото това нещо. защо го прави отново, толкова ли е нагъл, садистичен и комплексиран и мачкайки/играейки си с другите си отглежда самочувствието, или (ами, да, аз съм доста трезва в преценките си за хората, затова ще си кажа, че част от мен все още допуска, че цялото това "отблъскване" е с някакъв друг мотив, за да не си губя времето с него) ... или е нещо друго. вероятно сама усложнявам нещата в главата си, често ми казват, че го правя, но просто не мога да му измисля мотивация на този, а луната ми в дева реве за реда!:Д

та, ако някой е прочел дотук, ето и хорарът:
Какво иска от мен сега? Добронамерен ли е? //като настроението ми беше нещо от сорта на: тоя мерзавец пак иска да ми се подиграва нещо, ама няма да стане, та да. мерси предварително и се извинявам за изгубеното време.))

Аз виждам мъжа много да те харесва, но се вижда също така,че ти самата много усложняваш вашите контакти и комуникация.
Да, добронамерен е.
да, той сигурно ме харесва, даже със сигурност (ако не мен, то поне творчеството ми; тоя марс там аз така го разбирам), но какво иска? защото връзка не иска, приятелство също. честно, имам чувството, че се храни от мен, като си играе с психиката ми и умишлено ме дразни и унижава. нормално общуване от него към мен няма, единствено пасивно-агресивно, което редува с омайно нептуново и по плутонски гнусна (и самоцелна?) жестокост.

иначе, да, аз съм прекъснала контактите си с този човек, защото ми е вреден и от един момент насетне се осъзнах и си стъпих обратно на земята. но той така си го постла, аз го чаках (така, както точно никой няма да го чака) да заяви желанията си... цяла вечност. и понеже не го прави дори сега, а отново е показно пасивен, затова ми е този хорар.

БЛАГОДАРЯ ТИ ужасно много за коментара по него, макар да не изяснява нещата за мен. Може би ми е време да допусна, че не всичко на този свят е рационално обяснимо, колкото и да не ми се иска:Д

« Отговор #5755 -: Януари 28, 2014, 07:14:23 pm »
ще започна ли нова връзка скоро?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5756 -: Януари 28, 2014, 08:23:39 pm »
Rumpelshlitchen- разбирам те, ясна ми е и ситуацията, разбирам я, но за съжаление хорарите нямат отговор за психическите специфики стоящи зад нечие поведение.

Дръж се нормално с него и да не ти пука хич, просто колкото и нелепо да е поведението му- приемай го с усмивка.
« Последна редакция: Януари 28, 2014, 08:28:00 pm от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5757 -: Януари 28, 2014, 08:26:12 pm »
биляна- не искам да те разочаровам, но това са вариантите за сега- мъж от миналото.

Биляна-питала си преди около седмица- няма нужда от нов въпрос. Загледах се въпреки всичко в картата- не показва нищо по- различно от предната

« Отговор #5758 -: Януари 28, 2014, 08:43:43 pm »
а вижда ли се в картата дали този мъж е обвързан с друга към момента?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5759 -: Януари 28, 2014, 09:09:02 pm »
а вижда ли се в картата дали този мъж е обвързан с друга към момента?
не съм сигурна но е мъж от миналото все още влюбен в теб, много влюбен