Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040207 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #5800 -: Февруари 03, 2014, 12:12:52 pm »
Ок, благодаря
Моля ви се хора- не построявайте нон-стоп карти. Имате си хорар за следвашите 3-4 месеца. Като нещо се случи- пишете тук, споделете и ще гледаме старите карти
ще го имам в предвид това

:wub: ще погледна после картата пак
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #5801 -: Февруари 03, 2014, 12:48:43 pm »
Мисля да му се обадя... дали е удачно и дали би се съгласи да се видим  тази седмица?
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #5802 -: Февруари 03, 2014, 12:53:45 pm »
Мога ли да пусна хорар за друг мъж, не за този за който съм питала вече?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5803 -: Февруари 03, 2014, 12:58:12 pm »
Мисля да му се обадя... дали е удачно и дали би се съгласи да се видим  тази седмица?

Обади се, ще е добра идея- не знам дали тази седмица, може би малко по- натам ще имате романтична среща..но се дава да те разочарова също нещо- неприятна изненада- може да разбереш,ч е се среща с друго момиче.или нещо от сорта..не виждам да е сериозно нека това да не те отказва

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5804 -: Февруари 03, 2014, 01:00:07 pm »

може

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #5805 -: Февруари 03, 2014, 01:02:51 pm »

Обади се, ще е добра идея- не знам дали тази седмица, може би малко по- натам ще имате романтична среща..но се дава да те разочарова също нещо- неприятна изненада- може да разбереш,ч е се среща с друго момиче.или нещо от сорта..не виждам да е сериозно нека това да не те отказва

Благодаря. ще те държа в течение...
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #5806 -: Февруари 03, 2014, 01:05:48 pm »

може

:58:

Слагам две карти, по съвет на Соник, тъй като живея зад полярната окръжност.

Въпросът ми е - ще има ли нещо между мен и А. ( назован по име)?
Познаваме се от курс и аз даже не съм сигурна дали го харесвам или просто се опитвам с него да забравя друг :(

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5807 -: Февруари 03, 2014, 01:16:55 pm »
Запознах се с едно момче и пропламнаха искри.. струва ми се малко странно, защото първоначално изобщо не бях погледнала на него по този начин но си говорихме много интересно и се увлякохме ми се струва  ;D А научих после, че той си имал приятелка, с която нещо не вървяло... а от двете страни се усети привличане, което поне на мен ми се стори странно.. писа ми че много искал да ме види..Чудя се дали би се случило нещо между нас в интимен план? назовала съм го по име

Фрея- това ти е най- първия хорар с момчето- от 01.01.2014. Каквото тогава съм ти казала си остава и сега.

По хорара категорично се вижда, че той евентуално ще се върне към стари чувства и връзка, както и ти. Много е сигурен тук отговора, че няма да сте заедно- поне това ще е статуса към април месец тази година.

Мисля, че интимността, която се е получила между вас е от краткосрочен характер. Ще видим към април какво ще се случи- ако все още го искаш- питай пак- да видим као тенденции дали предстои да сте заедно по-натам...но не вярвам да питаш пак.

Съжалявам :( Може и да греша, не се води по моите думи, като дойде април- ще кажеш.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5808 -: Февруари 03, 2014, 01:21:01 pm »
Zikovu, как виждаш в карта "намеса Свише"?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5809 -: Февруари 03, 2014, 01:21:24 pm »
по градусите на лунните възли

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5810 -: Февруари 03, 2014, 01:26:12 pm »
по градусите на лунните възли
Какво стана тука, бъгнах се нещо. Мерси Зикову!
« Последна редакция: Февруари 03, 2014, 01:32:23 pm от Smarta »
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5811 -: Февруари 03, 2014, 01:27:11 pm »
мати, миличка- пусни си карта по плацидус и ако искаш аз да отговоря- моля те -винаги по плацидус, мерси! пусни плацидус като домова система

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5812 -: Февруари 03, 2014, 02:41:46 pm »
Запознах се с едно момче и пропламнаха искри.. струва ми се малко странно, защото първоначално изобщо не бях погледнала на него по този начин но си говорихме много интересно и се увлякохме ми се струва  ;D А научих после, че той си имал приятелка, с която нещо не вървяло... а от двете страни се усети привличане, което поне на мен ми се стори странно.. писа ми че много искал да ме види..Чудя се дали би се случило нещо между нас в интимен план? назовала съм го по име

Фрея- това ти е най- първия хорар с момчето- от 01.01.2014. Каквото тогава съм ти казала си остава и сега.

По хорара категорично се вижда, че той евентуално ще се върне към стари чувства и връзка, както и ти. Много е сигурен тук отговора, че няма да сте заедно- поне това ще е статуса към април месец тази година.

Мисля, че интимността, която се е получила между вас е от краткосрочен характер. Ще видим към април какво ще се случи- ако все още го искаш- питай пак- да видим као тенденции дали предстои да сте заедно по-натам...но не вярвам да питаш пак.

Съжалявам :( Може и да греша, не се води по моите думи, като дойде април- ще кажеш.

Благодаря ти, да, това е първият хорар.. иначе би ли споделила по кое в картата отчиташ тези неща, за мен и него - връщане към хора от миналото? Понеже вчера търсих по темата кое се гледа.. виждам че в тази карта на негов упр - ретро Юпитер предстои квадрат с управител на негов 5ти - Марс, а на моя Меркурий съвпад с ретро Венера (мой 5ти), от това ли е?

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #5813 -: Февруари 03, 2014, 02:51:17 pm »
Здравейте, ще излезе ли нещо от срещата с (назован е по име )

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #5814 -: Февруари 03, 2014, 02:52:40 pm »
мати, миличка- пусни си карта по плацидус и ако искаш аз да отговоря- моля те -винаги по плацидус, мерси! пусни плацидус като домова система

Не става  :(
Давам плацидус, но ми я прави по порфий, явно защото градът, където съм е зад полярната окръжност.

Затова соник ме посъветва да правя една по дефолт и една по равнодомната.

Какво да правя сега?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5815 -: Февруари 03, 2014, 03:00:50 pm »

Благодаря ти, да, това е първият хорар.. иначе би ли споделила по кое в картата отчиташ тези неща, за мен и него - връщане към хора от миналото? Понеже вчера търсих по темата кое се гледа.. виждам че в тази карта на негов упр - ретро Юпитер предстои квадрат с управител на негов 5ти - Марс, а на моя Меркурий съвпад с ретро Венера (мой 5ти), от това ли е?

точно от това, в допълнение на опозиционния аспект на двата ви сигнификатора

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5816 -: Февруари 03, 2014, 03:03:09 pm »

Давам плацидус, но ми я прави по порфий, явно защото градът, където съм е зад полярната окръжност.

Какво да правя сега?

е как?! аз ти гледах карти по плацидус :lol: с твоя град- домовата система до колкото знам няма общо с града в който се намираш

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5817 -: Февруари 03, 2014, 03:22:11 pm »

Какво да правя сега?

е как?! аз ти гледах карти по плацидус :lol: с твоя град- домовата система до колкото знам няма общо с града в който се намираш

мати сор моя грешка- сега ще ти кажа какво излиза ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5818 -: Февруари 03, 2014, 03:27:27 pm »
да, Мати- с този има голям шанс нещо да се получи, теоритично- би могло нещо да се получи, НО на мен някак си ми се струва, че няма да ти достигнат емоциите и желанието да се занимаваш с него. В петия ти дом е- не ти е напълно безразличен...но нещо няма да ти допадне хич...секса може би :rolleyes:

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #5819 -: Февруари 03, 2014, 03:37:42 pm »
да, Мати- с този има голям шанс нещо да се получи, теоритично- би могло нещо да се получи, НО на мен някак си ми се струва, че няма да ти достигнат емоциите и желанието да се занимаваш с него. В петия ти дом е- не ти е напълно безразличен...но нещо няма да ти допадне хич...секса може би :rolleyes:

Благодаря ти, Зикову  :88:

На мен от сега не ми достига желанието, има някаква симпатия, но до там.