Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042569 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: Хорар за любов
« Отговор #5820 -: Февруари 03, 2014, 05:45:46 pm »
в живота на Ники се случват милион и едно неща- особено в интимния му живот. с нещо е ангажиран този човек- има някаква връзка- приключена недоприкличена, ако въобще е почнала да се приключва. Или пък има отношения с някаква жена, с която не ходят сериозно, но пак не е и нещо съвсем неангажиращо..такива ми ти работи.
Харесва те много и принципно иска да е с теб, ноооо ще има нещо, което ще прецака нещата и мисля, че това "нещо" ще дойде точно от досегашните му гаджета/любовници

Благодаря ти за отговора. Истина е, че бившата му не спира да му звъни, вчера бяхме заедно и звънна поне 10 пъти, той само и затваря, а тя продължава  :o ... Кани го няколко пъти да иде при нея, в друг град е тя. Той твърди, че я е отрязал, че не иска да говори с нея, че й е казал, че няма да се съберат отново, защото й е давал много шансове. А аз му казах - "ти много добре знаеш какво да направиш, за да престане тя, но не го правиш". Трябва да й каже да го остави и да спре да му досажда, но той не го направил досега. А аз само се изнервям, защото е супер досадна, и се превръщам в някакво ревниво подобие на мен, което му рови в телефона, следи му разговорите и му чете смс-ите...
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #5821 -: Февруари 03, 2014, 06:02:39 pm »
Ще помоля като давате обратна връзка по стари въпроси да цитирате и картата от хорара! :blink: Така няма да се налага да се ровят останалите участници, които искат да научат нещо. Или просто линк с препратка към въпроса.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5822 -: Февруари 04, 2014, 08:11:45 am »
Здравейте, ще излезе ли нещо от срещата с (назован е по име )

възможно е нещо да излезе, но залагам по- скоро на едни неявни и леко тайни отношения. С тоя човек или отдавна се познавате или имате и двамата бивши, които все още имат някакво значение
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5823 -: Февруари 04, 2014, 08:54:41 am »
Запознах се с едно момче и пропламнаха искри.. струва ми се малко странно, защото първоначално изобщо не бях погледнала на него по този начин но си говорихме много интересно и се увлякохме ми се струва  ;D А научих после, че той си имал приятелка, с която нещо не вървяло... а от двете страни се усети привличане, което поне на мен ми се стори странно.. писа ми че много искал да ме види..Чудя се дали би се случило нещо между нас в интимен план? назовала съм го по име

Фрея- това ти е най- първия хорар с момчето- от 01.01.2014. Каквото тогава съм ти казала си остава и сега.

По хорара категорично се вижда, че той евентуално ще се върне към стари чувства и връзка, както и ти. Много е сигурен тук отговора, че няма да сте заедно- поне това ще е статуса към април месец тази година.

Мисля, че интимността, която се е получила между вас е от краткосрочен характер. Ще видим към април какво ще се случи- ако все още го искаш- питай пак- да видим као тенденции дали предстои да сте заедно по-натам...но не вярвам да питаш пак.

Съжалявам :( Може и да греша, не се води по моите думи, като дойде април- ще кажеш.

Благодаря ти, да, това е първият хорар.. иначе би ли споделила по кое в картата отчиташ тези неща, за мен и него - връщане към хора от миналото? Понеже вчера търсих по темата кое се гледа.. виждам че в тази карта на негов упр - ретро Юпитер предстои квадрат с управител на негов 5ти - Марс, а на моя Меркурий съвпад с ретро Венера (мой 5ти), от това ли е?

точно от това, в допълнение на опозиционния аспект на двата ви сигнификатора

ОВ- така и стана, видяхме се с момчето да говорим, беше много несигурен дали греши или не, но беше избрал да се върне при бившата си и да й даде шанс, защото са имали дълга връзка и т.н... макар, че с мен се чувствал така както с нея не.. но залага на "сигурно" общо взето. Няма драми, с добри чувства се "разделихме" и може би това е за добро

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5824 -: Февруари 04, 2014, 10:11:09 am »
Freya съжалявам,че така се е получило..благодаря за ОВ.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #5825 -: Февруари 04, 2014, 12:57:16 pm »
Здравейте, ще излезе ли нещо от срещата с (назован е по име )

възможно е нещо да излезе, но залагам по- скоро на едни неявни и леко тайни отношения. С тоя човек или отдавна се познавате или имате и двамата бивши, които все още имат някакво значение
Благодаря zikovu, познаваме се от около седмица, за бившите - нямам контакт и освен голямо разочарование друго значение едва ли има, доколкото разбрах и той е доста свободен, но кой знае.

« Отговор #5826 -: Февруари 04, 2014, 11:46:21 pm »
Добър вечер:)
запитах за бившия си приятел"добре ли е да се обадя ли на Х",назован по име

гложди ме,иска ми се да му звънна,но не знам как ще приеме разговора,а също има ли смисъл да му звъня,може да е поел в друга посока и да не иска да се чуваме или да не му е приятно,да ме е запратил в тъмните кътчета на душата си-де да знам,но ми се иска,така или  иначе съм го решила и ще го потърся,но ми се иска да знам и хорара какво казва

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5827 -: Февруари 05, 2014, 07:33:38 am »
потърси го, не те е забравил, ще се зарадва ;)

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5828 -: Февруари 05, 2014, 08:22:06 am »
Щe харесам ли някой на това мероприятие?
май не. луната У5 е без курс, макар, че минавайки в следващия знак ше сключи хубави аспекти..
аспектът между У1 и У7 броим ли го или гледаме само У1 и У5?
ще дам ов след няколко дни.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5829 -: Февруари 05, 2014, 09:08:32 am »
като оставим настрана луната без курс, имаш включен знак в първи дом- добре е, че управителя е в спика- да кажем, че няма такива препятствия пред теб. и каквото ще се случи- лошо или хубаво е път на съдбата и накрая все ще е добре.

Мероприятието е сатурн, а управителя ти е ретро- приема сатурна зле- едва ли ще ти хареса мероприятието, но много скоро ще настъпи добър емоционален период за теб, скоро може и да имаш някой, който да пробуди симпатиите ти- но едва ли ще е на това меропиятие. ;)

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5830 -: Февруари 05, 2014, 09:19:42 am »
благодаря. значи 11ти дом взимаш за сигнификатор? мислех, че 5ти е за забавления/срещи

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5831 -: Февруари 05, 2014, 09:21:05 am »
благодаря. значи 11ти дом взимаш за сигнификатор? мислех, че 5ти е за забавления/срещи

ами аз така мисля да гледам социално мероприятие на което са повече хора.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5832 -: Февруари 05, 2014, 09:22:35 am »
добре, мерси. ще пиша после какво е станало
аз съм скептично настроена, а и времето не е никак подходящо за 1ва среща, астрологично

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5833 -: Февруари 05, 2014, 09:26:13 am »
добре, мерси. ще пиша после какво е станало
аз съм скептично настроена, а и времето не е никак подходящо за 1ва среща, астрологично

така ли- я сподели,че довечера ще излизам с един ;D

« Отговор #5834 -: Февруари 05, 2014, 05:27:55 pm »
Преди 10-тина дена зададох първият си въпрос тук и от тогава нещата не се завъртяха в положителна посока. Преди малко приключихме отношения  :'( Аз бях инициаторът, защото от негова страна усещах охладняване. Въпреки всичко някак го усещам, че нямахме възможността да изживеем всичко, което искахме и поради разстоянието и напрежението, нещата се доведоха до край. Та, въпросът ми е - ще възобновим ли отново отношения както преди и има ли той друго момиче, защото имам сериозни съмнения, че от там тръгнаха нещата.
Благодаря, предварително!
Преди десетина дни пита дали ще се видите отново, на живо, а аз ти казах, че след време може да се стане, а ти даваш обратна връзка по въпроса след десетина дни...
В картата тогава излиза, че ще прекъснеш комуникация- Луната У1 в сходяща опозиция със Слънцето У3.
По днешната карта и въпрос- ще възстановите общуване, отношения и разстоянията не са пречка за една връзка, помисли си за обратния вариант- колко хора си лягат в едно легло всяка вечер, а не са си верни  ;)
Наясно съм, че имам много въпроси и то зададени за кратко време... Самата аз съм толкова объркана, че все още не съм сигурна какво да мисля. Общуването ни и голямото разстояние никога не е било пречка, но отношението му се промени. Снощи ме затри от всякъде  :-X и сега съм в чуденка дали отново ще подържаме някакъв контакт. Искам и да го видя, но за сега това е само в мечтите ми  :rolleyes:.  Какво имаш предвид за обратния вариант? Защото той ми е много ясен  :-[, но не съм сигурна, че те разбирам правилно.  ;) Може ли да се разбере по някакъв начин дали се върти някоя госпожица около него или?
Благодаря предварително :)

Да потвърдя, той сам ме потърси преди няколко дена.  ;D

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5835 -: Февруари 07, 2014, 12:19:17 am »
Може ли да помоля да ми видите хорара, защото не ме бива в хорарите. Въпросът е, ще се видя ли с назования по име около рождения ми ден? С назования по име сме в нещо като любовна връзка. Обърквам се с хорара, защото повече ми прилича на "не". Аз го пуснах много рано, два месеца преди да дойде моментът, и като видях квадратите и опозицията, много се учудих. В подследствие на два пъти му вдигах гири и му се цупих, и сега не знам. И за последен аспект на Луната не знам кое да гледам, на един градус имам и тригон и квадрат... Поне да знам да не си правя илюзии.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5836 -: Февруари 07, 2014, 08:31:46 am »
Ами виж сега....не че не може да дойде- може. Обаче. Май ще се разколебае заради друга жена ли..има ли някаква връзка не съвсем приключена...или де да знам някаква бивша- нещо такова? Раздвоен е май.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5837 -: Февруари 07, 2014, 09:40:05 am »
Има, отношенията ни са извънбрачни, въпреки че той не е в брак. Приятелката му прави всичко възможно до не се срещаме. Той не взима решение, а аз не мога да се откача. Не знам дали има смисъл повече да пускам карти. Всички хорари казват все едно и също - ще се съберем, но аз явно губя търпение вече. Или хорарите не са верни. Последно, няма да дойде, така ли? Ако тя разбере, скандалът на Клинтън ще е слаба ракия, вече нямам нерви, а за него пък съвсем.

Благодаря ти, Зикову! Много ти благодаря!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5838 -: Февруари 07, 2014, 09:58:48 am »
ами залагам на това, че не- дай да видя последния хорара, който си пускала за развитие на тези отношения...

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5839 -: Февруари 07, 2014, 10:23:47 am »
ами залагам на това, че не- дай да видя последния хорара, който си пускала за развитие на тези отношения...
Ами май това е последният, но той беше за тая среща. Имам един от лятото, който показа "удовлетворителни за мен отношения" без да уточнява с кого, които би трябвало да ги има другия месец - през март. Но сега не са ми никак удовлетворителни. Имам и един друг от пролетта, който показа, че ще живея с този човек, обаче беше зададен без срок, а по принцип. В пристъпи на любовна мъка съм пускала и други, но не ги пазя, защото не излизаха радикални - на виа комбуста ас, безкурсни луни, много често ги правех, а и те все са по странични въпроси за един и същ човек, а не конкретно как ще се развият отношенията. После овладях хорарните пристъпи, защото няма смисъл. Да пускам ли сега нов, някаква полза има ли от това?