Либра, как толкова често успяваш да попаднеш на момчета, неразрешили въпроси с минали връзки? Нищо ли не ги издава в началото преди да хлътнеш по тях? Този ми изглежда точно такъв. Управлява се от ретрограден Юпитер в 5-тия си дом. Не мисля, че е готов за връзка с теб, ако това е истинският въпрос зад въпроса за разговора.
;( нямам обяснение, предполагам след всяко разочарование се опитвам да залича всичко, за да излекувам раните по-бързо, но с това забравям и поуката, и опита...или просто съм глупава и не мога да си науча уроците ;( Трябваше да запомня този съвет на Лили отпреди:
Либре, приятелски съвет от кака ти :blink: (вряла и кипяла в живота) - не си губи времето и енергията с мъж, който не е съумял да се отърси от сянката на бившата и във всяка друга жена търси нейно отражение... Каквото и да се случи, тя винаги ще стои между вас.
Разбирам, че е лесно да се каже, трудно е да се направи, когато сърцето ти диктува друго.
Звънна ми ..след като ми затвори няколко пъти. В петък аз си дойдох вкъщи, а на следващия ден тя го поканила и той отишъл. Решили да опитат отново. И довчера не ме потърсил, защото не знаел как да ми го каже, а аз от самото начало го помолих да не ме лъже никога, да ми казва винаги истината, и ако реши, че не иска да се вижда с мен, да ми го каже, а не да върши неща зад гърба ми, но предупреждения и договорки не важат, като някой реши да те нарани. Дали от от първия миг, в който ме е видял, си е казал ...тази е лесна, ще я прецакам...Не го заслужавам.Бях предпазлива, пазих се, не съм се втурвала с големите очаквания, но след 2 месеца прекарани с някого, как да не влезе в сърцето ми?

Твърдеше, че не иска да е с нея, че трябва да продължи напред, затваряше й постоянно телефона...а всъщност ме е изиграл.