Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043470 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #5940 -: Февруари 18, 2014, 10:42:23 am »
да, обвързан е от доста време

Благодаря, Zikovu  :blink: Ето защо ще ми мине мерака, нямам намерение да си губя времето с обвързани мъже

« Отговор #5941 -: Февруари 18, 2014, 10:43:13 am »
Е това, което написа, е гадно.
Ама е истина...пак казвам, ако за тази прословута луна в Козирог и транзитен плутон е да не се занимавам като преди...идеалка си е
Виж, ти си ме виждала на живо веднъж, според теб страдам ли от липса на самочувствие и жени?
Според теб заслужава ли си губенето на време и да се подценявам. Пак казвам правил съм го за момичета и никога не е било с добър резултат...и за момичетата и за мен...
Но пак ти казвам, ако транзитен Плутон чупи кози черупки по начина по които мисля сега...си е идеалка ;)
Повече няма да пиша тук общо приказки, но се замисли споделям ти мнение..Ако решиш го вземи в предвид
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5942 -: Февруари 18, 2014, 10:48:39 am »
Не страдаш от липса на самочувствие, а от липса на съчувствие. Една година си подсмърчал по нея и накрая, когато ти е пуснала, си спечелил дългия рунд и гадно си си отмъстил. Да, мисля Плутон ще го разкара това, но няма да е точно по приятния начин, за който си мислиш. Но ще поживеем и ще те видим. Няма повече какво да се коментира.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #5943 -: Февруари 18, 2014, 10:50:31 am »
Не страдаш от липса на самочувствие, а от липса на съчувствие. Една година си подсмърчал по нея и накрая, когато ти е пуснала, си спечелил дългия рунд и гадно си си отмъстил. Да, мисля Плутон ще го разкара това, но няма да е точно по приятния начин, за който си мислиш. Но ще поживеем и ще те видим. Няма повече какво да се коментира.
Какво съчувствие и подсмърчане и от отмъщение?????
Не бях изхабен и го чувствах като товар...това исках да кажа
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5944 -: Февруари 18, 2014, 10:57:04 am »

Дано не се усети, а? ;D Аз му казах право в очите "много внимателно те слушам какво ми говориш, но да знаеш, че още по-внимателно те гледам какво вършиш, и сравнявам". Той ми отговори "на твое място и аз така бих постъпил, даже ако не го правиш, ще се зачудя на кой свят ти е главата и какво си въобразяваш". Ние не си играем игрички, това ми е под достойнството.

Сякаш слушам себе си. "Дела трябват, не думи", в духа на деня... Смарта, аз го намирам за напълно нормално. За да си готов да оставиш живота си на някого, следва да знаеш как би понесъл товара, което ще ти даде увереност, че и ти можеш да носиш товара на неговия живот. Когато се наложи. Не всичко е цвтя и рози и точно заради тези розови очила винаги идва разочарованието. А може и от Плутоновата ми Луна да е  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5945 -: Февруари 18, 2014, 11:07:43 am »
"Аз му казах право в очите "много внимателно те слушам какво ми говориш, но да знаеш, че още по-внимателно те гледам какво вършиш, и сравнявам".

smarta: това изричение е много в мой стил ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #5946 -: Февруари 18, 2014, 11:16:17 am »
Охо, трички станахте.
Момичета, направи ми следното впечатление...говорите в първо лице единствено число, Аз те наблюдавам, Аз искам...
А вие знаете ли какво точно давате?
Не ми отговаряйте, а си помислете сами за себе си ;)

« Отговор #5947 -: Февруари 18, 2014, 11:17:45 am »
"Аз му казах право в очите "много внимателно те слушам какво ми говориш, но да знаеш, че още по-внимателно те гледам какво вършиш, и сравнявам".

и аз имам Луна в козирог, ама не ми е идвало наум да приказвам такива работи. По-точно, правя го, естествено, че наблюдавам какви ги върши човека, но не го предупреждавам, а директно реагирам. Не ми е нужно някой да има някакво си поведение, защото аз го следя и оценявам - това за мене е възможност за фалш. Така че, не предупреждавам :)

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #5948 -: Февруари 18, 2014, 11:30:59 am »
Аз нямам Луна в Козирог, Нерил има и затова го бъзикам, че се прави, че не разбира. Аз имам Южен възел и Венера в Козирог в 5 дом. И не че правя тестове на хората, просто трябва да съм абсолютно сигурна, че аз искам връзката, че той е сериозен и иска точно това, което твърди. И просто съм директна. А иначе, Нерил, защо подозираш двоен стандарт? Връзката е като къща, не можеш да се нанесеш да живееш преди да си я построил. И няма кой да я построи вместо теб. Преди да искаш любов, трябва да обичаш, преди да искаш грижи, трябва да се грижиш, преди да искаш някой да е сериозен, ти трябва да си самата сериозност, и не пред него, пред себе си. Не съм на 20 години да си хвана някой от дискотеката и да ида да живея с него.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #5949 -: Февруари 18, 2014, 11:31:59 am »
оф това от луна в козирог ли било. ужасно е...все едно си на изпит постоянно :angry:

« Отговор #5950 -: Февруари 18, 2014, 11:37:08 am »

« Отговор #5951 -: Февруари 18, 2014, 11:38:04 am »
Аз нямам Луна в Козирог, Нерил има и затова го бъзикам, че се прави, че не разбира. Аз имам Южен възел и Венера в Козирог в 5 дом. И не че правя тестове на хората, просто трябва да съм абсолютно сигурна, че аз искам връзката, че той е сериозен и иска точно това, което твърди. И просто съм директна. А иначе, Нерил, защо подозираш двоен стандарт? Връзката е като къща, не можеш да се нанесеш да живееш преди да си я построил. И няма кой да я построи вместо теб. Преди да искаш любов, трябва да обичаш, преди да искаш грижи, трябва да се грижиш, преди да искаш някой да е сериозен, ти трябва да си самата сериозност, и не пред него, пред себе си. Не съм на 20 години да си хвана някой от дискотеката и да ида да живея с него.
Ама нищо конкретно не казваш освен общи приказки...разбери, казвам ти го с най добро намерение....Ама ти си знаеш...както и другите, щом ви кефи...дано намерите щастието което искате и заслужавате.
оф това от луна в козирог ли било. ужасно е...все едно си на изпит постоянно :angry:
Клер, аз имам Луна в козирог и не правя тестове, защото според мен са безмислени. Преди съм правил и съм установил, че е безмислено...
Май за това говори,ч е плутон ще ми нагази козирожката Луна....да не се вкарвам в излишни размисли ;)

« Отговор #5952 -: Февруари 18, 2014, 11:43:55 am »

направо си работиш по това червеното :) - това, което описваш е почти нещото, което трябва да се опиташ да не правиш :) - колкото по-бързо го осъзнаеш, толкова по-добре. Използваш способностите на ЮЛВ за благото на СЛВ, а той би трябвало да е в Рак.

Просто мнение - нищо лично. Всеки сам си знае.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5953 -: Февруари 18, 2014, 11:45:04 am »
Преди да искаш любов, трябва да обичаш, преди да искаш грижи, трябва да се грижиш, преди да искаш някой да е сериозен, ти трябва да си самата сериозност, и не пред него, пред себе си.

И преди да изисква и очаква от другия, човек трябва да е наясно какво е готов да даде от себе си за тази връзка, за да я бъде и да има по-нататъшна перспектива. А да гледаш отсрещния под лупа и да го подозираш, когато ти самият не си чист - това говори, че човек не е честен със самия себе си, не само с другия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5954 -: Февруари 18, 2014, 11:46:01 am »
Охо, трички станахте.
Момичета, направи ми следното впечатление...говорите в първо лице единствено число, Аз те наблюдавам, Аз искам...
А вие знаете ли какво точно давате?
Не ми отговаряйте, а си помислете сами за себе си ;)

Не става въпрос само до 3 изречения. Връзката е много повече. И, за да си готов да се отдадеш, трябва да знаеш, че дадеш ли, ще се приеме.
Аз не разбирам връзка от виждания вечер след работа и секс междувременно. Това е другарче за секс. Неслучайно са казали, че за да опознаеш някого, трябва да изадеш един чувал със сол с него - а през това време и даваш, и взимаш...

И не че правя тестове на хората, просто трябва да съм абсолютно сигурна, че аз искам връзката, че той е сериозен и иска точно това, което твърди. И просто съм директна. А иначе, Нерил, защо подозираш двоен стандарт? Връзката е като къща, не можеш да се нанесеш да живееш преди да си я построил. И няма кой да я построи вместо теб. Преди да искаш любов, трябва да обичаш, преди да искаш грижи, трябва да се грижиш, преди да искаш някой да е сериозен, ти трябва да си самата сериозност, и не пред него, пред себе си. Не съм на 20 години да си хвана някой от дискотеката и да ида да живея с него.

Така е, споделям.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #5955 -: Февруари 18, 2014, 11:46:38 am »
Ами Лил, Хепи и аз това им казвам, ама...какво да се прави...живот

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5956 -: Февруари 18, 2014, 11:49:22 am »
Ама гузен негонен бяга - аз що не спретвам проверки? Постоянно тества и проверява този, който се съмнява в себе си и не се чувства уверен. Досега винаги така се е получавало  - мъж, който ме проверява, накрая се оказва, че има какво да крие и не е бил честен с мен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5957 -: Февруари 18, 2014, 11:54:05 am »
Лил и трите са хубави...И ЯЯ,Смарта и Зикову...И разсъждават така
Обориха теорията ми за грознобойниците...От ретро Мерка ще да е ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5958 -: Февруари 18, 2014, 11:54:57 am »

Каква е твоята теория?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5959 -: Февруари 18, 2014, 11:56:16 am »

Каква е твоята теория?
Ами че неувереността за която пишеш, според мен е характерна за жените грознобойници...а те не са, да ти кажа и трите...хм, странно..ретро Мерка си каза думата в тях