Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042716 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Хорар за любов
« Отговор #6060 -: Февруари 21, 2014, 09:31:09 pm »
Ще заживеем ли заедно с (назован по име)?

Не е изключено, но вероятно няма да се случи чак толкова бързо, според очакванията ти.
В този хорар като че ли има указания за това, че към този момент ти си по-заинтересованата страна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #6061 -: Февруари 21, 2014, 10:10:39 pm »
Искам нова, красива, споделена любов, ама вече задавах хорар по темата :rolleyes: ;D Ако някой иска да пита от мое име  :-[ че взе да ми писва от трудни отношения.
« Последна редакция: Февруари 22, 2014, 02:30:59 am от Shreya »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #6062 -: Февруари 21, 2014, 10:55:13 pm »
Ок, аз зададох въпрос за теб, "Shreya ще има ли нова, споделена любов?"

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #6063 -: Февруари 21, 2014, 11:16:50 pm »
Аз по 11-ти дом ли съм? :rolleyes:Ако е така, то моят управител е ретрограден Меркурий, а Сатурн управлява 5-тия ми дом. Тогава съвпадът на Луна към Сатурн не е толкова лош. Ако гледаме по 7-ми дом, то ретрограден Меркурий управлява мой 5-ти, в 7-ми имаме Сатурн (което са трудности в отношенията). Тр Сатурн ми е в натален 7-ми в момента и се връзва със ситуацията в живота ми.

« Отговор #6064 -: Февруари 22, 2014, 09:17:52 am »

Не е изключено, но вероятно няма да се случи чак толкова бързо, според очакванията ти.
В този хорар като че ли има указания за това, че към този момент ти си по-заинтересованата страна.

Благодаря, Лили.

Заинтересувана да живеем заедно или имам повече чувства, а него вятър го вее?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6065 -: Февруари 22, 2014, 10:46:53 am »
Мисля, че към този момент ти си по-заинтересована да живеете заедно, така ми се стори. Но аз нямам много опит в хорарната астрология.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #6066 -: Февруари 23, 2014, 03:16:24 am »
"Аз му казах право в очите "много внимателно те слушам какво ми говориш, но да знаеш, че още по-внимателно те гледам какво вършиш, и сравнявам".

и аз имам Луна в козирог, ама не ми е идвало наум да приказвам такива работи. По-точно, правя го, естествено, че наблюдавам какви ги върши човека, но не го предупреждавам, а директно реагирам. Не ми е нужно някой да има някакво си поведение, защото аз го следя и оценявам - това за мене е възможност за фалш. Така че, не предупреждавам :)
По-правилният вариант, според мен. Аз често казвам за това и онова, което е предпоставка да ти хвърлят прах в очите. Затова мълчаливо гледане и преценяване ;)

« Отговор #6067 -: Февруари 23, 2014, 07:17:27 am »
И аз все предопрездавам, но мисля вече да сменя тактиката :)

*

sia

• 31
« Отговор #6068 -: Февруари 23, 2014, 09:54:52 am »
И аз да дам обратна връзка:

ЗДравейте,
едно въпросче пак от мен. Вчера бяхме на едно парти и се заиграхме с един колега. Ще има ли някакво развитие тази заигравка?

Сия, по-скоро "не". Той е в настроение за флирт и заигравки, но няма сходящ аспект между У1 Марс и У7 Венера, а Луната е без курс, т.е. по-скоро няма да настъпи промяна в отношенията ви.

Имаше разни заигравки, но нищо повече. Мирабела, точна си!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6069 -: Февруари 24, 2014, 09:01:14 am »
Здравейте,

Ти "закотвена" ли си по някакъв начин в твоето жилище. Имаш ли ангажимент към имот или нещо от сорта? Мисля, че човека има желание да се съберете да живеете, но това още ще се обмисля и премисля, за сега по-скоро някаква жилищна ситуация при теб илиза като препъни камък
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6070 -: Февруари 24, 2014, 09:17:31 am »
ще започна ли връзка с Д?
май по-скоро ме интересува как ще се чувствам, ако евентуално това се случи. има неща, които ме притесняват

ов - не. заформи се нещо като платонична връзка. аз доста се охълтах, мисля, че и той, поне до един момент. обаче аз много се разочаровах от него и не ща да го чуя. приключих тук. смешна работа, обаче, яд ме е за хубавата синастрия  ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6071 -: Февруари 24, 2014, 09:47:02 am »
ще започна ли връзка с Д?
май по-скоро ме интересува как ще се чувствам, ако евентуално това се случи. има неща, които ме притесняват

ов - не. заформи се нещо като платонична връзка. аз доста се охълтах, мисля, че и той, поне до един момент. обаче аз много се разочаровах от него и не ща да го чуя. приключих тук. смешна работа, обаче, яд ме е за хубавата синастрия  ;D

чакай чакай  :blink: тука обратни връзки - след края на април

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6072 -: Февруари 24, 2014, 09:50:46 am »
а не. приключих аз. ако все пак има нещо ще пиша пак

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6073 -: Февруари 24, 2014, 10:07:52 am »

Тука завъртях картата с часа в който е попитала Шрея, за да съм сигурна в сигнификатора- и да- излезе си мерка- у11 в тази карта- съфорумничка. Шрея, мила, Любов има, но не е нова. Старите истории ще са си все така актуални през следващите месеци :lol:

« Отговор #6074 -: Февруари 24, 2014, 10:22:15 am »
Здравейте,

Ти "закотвена" ли си по някакъв начин в твоето жилище. Имаш ли ангажимент към имот или нещо от сорта? Мисля, че човека има желание да се съберете да живеете, но това още ще се обмисля и премисля, за сега по-скоро някаква жилищна ситуация при теб илиза като препъни камък

По-скоро той е закотвен. Аз затова си мислех, че няма желание.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6075 -: Февруари 24, 2014, 10:31:37 am »
Здравейте,

ти искаш той при теб да се пренесе?

« Отговор #6076 -: Февруари 24, 2014, 10:33:24 am »
Здравейте,

ти искаш той при теб да се пренесе?

По-скоро двамата на ново място :):)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6077 -: Февруари 24, 2014, 10:39:29 am »
Луна съвпад Сатун как може да го тълкуваме- че той от ангажираност живее с някого, защото все пак луна е негов у4..в следващите месеци не виждам да се съберете, ще видим по-натам

« Отговор #6078 -: Февруари 24, 2014, 10:42:24 am »
Мда, точно!

Мерси, ако има промяна ще пиша!

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #6079 -: Февруари 24, 2014, 03:36:37 pm »

Тука завъртях картата с часа в който е попитала Шрея, за да съм сигурна в сигнификатора- и да- излезе си мерка- у11 в тази карта- съфорумничка. Шрея, мила, Любов има, но не е нова. Старите истории ще са си все така актуални през следващите месеци :lol:
Да се подготвя с търпение и спокойствие за още драма :lol: За мен ретроградността на Меркурий ми показва отдръпване от досегашните.
« Последна редакция: Февруари 24, 2014, 05:23:35 pm от Shreya »