Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042696 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #6080 -: Февруари 25, 2014, 08:26:45 am »
да, дрийм- ще има среща, но от него зависи, той трябва да я инициира, ще се забавят нещата там

Въпросът ми беше дали ще се срещнем,хорарът е на 287стр ако искаш да си свериш нещо.ОВ-да видяхме се,но съвсем случайно без предварителна уговорка.Въпросът съм го задала някъде към края на януари,значи с месец се забави срещата ни.Браво, Зикову  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6081 -: Февруари 25, 2014, 08:43:10 am »
благодаря много дрийм, важна оВ! :wub:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #6082 -: Февруари 25, 2014, 10:29:08 pm »
Здравейте и от мен...Аз напоследък само чета и не се включвам в дискусиите, но днес много ме напъна.. Имам една интересна закачка около година с човек от работа и напоследък той стана доста по-настъпателен.. Имам обаче доста тревоги в офиса и не смея да се впусна в такава авантюра. Та въпросът ми е: Ще се получили между мен и Х в следващите месеци?
Благодаря на всички предварително.. Хорарите са ми още голяма мъка, но се уча..

:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6083 -: Февруари 26, 2014, 01:08:04 pm »
да, вижда се, че си слагаш спирачки и ако нещо до сега го е спирало да настоява повече, то това е било защото се е съобразявал много с теб. да, въпреки сатурна в първи-  мисля, че той е с отминало действие- мисля, че ще се получат нещата при вас, но просто и ти трбява да положиш усилия. като, че ли обаче официална връзка и явно развитие на този етап няма да има. Тайни срещи.

« Отговор #6084 -: Февруари 26, 2014, 02:09:17 pm »
Благодаря. Трябва да са тайни, че иначе лошо...Не сме обвързани, но работата ни е такава...Има нещо в комуникацията ни, което ме тревожи-много се притеснявам, когато говоря с него...Кой аспект или планета имат пръст в това?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6085 -: Февруари 26, 2014, 02:47:22 pm »
Да това се вижда- сатурн у 3 в твой първи. Неговото отношение зависи изцяло от начина по, който ти говориш венера в знак на сатурн

« Отговор #6086 -: Февруари 26, 2014, 03:44:42 pm »
Заточена Луна в 3-ти - и това може да показва безпокойството на кверента по отношение на комуникацията. Също че не успява да даде израз на емоциите си. Между основните играчи: Марс (ти) и Венера (той) предстои квадратура, когато Марс се оттегли в ретроградна фаза. Като че ли за повече от таен флирт няма и условия, а и нагласа от твоя страна - заточен Марс в 12-ти. Харесва те колегата, вижда те в отлична светлина, спор няма - Венера е в знак на екзалтация на Марс. Обаче Марс е заточен, както споменах, Венера няма есенциални достойнства в Козирог, а между тях предстои напрегнат аспект. Освен това и обстоятелствата не помагат - заточена Луна. Не виждам предпоставки за благоприятен изход в дългосрочен план. Ако все пак излезе таен флирт или тайна любовна афера, това може да ти донесе повече напрежение, отколкото удовлетворение - последният аспект на Луната е квадратура с твоя управител Марс. Като цяло ти не даваш достатъчно надежди и желания отговор на колегата и накрая той също ще се оттегли от сцената.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6087 -: Февруари 26, 2014, 04:02:52 pm »
квадрат със силна взаимна рецепция си е нещо серизно и дава успешни крайни резултати... и с това ретроградие на марс- мисля, че тя доста ще хлътне по него. Луна в козирог-да, но съвпад венера- няма да бъде нещо леко и безгрижно, но ще стане...за по- нататъшен развой може би един 2ри хорар към август месец.

« Отговор #6088 -: Февруари 26, 2014, 09:20:08 pm »
Благодаря Ви, мили дами, за отговорите.. Само времето ще покаже какво ще се случи. Аз знам, че той ме харесва, аз също го харесвам. Но започнем ли да говорим си гълтам граматиката. Буквално. А винаги е точно обратното-дърдоря до отказ, имам тема за разговор и отговори на всички въпроси- винаги :rolleyes:. А сега съм..Леле, ужас.. :( Опитвам се да му покажа, че го харесвам, но не съм настъпателна, защото той е заобиколен от много и много красиви жени.. А аз не съм като тях,, :-[

« Отговор #6089 -: Февруари 27, 2014, 04:50:34 pm »
Здравейте! Нещо се вълнувам относно възможността за осъществяване на среща през месец март предвид ситуацията при мен и построих карта: "Ще се срещнем ли през месец март?". Как мислите, какви са шансовете и какви са неговите настроения за такава среща?
« Последна редакция: Февруари 27, 2014, 09:39:13 pm от starmelody_bg »

*

LARA

• 10
« Отговор #6090 -: Февруари 27, 2014, 06:12:34 pm »
Здравейте,
аз съм нова.От доста време само чета и вижда, че сте страхотни. Имам въпрос и бих искала помощ за разтълкуването на този хорар.
Въпросът ми е: Ще имам ли връзка с Ж? Виджали сме се наколко пъти , но съм малко объркана от неговото отношение
Благодаря ви предварително :)

« Отговор #6091 -: Февруари 27, 2014, 08:48:11 pm »
Здравейте!
Как  ще се развият взаимоотношенията ми с Х (назован по име) до 6 месеца (края на август)? Как ме възприема той?
Благодаря ви предварително.

« Отговор #6092 -: Февруари 27, 2014, 09:03:06 pm »
Добър вечер:)
запитах за бившия си приятел"добре ли е да се обадя ли на Х",назован по име

гложди ме,иска ми се да му звънна,но не знам как ще приеме разговора,а също има ли смисъл да му звъня,може да е поел в друга посока и да не иска да се чуваме или да не му е приятно,да ме е запратил в тъмните кътчета на душата си-де да знам,но ми се иска,така или  иначе съм го решила и ще го потърся,но ми се иска да знам и хорара какво казва
чаках,таих се и ОВ-докато аз се тая,той два пъти се обади,и то преди 3-4 дни

« Отговор #6093 -: Февруари 28, 2014, 03:01:29 pm »
Здравейте, въпроса ми е "ще има ли развитие в любовен план между мен и Я." Не съм сигурна дали е коректно да питам за любовен план, понеже и аз самата все още се двоумя. Отскоро излизаме с въпросния човек и на мен той много ми допадна като приятел за сега, незнам обаче дали искам нещо повече с него... От друга страна незнам какви са неговите намерения към мен, по някакъв начин ми се струва обаче, че може би още мисли за миналата си връзка, въпреки че ми каза че са се разделили преди около година.

« Отговор #6094 -: Март 01, 2014, 08:12:38 am »
Здравейте на всички. Реших да попитам дали този мъж има чувства към мен. Аз имам усещането, че ми е сърдит, защото колкото пъти ме е потърсил този месец все така става че се разминаваме, макар и не по моя вина. Не знам обаче той дали така разбира нещата и какво очаква от мен. Много се надявам някой да помогне в тълкуването  :blink: и предварително голямо благодаря!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #6095 -: Март 02, 2014, 10:46:51 am »
Ще се видя ли с Даниел? Когато се събудих сутринта, видях това -

:-\ Ето как ги виждам аз нещата - той е събирателен образ на Телеца и Стрелеца (на границата между Козирог и Стрелец е), и разбира се не е в България, а в Дания. Този месец се връща тук за 10 дни...
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #6096 -: Март 02, 2014, 10:58:10 am »
Ще се видя ли със С. Днес или утре :blink:
Принципно сме се разбрали а няма да е за първи път да се разберем и да не се видим, случвало ми се е й да се наглася и да чакам да стане време да се видим и да му излезе работа а това най го мразя.... И сега да се застраховам, че не мога и други планове да ди направя, че все пак се надявам да се видим
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6097 -: Март 02, 2014, 11:04:51 am »
Скъпа майл,
не си губи времемто с мъж, който има по-важни дела от теб самата.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #6098 -: Март 02, 2014, 11:36:15 am »
Скъпа майл,
не си губи времемто с мъж, който има по-важни дела от теб самата.
Знам, но понякога разума не надделява :-[
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #6099 -: Март 03, 2014, 12:56:20 pm »
Моля, някой, ако има време, да отговори, не знам какво да правя  :(
Ще се видя ли с Даниел? Когато се събудих сутринта, видях това -

:-\ Ето как ги виждам аз нещата - той е събирателен образ на Телеца и Стрелеца (на границата между Козирог и Стрелец е), и разбира се не е в България, а в Дания. Този месец се връща тук за 10 дни...

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)