Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044194 Прегледи
*

Rose

• *
  • 92
Re: Хорар за любов
« Отговор #6120 -: Март 25, 2014, 07:46:22 pm »
Ще съм много благодаря ако някой погледне и моя хорар, въпросът е "ще се съберем ли заедно с Х". Знам че Луната е без курс, но ситуацията наистина ли е безнадеждна както ми изглежда в момента?

« Отговор #6121 -: Март 25, 2014, 08:23:36 pm »
Къде изчезна Zikovu? Някой знае ли нещо? Добре ли е?

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #6122 -: Март 26, 2014, 06:08:28 pm »
до 3 месеца ще подновя ли връзката си с М?
по хорара ми се струва, че да. само че реално мисля, че не.

обаче луната е в изгорения път, май не е радикална картата  :-\

Нека се пробвам по тази карта като правя уточнение, че съм начинаещ.
Питащият е представен от Меркурий, а този за когото пита от Нептун. Представеният от по-бързата планета е по-влюбен. От съвпада на двете планети може да се каже, че отговорът е да, но инициатор за да стане това ще е питащият. Този М е доста самоуверен дори и самовлюбен Слънце в негов 1 дом. От друга страна има и един Хирон там, който показва наранени чувства или незаслужено страдание. Вие заедно ли работите и двата сигнификатора са в 6 дом.
Луната е У5 за него и е в твой 2-ри, наистина е в изгорения път, но това според мен не прави картата нерадикална, а просто показва някакво критинчно събитие (за него) което ще промени нещата, може би ще ти иска пари някаква материална помощ.
Така както гледам каиртата това за което питаш ще стане, но ти след едно кратко време ще се отдалечиш от този човек, ще разбереш, че не искаш точно него.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6123 -: Март 26, 2014, 06:55:41 pm »
благодаря ти Роуз. работа не ни свързва, но ни свързват неща по 6ти дом.

по твоята карта мисля, че за сега нещата ще останат непроменени. марс е ретро и аспектът с венера е минал, но основното е луната без курс.
обаче венера скоро ще влезе в риби, където се чувства добре, така че може и да си доволна от тази ситуация

« Отговор #6124 -: Март 26, 2014, 09:58:03 pm »
Това с по-бързата планета не го знаех.Научих нещо ново  :blink: Винаги ли важи?

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #6125 -: Март 26, 2014, 10:02:52 pm »
благодаря ти Роуз. работа не ни свързва, но ни свързват неща по 6ти дом.

по твоята карта мисля, че за сега нещата ще останат непроменени. марс е ретро и аспектът с венера е минал, но основното е луната без курс.
обаче венера скоро ще влезе в риби, където се чувства добре, така че може и да си доволна от тази ситуация

Благпдаря Клер ще дам обратна връзка, най-ме съмнява че ще съм доволна ако нещата се задържат в сегашната ситуация, но знае ли човек.

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #6126 -: Март 26, 2014, 10:05:51 pm »
Това с по-бързата планета не го знаех.Научих нещо ново  :blink: Винаги ли важи?

Бях го чела по някой от материалите за хорари и след това му обръщам внимание, мисля че дава точна информация.

« Отговор #6127 -: Март 26, 2014, 10:12:52 pm »
Идеално, точно си погледнах един стар хорар и човекът за който питам е с по-бързата планета – аз съм Юпитер, той Меркурий ;) Обаче не дава вид да е по-влюбен от мен.  Благодаря за инфото Роуз  :blink:

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #6128 -: Март 27, 2014, 10:41:51 am »
Здравейте! Бих искала да пусна една карта и да попитам, дали с въпросния човек ни предстои връзка и какви са чувствата му към мен?

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #6129 -: Март 28, 2014, 08:51:52 pm »
Мати - дай ми град в Норвегия.
Tromsø
Зикову, благодаря ти много!
Мати сложила си карта с час 3 и нещо п.м, а когато си питала въпроса и когато ти се е въртял той в главата беще 1:45 някъде п.м- така, че аз с този час и твоето място гледах картата. Ацендента се променя, но нещата остават същите.
Не мисля,че този човек ти е голямата любов в живота, до няколко месеца съвсем ще се откажеш да имаш взимане даване с него :-\ Не виждам развтие при вас, макар, че много се харесвате- за симпатиите към теб не се съмнявай. Може да има опити за нещо- но в крайна сметка ще се окаже нещо като нищо. Ако до май, юни не си се отказала от него ще построиш нов хорар да видим какво ще е развитието в оставащата половинка от годината. ;)

Давам обратна връзка - нищичко не се получи между нас. Нямаше срещи, нищо. Той просто спря да ме търси.

Има ли смисъл от нов хорар за този човек да си правя? Че го мисля, още го мисля, но ми е ясно, че той просто няма никакъв интерес и всичко е загубена кауза.

Построявам си нов хорар - Въпросът ми е - ще имам ли връзка до края на годината/ще срещна ли някой? (никога не съм се чувствала по-самотна в живота си :()

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6130 -: Март 31, 2014, 04:16:23 pm »
здравейте момичета! тука съм добре съм, заета съм повече с други неща напоследък! тези дни ще намина във форума да разгледам хорарите  :wub:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #6131 -: Март 31, 2014, 09:28:38 pm »
Здравей, Zikovu   :88: Колко се радвам да те видя отново във форума  :blink:

*

kitsa

• 20
« Отговор #6132 -: Март 31, 2014, 09:40:32 pm »
Един въпрос от мен: Как ще се развият отношенията ми с И. през идващите 3 месеца?

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #6133 -: Април 01, 2014, 05:00:41 pm »
здравейте момичета! тука съм добре съм, заета съм повече с други неща напоследък! тези дни ще намина във форума да разгледам хорарите  :wub:

:58:

« Отговор #6134 -: Април 01, 2014, 11:14:58 pm »
Построих нова карта, с ново питане. Предното го изтрих. Нещата се променят всеки ден  :'(
Същият човек, пак същото питане- Ще подновим ли отново контакт?
(дадох обратна връзка -предният път той ме потърси - 2 месеца беше Ок и сега отново в начална позиция).
Много от никовете не ги виждам виртуално тук, дано да се завърнат - много върпоси без отговори  ;)

« Отговор #6135 -: Април 03, 2014, 11:27:13 pm »
не мога да се отърва от един мъж,напълно неадекватен е спрямо мен-аз му казвам ,че няма смисъл ,той кима и продължава да гравитира около мен и да се държи все едно нищо не съм му казала преди минута.Влудява ме
Питам:
"ще напусне ли Д живота ми до заминаването ми през лятото"
благодаря за съдействието!
отървах се,за сега -месец не се е явявал,намесиха се трети лица и нахалния си обра крушите

« Отговор #6136 -: Април 04, 2014, 12:01:33 am »
имам един въпрос
"това ли е финалното развитие на отношенията между мен и бившия ми С?"

ситуацията е следната,С се води"голямата любов",разделихме се с лошо,преди много време .Преди седмица се засякохме в едно заведение,а аз не бях сама.На следващия ден,след две години мълчание,въпросния избухна-направи ми сцена на ревност,в мащаби,и директно ми каза ,че съм го сменила лесно с "някакъв нещастник" :angry:,на което аз отговорих хладно,това явно го жегна-и стана  страшно направо :-\Питах го какво иска...мълчи...Познавам го-знам ,че щом избухна така има нещо,но това изобщо не значи,че ще предприеме действие,знам що за темерут е,и се питам дали изобщо ще има някакво развитие,или ще си се гледкаме тайно като от детската

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #6137 -: Април 10, 2014, 10:22:21 pm »
Моля, някой, ако има време, да отговори, не знам какво да правя  :(
Ще се видя ли с Даниел? Когато се събудих сутринта, видях това -

:-\ Ето как ги виждам аз нещата - той е събирателен образ на Телеца и Стрелеца (на границата между Козирог и Стрелец е), и разбира се не е в България, а в Дания. Този месец се връща тук за 10 дни...

Не получих отговор на въпроса, но ще дам обратна връзка - Да, видяхме се, и сега сме заедно. Той е прекрасен.  :-[
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6138 -: Април 23, 2014, 07:47:35 am »
Здравейте! Нещо се вълнувам относно възможността за осъществяване на среща през месец март предвид ситуацията при мен и построих карта: "Ще се срещнем ли през месец март?". Как мислите, какви са шансовете и какви са неговите настроения за такава среща?

Здрасти !! Имаше ли среща март - би трябва да е имало, въпреки колебливост при теб, може би и малко със забавяне?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6139 -: Април 23, 2014, 07:50:07 am »
Здравейте,
аз съм нова.От доста време само чета и вижда, че сте страхотни. Имам въпрос и бих искала помощ за разтълкуването на този хорар.
Въпросът ми е: Ще имам ли връзка с Ж? Виджали сме се наколко пъти , но съм малко объркана от неговото отношение
Благодаря ви предварително :)

не ми прилича на връзка, просто човекът не е стабилен, мени мнения и настроения бързо