Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040872 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #6140 -: Април 23, 2014, 08:04:40 am »
Здравейте!
Как  ще се развият взаимоотношенията ми с Х (назован по име) до 6 месеца (края на август)? Как ме възприема той?
Благодаря ви предварително.

Трудно ще вървят. Много те харесва, но е нестабилен, трудно показва емоции, има проблем с това
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6141 -: Април 23, 2014, 08:09:26 am »
Здравейте, въпроса ми е "ще има ли развитие в любовен план между мен и Я." Не съм сигурна дали е коректно да питам за любовен план, понеже и аз самата все още се двоумя. Отскоро излизаме с въпросния човек и на мен той много ми допадна като приятел за сега, незнам обаче дали искам нещо повече с него... От друга страна незнам какви са неговите намерения към мен, по някакъв начин ми се струва обаче, че може би още мисли за миналата си връзка, въпреки че ми каза че са се разделили преди около година.

Ще има, но има и бивша, която се върти около това момче- може да се намесва в отношенията

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6142 -: Април 23, 2014, 08:13:26 am »
Момичета, вие какво виждате в тази карта ? Ще се раделим ли с моя човек тази година или не ?

Има проблеми във връзката, май ти си тази, която повече дава на заден в отношенията. Може и да се стигне до раздяла - просто в съвсем различни филми живеете

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6143 -: Април 23, 2014, 08:15:16 am »
добър ден!
поставям един въпрос за бивше гадже
Чисто приятелски ли ме възприема С?
две години и половина не съм го виждала,до миналата седмица,но поведението му  :-\не мога да го определя,като какъв се интересува от мен.

Има друга връзка, но все още мисли за теб

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6144 -: Април 23, 2014, 08:17:53 am »
Здравейте,
имам интерес към един мъж, но той ме обърква. Моля кажете ми дали Ж има чувства към мен?
Благодаря предварително!!!

Пада си по теб

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6145 -: Април 23, 2014, 08:20:44 am »
Здравейте! Преди около два месеца бях пуснала карта. Оттогава нещата при мен са по-различни. Въпросът ми е : Ще имам ли в скоро време по-сериозна връзка?

мисля, че да- с мъж от миналото

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6146 -: Април 23, 2014, 08:22:25 am »
Здравейте!  Поставям карта с въпрос: мъжът, който ме интересува има ли чувства към мен и ще имаме ли любовна връзка? Благодаря предварително за отговора!

скоро вниманието ти ще се насочи към друг мъж от миналото ти

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6147 -: Април 23, 2014, 08:24:10 am »
до 3 месеца ще подновя ли връзката си с М?
по хорара ми се струва, че да. само че реално мисля, че не.

обаче луната е в изгорения път, май не е радикална картата  :-\

да

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6148 -: Април 23, 2014, 08:25:45 am »
Ще съм много благодаря ако някой погледне и моя хорар, въпросът е "ще се съберем ли заедно с Х". Знам че Луната е без курс, но ситуацията наистина ли е безнадеждна както ми изглежда в момента?

не те е забравил човека, но в скоро време едва ли ще има развитие

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6149 -: Април 23, 2014, 08:29:31 am »
Здравейте! Бих искала да пусна една карта и да попитам, дали с въпросния човек ни предстои връзка и какви са чувствата му към мен?

Има някакви симпатии, но мисля, че са му по- силни симпатиите към някаква негова бивша

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6150 -: Април 23, 2014, 08:31:44 am »

Построявам си нов хорар - Въпросът ми е - ще имам ли връзка до края на годината/ще срещна ли някой? (никога не съм се чувствала по-самотна в живота си :()

Да ще имаш. Има препратка към миналото ти този човек, нещата скоро ще се задействат от общи познати- твои - негови приятели

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6151 -: Април 23, 2014, 08:33:05 am »
Един въпрос от мен: Как ще се развият отношенията ми с И. през идващите 3 месеца?

няма да е в положителна посока

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6152 -: Април 23, 2014, 08:38:51 am »
Построих нова карта, с ново питане. Предното го изтрих. Нещата се променят всеки ден  :'(
Същият човек, пак същото питане- Ще подновим ли отново контакт?
(дадох обратна връзка -предният път той ме потърси - 2 месеца беше Ок и сега отново в начална позиция).
Много от никовете не ги виждам виртуално тук, дано да се завърнат - много върпоси без отговори  ;)

Да

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6153 -: Април 23, 2014, 08:42:45 am »
Здравейте, имам въпрос ще се оправят ли отношенията ми с Х, заедно сме от много време, имаме и дете, отношенията са ни обтегнати от известно време. Мерси прдварително

ако въпроса е ще останете ли заедно- ще останете. поне в близкото бъдеще. обича те човека, но преживява нещо, което го поставя него самия в центъра на вселената

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6154 -: Април 23, 2014, 08:45:13 am »
имам един въпрос
"това ли е финалното развитие на отношенията между мен и бившия ми С?"

ситуацията е следната,С се води"голямата любов",разделихме се с лошо,преди много време .Преди седмица се засякохме в едно заведение,а аз не бях сама.На следващия ден,след две години мълчание,въпросния избухна-направи ми сцена на ревност,в мащаби,и директно ми каза ,че съм го сменила лесно с "някакъв нещастник" :angry:,на което аз отговорих хладно,това явно го жегна-и стана  страшно направо :-\Питах го какво иска...мълчи...Познавам го-знам ,че щом избухна така има нещо,но това изобщо не значи,че ще предприеме действие,знам що за темерут е,и се питам дали изобщо ще има някакво развитие,или ще си се гледкаме тайно като от детската

виждам шанс да се съберете

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6155 -: Април 23, 2014, 08:47:02 am »
Моля, някой, ако има време, да отговори, не знам какво да правя  :(
Ще се видя ли с Даниел? Когато се събудих сутринта, видях това -

:-\ Ето как ги виждам аз нещата - той е събирателен образ на Телеца и Стрелеца (на границата между Козирог и Стрелец е), и разбира се не е в България, а в Дания. Този месец се връща тук за 10 дни...

Не получих отговор на въпроса, но ще дам обратна връзка - Да, видяхме се, и сега сме заедно. Той е прекрасен.  :-[

извинявай, не искам да ти убивам ентусиазма, но понеже си публикувала питането, може би ти е важно да чуеш мнение странично. Не мисля, че ще продължи дълго и то в теб ще е причината. Ще се завърнеш към нещо от преди. Някаква стара любов ще се обади

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6156 -: Април 23, 2014, 08:53:26 am »
благодаря

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #6157 -: Април 23, 2014, 10:04:49 am »

Построявам си нов хорар - Въпросът ми е - ще имам ли връзка до края на годината/ще срещна ли някой? (никога не съм се чувствала по-самотна в живота си :()
Да ще имаш. Има препратка към миналото ти този човек, нещата скоро ще се задействат от общи познати- твои - негови приятели

Зикову, благодаря :) Но какво значи има препратка към миналото ми - аз живея на другия край на света :) - тук нямам никакви познати и приятели.
Благодаря още веднъж!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6158 -: Април 23, 2014, 10:26:15 am »

Зикову, благодаря :) Но какво значи има препратка към миналото ми - аз живея на другия край на света :) - тук нямам никакви познати и приятели.
Благодаря още веднъж!

ами някой, който и преди е бил в живота ти, който и преди си желаела. то ще се види ище се покаже.
« Последна редакция: Април 23, 2014, 10:34:07 am от zikovu »

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #6159 -: Април 23, 2014, 02:23:27 pm »
Благодаря ти, Зикову  :wub: