Здравей Гост

Мунданна квадратура Юпитер Плутон

• 43 Отговора
  • 5295 Прегледи
Re:Мунданна квадратура Юпитер Плутон
« Отговор #20 -: Февруари 19, 2011, 11:23:49 pm »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Февруари 21, 2011, 02:41:37 am »

http://www.youtube.com/watch?v=XsXrLKjGxWY&feature=related

Не е по темата,ама да кажа,че много обичам българската версия http://www.youtube.com/watch?v=NDCp2WYBjJI&feature=related  :blink:

Искам да ти БЛАГОДАРЯ ,за първи път чувам Българската версия....,но ми харесва много! Страшно много.....
И като миг на откровение...ще ти кажа...формулата на живота за мен е любов.....ЛЮБОВ ВЪВ ВСИЧКИТЕ И ИЗМЕРЕНИЯ......
КАК ЩЕ ЖИВЕЯ И КАК ЩЕ УМРА В ТОЗИ СВЯТ БЕЗ ЛЮБОВ??!!!! КРАЙ НА НЕЛЕПИТЕ МИСЛИ!! ;D :wub: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #22 -: Февруари 21, 2011, 02:49:50 am »

Не е по темата,ама да кажа,че много обичам българската версия http://www.youtube.com/watch?v=NDCp2WYBjJI&feature=related  :blink:

Искам да ти БЛАГОДАРЯ ,за първи път чувам Българската версия....,но ми харесва много! Страшно много.....
И като миг на откровение...ще ти кажа...формулата на живота за мен е любов.....ЛЮБОВ ВЪВ ВСИЧКИТЕ И ИЗМЕРЕНИЯ......
КАК ЩЕ ЖИВЕЯ И КАК ЩЕ УМРА В ТОЗИ СВЯТ БЕЗ ЛЮБОВ??!!!! КРАЙ НА НЕЛЕПИТЕ МИСЛИ!! ;D :wub: :wub:

Значи сме на едно мнение...за песента и за любовта!  :wub: :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Февруари 21, 2011, 02:52:29 am »

Значи сме на едно мнение...за песента и за любовта!  :wub: :P

Много сме..., а това означава...., че има любов.... :wub: И има по-различна любов....,онази за която сме създадени , рано или късно идва....,но идва! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #24 -: Февруари 21, 2011, 02:53:20 am »

Много сме..., а това означава...., че има любов.... :wub: И има по-различна любов....,онази за която сме създадени , рано или късно идва....,но идва! :wub:

Дано е така и наистина я има!  :wub:

« Отговор #25 -: Февруари 21, 2011, 03:35:03 am »
Ох, мене тия дни много ме нерви тая квадратура, защото транз Юпитер ми опозиционира натален Плутон. Имам едно вътрешно напрежение и пулса ми е ускорен.  :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Февруари 21, 2011, 03:38:28 am »
Ох, мене тия дни много ме нерви тая квадратура, защото транз Юпитер ми опозиционира натален Плутон. Имам едно вътрешно напрежение и пулса ми е ускорен.  :lol:

Напрежението ражда....,всяко раждане е съпроводено с болка....,пулса е прекалено ускорен....Дори и пулса на вселената , когато ражда звезди е учестен..... ;) :wub:....
Нещо ще се роди.... :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #27 -: Февруари 21, 2011, 03:42:27 am »
Толкова уплашена скоро не съм била...имам чувството, че попивам от негативните емоции на хората около себе си и се тревожа, заради чуждите тревоги. Любовта ме е направила свръхсъстрадателна, а това не е добре.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Февруари 21, 2011, 03:45:45 am »
Толкова уплашена скоро не съм била...имам чувството, че попивам от негативните емоции на хората около себе си и се тревожа, заради чуждите тревоги. Любовта ме е направила свръхсъстрадателна, а това не е добре.

Значи не е любов!!! , а друго- влбване му казвам..... ;D
Любовта знае защо , как и кога...Тя е силна , твърда и категорична....не се съмнява , не наранява...приема...
Влюбването е несигурно...,то е полет в облаците..... :blink: ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #29 -: Февруари 21, 2011, 03:48:29 am »

Значи не е любов!!! , а друго- влбване му казвам..... ;D
Любовта знае защо , как и кога...Тя е силна , твърда и категорична....не се съмнява , не наранява...приема...
Влюбването е несигурно...,то е полет в облаците..... :blink: ;)

Ооооо!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #30 -: Февруари 21, 2011, 03:49:25 am »
За какви полети ми говориш?
Аз не мога да бъда безразлична към страданията на другите хора...

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Февруари 21, 2011, 04:18:10 am »

Аз също! Но това не е любов..., а емпатия... Правиш разлика?!- вярвам? :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #32 -: Февруари 21, 2011, 04:27:39 am »

Обясни го на Венера в Риби.
Ако бях просто влюбена и на гребена на вълната, едва ли щеше да ми пука, че по света се избиват.
А на мене ми пука и се замислям за тези неща и ми се иска повече хора да бъдат щастливи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Февруари 21, 2011, 04:36:18 am »

Обясни го на Венера в Риби.

За да и го обясня...,са нужни други неща...Сиреч , Венера в Риби е толкова състрадателна , толкова безлична , защото тя е забравила за себе си...,че думите ми ще останат в паяжините на нейния диспозитор Нептун...
Затова много пъти казвам , че е лигава....толкова и е трудно да разпознае истинската любов , че е готова да нареч всяко нещо любов...дори и да съзира омразата...Тя е Венера на Нептун...,негова муза и изкусителка , негов блян и мечта...илюзия...мистика.....,но не и реалност....Трудно разпознава и съзира през розовите очила...,но това не я прави по-малко красива...,тя е наивна и разтопена в прегръдката на Нептуновата самота....
Самотна Венера , трудно разбрана.... :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #34 -: Февруари 21, 2011, 04:42:58 am »
Много си далеч от истината. Не мога да бъда самотна, когато толкова много хора имат нужда от моята обич и състрадание. Но това една Венера в Козирог не може да го разбере. Луна в опозиция с Нептун - може би!

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Февруари 21, 2011, 04:44:09 am »
Много си далеч от истината.

Няма истина.... :blink: ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Февруари 21, 2011, 05:09:25 am »
Много си далеч от истината. Не мога да бъда самотна, когато толкова много хора имат нужда от моята обич и състрадание. Но това една Венера в Козирог не може да го разбере. Луна в опозиция с Нептун - може би!

Сатурн разбира...и затова е Сатурн.... :blink: ;) А венера в козирог е Сатурнова венера....
Нептун не разбира...,той няма какво да разбере.....

Луна опозиция Нептун не е страшна...при условие , че е екзалтирана , че тригонира кардинални оси в картата , както и планети от типа на действието Марс, Уран , Плутон...., а и аспекта със Сатурн е секстил.....
Няма друга такава луна в този форум.... :tongue2:  :wink2: , знаеш...,да знаеш добре това....
а и в аспект с Уран тя разбира много повече от необходимото...,защото е една друга луна.... ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #37 -: Февруари 21, 2011, 05:13:53 am »

Само един поглед е достатъчен, за да се разберат помежду си две Венери в Риби. Поглед, в който се съдържа всичко, в който е събрана цялата обич на света, тогава думите са излишни....Има други начини на разбиране, недостъпни за хора, които не трептят на една и съща честота. И двамата сме с венера в Риби, така че ....няма проблем. С тебе тук може да си говориме, а с него се разбираме само с очи и без много обяснения. това е достатъчно.   :blink:

ПП. Става дума за венерите работи...А по другите въпроси използваме и други методи на комуникация, де!  ;D
« Последна редакция: Февруари 21, 2011, 05:20:01 am от Stella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Февруари 21, 2011, 05:23:53 am »

Само един поглед е достатъчен, за да се разберат помежду си две Венери в Риби. Поглед, в който се съдържа всичко, в който е събрана цялата обич на света, тогава думите са излишни....Има други начини на разбиране, недостъпни за хора, които не трептят на една и съща честота. И двамата сме с венера в Риби, така че ....няма проблем. С тебе тук може да си говориме, а с него се разбираме само с очи и без много обяснения. това е достатъчно.   :blink:

ПП. Става дума за венерите работи...А по другите въпроси използваме и други методи на комуникация, де!  ;D

aZ HARESVAM TAZI vENERA..,T[ MI E NA SEKSTIL , Но не мога да и препиша качества които не притежава... ;D
Говорим за любов..., а любовта е едно друго разбиране.... ;D ;)
Радвам се за теб.....,дано винаги да е така...Нищо не е по-красиво от влюбена и обичана жена.... ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #39 -: Февруари 21, 2011, 05:41:55 am »
Аз не ща да и се приписват качества, които не притежава. кога и къде съм поискала такова нещо?
Любовта има хиляди измерения. Те са толкова, колкото Венери в знаци има. А като прибавим и аспектите към тях...не можем дори да пресметнем комбинациите, които се получават....Нека всеки си обича по неговият си начин...Ако това го прави по-добър и съзидателен човек и го обогатява като личност, какъв е проблема, че другите не могат да обичат по неговия начин?

Лично аз не мога да обичам по чисто похотливия, земен начин...трябва да има духовен и на моменти платоничен елемент.