Предстои , за някой от нас орбиса може да е широк

1* , но аз съм на мнение , че работи и то на пълни обороти....
Интересно е ,как и къде мунданната квадратура ще засегне наталната Ви карта... :rolleyes:
И двете планети са свързани с големите мащаби и размери...Едната като символ на раждането и смъртта , а другата като духовност и разрастване ...Стремежите на Юпитер за експанзия на всяка цена , за импулсивно и бързо действие /Юпитер в овен/ ще бъдат поставени под въпрос в онзи смисъл от който Плутон ще поиска действие при това явно , точно и целенасочено /Плутон в козирог/...
Намирам периода за вълнуващ в рамките на няколко месеца....Смятам , че след всяка квадратура на любимите ми тежкари следва период на осъзнаване ....на узряване за обиране на плодовете....
Няколко месеца , защото през лятото Юпитер ще се усмихне на Плутон от знака на Телеца и точно тогава труда ще бъде оценен от Плутон чрез тригон....
Това е време в което планетите ще намерят място за *преговори и сключване на ползотворни договори*....
Та как и по какъв начин мунданната квадратура ще активира картата Ви!
http://www.youtube.com/watch?v=XsXrLKjGxWY&feature=relatedПриятно писане и изследване на двата тежкара..... :wub: