Здравей Гост

Два дни емоционални кризи, по незнаен аспект /заподозрени Сатурн-Венера/

• 37 Отговора
  • 3767 Прегледи
Момичета съвсем не толкова професионално, Ви моля да споделите последните два дни как се чувствахте.

Още от вчера така ми се скапа настроението и просто, такава мъка чувствах и дори си ревах и снощи и днес и изведнъж точно преди 5-10 мин почнах такава свобода да чувствам и видях, че Венера вече не е в квадрат със Сатурн.

Малко емоционална тема, но ми е интересно другите жени как са се чувствали или почвам нещо съвсем да изперквам.
« Последна редакция: Февруари 19, 2011, 04:58:15 am от Mayanna »

*

Lillie

• 30532
Re:Венера-квадрат-Сатурн
« Отговор #1 -: Февруари 19, 2011, 04:22:12 am »
Емоционално не усещам кой знае каква промяна. Но тия дни се появи един неочакван козметичен проблем, който драматизирам излишно, повлияна от пълнолунието. Но е от онези, които са трайни, по Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Февруари 19, 2011, 04:25:58 am »
Момичета съвсем не толкова професионално, Ви моля да споделите последните два дни как се чувствахте.

Още от вчера така ми се скапа настроението и просто, такава мъка чувствах и дори си ревах и снощи и днес и изведнъж точно преди 5-10 мин почнах такава свобода да чувствам и видях, че Венера вече не е в квадрат със Сатурн.

Малко емоционална тема, но ми е интересно другите жени как са се чувствали или почвам нещо съвсем да изперквам.

Свързваш емоционалното си състояние с този мунданен аспект ли?
Аз съм много заредена и с приповдигнато настроение. Трябва да ти се види картата с аспектите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3 -: Февруари 19, 2011, 04:26:56 am »
Съжалявам за неприятните моменти, през които минаваш, Маяна.
Аз я имам натално тази квадратура, а и домовете, в които се намират транзитните Венера и Сатурн в момента се припокриват с наталните ми разположения. Трябва ли да усещам нещо?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4 -: Февруари 19, 2011, 04:31:03 am »

А защо емоционална ми звучи някак си .... :rolleyes: като втора употреба?!

И при мен е така....Не си сама , ако това те успокоява... :blink: Вероятно пълнолунието е виновно...Не Венера...За чувства и емоции търся Луната....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5 -: Февруари 19, 2011, 04:32:44 am »
не знам Мирабела, аз затова Ви питам, да проверя кой какво усеща, аз имам силен Сатурн в натала и Венера е силна, егзалтира в Риби и затова се чудех другите какво усещат....

значи при Лили и мен се отчита ясно.....

« Отговор #6 -: Февруари 19, 2011, 04:34:52 am »
хахах емоционална не е втора употреба, но гледам да не разводнявам и спамвам форума.... не съм сигурна до колко на другите участници тази тема ще се хареса  :P, но добра забележка  :-[ :P ;D, от време на време не е лошо да си емоционален.... дори да си съвременна жена  :P

« Отговор #7 -: Февруари 19, 2011, 04:35:12 am »
И на мен нещо ми се скапа всичко,макар че се опитвах да го предотвратя,просто не мога,предадох се,много ми е мъчно и самотно,даже сега ще погледна транзитите и ще пиша в другата тема да питам  :( :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Февруари 19, 2011, 04:36:47 am »
не знам Мирабела, аз затова Ви питам, да проверя кой какво усеща, аз имам силен Сатурн в натала и Венера е силна, егзалтира в Риби и затова се чудех другите какво усещат....

значи при Лили и мен се отчита ясно.....

И аз имам Венера в Риби като теб. В момента нашата Венера не е засегната от негативни аспекти. Освен, ако твоята не попада под ударите на пълнолунието. В кой градус е венера?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #9 -: Февруари 19, 2011, 04:37:34 am »
моята Венера е ранна - 6 градус.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Февруари 19, 2011, 04:38:24 am »
хахах емоционална не е втора употреба, но гледам да не разводнявам и спамвам форума.... не съм сигурна до колко на другите участници тази тема ще се хареса  :P, но добра забележка  :-[ :P ;D, от време на време не е лошо да си емоционален.... дори да си съвременна жена  :P

Мисля , че все повече този артикул на човешка се търси ...... ;D
Всяка тема щом вълнува един от нас е необходима...Така мисля....,може и да греша... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Февруари 19, 2011, 04:42:40 am »
Всичко можеш да поставиш за обсъждане във форума, но заглавието на темата е някак предубедено. Аз не смятам, че емоционалното ти състояние се дължи на този мунданен аспект. Ако искаш да разбереш причината, следва да поставиш карта.

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Февруари 19, 2011, 04:48:54 am »
По отношение на заглавието аз съм на същото мнение като Стела.... ;D Имаше такава тема , така , че Маянна не е зле да промениш заглавието ...,а ако решиш и поставиш твоята карта днес е ден за астрология...може и да се зарадваш... ;D

« Отговор #13 -: Февруари 19, 2011, 04:50:03 am »
Стела не съм искала да звучи така заглавието,  :P първа тема ми е, просто исках да разбера какво чувстват другите или какво им се случва. Няма да си поставя картата, защото не искам да го обръщам на лична тема, не че няма да ми е приятно да си имам лична тема тук и да чета за себе си  :P ;D, но не искам да злоупотребявам и съм сигурна, че ще станат проблеми, ако и други почнат да пускат лични карти /не говоря за постоянните членове на форума/..... не искам да предизвиквам съдбата....

« Отговор #14 -: Февруари 19, 2011, 04:51:02 am »
дайте идеи за заглавие  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Февруари 19, 2011, 04:52:47 am »
дайте идеи за заглавие  :P

Последните два дни.... ;D -криво ми е....

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Февруари 19, 2011, 04:55:16 am »
Стела не съм искала да звучи така заглавието,  :P първа тема ми е, просто исках да разбера какво чувстват другите или какво им се случва. Няма да си поставя картата, защото не искам да го обръщам на лична тема, не че няма да ми е приятно да си имам лична тема тук и да чета за себе си  :P ;D, но не искам да злоупотребявам и съм сигурна, че ще станат проблеми, ако и други почнат да пускат лични карти /не говоря за постоянните членове на форума/..... не искам да предизвиквам съдбата....

Не, защо! Аз те поканих да си сложиш картата с транзитите и прогресиите. Всеки може да го направи, разбира се като заличи личните данни. Можем да изследваме твоето състояние и да видим на какво се дължи. Или просто да обсъждаме мунданната квадратура. Но тя има значение само ако засяга негативно чувствителни точки в картата на човека или ако повтаря натален аспект между тези две планети.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Февруари 19, 2011, 04:57:39 am »

Тогава можеш да поставиш картата си в тема :*натални карти* или *практикум*.....

*

Stella

• 7765
Маяна, в интерес на истината днес моето емоционално състояние беше цял ден приповдигнато, но точно вечерта изпитах спонтанна мъка. Аз съм Водолей с асц. Стрелец и веднага прогонвам негативните чувства, но за да изпитам това чувство, значи е имало причина. Трябва да си разгледам отново транзитите.

Обаче знаете ли какво си мисля, че не чувствах точно емоционално напрежение, а наистина мъка.... и вчера гледахме с приятели Идеалния мъж в Народния театър и се разревах, ни в клин, ни в ръка, без никаква причина..... на тази страхотна комедия.... без никакви причини......
ааааааа за картата не знам.....чудя се, аз имам асц Скорпион, и е МНОГО трудно всякакво предоставяне на лична информация  :P :P ;D
просто в такъв филм ще се вкарам.... по добре, за по-спокойни времена да я оставя....