Здравей Гост

Два дни емоционални кризи, по незнаен аспект /заподозрени Сатурн-Венера/

• 37 Отговора
  • 3758 Прегледи
*

Stella

• 7765
Обаче знаете ли какво си мисля, че не чувствах точно емоционално напрежение, а наистина мъка.... и вчера гледахме с приятели Идеалния мъж в Народния театър и се разревах, ни в клин, ни в ръка, без никаква причина..... на тази страхотна комедия.... без никакви причини......
ааааааа за картата не знам.....чудя се, аз имам асц Скорпион, и е МНОГО трудно всякакво предоставяне на лична информация  :P :P ;D
просто в такъв филм ще се вкарам.... по добре, за по-спокойни времена да я оставя....

Ясно, търсиш си отдушник, да си поговориш с някого. Не ти се общува върху реална карта.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Обаче знаете ли какво си мисля, че не чувствах точно емоционално напрежение, а наистина мъка.... и вчера гледахме с приятели Идеалния мъж в Народния театър и се разревах, ни в клин, ни в ръка, без никаква причина..... на тази страхотна комедия.... без никакви причини......
ааааааа за картата не знам.....чудя се, аз имам асц Скорпион, и е МНОГО трудно всякакво предоставяне на лична информация  :P :P ;D
просто в такъв филм ще се вкарам.... по добре, за по-спокойни времена да я оставя....

И какво като си с АСЦ Скорпион... :rolleyes:
Станахме много скорпионки....бреййй... :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
Маяна, имам усещането, че си внушаваш някои неща и говориш с клишета, които умът ти е приел за вярни. "Аз съм с асц. Скорпион, следователно ....ще се филмирам".

Аз пък съм на мнение, че други знаци и аспекти отговарят за филмирането, не асцендентът в Скорпион. Скорпионът не се бои от дълбоката вода.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
Маяна, имам усещането, че си внушаваш някои неща и говориш с клишета, които умът ти е приел за вярни. "Аз съм с асц. Скорпион, следователно ....ще се филмирам".

Аз пък съм на мнение, че други знаци и аспекти отговарят за филмирането, не асцендентът в Скорпион. Скорпионът не се бои от дълбоката вода.

Извинете , може ли да ви

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
Момичета съвсем не толкова професионално, Ви моля да споделите последните два дни как се чувствахте.

оу, много подходящо питане :umnik: :umnik: (не разбирам какво символизира емотката, ма много ми е подходяща на изглед за случая)
шокови ми бяха събитията, каквото и да означава това
реакциите обаче останаха овладяни засега... :-\

*

Марая

• 28287
Емоциите са по луната , а последната и опозиция преди да напусне знака лъв беше с Нептун....
Има астрологично-логично обяснение.... :P

И въобще беше в опозиция с цялата групичка начело с Марс и всичкото във Водолей. Доста ме изстиска психически.  :lol: Това пълнолуние беше тежко определено.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
И въобще беше в опозиция с цялата групичка начело с Марс и всичкото във Водолей. Доста ме изстиска психически.  :lol: Това пълнолуние беше тежко определено.

Да! И за мен беше тежко.... :blink: Макар , че не засягаше кардиналните оси на картата...,но все пак оста 3/9-ти си е важна .... :rolleyes:

*

holanda

на мен тези дни също ми бяха силни,но в положителен аспект.
Като гледам повечкото транзитни планетки отстоят на тригонче или секстилче от наталните.Най-накрая и аз да поотпусна малко.Ще запомня тази транзитна Венерка в Козирог,прави секстилче с наталната,а пък секстилчетата добре ми се отразяват,фрешват ме  :blink:

*

lia

• 29
Нормално е мунданен аспект да действа сходно на много хора. Особено, ако планетите и аспекта са силни, както е квадратурата и Сатурн във Везни. Не е приятно, кагато говорим точно за ретрограден Сатурн и за квадратура, която иска решения и някакви действия, пък Сатурн е бавен .........
Важни в такъв период са анализи за предишни връзки, но пък може да не са приятни...
И за да не отключим трайни депресии покрай квадратурата на Юпитер и Плутон, е полезно да търсим решения според Сатурн- работа и ангажименти, а по Венера – удоволствия. Може човек да потърси стари приятели.

*

Stella

• 7765
Нормално е мунданен аспект да действа сходно на много хора. Особено, ако планетите и аспекта са силни, както е квадратурата и Сатурн във Везни. Не е приятно, кагато говорим точно за ретрограден Сатурн и за квадратура, която иска решения и някакви действия, пък Сатурн е бавен .........
Важни в такъв период са анализи за предишни връзки, но пък може да не са приятни...
И за да не отключим трайни депресии покрай квадратурата на Юпитер и Плутон, е полезно да търсим решения според Сатурн- работа и ангажименти, а по Венера – удоволствия. Може човек да потърси стари приятели.

Много ми хареса интерпретацията ти. Тази квадратура поставя въпроса за поемане на сериозен ангажимент в текущите връзки. Сатурн е мунданен управител на МЦ (обществения статус), а Венера управлява конвенционалните взаимоотношения (по 7-ми дом). Забелязала съм, че при мен този въпрос също излиза на преден план, когато тр. Сатурн опонира/квадратира рождената ми Венера -У5 или управителя на 7-ми дом.

Но, споко, ножът е дървен....ДВЕТЕ ПЛАНЕТИ СА ВЪВ ВЗАИМНА РЕЦЕПЦИЯ.
« Последна редакция: Февруари 19, 2011, 01:12:32 pm от Stella »

*

lia

• 29

Много ми хареса интерпретацията ти. Тази квадратура поставя въпроса за поемане на сериозен ангажимент в текущите връзки. Сатурн е мунданен управител на МЦ (обществения статус), а Венера управлява конвенционалните взаимоотношения (по 7-ми дом). Забелязала съм, че при мен този въпрос също излиза на преден план, когато тр. Сатурн опонира/квадратира рождената ми Венера -У5 или управителя на 7-ми дом.

Но, споко, ножът е дървен....ДВЕТЕ ПЛАНЕТИ СА ВЪВ ВЗАИМНА РЕЦЕПЦИЯ.

Не допускай негативно проявление на квадратурата като ревност, страхове, придържане към остарели модели и разбирания, предварителни категорични нагласи.
Късмет – завръзките и развръзките са по-бавни, но пък завръзките са истински и трайни, а развръзките, макар и болезнени, са полезни :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
аз пак да се включа като радиото, но си има и друго обяснение - транзитите само помагат в случая  :P

новите енергии навлизат все повече и по-бързо на планетата ни. в предвид предстоящата смяна на измерения е започнала тотална чистка на негативни и положителни емоции, защото със стар емоционален багаж нема преминаване и точка  ;)

ще имате странни емоции изникнали от нищото или провокирани от не знам какво. можете да избухвате в сълзи без причина или да пощръклеете без причина. ще се сещате за неща, дето сте си мислели, че няма да се сетите никога и отново ще преживеете стари ситуации.

всичко това е необходимо за да се изчистят емоционалните ни тела от всичко натрупано. транзитите са просто проводници на тези енергии. радвайте се на това, защото после ще се чувствате като нови  :yahoo:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

шокови ми бяха събитията, каквото и да означава това
реакциите обаче останаха овладяни засега... :-\

тр. уран какво е активирал :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
Да, Вещичка, новите енергии означават и преминаване на тежките планети в нови знаци, което ще се случи само веднъж в живота на човека. Но в конкретния случай, тъй като е визиран  период от два дни, ми се струва че точно по това време (т.е. ВЧЕРА) имаше ГОЛЯМО СЛЪНЧЕВО ИЗРИГВАНЕ.

При мен последните три дни бяха свързани с усещане че губя ориентация за момент, сяках незнам къде съм, обърканост.. Това беше в рамките на секунди.. та започнах да си мисля, че полудявам. Мерих кръвно, но беше нормално..и така..
Сега четейки написаното от Вещичка съм успокоена ;D, явно не се справям с новите енергии :blink:, но като се има впредвид че мунданните квадратури Сатурн-Венера и Юпитер-Плутон, ми активират почти всички натални планети, плюс повторението на наталния квадрат Юпитер-Плутон, се успокоявам, че може и по-зле да е :blink:

*

Moonlady

• **
  • 1112
И при мен имаше силни емоционални сътресения,
които доведоха до неочаквани реакции и затруднено общуване....
но аз съм си чувствителна на Лунните цикли, отдавам го
на силните Слънчеви изригвания и магнитни бури през
последните няколко дни   :-[

Естествени минерали и амулети

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
При мен последните три дни бяха свързани с усещане че губя ориентация за момент, сяках незнам къде съм, обърканост.. Това беше в рамките на секунди.. та започнах да си мисля, че полудявам. Мерих кръвно, но беше нормално..и така..
Сега четейки написаното от Вещичка съм успокоена ;D, явно не се справям с новите енергии :blink:, но като се има впредвид че мунданните квадратури Сатурн-Венера и Юпитер-Плутон, ми активират почти всички натални планети, плюс повторението на наталния квадрат Юпитер-Плутон, се успокоявам, че може и по-зле да е :blink:

ама ти може и да си се справила от преди с това. при мен тези неща течаха бурно преди около година-две. сега отвреме навреме само се случва някой заблуден спомен да изплува....

което е най-забавното, че преди сънувах като вляза в къщата си уж и вътре влизам от стая в стая и навсякъде народ - познат и непознат. нали къщата и домът на сън показва душата, ако изходим от това, то стаите и хората са емоциите трупани през годините... та онзи ден сънувах, че съм уж в мойта къща и влизам от една стая в друга /ама много стаи ти казвам/ и всичките са празни, със стари мебели и прашни... ама най-забавното беше, че в едната стая намерих нещо като детска играчка - дървена сопичка с връвчици от върха на сопата и накрая на връвчиците завързани дървени играчки - нещо като дрънкалка за бебе... обаче познай кви играчки висяха - всичките планети от слънчевата система + една круша или ябълка /сега не се сещам/ и + едно драконче  :haha: :haha: :haha:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/