Здравей Гост

Революции в арабския свят

• 34 Отговора
  • 6560 Прегледи
*

Stella

• 7765
Революции в арабския свят
« -: Февруари 19, 2011, 05:21:50 am »
Либия

Event:   December 24, 1951, 12:01 AM
in:   Tripoli (Libya)

Sun:    1°16' Capricorn
Moon:   29°05' Libra

Ascendant:    17°18' Virgo
Midheaven:    16°15' Gemini

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
Re: Революции в арабския свят
« Отговор #1 -: Февруари 19, 2011, 05:23:32 am »
Сатурнов възврат и Юпитеров възврат в кардиналния кръст.
Северният лунен възел транзитира върху натално Слънце (държавния глава).
Когато и Уран влезе в Овен, Кадафито ще падне.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Февруари 19, 2011, 05:57:06 am »
Това е картата на Бахрейн. Датата на обявяването на независимостта от Великобритания. Часът е неизвестен.

Текущият транзит е съвпада на Сатурн с натален Уран - борба между силите на реда и тези на прогреса. Транзитен Юпитер в Овен ескалира напрежението. Следва Уранова опозиция...
Предстоящият Нептунов квадрат ще задълбочи ПЕТРОЛНАТА КРИЗА в страната.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Февруари 19, 2011, 06:21:51 am »

Някъде из форума беше картата на Кадифито... :rolleyes: Дали не е зле да я изнамерим... :rolleyes: И да погледнем...
Не мисля , че Кадафито ще падне по това време...по-скоро си мисля , че ще има външно напрежение....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4 -: Февруари 19, 2011, 06:55:54 pm »
Мисля, че в момента тези сцени се разиграват, защото Иран трябва да бъде отслабен. Като не могат отвътре, да го почнат изотзаДЗе.  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Февруари 19, 2011, 07:04:27 pm »

Някъде из форума беше картата на Кадифито... :rolleyes: Дали не е зле да я изнамерим... :rolleyes: И да погледнем...
Не мисля , че Кадафито ще падне по това време...по-скоро си мисля , че ще има външно напрежение....

Кадафи има Луна в първата декада на Козирог - връх на "Y" и без други аспекти.
Плутон прави сходящ съвпад с нея.

« Отговор #6 -: Февруари 19, 2011, 07:28:39 pm »
Пролетното равноденствие попада в 8дом в картата на Либия, ака използваме равнодомна система и вероятно там предстоят в рамките на големи промени. Пък и те са започнали май, но вероятно другия месец ще бъде пика им.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7 -: Февруари 19, 2011, 07:39:00 pm »
Ето я картата на Кадафи:

Muammar Abu Minyar al-Gaddafi

http://www.astrotheme.com/portraits/w5pb54Q9t475.htm

Характерното за тези бунтове е, че вече не се споменават
" външните" врагове, окупатори и т.н., а са насочени директно
към деспотичните несменяеми "Глави " на правителствата-
няма го външния " враг" и омразата насаждана и култивирана
с години, изродила се в терористични организаций и камикадзета  :-[

Цената на Петрола скочи на борсата, а за тези страни важи
поговорката " петрол гази - гладен ходи " - жестока бедност и мизерия  :-X
Сега ще става преразпределение на големите политически и
икономически интереси в региона....
« Последна редакция: Февруари 19, 2011, 08:17:34 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

Uran

• 6041
« Отговор #8 -: Февруари 19, 2011, 07:45:13 pm »
Транзитните Плутон и Сатурн засягат наталните Луна и Марс.
Абе винаги съм смятала, че е малко от другия бряг Кадафито и сега като виждам този близнашки стелиум  ми става ясно защо аджеба се кунди да е "младеж". ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #9 -: Февруари 19, 2011, 08:23:38 pm »
Транзитните Плутон и Сатурн засягат наталните Луна и Марс.
Абе винаги съм смятала, че е малко от другия бряг Кадафито и сега като виждам този близнашки стелиум  ми става ясно защо аджеба се кунди да е "младеж". ;D

Направо пааднах! :57:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #10 -: Февруари 19, 2011, 08:36:03 pm »
Интересна е картата на Пролетното равноденствие,
където се срещат Слънце/ Уран в Овен още на 21.03,
после ще мине и Марса от там...добре е да се съпоставят
с тази карта..... не съм разглеждала сериозно картите, но
аз не мисля, че  Кадафито ще падне - има голяма подкрепа 
външна и вътрешна

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Февруари 19, 2011, 09:03:17 pm »
"Панта рей!" Засега има подкрепа. Вътрешните устои на Либия са разклатени. Безредиците продължават. Нептун ще влезе в Риби и ще му квадратира Близнашкия стелиум, който започва от 1-ия градус при него. А Нептун управлява и "зеленото злато". Уран ще му квадратира Луната. Тжова са по-дългосрочни аспекти, разлира се, но аз не смятам, че ще си доживее на този пост. Ще бъде отстранен.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #12 -: Февруари 19, 2011, 09:30:33 pm »
Като мине нептун в Риби и му квадратира  Уран/Сатурн натални
може да се случат други промени, но Слънцето е далече на 10*
има време още за него, дирекционно Слънце в Лъв - трудно ще падне скоро

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Февруари 20, 2011, 01:56:38 am »
Като мине нептун в Риби и му квадратира  Уран/Сатурн натални
може да се случат други промени, но Слънцето е далече на 10*
има време още за него, дирекционно Слънце в Лъв - трудно ще падне скоро

Не съм казала, че скоро Нептун ще го свали. Споменах израза "дългосрочни аспекти", когато говорих за Нептун..... Нептун в Риби ще задълбочи петролната криза в арабския свят, по-точно неравномерното разпределение на ресурсите ще излезе на преден план (голямата разлика между бедни и богати). Религията вече няма да може да се справи с промиването на мозъците на хората. На хората ще им се отворят очите и ще си търсят правата.

Гледам наталната му карта и я наслагвам върху картата на Египет. Виждам къде попада Луната и какви аспекти прави. Гледам кои транзити ще засегнат чувствителни точки. Наблюдавам как един мунданен тао-квадрат се наслагва върху кардиналния кръст и Луната на Кадафи се засяга.

В мунданната карта на Либия Слънцето символизира държавния глава, а то е уязвимо - на 1 гр. Козирог - Уран с навлизането си в Овен ще го разклати. Може да не е при първото влизане, но имаме ретрограден период, който ще продължи 1,5 г. Нещо ще се случи с държавния глава.  :thinking:

В момента Либия е изолирана и държи света в тотално информационно затъмнение.
« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 02:15:50 am от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Февруари 20, 2011, 02:11:28 am »
Ако погледнем мунданната карта на Египет, Слънцето на 27 градуса в Близнаци беше "пометено" от тр. Уран в Риби.

Поставям картата на Алжир, където също има безредици. Слънцето е на 10 градуса в Рак. (засега няма да коментирам, че 10-тия градус е далече, но общо взето моделът е "Слънце квадрат транзитен Уран"[/i].)

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Февруари 20, 2011, 04:36:26 am »
Елитни военни части атакуват Бенгази с тежко оръжие.
Не се допускат журналисти от чужбина. нелегални записи
с мобилни телефони се разпространяват.

« Отговор #16 -: Февруари 20, 2011, 05:51:10 am »
Гледайки транзитите едва ли ще се успокои положението, пък и на фона на предстоящия транзит на Уран в квадрат Слънце, Юпитер ще квадратира натален Уран..ще има промени в начина на управление.

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Февруари 20, 2011, 06:47:49 am »
Тежко новолуние и пълнолуние предстоят в Овен. Голям стелиум от планети.
Предлагам да разгледаме и лунациите във Везни, Козирог и Рак.

« Отговор #18 -: Февруари 20, 2011, 07:41:03 pm »
През юни има затъмнение в 11гр на Близнаци, а там е Слънцето на Кадафи..., но вероятно тази страна по-трудно ще стигне до промяна, заради голямото влияние на Кадафи, ама всяко нещо си има край.. :blink:яяяяяяяяяяяяяяяяяя

« Отговор #19 -: Февруари 20, 2011, 08:02:47 pm »
Много добри наблюдения относно Уран, Стела! Поздравления!
В картата на Либия Уран управлява 6-тия дом, който освен със здравеопазването и администрацията се свързва и с армията, ако добре си спомням. Дали да не очакваме военен преврат в Либия?.. В момента транзитен Уран сключва квинкокс с натална Луна - масите, народа. Може би и този аспект допринася до сегашнити сблъсъци. Луната в картата на Либия е диспозитор на Уран е управител на 11-тия дом - опоцизията на управлението (отново, ако добре си спомням).
« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 08:15:05 pm от Mirabella »