Здравей Гост

Революции в арабския свят

• 34 Отговора
  • 6557 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Революции в арабския свят
« Отговор #20 -: Февруари 22, 2011, 01:14:40 am »
През юни има затъмнение в 11гр на Близнаци, а там е Слънцето на Кадафи..., но вероятно тази страна по-трудно ще стигне до промяна, заради голямото влияние на Кадафи, ама всяко нещо си има край.. :blink:яяяяяяяяяяяяяяяяяя

Никой не е незаменим и западния свят няма интерес от хаоса в Либия.
Външните Министри в Съвета на Европа критикуват убийствата в Либия и осъждат потъпкването на правата на човека.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #21 -: Февруари 23, 2011, 05:08:21 am »
Кадафито обвинява западните държави за размириците в Либия. Нямало да се предаде като други арабски лидери. Щял да остане на поста си и да брани "тази земя като мъченик".  :rolleyes:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #22 -: Февруари 23, 2011, 05:42:13 am »
Кадафито обвинява западните държави за размириците в Либия. Нямало да се предаде като други арабски лидери. Щял да остане на поста си и да брани "тази земя като мъченик".  :rolleyes:

На кривата ракета и космоса й е крив.
Да,четох,че щял да умре като мъченик  ;D голяма драматизация си слага човека,а не му мигва окото,даже искал въздушно да ги бонбардира цивилните демостранти  :-X Възможно ли е да се стигне до гражданска война,астрологично погледнато има ли предпоставки?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #23 -: Февруари 23, 2011, 05:49:04 am »
 Ами наредил е на армията да смажат бунтовете,
има голяма подкрепа отвътре, защото " удържа "
западните икономически и политически апетити
към този регион - когато мога ще погледна картата подробно
колко дълго ще издържи

"Муамар Кадафи не е президент. Той е лидер на революцията. Кадафи е бедуински
революционер, който донесе слава на страната"  - това казва за себе си

http://dnes.dir.bg/news/muamar-kadafi-izjavlenie-Mid-East-revolution-machenik-8057242?nt=4
« Последна редакция: Февруари 23, 2011, 05:53:15 am от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #24 -: Февруари 23, 2011, 03:07:14 pm »

На кривата ракета и космоса й е крив.
Да,четох,че щял да умре като мъченик  ;D голяма драматизация си слага човека,а не му мигва окото,даже искал въздушно да ги бонбардира цивилните демостранти  :-X Възможно ли е да се стигне до гражданска война,астрологично погледнато има ли предпоставки?

Либийските войници минават на страната на протестиращите. Онзи ползва външни наемници и африкански племена.

*

Stella

• 7765
« Отговор #25 -: Февруари 23, 2011, 07:13:53 pm »
През юни има затъмнение в 11гр на Близнаци, а там е Слънцето на Кадафи..., но вероятно тази страна по-трудно ще стигне до промяна, заради голямото влияние на Кадафи, ама всяко нещо си има край.. :blink:яяяяяяяяяяяяяяяяяя
А на ББ къде му е Слънцето? Нали и той е Близнаци? Ще му повлияе ли това слънчево затъмнение и на него и как?

http://dnes.dir.bg/news/libia-evacuatzia-nikoli-mladenov-Mid-East-revolution-8059890?nt=9

Много питаш и да ти кажа правичката...не питаш там където трябва.

*

tanina80

« Отговор #26 -: Февруари 24, 2011, 04:10:22 pm »
Чух и аз, че ще се връща на поста ... Това сигурно е добре, щото иначе голям хаос щеше да настане ... Ние вкъщи като си говорим ... (вече взехме да си общуваме с моя Мерк Дева  ;)), а че той измисли, че арабите ще ги избият всичките ... и после идва наш ред  ;) Накрая ще останат само китайците  ;D
(Пак беше за дърдорилня, ама ... след малко ще го изтрия  :-[) Аз лично мисля, че неможе да са толкова зле нещата, ама времето ще покаже ...
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 04:14:42 pm от tanina80 »

*

Stella

• 7765
« Отговор #27 -: Март 20, 2011, 01:52:37 am »
Западът не подкрепи Кадафи, както се очакваше. А аз продължавам да твърдя, че Кадафи ще падне - Слънце в квадрат с тр. Уран в картата на Либия. Стелиум в Овен, съпътстващ априлското новолуние, а Луната на Кадафи е в Овен в квадрат с тр. Плутон.

*

sunrain

• 6710
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #29 -: Март 30, 2011, 01:35:43 am »
Това е картата на Сирия. Намираме транзитен Уран на МЦ. Правителството на Сирия е паднало, но президентът не е подал оставка.  Народът настоява за демократични промени. От 1963 година насам в Сирия има обявено извънредно положение, което не е било отменяно до ден днешен.

*

Stella

• 7765
« Отговор #30 -: Май 08, 2011, 12:54:07 am »
Напрежението в Сирия ескалира.

« Отговор #31 -: Май 08, 2011, 12:58:00 am »
Възврат на Марс, освен всичко останало.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #32 -: Октомври 20, 2011, 02:42:34 pm »
Световните информационни агенции са разпространили новината, че Кадафи е починал -

http://www.btv.bg/news/svetut/story/1508460370-Prehodniyat_natsionalen_savet_Kadafi_e_martav.html.

*

leny

• 21
« Отговор #33 -: Октомври 21, 2011, 10:51:18 am »
Световните информационни агенции са разпространили новината, че Кадафи е починал -

http://www.btv.bg/news/svetut/story/1508460370-Prehodniyat_natsionalen_savet_Kadafi_e_martav.html.

Той не само е починал, а направо е убит.

*

Stella

• 7765
« Отговор #34 -: Ноември 10, 2011, 08:53:25 pm »
Сатурнов възврат и Юпитеров възврат в кардиналния кръст.
Северният лунен възел транзитира върху натално Слънце (държавния глава).
Когато и Уран влезе в Овен, Кадафито ще падне.

Не съм мунданен астролог, но тука съм уцелила.