Здравей Гост

убийство

• 5 Отговора
  • 2603 Прегледи
*

iris_n

• *
  • 208
убийство
« -: Февруари 19, 2011, 06:25:54 pm »
Тази нощ сънувах, че в една гора едно куче вижда друго куче, което е обезглавено. Кучето тръгна да търси този, който го е обезглавил и видя насреща диво прасе, което беше ранено и очевидно то беше виновникът за смъртта на неговия приятел. Като че ли животните бяха хора, можеха да говорят и на моменти кучето се превръщаше в човек. Кучето и дивото прасе започнаха да се бият и накрая кучето обезглави прасето (кучето тогава придоби човешки вид и отряза главата на прасето). Що за сън е това?

*

tanina80

Re:убийство
« Отговор #1 -: Февруари 19, 2011, 07:08:32 pm »
Кучето е приятел на човека ... така, че мисля, че си сънувал / сънувала двама приятели, които побеждават животинското в себе си. Прасето ..., то явно си е прасе и от него човек няма да излезе ..., но пък защо Кучето е убило Прасето ..., явно защото е убило приятеля му  :'( Много жалко, и много тъжна история  :'( Тъжна и самотна ... Като самият живот понякога  :( А дивото прасе ... ми то си е диво, какво да направи да му се невиди ..., явно го е било страх и е нападнало за да се отбранява  :-\, но това не променя нещата  :'( историята е много тъжна. Убийството е нещо ужасно, смъртта също???
« Последна редакция: Февруари 23, 2011, 08:58:23 pm от tanina80 »

*

tanina80

« Отговор #2 -: Февруари 19, 2011, 07:18:37 pm »
Докато писах това се сетих за нещо, за което говорих с някого сутринта ... за Аертон Сена ... и за това, което му се случи  :'(
Катастрофира, излезе жив от колата и после падна  :(, линейки, хеликоптери, болници, кома ... всички в очакване ..., но той така и не се върна в този свят при нас повече  :'(.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #3 -: Февруари 19, 2011, 07:26:20 pm »
Да, много тъжно наистина! Изпитвах много страх докато сънувах този сън, картините бяха толкова зловещи!!! Цялото обезглавяване беше много страшно. Наскоро пак сънувах сън с обезглавяване. Този път обезглавяваха две жени на нещо подобни на гилотина, но действаха с ток. От силното напрежение главата на едната направо хвръкна. Уж ги наказваха за нещо, което бяха направили, но не мисля че бяха съгрешили сериозно. И все пак главата на едната хвръкна. Сега пък обезглавяване на животни сънувам. Аман от тия сънища с обезглавяване!

*

tanina80

« Отговор #4 -: Февруари 19, 2011, 07:34:00 pm »
Може би това е някакъв твой вътрешен, дълбоко подтискан страх да не те обезглавят или ти да не обезглавиш някого? Или пък е някакъв сън от предишен живот ... Знам ли и аз  :blink:

*

tanina80

« Отговор #5 -: Февруари 23, 2011, 04:46:24 pm »
По темата с прасетата и кучетата ...

Боеве между кучета и прасета в детска градина

09:08  |  23 февруари 2011 | Общество
Ловците пускали кучета срещу прасетата
Сн.: БГНЕС Жестоки боеве между кучета и прасета организират ловци в двора на детската градина в поповското село Дриново.
Кървавите сцени се разиграват в задния двор на забавачката, където местните ловци пускат глутница кучета да се обучават срещу прасетата, съобщи bTV. Клипове на боевете са качени и в интернет.

От месеци местните хора негодуват, но не смеят да се оплачат от страх ловците да не си отмъстят.
“Воят е жесток, шумотевицата е голяма, 10-15 кучета нападат 2-3 прасета”, разказва жител на селото, който също от страх е пожелал да остане анонимен.
Децата от градината пък често ставали свидетели на кървавите битки. (Ужас и безумие  :'(, горките деца  :'(, някой мъж - като моя примерно  :-\, би казал, че така се каляват, ама не я вярвам аз тази работа, децата не трябва да стават свидетели на такива жестокости все пак, това им влияе на психиката и то ... много  :'( и то по начин, който струва ми се, въобще не е добър за тях)

Самите ловци обаче отричат да организират такива "забавления". Използвали това място, защото ловните им полета били заграбени от местен бизнесмен.

Персоналът на детската градина не е подал сигнал и отказа да застане пред камерите.

Кметът на Дриново Теменужка Берберска увери, че животните вече са изкарани от мястото. От общината също обещаха проверка по случая. Най-вероятно ще се намесят и здравните инспектори заради опасната близост на ловната арена до детската градина.

И коментарите:

КГБ - Ей хора, осъзнайте се!! Не плюйте толкова по тези хора, които нямат нищо, което да осмисля ежедневието им. Помислете за това, че държавата прави същото с народа ни, каквото правят кучетата с тези прасета. По селата няма никакъв поминък за тези хора, там отдавна няма кино, няма театрални постановки в читалищата. Хората там буквално фотосинтезират. А и съгласете си, че нито може, нито е редно всички да отидат в София....

мдаа - Винаги ми е било интересно ,как може в толкова малка страна да се съберат толкова много идиоти.Ето и в това село- другаде обикновено селото има един идиот,носещ гордата титла селският идиот.А тук-цяла дружинка.

Източник - http://dnes.dir.bg/news/praseta-popovo-boeve-8059435?nt=13

« Последна редакция: Февруари 23, 2011, 07:26:13 pm от tanina80 »