Здравей Гост

Самодостатъчността/Бракът/Любовта - възможни ли са заедно и поотделно

• 108 Отговора
  • 16142 Прегледи
*

Vision

• 3523
добре, конкретно- самодостатъчността и брака не са нужни въобще..отпада ти дилемата..
-----------------------
..не ти трябва брак по сметка, нищо че си козирог, щастието няма цена, ако си нещастна- за какво си жива?!!/следвам ли мисълта ти?!!..едва ли/..по- скоро те притеснява, че си прекалено самодостатъчна..но ако беше наистина такава, нямаше да те притеснява това, а щеше да се гордееш с факта и да го защитаваш..

рядко се гордея истински с нещо си, но както и да е :blink:
за брак по сметка ми мина времето, няма сега да си говорим за извращения
страхувам се, че съм си самодостатъчна - може да го наричате както намерите за добре, егоизъм, комплекс и т.н., приемам го :blink:
по хороскоп не съм далеч от истината, макар и други налични опозиционни силни постановки
по-точно е определението за обърканост и философски размисли на посоки, в търсене на правилната
...и отговори, най-важният сред които защо при все липсата на самодостатъчност не се интегрират енергии, подходящи за Сега, според звездните положения, т.е. по Луна, например, а си оставаме със Слънцето...

с кое се гордееш..извинявай, наистина не разбрах- с болднатото ли??

а по- надолу казваш първо, че се страхуваш, че си самодостатъчна, а после, че при липсата на самодостатъчност не се усвояват енергии..във втория случай за друг човек ли става въпрос??..за мъж ли??
ти си самодостатъчна и те е страх от това, а той парадира, че не е самодостатъчен, а не може да усвои твоята лунна енергия..и това поражда размисли..правилно ли е това предположение, или??

това лъва ли е??..конкретно..толкова ли е трудно да се говори конкретно..
няма да стане пошло, само ще е ясно..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Общо взето, Вселената откликва на търсенията ни, ако сме съвсем наясно точно какви са те, може би щяхме да си ходим все доволни. Но комай хич не се получава така :rolleyes:

Точно...,тя винаги откликва...,защото всичко е с времето си.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
Много е хубаво, когато човек да се изказва ясно и конкретно, ...другото е мъчение и за двете страни.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
Вселената ни дава само това, което сме заслужили и което можем да носим на плещите си.

*

abroad

• 2187
с кое се гордееш..извинявай, наистина не разбрах- с болднатото ли??

а по- надолу казваш първо, че се страхуваш, че си самодостатъчна, а после, че при липсата на самодостатъчност не се усвояват енергии..във втория случай за друг човек ли става въпрос??..за мъж ли??
ти си самодостатъчна и те е страх от това, а той парадира, че не е самодостатъчен, а не може да усвои твоята лунна енергия..и това поражда размисли..правилно ли е това предположение, или??

това лъва ли е??..конкретно..толкова ли е трудно да се говори конкретно..
няма да стане пошло, само ще е ясно..

казвам, че не се гордея в отговор на твоя коментар за гордостта от самодостатъчността
изобщо не става дума за конкретен образ
вероятно не съм съвсем ясна, иначе съм си конкретна ;D, но не исках да насочвам темата само към себе си, това е
става дума за заложеното натално и проявата при транзити
в момента имам силни звездни възможности, според транзитите за връзка, но не се получава, заради наталните такива, мисля си
но не съм сигурна, затова и продължавам да разсъждавам
кое пречи на проявлението в тези случаи, засегнати са едноверменно и Слънцето и Луната, но в изявата остава силно само първото, Луната не ще ;D

*

Stella

• 7765
Ха, така нека говорим конкретно. Като казваш връзка, да не би да имаш предвид транзитната Винера в Козирог в съвпад с У7 и със Слънцето? Гадният Сатурн ги квадратира от друга страна...
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
Като казваи връзка, да не би да имаш предвид транзитната Винера в Козирог в съвпад с У7 и със Слънцето?
Гадният Сатурн ги квадратира от друга страна.

това от днес ми провокира по-дълбоките мисли в тая посока, но разбира се, не става дума за бързи транзити и само транзити

*

Stella

• 7765
Като казваи връзка, да не би да имаш предвид транзитната Винера в Козирог в съвпад с У7 и със Слънцето?
Гадният Сатурн ги квадратира от друга страна.

това от днес ми провокира по-дълбоките мисли в тая посока, но разбира се, не става дума за бързи транзити и само транзити

Ще имаш по-големи шансове, когато транзитен Юпитер-У1 влезе в Телец и направи тригон с наталния съвпад Меркурий/Слънце в Козирог откъм 5-ти натален дом. (господарят на 1-ви и 7-ми дом в тригон и засегнат 5-ти дом ;D)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Ха, така нека говорим конкретно. Като казваш връзка, да не би да имаш предвид транзитната Винера в Козирог в съвпад с У7 и със Слънцето? Гадният Сатурн ги квадратира от друга страна...

Не е гаден...,  ;D не го обиждай....
Аз имам каре към упр. на 5-ти и имам по-различно усещане...Съдбовност с една дума.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
Abroad, a ухажори има ли на мегдана?
Транзитите могат да се проявят и като засилен интерес към персоната ти, но не непременно от хора с твоята кръвна група.

*

Stella

• 7765
Сатурн е враждебен към твоя натален Меркурий (У7) в момента, а всъщност го управлява. Оттам идват трудностите. Виж си транзитите за март 2012 г. Бас държа, че ще имаш страхотен шанс...Очаква те връзка с мъж с подчертано влияние на Плутон.

*

abroad

• 2187
Транзитите могат да се проявят и като засилен интерес към персоната ти, но не непременно от хора с твоята кръвна група.

има, но са такива :lol:

Сатурн е враждебен към твоя натален Меркурий (У7) в момента, а всъщност го управлява. Оттам идват трудностите. Виж си транзитите за март 2012 г. Бас държа, че ще имаш страхотен шанс.

2012 :unsure:
сега също има възможности, но не се реализират...защо?
каква е разликата 2012 - други такива, дето ще си отминат :mellow:

*

Kaya

• 2893
stella, много вярва в У на асц. ти:) и би трябвало той дава, той освобождава ;)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Stella

• 7765

Сатурн е враждебен към твоя натален Меркурий (У7) в момента, а всъщност го управлява. Оттам идват трудностите. Виж си транзитите за март 2012 г. Бас държа, че ще имаш страхотен шанс.

Нали ти отговорих. Сатурн прави квадрат с господаря на 7-мия ти дом - Меркурий в Козирог. Меркурий е под негово господство. Това означава пречки. Не страдай заради това, а приеми съдбата, такава каквато е и отвори сърцето си за по-добри времена.

Виж кога става разходяща пустата квадратура. Тя е квадратура и към Слънцето ти а това си чиста Сатурнова криза. Като стане разходяща, ще ти се отпусне сърчицето.

*

abroad

• 2187
Нали ти отговорих. Сатурн прави квадрат с господаря на 7-мия ти дом - Меркурий в Козирог. Меркурий е под негово господство. Това означава пречки. Не страдай заради това, а приеми съдбата, такава каквато е и отвори сърцето си за по-добри времена.

Виж кога става разходяща пустата квадратура. Тя е квадратура и към Слънцето ти а това си чиста Сатурнова криза. Като стане разходяща, ще ти се отпусне сърчицето.

опитвам се разбера защо
2012 Сатурн ще стъпи върху Уран - връх на таото със Слънце/Луна - това може да означава още по-голяма пречка и отново оправдание за неслучване...
не е за първи път - значи отговорът е друг, но кой е
не разбирам, толкова ли е лошо д апитам защо :-\

*

abroad

• 2187
Твърде много и голяма чувствителност лъха от теб, в частност от писанията ти, за да би могла да бъдеш от самодостатъчния модел люде.

:o
може да е маска, нали хората използват нета, за да се реализират в това, което не могат в реалността :P
а, сега сериозно - винаги съм се възприемала като студенокръвна в много отношения, а и хората така казват  :-[

*

Stella

• 7765
Твърде много и голяма чувствителност лъха от теб, в частност от писанията ти, за да би могла да бъдеш от самодостатъчния модел люде.

:o
може да е маска, нали хората използват нета, за да се реализират в това, което не могат в реалността :P
а, сега сериозно - винаги съм се възприемала като студенокръвна в много отношения, а и хората така казват  :-[

Ми, за всеки влак си има пътници. така казват..

*

Stella

• 7765

опитвам се разбера защо
2012 Сатурн ще стъпи върху Уран - връх на таото със Слънце/Луна - това може да означава още по-голяма пречка и отново оправдание за неслучване...
не е за първи път - значи отговорът е друг, но кой е
не разбирам, толкова ли е лошо д апитам защо :-\

Ще ти кажа защо! Тогава ще ти бъде квадратирана Луната и може да ти страдат чувствата, може да си в депресия и всичко останало по Луната. Обаче....управителят на 7-мия дом, който ти управлява връзките и брака и Слънцето, символизиращо търсения мъж в женската карта, ще бъдат освободени от хватката на Сатурн. В същото време тр. Юпитер и Венера ще са влезли в твоя 5-ти дом и ще тригонират У7 и Слънцето ти...тогава ще срещнеш рицарят в бели доспехи, който ще утеши изтерзаната ти душа... :88:

*

tanina80

Again да се намеся брутално в тема, която не съм прочела цялата ..., но ... ако може ...да попитам. За транзитен Сатурн ли става дума (или за прогресивен, дирекционен ...?) Ако става дума за транзитен ... какво аджаба мога аз да очаквам скоро време ( в каква насока), ако тр.Сатурн направи съвпад с натален Плутон (ВЗН) в 9-ти дом, който по натал прави квадрат към АСЦ ми  :-\, при условие, че Сатурн управлява АСЦ ми (това май не ми е физическото тяло, ами е начина по който се представям пред хората ... или бъркам  :-\) и при условие, че Сатурн по натал е в Осми дом - Дева, връх на тауквадрат с Луна-Нептун (СТР) 11 дом и Венера-Мерк(Рак-Блз) 6 дом. Или трябва да си пускам и дирекции към този момент на съвпада му?

*

Uran

• 6041
Танина, не спомена ли нещо за операции?!