Здравей Гост

Транзитен Марс в Риби

• 32 Отговора
  • 4347 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Транзитен Марс в Риби
« -: Февруари 23, 2011, 12:51:32 pm »
Марс влиза в Риби - добре за Рибите, зле за останалите  :blink: какво ще ви аспектира, как го усещате? Познавате ли хора с Марс в Риби?
При мен Марс е У6/7 и е в съвпад със СЛВ в 10, лъв, и с Юпитер в Дева, и е ретро в натала. Предстои да направи редица аспекти, сред които са опозира изброените, да съвпадне с Меркурий, да направи секстил с Луната, да мине през Слънцето, да квадратира Нептуна... и всичко това малко в 4-ти и много в 5-ти дом. Ще е интересно  ;D
« Последна редакция: Февруари 23, 2011, 10:06:03 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

tanina80

Re:Марс в Риби
« Отговор #1 -: Февруари 23, 2011, 05:03:19 pm »
Да, мисля че познавам  ;)
« Последна редакция: Февруари 23, 2011, 05:10:07 pm от tanina80 »

*

tanina80

« Отговор #2 -: Февруари 23, 2011, 05:48:52 pm »
И още един ...

Нещо ми се струва, че ще разваля някакво партньорство ..., но незнам дали ще разваля това с мен ... така ми се струва .... Уран на К7, квадрат с възли и Венера и Марс ... Нещо много се нае, и много си повярва, че може сама да се оправя ... и май вече не съм й необходима. То между другото май не съм много сигурна за часа й на раждане ... нямам спомен дали съм я питала, така, че може да не и е уран на К7, но сега ми направи впечатление, че съвпада Марс-Венера в Риби е в 1-ви градус ... Това незнам как да го тълкувам ...
« Последна редакция: Февруари 23, 2011, 10:29:00 pm от tanina80 »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Февруари 23, 2011, 06:11:32 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2595.0.html

ето много писано за марс в риби.... ;D
На мен ми е любим.... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Февруари 23, 2011, 06:16:10 pm »
Хм, на мен ми предстои марсово завръщане, идва краят на 2-годишен цикъл. Нямам какво да приключвам и изхвърлям вече.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Февруари 23, 2011, 06:30:37 pm »
Предстои ми съвпад с Меркурий (У6,7 и У9) на 4 градуса, сетне съвпад с Венера (У5,10) на 11 градуса.
После опозиция на Плутон (У11) на 20 градуса, сетне опозиция с Уран (У2) на 23 градуса и накрая съвпад със Сатурн - У2 на 27 градуса.
Всичкото това в 3-ти дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
Re:Транзитен Марс в Риби
« Отговор #6 -: Февруари 23, 2011, 11:18:04 pm »
Днес имах доста интересен, динамичен ден. И предложение, което отклоних.  :-[
Марсовият възврат си казва думата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Февруари 23, 2011, 11:21:50 pm »
И предложение, което отклоних.  :-[

От какво естество беше предложението?  :93:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #8 -: Февруари 23, 2011, 11:29:12 pm »
Тук предлагам всеки да включи собственото си въображение  :haha:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #9 -: Февруари 23, 2011, 11:31:19 pm »
Ми тя нали с Марс в Риби и първо иска да разпали фантазиите ни.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Февруари 24, 2011, 01:24:59 am »
Да не би да е било неприлично?

« Отговор #11 -: Февруари 24, 2011, 01:27:44 am »
Моя нат. Марс е в рак,и двата са водни знаци,така че не би трябвало да ми подейства твърде зле  :-\ надявам се де.
Иначе тр. Марс в риби,5ти дом, прави секстил с нат. Слънце/единствения му хубав аспект май/,квадратура с нат. Мерк и Плутон,опозиция с нат. Хирон,бикуинонкс с нат. Марс и полуквадратура с Уран.
Може би комуникацията ми нещо ще ми куца или може да бъда леко агресивна  ;D по време на разговор.

« Отговор #12 -: Февруари 24, 2011, 01:51:20 am »
При мен след 1 градус ка4ва на DC..., а наталния ми е на IC на 26* в скорпион.
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 07:16:21 am от danni_it »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #13 -: Февруари 24, 2011, 04:13:08 am »
И аз да се изповядам. :blink:
Вече съм в сатурнова дупка.Чувствам се много уморена.Събитията след новолунието в 7ми дом и предложението за работа ,ми взимат силите.От началото на февруари ходя,и набирам скорост.Хората ме харесват,твърде много емоции влагам.Имам подкрепата на шефове и "стари кучета" .Но странното е ,че изпитвам невероятен страх и паника ,дали все пак ще се справя.Днес имах една изява,която ми донесе добри отзиви.Чудя се този страх дали не е от съвпада който имам на луна и сатурн.
В момента тр марс ми е в 8ми дом и прави само квадрати.С луна,сатурн,марс,нептун.По натал ми управлява 10ти дом и се намира в него(в телец).

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Февруари 24, 2011, 04:15:14 am »
Вече съм в сатурнова дупка.Чувствам се много уморена.Събитията след новолунието в 7ми дом и предложението за работа ,ми взимат силите.От началото на февруари ходя,и набирам скорост.Хората ме харесват,твърде много емоции влагам.Имам подкрепата на шефове и "стари кучета" .Но странното е ,че изпитвам невероятен страх и паника ,дали все пак ще се справя.Днес имах една изява,която ми донесе добри отзиви.Чудя се този страх дали не е от съвпада който имам на луна и сатурн.
В момента тр марс ми е в 8ми дом и прави само квадрати.С луна,сатурн,марс,нептун.По натал ми управлява 10ти дом и се намира в него(в телец).

Марсовият квадрат по правило е много динамичен, но и много изтощителен период. Аз при първа възможност си вземам 2 дни оптуска.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #15 -: Февруари 24, 2011, 04:17:14 am »

Марсовият квадрат по правило е много динамичен, но и много изтощителен период. Аз при първа възможност си вземам 2 дни оптуска.
Няма да имам този късмет :'( Все пак,аз си почивам от 4ри години и сега трябва да издържа.Дано не рухна.

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Февруари 24, 2011, 04:31:31 am »

Няма да имам този късмет :'( Все пак,аз си почивам от 4ри години и сега трябва да издържа.Дано не рухна.

Няма опасност да рухнеш, ако не ти се засяга управителя на асцендента (физическото тяло).
При мен Марс ранява с квадрат Юпитер (У1) и при транзитен Марс в квадрат,
вероятността да рухна и да се разболея е много голяма. Тази година не успях
да си взема отпуск, защото гонех срокове и веднага ме събори един вирус.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Февруари 24, 2011, 05:35:12 am »
Забелязах, че винаги се чувствам изтощена към края на марсовия цикъл - при транзитен Марс във Водолей и Риби, направо като изцедена. При навлизане на Марс в Овен се зареждам с нови сили и енергия. Вирусни заболявания, но с краткотраен характер често имам при преминаване на Марс в съвпад или опозиция с Нептун... Ако не ме събори някоя упорита настинка тогава, изпадам в сълзливо настроение за ден-два.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #18 -: Февруари 24, 2011, 05:42:27 am »
При навлизане на Марс в Овен се зареждам с нови сили и енергия.

Аз тъкмо видях, че прогресивната Луна ми е влязла в Овен, а тя ми е шеф на АЦ-то и значи я чакам да ми донесе те това болднатото.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Divna

• 2478
« Отговор #19 -: Февруари 24, 2011, 01:35:42 pm »
При навлизане на Марс в Овен се зареждам с нови сили и енергия.

Аз тъкмо видях, че прогресивната Луна ми е влязла в Овен, а тя ми е шеф на АЦ-то и значи я чакам да ми донесе те това болднатото.

Дано!
Мойта я чакам с нетърпение да влезе в Телец.  :rolleyes: Измъчих се докато е в Овен. Хич не я чувствам добре там.  :-[