Здравей Гост

Луна във Водолей

• 29 Отговора
  • 5839 Прегледи
Луна във Водолей
« -: Февруари 26, 2011, 07:33:20 am »
Имам Луна във Водолей. Луната в хороскопа символизира майката, емоциите, навиците и много други неща... това от първата го знам, но първата в моя хороскоп е ТЯ - МАЙКАТА! Луда, Нестандартна, Устремена в бъдещето, Напред в живота, в чувствата... просто дива и щастлива водолейска луна!  :aquariuss: :85:
Както винаги тази вечер отново ми поднесе сюрприз... само дето мене вече няма какво да ме учуди, защото това е Уран управител на луната... Та питам се цял живот ли ще е такава!? Умора няма ли това животно? Няма ли да си седне на 4-звучието най-накрая? И има ли индикации в хороскопа ми кога ще се случи това? Въобще ще се случи ли... Всички Водолейски луни ли са така? Аз обаче ще очаквам мнението Ви защото не се знае водолейската луна кога ще ме привика да я прибера... :cry3: :haha: :91: :rolf:
Няма пряк път до мястото, до което си струва да стигнеш!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Луна във Водолей
« Отговор #1 -: Февруари 26, 2011, 09:36:55 am »
Не плачи ;D ;D ;D! Поредната изненада за водолейската луна... :P Прибра се сама.... ;D :P....
Това е Уран.... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2 -: Февруари 26, 2011, 01:53:56 pm »
Почти на всички мои близки луната е във водолей.
Даже луната на детето ми е във водолей,което показва каква съм аз.Да,определено има нещо лудо в мен ;D ;)

« Отговор #3 -: Февруари 26, 2011, 03:10:37 pm »
сещам се за Лейди Даяна с такава Луна,
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Февруари 26, 2011, 06:37:57 pm »
От всички въздушни луни най-трудна за приемане е луната във водолей ;D....,особено когато чрез нея трябва да разгадаем майката на натива..... ;D
Освен травиалните приказки за ексцентрична , непредсказуема , нестандартна....,тази луна е луна със студена емоция , тя е луна която обича да общува , да намира приятели и покровители....,да открива неоткритите възможности на душата...Тя обича да пътува и в буквален и в преносен смисъл....Тънката граница на егоизма и алтруизма на знака се открива единствено и само чрез аспектите които сключва в натала.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Февруари 26, 2011, 06:53:03 pm »
Това, че имаш Луна във Водолей съвсем не означава, че твоята собствена майка ще прилича на луната във Водолей е това трябва още в самото начало да е ясно. Твмоята изненада идва от един аспект
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #6 -: Февруари 26, 2011, 06:55:34 pm »
Това, че имаш Луна във Водолей съвсем не означава, че физическата ти родителка ще има нещо общо с луната във водолей. Доколокото знаму твоата физическа родителка има Луна Луна в Телец. А това, че си се прибрала сама ми идва да го отнеса на квадрлатурите на Луните - никога няма да може да ви се угоди по едно и също време, разнобой в емоциите и претенциите. когато на теб ще ти се спи, на нея ще и се весели и обратно.

Аз имам Луна във Водолей и това показва как си представям майката, т.е. каква майка ще бъда аз самата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Февруари 26, 2011, 07:11:58 pm »
Това, че имаш Луна във Водолей съвсем не означава, че физическата ти родителка ще има нещо общо с луната във водолей. Доколокото знаму твоата физическа родителка има Луна Луна в Телец. А това, че си се прибрала сама ми идва да го отнеса на квадрлатурите на Луните - никога няма да може да ви се угоди по едно и също време, разнобой в емоциите и претенциите. когато на теб ще ти се спи, на нея ще и се весели и обратно.

Аз имам Луна във Водолей и това показва как си представям майката, т.е. каква майка ще бъда аз самата.

Луната показва майката в хороскопа....Ти виждаш майка си именно чрез луната .....
И понеже стана дума за луната в телец....,бих казала ,че не приемам аспект каре в нашата синастрия...12* в синастрията според мен са много....
Моята майка има луна във водолей...,едната от дъщерите ми има луна във водолей ....Изглежда , че модела се запазва по някакъв начин..... :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #8 -: Февруари 26, 2011, 07:28:20 pm »
Почти на всички мои близки луната е във водолей.
Даже луната на детето ми е във водолей,което показва каква съм аз.Да,определено има нещо лудо в мен ;D ;)

много ми е интересно колко общи неща имаме в позициите на хороскопа си с тебе.

моето дете също е с луна във водолей, в 7-ми дом.

на 3 години е, изключително самостоятелна, постоянно аз мога, това сама ще направя....

не знам как точно показва майката, може би наистина аз не мога да й дам тази топлина от която тя се нуждае.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Февруари 26, 2011, 07:56:20 pm »
Sъвсем нормално е това Сладурка.... ;D
Тя е индивидуалистка ....,самостоятелна..,дори и самодостатъчна...тази водолейска луна... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Февруари 26, 2011, 08:13:18 pm »
Това, че имаш Луна във Водолей съвсем не означава, че твоята собствена майка ще прилича на луната във Водолей е това трябва още в самото начало да е ясно.

И аз винаги съм се чудила защо моята Луна в Рак няма нищо общо с реалния образ на майката и нейните качества. Реалният образ по-скоро е въплъщение на анти-Луна - всичко, което една рачешка Луна не би могла да бъде. Понякога си мисля, че може би знакът на Луната в моята карта е въплъщение на всичко онова, което някога съм очаквала майка ми да "бъде". Но този копнеж на душата никога не се реализира. Намери си отдушник обаче в полагане на грижи за малки животинчета.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #11 -: Февруари 26, 2011, 09:47:37 pm »
Небесна.. нямам наблюдение да имаме такива различия и проблеми... В настроения, желания... Даже в повечето случаи ни се правят едни и същи неща по едно и също време:)
Всъщност сме едно цяло... когато ТЯ има среща.. всъщност НИЕ имаме среща... когато ТЯ трябва да пътува.. НИЕ пътуваме.. когато ТЯ е гладна всъщност НИЕ сме гладни и така до безкрай... :blink:
Незнам дали има квадратура..но аз определено не я усещам!
И въпреки квадрата на Плутон в скорпион с Луна във водолей в натала се разбираме изключително добре...рядко се караме.. Всичко ни е 6 .. (Да не дърпаме Дявола за опашката!)
Проблеми с нея нямам... предполагам и тя с мен:)

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Февруари 26, 2011, 10:03:19 pm »
Небесна.. нямам наблюдение да имаме такива различия и проблеми... В настроения, желания... Даже в повечето случаи ни се правят едни и същи неща по едно и също време:)
Всъщност сме едно цяло... когато ТЯ има среща.. всъщност НИЕ имаме среща... когато ТЯ трябва да пътува.. НИЕ пътуваме.. когато ТЯ е гладна всъщност НИЕ сме гладни и така до безкрай... :blink:
Незнам дали има квадратура..но аз определено не я усещам!
И въпреки квадрата на Плутон в скорпион с Луна във водолей в натала се разбираме изключително добре...рядко се караме.. Всичко ни е 6 .. (Да не дърпаме Дявола за опашката!)
Проблеми с нея нямам... предполагам и тя с мен:)

Ето го отговора на въпроса ти защо НИЕ....,а не аз.... :P ;D Водолейската луна !

« Отговор #13 -: Февруари 26, 2011, 10:13:15 pm »
Ето го отговора на въпроса ти защо НИЕ....,а не аз.... :P ;D Водолейската луна !
Ами да... Уран е виновен!  ;D Той е по групите...

*

missKapriz

« Отговор #14 -: Февруари 27, 2011, 12:29:37 am »
Съпруга ми е с Луна във Водолей,но едва ли вижда майка си Уранова-тази жена се интересува само да има сготвено и цветята да са поляти-никакви изненади,нищо интересно-даже от години гледа в определени часове турски сериали,през останалото време-Тянков ТВ.Нищо друго.Супер предвидима е.А е Слънце във Водолей.Не веднъж съм се чудила как пък мааалко водолейско няма у нея

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Февруари 27, 2011, 12:46:10 am »
Съпруга ми е с Луна във Водолей,но едва ли вижда майка си Уранова-тази жена се интересува само да има сготвено и цветята да са поляти-никакви изненади,нищо интересно-даже от години гледа в определени часове турски сериали,през останалото време-Тянков ТВ.Нищо друго.Супер предвидима е.А е Слънце във Водолей.Не веднъж съм се чудила как пък мааалко водолейско няма у нея

Това пак е уранова проява.... ;D

*

missKapriz

« Отговор #16 -: Февруари 27, 2011, 01:03:58 am »
Уран не може да е толкова "сух"и скучен ;DИ предвидим също

Мисля,че Милки спомена,че има много познати с Водолейски Луни и макар,че са ми в опозиция на Слънцето са ми интересни

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Февруари 27, 2011, 01:08:27 am »
Уран не може да е толкова "сух"и скучен ;DИ предвидим също

Мисля,че Милки спомена,че има много познати с Водолейски Луни и макар,че са ми в опозиция на Слънцето са ми интересни

Вероятно и Сатурн има пръст в картата и..... :rolleyes:

*

missKapriz

« Отговор #18 -: Февруари 27, 2011, 01:29:28 am »
Има.В съвпад е с Уран ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Февруари 27, 2011, 01:36:26 am »
Има.В съвпад е с Уран ;D

Отговора е готов....,интересно какъв е аспекта към луната...,която ако съм те разбрала правилно е новолунна.... :blink: