Здравей Гост

Мъжете които манипулират, доминират , подчиняват

• 116 Отговора
  • 12769 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Мъжете които манипулират, доминират , подчиняват
« Отговор #60 -: Февруари 28, 2011, 01:50:24 am »
Лошо няма! Това, че съм изказала противоположно мнение, означава ли непременно, че не харесвам изказа на новата потребителка, която напомняла някому за АН по начина си на изказване? Дори мисля, че това не означава автоматично НЕхаресване.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #61 -: Февруари 28, 2011, 01:51:10 am »
Аз съм съгласен ,че силните слънца могат да бъдат предпоставка за стремеж към доминиране, но според мен само това не е достатъчно.За пример давам себе си - слънце в 11 дом с 4 мажорни аспекта:
- секстил с Юпитер в рак
- тригон със Сатурн в Козирог
- тригон с Уран в Козирог
- тригон с Нептун в Козирог

Стремежи за доминиране или манипулиране нямам, като предполагам, че това се  дължи на асцендента  ми ( везна ).

« Отговор #62 -: Февруари 28, 2011, 01:53:46 am »

Стремежи за доминиране или манипулиране нямам, като предполагам, че това се  дължи на асцендента  ми ( везна ).

това да не е виц.... асц Везни е доста добър в манипулациите.....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #63 -: Февруари 28, 2011, 01:54:18 am »
Аз пък харесвам съжденията и изводите на АН, нищо че понякога ми идват тежки и недокрай разбираеми ;D

Интересно, но напоследък имам усещане за дежа вю сякаш... Изказът и съжденията на новата потребителка lia ми напомнят много за АН, същият стил...  :rolleyes:

Мислех си също така, че следва да разграничим стремежа към доминиране от манипулацията. Доминацията е присъща на силните Слънца, по-слабите използват фина манипулация, за да постигнат това, което искат.

Манипулацията е способ ,за постигане на власт.... ;D ,а доминирам и подчинявам са производни на властвам! ;) ;D

По въпроса с това дали е АН или не е , според мен е важно , че има провокация и мисъл....Никой не е длъжен да се индентифицира.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Февруари 28, 2011, 01:55:54 am »
Аз съм съгласен ,че силните слънца могат да бъдат предпоставка за стремеж към доминиране, но според мен само това не е достатъчно.За пример давам себе си - слънце в 11 дом с 4 мажорни аспекта:
- секстил с Юпитер в рак
- тригон със Сатурн в Козирог
- тригон с Уран в Козирог
- тригон с Нептун в Козирог

Остава да ни споделиш и какво прави в този красив килим Венера... ;D ;)
Добре дошъл!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Февруари 28, 2011, 01:56:45 am »

За Луна във Везни имам същите наблюдения, поне при трима-четирима души дотук.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #66 -: Февруари 28, 2011, 01:57:15 am »

Доминиращи би трябвало да са кардиналните, макар при Рак и Везни това да е по-завоалирано. Подчиняващи на свой ред като да са фиксираните. Тъпо и упорито, във вид на китайска капка, докато камъкът не кандиса и не се предаде сам на края.

Фиксираният тао-квадрат е по-голям инат-умира си на волята и на ината...Скорпионът, например умее да чака и когато вече се омаломощиш да водиш битки и свалиш гарда, той нанася решителния удар. Опасни са, шапка им свалям на търпението.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Vision

• 3523
« Отговор #67 -: Февруари 28, 2011, 01:57:46 am »
Лошо няма! Това, че съм изказала противоположно мнение, означава ли непременно, че не харесвам изказа на новата потребителка, която напомняла някому за АН по начина си на изказване? Дори мисля, че това не означава автоматично НЕхаресване.

разбира се, че не означава /не съм си помислила такова нещо/

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #68 -: Февруари 28, 2011, 01:58:26 am »

Еми ако не от асцендента, тогава си нямам никаква представа от какво е  ;D .

« Последна редакция: Март 08, 2011, 08:43:56 pm от Alric »

*

Stella

• 7765
« Отговор #69 -: Февруари 28, 2011, 02:00:38 am »

разбира се, че не означава /не съм си помислила такова нещо/

Не тръгна от теб, а от Аброуд! Тя ме цитира и добави...."А аз харесвам АН....." Което ме накара да се зачудя защо намесва АН.

*

Stella

• 7765
« Отговор #70 -: Февруари 28, 2011, 02:02:15 am »

Еми ако не от асцендента, тогава си нямам никаква представа от какво е  ;D .

Едит: eто  направо цялата карта

Меркурий в квадрат с Нептун.

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Февруари 28, 2011, 02:13:15 am »
Алрик , в тази карта има много скрито напрежение , както и високи изисквания не само към другите , а и към теб самия.... Не бих казала , че си слаб манипулатор... ;D , владееш словото , чрез него правиш чудеса.....,е трудно ти е с емоциите ,защото дълбочината те привлича и плаши...,но това не е беда...

« Отговор #72 -: Февруари 28, 2011, 02:14:09 am »
Alric, по принцип мъжете деви наистина не съм забелязала да са така манипулативни както рибите например, обаче с този Мерк на асц..... сигурно си интерпретираш целия свят доста по различно от обективната реалност (не че всеки не го прави, но имам 2 приятелки с Мерк там и направо се удивлявам как си измислят и как си вярват, абсолютно искрено. И естествено 3 часа разговор за тях е нищо.........)

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Февруари 28, 2011, 02:21:13 am »
Велик вълшебник е Меркурий...,такова мъничко , а голям пакосник ;D :P....
И в знака на аналитичната дева.../трон/...,просто си е предизвикателство да си контактуваш.... ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #74 -: Февруари 28, 2011, 02:24:55 am »
По въпроса с това дали е АН или не е , според мен е важно , че има провокация и мисъл....Никой не е длъжен да се индентифицира.... ;D

така викам и аз  ;)

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #75 -: Февруари 28, 2011, 02:31:23 am »
Аз не съм казвал, че не мога да манипулирам - мога и то доста успешно  ;) , но просто не обичам да го правя.
А иначе за Мерк на асц, според мен ми се отразява положително на умствените възможности, въпреки че сключва само
гадни аспекти.

*

Stella

• 7765
« Отговор #76 -: Февруари 28, 2011, 02:35:24 am »
Смятате ли, че тази мисъл е вярна?

САМО ТОЗИ, КОЙТО УМЕЕ ДА ЗАПОВЯДВА НА СЕБЕ СИ, МОЖЕ ДА ЗАПОВЯДВА И НА ОСТАНАЛИТЕ.

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Февруари 28, 2011, 02:36:24 am »
Аз не съм казвал, че не мога да манипулирам - мога и то доста успешно  ;) , но просто не обичам да го правя.
А иначе за Мерк на асц, според мен ми се отразява положително на умствените възможности, въпреки че сключва само
гадни аспекти.

А кой ти каза , че това са гадни аспекти? :rolleyes: Няма такова понятие....Всеки аспект има своите положителни и отрицателни влияния в това число и квадратурата... ;D....,тя изисква действие и воля...аз не намирам лошо в това... :blink: Тригона може да бъде динена кора ...да носи мързел и липса на качествата които визирах при карето.... :blink:

« Отговор #78 -: Февруари 28, 2011, 02:39:34 am »
Stella пускай нова тема, тука се пренасели, сега сме на Мерк....
обаче дай примери за планети, нещо, искаме жокер :Р

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Февруари 28, 2011, 02:42:38 am »
Смятате ли, че тази мисъл е вярна?

САМО ТОЗИ, КОЙТО УМЕЕ ДА ЗАПОВЯДВА НА СЕБЕ СИ, МОЖЕ ДА ЗАПОВЯДВА И НА ОСТАНАЛИТЕ.

ДА! :blink: