Стремежи за доминиране или манипулиране нямам, като предполагам, че това се дължи на асцендента ми ( везна ).
Цитат на: abroad в Февруари 28, 2011, 01:06:57 amАз пък харесвам съжденията и изводите на АН, нищо че понякога ми идват тежки и недокрай разбираеми Интересно, но напоследък имам усещане за дежа вю сякаш... Изказът и съжденията на новата потребителка lia ми напомнят много за АН, същият стил... :rolleyes:Мислех си също така, че следва да разграничим стремежа към доминиране от манипулацията. Доминацията е присъща на силните Слънца, по-слабите използват фина манипулация, за да постигнат това, което искат.
Аз пък харесвам съжденията и изводите на АН, нищо че понякога ми идват тежки и недокрай разбираеми
Аз съм съгласен ,че силните слънца могат да бъдат предпоставка за стремеж към доминиране, но според мен само това не е достатъчно.За пример давам себе си - слънце в 11 дом с 4 мажорни аспекта:- секстил с Юпитер в рак- тригон със Сатурн в Козирог- тригон с Уран в Козирог- тригон с Нептун в КозирогСтремежи за доминиране или манипулиране нямам, като предполагам, че това се дължи на асцендента ми ( везна ).
Цитат на: Alric в Февруари 28, 2011, 01:51:10 amСтремежи за доминиране или манипулиране нямам, като предполагам, че това се дължи на асцендента ми ( везна ).това да не е виц.... асц Везни е доста добър в манипулациите.....
Доминиращи би трябвало да са кардиналните, макар при Рак и Везни това да е по-завоалирано. Подчиняващи на свой ред като да са фиксираните. Тъпо и упорито, във вид на китайска капка, докато камъкът не кандиса и не се предаде сам на края.
Лошо няма! Това, че съм изказала противоположно мнение, означава ли непременно, че не харесвам изказа на новата потребителка, която напомняла някому за АН по начина си на изказване? Дори мисля, че това не означава автоматично НЕхаресване.
Цитат на: Stella в Февруари 28, 2011, 01:50:24 amЛошо няма! Това, че съм изказала противоположно мнение, означава ли непременно, че не харесвам изказа на новата потребителка, която напомняла някому за АН по начина си на изказване? Дори мисля, че това не означава автоматично НЕхаресване.разбира се, че не означава /не съм си помислила такова нещо/
Цитат на: Mayanna в Февруари 28, 2011, 01:53:46 amЦитат на: Alric в Февруари 28, 2011, 01:51:10 amСтремежи за доминиране или манипулиране нямам, като предполагам, че това се дължи на асцендента ми ( везна ).това да не е виц.... асц Везни е доста добър в манипулациите.....Еми ако не от асцендента, тогава си нямам никаква представа от какво е .Едит: eто направо цялата карта
По въпроса с това дали е АН или не е , според мен е важно , че има провокация и мисъл....Никой не е длъжен да се индентифицира....
Аз не съм казвал, че не мога да манипулирам - мога и то доста успешно , но просто не обичам да го правя.А иначе за Мерк на асц, според мен ми се отразява положително на умствените възможности, въпреки че сключва само гадни аспекти.
Смятате ли, че тази мисъл е вярна?САМО ТОЗИ, КОЙТО УМЕЕ ДА ЗАПОВЯДВА НА СЕБЕ СИ, МОЖЕ ДА ЗАПОВЯДВА И НА ОСТАНАЛИТЕ.