Здравей Гост

Новолуние-4 март-13гр риби

• 52 Отговора
  • 6533 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Новолуние-4 март-13гр риби
« -: Февруари 28, 2011, 03:55:53 pm »
Не можах да намеря темата :-\ и изобщо дали е пускана за това новолуние.
Но тъй като аз вече ги следя с буйна страст ;D,да отбележа ,че при мен ще се случи в 8ми дом.Ще сключи секстил с натална венера в 10 дом,и квадрат нептун от 5ти.Дали ще е добре за кариерата ми с този секстил?

Как ще е при вас?

Re:Новолуние-4 март-13гр риби
« Отговор #1 -: Февруари 28, 2011, 04:36:17 pm »
И аз ги следя вече с интерес  ;D

При мен ще е на К8.  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Февруари 28, 2011, 04:42:09 pm »
Това новолуние ще ми бъде в съвпад с натална Венера - У10, У5 и Упр. на СЛВ. Ще бъде в 3-ти дом.
Миналата година при същото новолуние в Риби в съвпад с натална Венера научих, че един проект на фондацията ми е спечелил финансиране.
Бившият ми съпруг има рожден ден на 4 март. На него ще му съвпадне с наталното Слънце - У7.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Февруари 28, 2011, 06:55:12 pm »
Квадратура слънце ,съвпад с ИЦ.... :33:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4 -: Февруари 28, 2011, 07:29:27 pm »
При мен е в 7 дом в съвпад с Хирон..., а транзитния Хирон вече се е качил на ДЦ ми...Май ще отключвам някакви взаимоотношения... :rolleyes:  Надявам се да са на хубаво с новата луна  :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5 -: Февруари 28, 2011, 07:47:20 pm »
да се отчета: в 5дом, в хубав секстил с Венера... Но не очаквам нищо ново на фронта  :thinking:
BTW, хубави нови емотиконки  :blink:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6 -: Февруари 28, 2011, 07:55:42 pm »

Ето картата....на новолунието! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #7 -: Март 01, 2011, 05:12:29 am »

Как ще е при вас?

в седми дом ми се пада, а луната и слънцето са ми управители съответно на 11-ти и 12-ти дом, значи с приятели на тъмно и затворено място през ноща..колко е точна астрологията, от седмица имаме уговорка за нощен живот тогава..или беше за трети през ноща??..не съм сигурна..едното не пречи на другото, има четири почивни дни тогава, ще се затъмним славно.. ;D ;D

рапорт даден!!  :P

само че гледам че тр. юпитер и нат. плутон са ми в опозиция с двете лилитки, съответно..не искам да се ровя по- дълбоко, да става каквото ще.. :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8 -: Март 01, 2011, 04:18:34 pm »
Венера пак ще ми е главна участничка, но поне тоз път тригон.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #9 -: Март 01, 2011, 09:15:02 pm »
Защо имам чувството, че 123 е Танина 80? :lol:

Нищо лично и лошо :blink:

*

123

• *
  • 230
« Отговор #10 -: Март 01, 2011, 09:28:19 pm »
Така, по това както сте го задали - 14 март 2011, 10:46 сутринта, в ЗЕТ не ми го показва пълнолуние, а минало пълнолуние ... и Луната е в Рак, пада ми се в 6-ти натален дом и прави хубав аспект към Юпитер и Слънце ...Другото, което ми прави впечатление е, че транзитен ЮЛВ съвпада с натален Мерк (29 градус БЛЗ) - това отдавна го чаках, да ми се случи, за да видя какво е, след като вече разбрах за ЮЛВ в съвпад с Венера, дано да е пак нещо хубаво  ;D. Остта АСЦ-ДСЦ ми се пада на К6(здравето, работата)-К12(подсъзнанието) ... остава ми да се моля да не се побъркам. Това е.
П.С.123
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #11 -: Март 01, 2011, 09:31:57 pm »
Защо имам чувството, че 123 е Танина 80? :lol:
Нищо лично и лошо :blink:
Дано е така, както казваш ....  :P
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #12 -: Март 02, 2011, 12:52:27 am »
мммм иделайно  ;D  точно върху Слънцето ми  :P  на 3 март имам рожден ден и възврат на Венера, а на 4ти новолуние - да ми се ненадява човек начи  :rolf:

честно казано не знам кво да чакам, но определено ще е нещо хубаво със сигурност  :rolleyes:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #13 -: Март 02, 2011, 02:37:54 am »
мммм иделайно  ;D  точно върху Слънцето ми  :P  на 3 март имам рожден ден и възврат на Венера, а на 4ти новолуние - да ми се ненадява човек начи  :rolf:

честно казано не знам кво да чакам, но определено ще е нещо хубаво със сигурност  :rolleyes:

Ваше Вещерско Величество, искате ли да Ви направим един солар??..позволявате ли да Ви изтипосаме картата на соларния разврат тук на всогледание?? :blink: :kissd:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #14 -: Март 02, 2011, 02:42:21 am »

Ваше Вещерско Величество, искате ли да Ви направим един солар??..позволявате ли да Ви изтипосаме картата на соларния разврат тук на всогледание?? :blink: :kissd:

амчи все ми е тая, аз не си крия картата никъде... а за солара ще ми е изключително интересно, защото лично си го разглеждах онзи ден, но освен по инстинкт не можах да се придвижа много напред в него - голям гювеч е... добре, че напоследък се сдобих с прогресивен телешки асцедент, та добих и доста от телешкия дебилизъм та не се стряскам от нищо вече  :rolf:  и благодаря все пак  :kissd:

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Март 02, 2011, 02:46:21 am »
Аз съм обещала да фърля едно очо... ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #16 -: Март 02, 2011, 02:48:00 am »

ааа да да да, спомням си  :93:

Небесна, все ще те питам: абе тая мома на аватара ти какво е лапнала, че не го виждам  :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #17 -: Март 02, 2011, 02:49:40 am »
На К9, но не планирам пътуване.

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Март 02, 2011, 02:58:38 am »

ааа да да да, спомням си  :93:

Небесна, все ще те питам: абе тая мома на аватара ти какво е лапнала, че не го виждам  :-\

Автомат, бе, автомат...."Калашников", мейби....Мадамата е Моника Белучи. Предизвиквам арабските революционери..хахахаха! Кеф ми е, че живея в свободна държава!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #19 -: Март 02, 2011, 03:01:36 am »

Автомат, бе, автомат...."Калашников", мейби....Мадамата е Моника Белучи. Предизвиквам арабските революционери..хахахаха! Кеф ми е, че живея в свободна държава!

еееееей, голяма мръсница - значи го ближе а  :rolf: