Цитат на: Diyana в Март 08, 2011, 06:13:27 amв колко часа?В 13 ч. Доктора предложи и аз се съгласих почти веднага . ЗНаех само, че по-добре да е сряда или четвъртък докато Луната е в Телец, че от Близнаци правеше квадрат към планетите в Риби.
в колко часа?
Случи ми се, както ви казах в 8ми дом.Вчера разбрах за един починал човек,баща на моя бивша приятелка.Точно така както споменава Каръл Ръшман в книгата си,че може да се случи.Друго засега няма :blink:
Цитат на: Milkyway в Март 05, 2011, 02:14:49 pmСлучи ми се, както ви казах в 8ми дом.Вчера разбрах за един починал човек,баща на моя бивша приятелка.Точно така както споменава Каръл Ръшман в книгата си,че може да се случи.Друго засега няма :blink:Момичета,момичета.....астрологията работи,работи с пълна сила....нямам думи.Днес почина леля ми Колко ми е верен хороскопа
Цитат на: Milkyway в Март 09, 2011, 03:35:16 amЦитат на: Milkyway в Март 05, 2011, 02:14:49 pmСлучи ми се, както ви казах в 8ми дом.Вчера разбрах за един починал човек,баща на моя бивша приятелка.Точно така както споменава Каръл Ръшман в книгата си,че може да се случи.Друго засега няма :blink:Момичета,момичета.....астрологията работи,работи с пълна сила....нямам думи.Днес почина леля ми Колко ми е верен хороскопа Моите искрени съболезнования :cry3:
Благодаря 123,много ми е мъчно.Но ето в какво може да се изрази новолунието в 8ми :(Точно както пише по книгите.
Цитат на: Milkyway в Март 09, 2011, 10:03:38 pmБлагодаря 123,много ми е мъчно.Но ето в какво може да се изрази новолунието в 8ми :(Точно както пише по книгите.Аз сега като си нямам книги и има хиляда карти (4-5), в които да се ровя къде и как се пада новолунието ... или викаш няма смисъл да се ровя ... Леля ти, това сестра на майка ти ли се пада? ... По дирекция и прогресия къде ти се пада Луната? Пак в 8-ми ли? Бяхте писали в една тема, че прогресивните ви Луни май са в 8-ми, че аз тогава гледах, че моята е в 12-ти ... Ако ти се говори естествено де, то в такъв момент ... , но май е по-добре човек да говори, отколкото да таи в себе си ...
съболезнования Милки, Бог да я прости леля ти
Цитат на: Milkyway в Март 09, 2011, 03:35:16 amЦитат на: Milkyway в Март 05, 2011, 02:14:49 pmСлучи ми се, както ви казах в 8ми дом.Вчера разбрах за един починал човек,баща на моя бивша приятелка.Точно така както споменава Каръл Ръшман в книгата си,че може да се случи.Друго засега няма :blink:Момичета,момичета.....астрологията работи,работи с пълна сила....нямам думи.Днес почина леля ми Колко ми е верен хороскопа Това е добрата новина....лоша е другата...за теб!Мир на душата й Милки...,отишла е на по-добро място! А аз те прегръщам и съм съпричастна с мъката ти! :kissd:
Цитат на: Марая в Март 10, 2011, 03:38:37 amЦитат на: Milkyway в Март 09, 2011, 03:35:16 amЦитат на: Milkyway в Март 05, 2011, 02:14:49 pmСлучи ми се, както ви казах в 8ми дом.Вчера разбрах за един починал човек,баща на моя бивша приятелка.Точно така както споменава Каръл Ръшман в книгата си,че може да се случи.Друго засега няма :blink:Момичета,момичета.....астрологията работи,работи с пълна сила....нямам думи.Днес почина леля ми Колко ми е верен хороскопа Това е добрата новина....лоша е другата...за теб!Мир на душата й Милки...,отишла е на по-добро място! А аз те прегръщам и съм съпричастна с мъката ти! :kissd:Благодаря ви момичета,да сте живи и здрави!Аз съм по плутониански издържлива.
Цитат на: Milkyway в Март 10, 2011, 04:14:33 amЦитат на: Марая в Март 10, 2011, 03:38:37 amЦитат на: Milkyway в Март 09, 2011, 03:35:16 amЦитат на: Milkyway в Март 05, 2011, 02:14:49 pmСлучи ми се, както ви казах в 8ми дом.Вчера разбрах за един починал човек,баща на моя бивша приятелка.Точно така както споменава Каръл Ръшман в книгата си,че може да се случи.Друго засега няма :blink:Момичета,момичета.....астрологията работи,работи с пълна сила....нямам думи.Днес почина леля ми Колко ми е верен хороскопа Това е добрата новина....лоша е другата...за теб!Мир на душата й Милки...,отишла е на по-добро място! А аз те прегръщам и съм съпричастна с мъката ти! :kissd:Благодаря ви момичета,да сте живи и здрави!Аз съм по плутониански издържлива.УРАН Е В/У СЛЪНЦЕТО ТИ! внезапно или.... :rolleyes: