Здравей Гост

БЛИЗНАК- Обичам Близнак

• 152 Отговора
  • 27288 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
БЛИЗНАК- Обичам Близнак
« -: Март 01, 2011, 05:49:07 am »
Влюбена съм....,късно..,но осъзнато....лудо и наивно...по детски чисто...неопетнено...колкото и невероятно да звучи... :blink:
Не знам защо...,не знам как....не търся причините... :blink:НО всичко що касае зодия близнак бих искала да чуя и да споделите....кое , как , защо......Интересува ме всичко свързано със слънце в Близнаци...и Сатурн там...
И моля не трийте темата!!! - Нито любовта ...нито производните и са грях!!! :P :wub:
« Последна редакция: Март 03, 2011, 01:42:01 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: БЛИЗНАК- Влюбена съм в Близнак
« Отговор #1 -: Март 01, 2011, 06:01:11 am »
Ами, да ти пожелая хубави и високи изживявания в лИбоФта :blink:

Светли хора са Близнаците, приказливи, енергични, стават за приятели, макар да имат доза странен егоизъм в изборите си, като цяло може да се разчита на тях... В някои ситуации са леко неориентирани, но по-скоро за неща, свързани с тяхната си раздвоена душевност... От много високо импулсно мислене, от време на време се оплитат в собсвените си Меркуриански светкавици и дават на късо, по-често тези с ретро Меркове...

Но биват, повече в приказките за либоФФ, отколкото в правенето й, това са мои скромни наблюдения за хора с акцентиран Близнак, но да отбележа, че не съм участвала в съвместни любовни начинания с такива...

Мерси Прия! :wub:
Мерка не е в Близнаци...и по-добре ;) ;D...
Биват да ти кажа и в лИбовта....,доста са добри...Умеят да целуват...добре използват ръцете...,и всичко останало....за думите...излишно е да говорим..,но в моя случай думите са управлявани от луната.... :rolleyes: :-\..
В тях има чувство , емоция , красота.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Март 01, 2011, 06:04:29 am »
Марая, най-накрая изплю камъчето  :clap: В Моя живот е имало доста мъже близнаци, които са били или са важни за мен! Влюбването е прекрасно чувство, а мъжете Близнаци за мен са едни чудесни мъже! Искам да те попитам дали Слънцето е в съвпад със Сатурн?? Иначе това са едни много мислещи същества, анализират до най-фините детайли, с тях може да се говори на много и най-разнообразни теми включително чувства :) Седейки пред теб те буквално те четат и анализират. Емоционално трудно се резкриват, статични са, не показват лесно чувствата си. Предпочитат жената да направи първата крачка, те трудно се наемат да са инициативни в любовта, но с времето се отпускат. Веднъж влюбили се са верни всеотдайни, внимателни, нежни, тактични, любвеобилни и така :) Понякога могат да де изкушат да манипулират, но според мен зависи от аспектите на някои планети. Иначе са откровени до болка, като има нещо си го казват  :blink: За мен са страхотни, много си ги обичам и оважавам!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Март 01, 2011, 06:12:55 am »
Марая, най-накрая изплю камъчето  :clap: В Моя живот е имало доста мъже близнаци, които са били или са важни за мен! Влюбването е прекрасно чувство, а мъжете Близнаци за мен са едни чудесни мъже! Искам да те попитам дали Слънцето е в съвпад със Сатурн?? Иначе това са едни много мислещи същества, анализират до най-фините детайли, с тях може да се говори на много и най-разнообразни теми включително чувства :) Седейки пред теб те буквално те четат и анализират. Емоционално трудно се резкриват, статични са, не показват лесно чувствата си. Предпочитат жената да направи първата крачка, те трудно се наемат да са инициативни в любовта, но с времето се отпускат. Веднъж влюбили се са верни всеотдайни, внимателни, нежни, тактични, любвеобилни и така :) Понякога могат да де изкушат да манипулират, но според мен зависи от аспектите на някои планети. Иначе са откровени до болка, като има нещо си го казват  :blink: За мен са страхотни, много си ги обичам и оважавам!

Да Сатурн е казими...в сърцето на слънцето е!
Всичко до тук което си написала е едно към едно! :unsure: ФАКТ!

*

Santi

« Отговор #4 -: Март 01, 2011, 06:27:22 am »
Да си дойдем на думата най-накрая  :49: ..

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #5 -: Март 01, 2011, 06:30:17 am »
Когато синастричното Слънце попада в 7-мия ти дом,
усещането е страхотно, комфортно ти е, докато не се
проявят и другите "разбойници" да ти развалят удоволствието   ;D
( все пак Мерка попада в 8-дом предполагам )
Къде са Венера ,  Луната  и Марса?

;D    ;D    ;D
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Март 01, 2011, 06:30:20 am »

Направих поръчка до вселената в присъствието на много хора , включително и потребител на сайта....казах:
Прати ми слънце в съвпад с моя Юпитер ;D ;D ;D , тя понеже ме обича ;D ми изпрати слънце в съвпад със сатурн в/у Юпитер.... :P
Грешна ли съм?!- Или....или защото е в Близнаци и всичко е по две.... :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Март 01, 2011, 06:32:58 am »
Когато синастричното Слънце попада в 7-мия ти дом,
усещането е страхотно, комфортно ти е, докато не се
проявят и другите "разбойници" да ти развалят удоволствието   ;D
( все пак Мерка попада в 8-дом предполагам )
Къде са Венера ,  Луната  и Марса?

;D    ;D    ;D

Венера е в съвпад с меркурии в рак в 8-я ми дом...Венера е в точен тригон със сатурна ми , а мерка му е в точен тригон с ИЦ-то ми и опоже на моя марс!
Луната му е в съвпад с моя меркурии и слънце.... :unsure:

*

Santi

« Отговор #8 -: Март 01, 2011, 06:33:47 am »
щом ще е по две - всички ще сме доволни  ;D ..

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Март 01, 2011, 06:37:09 am »
щом ще е по две - всички ще сме доволни  ;D ..

Надявам се! :wub: ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #10 -: Март 01, 2011, 06:43:38 am »
Въххх...много стана лИбовна тая синастрия с Луна
в 1-ви дом а Слънце в 7-дом и Венера в 8-дом....
лелеле.... явно е "препоръчана пратка "   ;D    ;D

не е за изпускане, хубавите неща са кратки по принцип  ;)
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Март 01, 2011, 06:48:46 am »
Въххх...много стана лИбовна тая синастрия с Луна
в 1-ви дом а Слънце в 7-дом и Венера в 8-дом....
лелеле.... явно е "препоръчана пратка "   ;D    ;D

Не мога да кача синастрия ,без да съм го питала.... ;D
Само ще кажа , че асц-то му е в/у моито МЦ...
Слънцето ми е в/у неговото ИЦ....
Марса му е в секстил с Венерата ми и тригон с асц-то ми....
Моя Марс е в тригон с неговия асц...
Марса е подчертан и в двете карти с тригон към асцендентите.... ;D
ДА!Има много любов! Вярно е...припокриване на осите и със любезното участие на сатурн и в двете карти...,както и плутон! Венера тригон плутон!!! :rolleyes:
Мой плутон и уран съвпад негов асц! :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Март 01, 2011, 06:51:44 am »

Живея за мига! Времето няма значение! :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #13 -: Март 01, 2011, 06:52:40 am »
Ех, че хубава новина!  :rolleyes:

А честото на влюбеното маце!  :P ;D
Браво! Време беше! Поздравления! :blink:

Що се отнася до Слънце в Близнаци, баща ми лека му прът беше с такова Слънце и беше изключителен човек. Имах един приятел близнаци от когото съм с много добри впечатления. Лично аз се разбирам с мъже близнаци, а и моят Сатурн е там, така че здраво им държи светилото.  ;)

Успех Марая! Не разочароваш ли близнака и той няма да те разочарова!  :kissd:

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Март 01, 2011, 06:58:34 am »

Що се отнася до Слънце в Близнаци, баща ми лека му прът беше с такова Слънце и беше изключителен човек. Имах един приятел близнаци от когото съм с много добри впечатления. Лично аз се разбирам с мъже близнаци, а и моят Сатурн е там, така че здраво им държи светилото.  ;)

Бих казала , че същото се отнася и за стрелеца.... ;D :P
Представяш ли си как едно слънце с казими сатурн се е вплело в Юпитер...или Юпитер в тях..... ;D ;D

« Отговор #15 -: Март 01, 2011, 07:02:55 am »
Марая,прогр.Слънце е все още в/у Венерата ти,нали? ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #16 -: Март 01, 2011, 07:18:44 am »

Бих казала , че същото се отнася и за стрелеца.... ;D :P
Представяш ли си как едно слънце с казими сатурн се е вплело в Юпитер...или Юпитер в тях..... ;D ;D

Представям си как всичко това става в твоя осми дом и ми стига.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Март 01, 2011, 07:20:55 am »
Марая,прогр.Слънце е все още в/у Венерата ти,нали? ;)

Да...и дир. луна в/у юпитера ми... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Март 01, 2011, 07:26:15 am »
Диивна , синастрията с този мъж е потресаваща , от гледна точка на съвпадите на кардиналните оси и куспидата на мой 5-ти в/у негов 8-ми дом....Има приплъзване на куспидите....
Наред с това меркурий и марс са силно акцентирани...,както и венерите...
Въобще бъка от аспекти...Неговата юнона е в точен съвпад със слънцето ми! :rolleyes: :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #19 -: Март 01, 2011, 03:10:01 pm »
Ми то така с всички синастрии на любовници. Всичките са потресаващи. А какво в синастрияата показва извънбрачна/тайна  връзка?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥