Здравей Гост

БЛИЗНАК- Обичам Близнак

• 152 Отговора
  • 27319 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: БЛИЗНАК- Влюбена съм в Близнак
« Отговор #20 -: Март 01, 2011, 03:13:10 pm »
Ми то така с всички синастрии на любовници. Всичките са потресаващи. А какво в синастрияата показва извънбрачна/тайна  връзка?

НЕ е тайна.... :wub: :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #21 -: Март 01, 2011, 03:14:10 pm »
Ми то така с всички синастрии на любовници. Всичките са потресаващи. А какво в синастрияата показва извънбрачна/тайна  връзка?

А извънбрачна?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #22 -: Март 01, 2011, 03:28:57 pm »
Хайде,честито и от мен Марая :blink:Да изживеете много красиви моменти заедно!

Искам и аз да се похваля с влюбване :unsure:
Мисля,че ще е съвсем скоро ;D поне дирекциите и прогресиите ми го показват ;D

*

missKapriz

« Отговор #23 -: Март 01, 2011, 03:40:07 pm »
22 години живея с Близнак и то със синастрия дето да се чудиш що сме заедно.Експерт съм по Близнаците ;DКазвай кво те интересува ;D ;D
Шегувам се с последното-нямаш нужда от съвети,а от чудо да успееш да разбереш какво мисли,какво иска и какво чувства Близнака :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #24 -: Март 01, 2011, 03:58:08 pm »
Така и трябва със изгряваща соларна Венера.  :P Стана ми смешно. Марая май беше писала, че досега не е имала връзка по У7 или неговия управител.  ;D И кога го срещна този господин - горе долу може ли да кажеш ? Някъде около и след 20 февруари ?

*

123

• *
  • 230
« Отговор #25 -: Март 01, 2011, 04:32:29 pm »
Мен лично, да си кажа пак параноите ... ме е страх от един Близнак мъж, да не ми открадне детето и да го продаде за пари ...
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #26 -: Март 01, 2011, 06:15:14 pm »
Друга параноя ..., ама незнам дали да ви я казвам  :-\

България отдавна е умряла, и си е изживяла пътя като държава ..., сега остава  само циганите да ни изтрепят, и да вземат каквото е останало ..., както ... червеите изяждат това, което сме заровили в пръстта ...

Да не си помислите, че мразя циганите ... те са хубави хора, стига да се намери някой да им подаде ръка ..., да ги нахрани ... и да им вдъхне надежда за нещо по-добро. Въпроса е, че напоследък това го правят само политиците ... и то с няква си тяхна ... извратена вътрешна сила ...  :-X Гледат те да са добре, а всички други ... кучета ги яли ...  :'(
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #27 -: Март 01, 2011, 06:19:06 pm »
Въпроса е, че напоследък това го правят само политиците ...

Е, може би не само политиците, има и някои свестни хора ..., ама пари вече не ни останаха, да бъдем свестни ... и ний на цигани май се обръщаме ...

Циганите - държавата им помага, ние им помагаме, а на нас кой ще помогне ... Всички сме хора на този свят - и бедни и богати ...
« Последна редакция: Март 01, 2011, 06:27:15 pm от 123 »

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Март 01, 2011, 06:41:04 pm »
Така и трябва със изгряваща соларна Венера.  :P Стана ми смешно. Марая май беше писала, че досега не е имала връзка по У7 или неговия управител.  ;D И кога го срещна този господин - горе долу може ли да кажеш ? Някъде около и след 20 февруари ?

Много отдавна....,просто от месец октомври 2010....нещата поеха в неочаквана посока! ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #29 -: Март 01, 2011, 06:41:38 pm »
Мен лично, да си кажа пак параноите ... ме е страх от един Близнак мъж, да не ми открадне детето и да го продаде за пари ...
Това сериозно ли го говориш?

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Март 01, 2011, 06:42:47 pm »

А извънбрачна?

Не е и извнбрачна ,извънматочна и извънтатъчна.... ;D ;) :P

*

abroad

• 2187
« Отговор #31 -: Март 01, 2011, 06:44:17 pm »

Марая, много си влюбчива ;D
Този кой по ред е, откак ти е пр. съвпад Слънце/Венера и Луна/Юпитер...а и съвсем ти се връзва със 7ми - хем меркуриево чедо, хем по-млад :P

А, за близнаците имам такива в близкото обкръжение, но не сред интимните партньори, идват ми в повече игрите им, ако взема и аз да играя, току виж сме се хванали ;D. Моите се ловят от АС или в най-добрия случай меркуриево, но Дева.

Макар, че напоследък се случи да обърна внимание на сходен със същата опозиция на светилата ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #32 -: Март 01, 2011, 07:06:09 pm »
Ох, Марая, колко хубаво го описваш... И аз чакам да се влюбя така, но все си мисля, че вече няма как да се случи. То при толкова показатели напоследък хич го няма, пък какво да кажем, като се разпаднат и те  ;D
Колкото до Близнака - за това не мога да съм от помощ. В момента имам връзка с Близнак, но не бих предприела нищо по-сериозно с такъв човек, ама то не е едно голо Слънце, зависи от толкова други неща...........................
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Март 01, 2011, 07:13:56 pm »

Марая, много си влюбчива ;D
Този кой по ред е, откак ти е пр. съвпад Слънце/Венера и Луна/Юпитер...а и съвсем ти се връзва със 7ми - хем меркуриево чедо, хем по-млад :P

А, за близнаците имам такива в близкото обкръжение, но не сред интимните партньори, идват ми в повече игрите им, ако взема и аз да играя, току виж сме се хванали ;D. Моите се ловят от АС или в най-добрия случай меркуриево, но Дева.

Макар, че напоследък се случи да обърна внимание на сходен със същата опозиция на светилата ;D

Осъзнато за първи път ми се случва.... ;D.... :P Няма майтап....

*

Uran

• 6041
« Отговор #34 -: Март 01, 2011, 07:17:10 pm »
Абе как ви се влюбва? ;D
Човек е много уязвим в това състояние. То вярно, че има анестезия-Нептун и си ходи така..глуповато усмихнат и надрусан от любовни трепети..
Това е пристрастяване към първата фаза на връзките. ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Март 01, 2011, 07:23:02 pm »
Слънце в 7-мия ти дом може да поиска брак???

А на вас как НЕ ви се влюбва? Аз ако не съм влюбена, пиши ме умряла.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Март 01, 2011, 07:26:39 pm »

Това слънце в съвпад със Сатурн никога няма да поиска брак от мен! Сигурна съм! ;D

*

123

• *
  • 230
« Отговор #37 -: Март 01, 2011, 07:27:24 pm »
Амиии аз съм си много влюбчива по натура  ;) ;D, ама ... има и други ценности освен ... някой да ти го ... (то тва ква ценност е въобще?, то си е просто някаква животинска потребност, като яденето и пиенето ...)
Влюбчива съм, продължавам да се влюбвам, но гледам да оставям нещата само до там  ;) Важен е човека срещу теб, не това, което е в гащите му  :blink:, е и то е важно де ... ама по-малко. Трябва да си степенуваш важнотиите (ценностите  ;))

*

123

• *
  • 230
« Отговор #38 -: Март 01, 2011, 07:28:21 pm »

Това слънце в съвпад със Сатурн никога няма да поиска брак от мен! Сигурна съм! ;D

Еми поискай му ти тогава  ;D, като чак толкова не е за изтърване ... и си толкова влюбена ..., че и ЧАК от октомври 2010г  ;) Но си имай едно наум, че може и да ти откаже. Все пак пробвай ... нищо не се знае... Да не забравиш да питаш и децата ... дали го одобряват ...

*

Stella

• 7765
« Отговор #39 -: Март 01, 2011, 07:31:35 pm »

Еми поискай му ти тогава  ;D, като чак толкова не е за изтърване ... и си толкова влюбена ..., че и ЧАК от октомври 2010г  ;) Но си имай едно наум, че може и да ти откаже. Все пак пробвай ... нищо не се знае...

Няма как да му поиска, щото е венчана за зодия Риби. :piscess: