Доста е широка опозицията...,но в синастрията е за предпочитане...Наред с това , аз имам Юпитер в Близнаци в съвпад с въпросната конюкция....така , че няма причини за съмнение по отношение на слънцата и сатурн.... 
Хм, интересно ... айде после ще разказваш ... как се сработват неговото желание за "аскетизъм" (така да го нарека тоя Сатурн), с твоето желание за "изобилие и разкош" (така да наречем твоя Юпитер). И още повече имаш в натал явно опозиция Слънце-Юпитер, което май бяхте казали някъде, че ... нещата все се виждат по-големи от колкото всъщност са ...
Сатурн би трябвало да уравновеси оптимизма и идеализма на Юпитер. Да не сменя също толкова често настроенията си /от еуфория на песимизъм/.
В интерес на истината ...Сатурн в близнаци не е от най-скованите...., всеки аспект на сатурн и слънце е труден по отношение на слънчевата изява....Тук има повече място за анализ от всякъде другаде....
Връзката е доста сложна , защото е компилация от много неща....Говорим за духовна връзка с останалите *екстри*...
Реда е обратен...,защото имаше повече търсене , откриване , разбиране....Повече от всеки път съм искала да избягам....,не от страх....,а защото Сатурн има изисквания да променя....,не какво и да е , а Юпитер....
Това е една малка война на планетите....